Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
233 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 233 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 36 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 42]

elpisrex

elpisrex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αχ κι εγώ θέλω να τακτοποιήσω το δωμάτιο της μικρής και βