Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
310 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 310 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 35 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 42]

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elpisrex έγραψε:από ότι διαβάζω χτες κάτι πρέπει να έγινε με το φεγγάρι και τους πλανήτες. δεν εξηγείται αλλιώς ότι όλα τα μπεμπάκια χτες λυσάξανε στις κοιλίτσες μας. και η δικιά μου πάρτι έκανε και από την ένταση νομίζω ότι είχε καλέσει και φίλους Shocked
anyway, σήμερα το πρωί έφτασε ένα δώρο έκπληξη από ένα φίλο που μου χρώσταγε για τη γιορτή μου. μαξιλάρι εγκυμοσύνης-θηλασμού. του έκανα crash test και πήρα ένα 2ωρο υπνάκο για πλάκα! μιλάμε για τρελή εφεύρεση. εσείς έχετε πάρει τπτ ανάλογο;

elpis απο εκεί που πήρα την κούνια μου, μου έκαναν ένα δώρο και είναι ΤΕΛΕΙΟ, το έχω καταευχαριστηθεί, πριν ήθελα 3 μαξιλάρια!
Αν πάτε επίσκεψη και μόνο στο κατάστημά τους, σας το δίνουν δώρο έτσι.Απο ότι είδα να το αγοράσεις κάνει 40-50€ οπότε πάτε μια βολτίτσα οι Αθηναίες!

Carrie πολύ καλά έκανες και την πήρες, πραγματικά δεν αξίζει τα λεφτά της για 3 μήνες!

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας!!!!! πηγα σημερα τζαμπο!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 29 215994 ηθελα να παρω κατι πετσετες που δεν βρηκα πουεθνα αλλου. αυτες τις μικρες που εχει 25*25 το πολυ που ειναι. με βολευουν για τα πρωτα γλουλακια του και πιο πολυ για τον ωμο που θα το εχουμε αγκαλιτσα! τελικα ομως γεμισα ενα καριτσι με πραγματα χρησιμα μεν αλλα που δεν ειχα στο μυαλο μου να παρω Embarassed πηρα ενα λεπτο παπλωματακι, μια φλις κουβερτουλα μικρη(ειχα μια) σεντονακι ενα γιατι μαρεσε το σχεδιο σε χρωματα μπεζ κιτρινο λαχανι. α! πηρα και αεν απου αληθεια ηθελα σαν καλαθι για τα πραγματα του μπεμπη.(κρεμες πανακι κτλ)πρωτης χρησεως. στα αλλα μου παιδια ειχα χωρο και τα εβαζα ολα σε κανα ντουλαπι. τωρα δεν χωρανε πουθενα.. Rolling Eyes

το καλητερο ομως δε σας το ειπα!!! θυμααστε που εψαχνα κατι για κερασμα στους καλεσμενους??? ειχ αβρει πολλα μεσω ιντερνετ βεβαια αλλα ειπα να ριξω και μια ματια σε μαγαζια κατω! παω λοιπον σε ενα μαγαζι με μπομπονιερες κτλ.. και βρισκω κατι τελεια παππουτσακια!!! ειναι μικρουλια υφασματινα σε γαλαζιο καρο και απο μεσα εχει ραμενο με τουλι ενα πολυ μικρο πουγκακι γιανα βαλεις τις καραμελες η τα κουφετα!!και φανταστειτε! ΜΟΝΟ 60 ΛΕΠΤΑ! συν οι καραμελιτσες η τα κουφετακια που θα βαλω εγω.. ειναι τελειο!!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 29 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 29 654316 θα σας δωσω λινγκ τη φωτο. θα τη βαλω στο αλλο θεμα με τα κερασματα Wink

https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/843/27092011343.jpg/

totula

totula
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
carrie πολυ ωραια η καλαθουνα, και εμενα θα μου την δωσουν ειναι πεταμενα λεφτα
kikitso και supermama με γεια τα πραγματακια σας
pumpkin που αυτο το μαγαζι που λες? δεν εχω παρει αλλα ειλικρινα το λυμπιζομαι

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
pumpkin έγραψε:
elpisrex έγραψε:από ότι διαβάζω χτες κάτι πρέπει να έγινε με το φεγγάρι και τους πλανήτες. δεν εξηγείται αλλιώς ότι όλα τα μπεμπάκια χτες λυσάξανε στις κοιλίτσες μας. και η δικιά μου πάρτι έκανε και από την ένταση νομίζω ότι είχε καλέσει και φίλους Shocked
anyway, σήμερα το πρωί έφτασε ένα δώρο έκπληξη από ένα φίλο που μου χρώσταγε για τη γιορτή μου. μαξιλάρι εγκυμοσύνης-θηλασμού. του έκανα crash test και πήρα ένα 2ωρο υπνάκο για πλάκα! μιλάμε για τρελή εφεύρεση. εσείς έχετε πάρει τπτ ανάλογο;

elpis απο εκεί που πήρα την κούνια μου, μου έκαναν ένα δώρο και είναι ΤΕΛΕΙΟ, το έχω καταευχαριστηθεί, πριν ήθελα 3 μαξιλάρια!
Αν πάτε επίσκεψη και μόνο στο κατάστημά τους, σας το δίνουν δώρο έτσι.Απο ότι είδα να το αγοράσεις κάνει 40-50€ οπότε πάτε μια βολτίτσα οι Αθηναίες!

Carrie πολύ καλά έκανες και την πήρες, πραγματικά δεν αξίζει τα λεφτά της για 3 μήνες!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΟ ΔΩΣΑΝΕ, ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ! ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Ή ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ?? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 29 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 29 215994

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Είναι το www.motherbaby.gr εχει οδηγίες και διεύθυνση στο site τους, στο περιστέρι ναι.
Είναι τεράστιο το μαξιλάρι!
Ενοείτε οτι αν δεν σας πουν τίποτα ζητήστε το!

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
supermama τέλεια τα κεράσματα!Πολύ γλυκό το παπουτσάκι και στο κόστος σου βγαίνει όσο ένα μεγάλο γλιφιτζούρι πχ? αλλα είναι πιο όμορφο!

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
pumpkin έγραψε:Είναι το www.motherbaby.gr εχει οδηγίες και διεύθυνση στο site τους, στο περιστέρι ναι.
Είναι τεράστιο το μαξιλάρι!
Ενοείτε οτι αν δεν σας πουν τίποτα ζητήστε το!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΝΑ ΜΕΤΡΑΤΕ ΜΕΡΕΣ Ε??? ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 29 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 29 215994

mariannemam

mariannemam
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κορίτσια εγώ το Σαββατο πήγα σε ένα πρατήριο στο Περιστέρι για να δω για την κούνια κι επειδη ειμαι εγκυος μου εδωσαν δωρο ενα μαξιλαρι υπνου-θηλασμου,χωρις να εχω παραγγειλει ακομη τιποτα.Και ασχετα με αυτο πολυ καλες οι τιμες τους και βρηκαμε κουνια ιδια με αυτη που ειχα σταμπαρει σε μαγαζι στην Ερυθραια πολυ φθηνοτερη.....

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mariannemam έγραψε:Κορίτσια εγώ το Σαββατο πήγα σε ένα πρατήριο στο Περιστέρι για να δω για την κούνια κι επειδη ειμαι εγκυος μου εδωσαν δωρο ενα μαξιλαρι υπνου-θηλασμου,χωρις να εχω παραγγειλει ακομη τιποτα.Και ασχετα με αυτο πολυ καλες οι τιμες τους και βρηκαμε κουνια ιδια με αυτη που ειχα σταμπαρει σε μαγαζι στην Ερυθραια πολυ φθηνοτερη.....

Μάλλον το ίδιο λέμε!!
Μας ήρθαν σήμερα οι βίδες που έλειπαν και δεν άντεξα την έστησα μόνη μου!Είμαι ενας bob μαστοράκος!Περιμένω τον άντρα μου να σφίξει κάτι βίδες που δεν φτάνω και θα σας βάλω φωτό!
swsw ανυπομονώ να φτάσω στην εβδομάδα σου Very Happy
Εγώ προς το παρών μετράω αντίστροφα μέρες για να μπω στον μήνα μου χαχα 28 ΚΣ!

φωτεινουλα

φωτεινουλα
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπερα κοιλουμπες!!!!!!!!!!εγω σημερα ειμαι για κλαμματα πιαστηκε το ποδι-μεση κ παω σαν κουτσο αλογο!!!!!!!!!!!!ακριβως το ιδιο ειχα παθει κ στην μικρη μου κ πονουσα αλλα τωρα εχω εχω κ το τρεξιμο με την μικρη κ πεθαινωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!την παιρνω οταν κανει κ τα ναζια τις αγκλια οποτε καταλαβαινεται!εγω κοριτσια σας διαβαζω κ σας χαιρομαι εγω εννοειται οτι δεν εχω πλενει τιποτα (ειμαι καπως προληπτικη τ"αφηνω για τον ογδοο) κ δεν νομιζω να προλαβαινα με την μικρη οταν περασει ακομα λιγο ο καιρος θα φωναξω την μαμα μου κ θα τα τελειωσουμε!

aylin

aylin
Κορίτσια μου τι κάνετε?

Εγώ μώλις τελείωσα κάτι κουλουράκια που εφτιαξα...σαν μελομακάρονα έχουν βγεί στη γεύση!

Νατάσα πολύ ωραία η καλαθούνα σας και σε πολύ ωραία τιμή!!!Με γειά σας!!!

Κικίτσο και Supermama με γειά τα καινούργια πράγματα!

Σας αφήνω προς το παρόν φιλάκια πολλά πολλά Smile

aylin

aylin
Μπράβο ρε κορίτσια...βρήκα τι θα κάνω το απόγευμα...πάω Motherbaby έτσι κι'αλλιώς ήθελα να δω και για άλλα πράγματα!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 29 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 29 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 29 215994

Ερώτηση πρέπει οποσδίποτε να παραγγείλεις κουνια?Εαν δεν παραγγείλεις κούνια δεν θα μου το δώσουν?

mariannemam

mariannemam
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
[quote="aylin"]Μπράβο ρε κορίτσια...βρήκα τι θα κάνω το απόγευμα...πάω Motherbaby έτσι κι'αλλιώς ήθελα να δω και για άλλα πράγματα!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 29 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 29 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 29 215994

Ερώτηση πρέπει οποσδίποτε να παραγγείλεις κουνια?Εαν δεν παραγγείλεις κούνια δεν θα μου το δώσουν?[/quoΔεν χρειαζεται να παραγγειλεις τιποτα!!Το motherbaby ειναι οπως λενε και τα κοριτσια και ενω δεν εχει καμια τεραστια εκθεση εχει ωραια πραγματακια και οικονομικα!!Αντε βολτιτσα το απογευματακι!!!

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας girls!!!τι κανουν οι κοιλουμπιτσες?η δικια μου χτυπιεται πανω-κατω!δεν κοιμαται ποτε αυτη η μικρη?

kikitso και supermama με γειά τα καινούργια πράγματακια σας!!!Με το καλο!Με γεια και η καλαθουνα σας,Νατασα!!!Καλα εκανες και την πηρες απο αλλη κοπελα γιατι δεν αξιζει για 3-4 μηνες να δινεις επιπλεον λεφτα.

Με το θεμα της καλαθουνας ειχαμε προβληματιστει και εμεις αλλα μας ειπανε οτι μπορει να λυθει και ως εξης(το λεω για οσες δεν εχουν θελουν να παρουν ή δεν εχουν βρει μεταχειρισμενη):
α)υπαρχει ειδικο μαξιλαρι που μπορει να ειναι ειτε το θηλασμου ειτε καποιο αλλο που το βαζεις μεσα στην κουνια μπροστα απο την παντα και δημιουργει "φωλιτσα" για να μην...χανεται το μωρο.Θα παιρναμε ουτως 'η αλλως για μενα οποτε θα το χρησιμοποιησει και η μπεμπα.Ενα που εχω βρει ειναι αυτο http://www.anatello.gr/cart/product.php?productid=563 και θα στειλω τον αντρουλη να το παρει την Παρασκευη με τα επιπλακια.
β)αν εχετε παρει καροτσι με πορτ-μπεμπε,μπορειτε να το βαλετε σε ειδικη βαση διπλα στο κρεβατι και να το κοιμιζετε εκει.Το εκανε η κολλητη μου αυτο,με την προσθηκη ενος ειδικου στρωματος για να ειναι πιο υγιεινο.Στο δικο μας καροτσι υπαρχει ηδη προβλεψη,αλλα δεν ξερω ποια λυση θα προκριθει τελικα.

Αυτο παντως με τον πονο στη λεκανη το εχω και εγω...ιδιως στην ενωση μετα ποδια...το πρωι που ξυπναω μπορει να ποναω αφορητα.Να κοιμηθω ανασκελα δεν παιζει,απλα το πρωι λυσσαω μεχρι να μπορεσω να σηκωθω.Επισης πρεπει να ειχα πολυ σφιχτους κοιλιακους(μπουαχαχαχα!!!) Sad Laughing Laughing Laughing γιατι στην ενωση με τα πλευρα μου ΠΕΘΑΙΝΩΩΩΩΩΩ λες και με μαχαιρωνουν οταν τεντωνονται! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 29 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 29 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 29 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 29 534787 Δλδ απο δω και περα που θα τεντωνει και αλλο,τι θα κανω? Rolling Eyes Rolling Eyes confused confused

Σε λιγο πρεπει να παω για μαθημα και νυστααααζω ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 29 850933 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 29 850933 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 29 850933 Sleep Sleep Sleep

alexia-marinos

alexia-marinos
Σε ολα τα κοριτσια να ευχηθω με γεια τα πραγματακια σας !!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 29 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 29 215994 Ειναι ολα πολυ ομορφα !!!!

tatianoula

tatianoula
kikitso και supermama κ νατασα με γεια τα πραγματα!!!!!

αχ και''γω θελω να παω στα τζαμπο για κατι λεπτομεριες πανακια οπως ειπες κ μετα φευγουμε με γεματες σακουλες...Θελω να παρω κ σελτεδακια,....

στελλιτσα μια χαρα,πλαθω κουλουρακια με τα δυο χερακια.......

εμεις εδω θεσσαλονικη δεν εχουμε το μαγαζι που λετε ''δυστυχως'' αλλα ετσι επιτηδες δεν βλεπω να το αγοραζω!!!!

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatianoula έγραψε:
εμεις εδω θεσσαλονικη δεν εχουμε το μαγαζι που λετε ''δυστυχως'' αλλα ετσι επιτηδες δεν βλεπω να το αγοραζω!!!!
γιατι δε παει καμια κοπελα που ισως εχει να [παρει για σενα και να στο στειλει???
παντως κοριτσια εμενα μου το εφερε μια αλλη κοπελα απο γερμανια και καλα πιο φθηνο.. μιλαμεεεε δεν το εχω αποχωριστει απο πανω μου!!! βοηθαει παααρααα πολυυυ! παρτε το! νομιζω ειναι το καλητερο απο ψωνια που κανουμε! το κανεις οτι θες και οπως θες οταν ξαπλωνεις!

mamax

mamax
κοριτσια μου σας ευχαριστω ολες για τα καλα σας λογια, τωρα εβαλα για πλυσιμο και το πορτ μπεμπε και το καροτσι για να τελιονουμε , δεν ξερω αν ειμαι υπερβολικη αλλα ειπα να το πλυνο με παιδικο απορυπαντικο γιατι δεν ξερω που τα ακουμπουσανε.,, εσεις θα τα πλυνετε?

alexia-marinos

alexia-marinos
mamax έγραψε:κοριτσια μου σας ευχαριστω ολες για τα καλα σας λογια, τωρα εβαλα για πλυσιμο και το πορτ μπεμπε και το καροτσι για να τελιονουμε , δεν ξερω αν ειμαι υπερβολικη αλλα ειπα να το πλυνο με παιδικο απορυπαντικο γιατι δεν ξερω που τα ακουμπουσανε.,, εσεις θα τα πλυνετε?
Eγω δεν θα τα πλυνω,αφου ουτως η αλλως θα βαζω πρωτα μια πανα πριν βαλω το μωρο ειτε στο καροτσι ειτε στο πορτ μπεμπε,,,δεν εισαι παντως υπερβολικη,πολλες τα πλενουν...

mamax

mamax
Very Happy Very Happy Very Happy εχεις δικιο και για την πανα ωραια ιδεα!!!

alexia-marinos

alexia-marinos
mamax έγραψε: Very Happy Very Happy Very Happy εχεις δικιο και για την πανα ωραια ιδεα!!!
Wink Wink Wink

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ πάντως Μαμάχ ένα φρεσκάρισμα θα τους κάνω περισσότερο για να φύγει αυτή η μυρωδιά από τα νάυλον που ήτανε τυλιγμένα.. Very Happy Λέω και εγώ σήμερα να βάλω το πρώτο μας πλυντήριο με σεντονάκια-πανάκια κλπ και να αφήσω τα ρουχαλάκια προς το τέλοςSmile

tatianoula

tatianoula
Εγω τα εχω πλυνει ηδη και''γω με παιδικο απορρυπαντικο κ εβαλα κ διπλη δοση ,,καθισματακι αυτοκινητου,ριλαξ,στρωματακι απ''το πεορτ μπεμπε,κ το καροτσακι.......

και''γω θα βαζω πανα αλλα παρ''ολου αυτα τα επλυνα.....

tatianoula

tatianoula
Νατασακι ξεκινα μην νομιζεις οτι θα τελειωσεις σε μια μερα ,,κ να εισαι κ χαλαρη να τα κανεις ολα με την ησυχεια σου...Εκτος αν θα φωναξεις καμια μαμα για βοηθεια...Εγω παντως τωρα που τα τελειωσα ειλικρινα δεν με νοιαζει καθολου κ αυριο να παω να γεννησω ,,ηρεμησα πολυ!!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι Τατιανούλα θα ξεκινήσω..Ποια μαμά?Η πιο κοντίνη (πεθερά) είναι στα 400χλμ..οπότε όλα από το χέρι μου θα περάσουν..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 35 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις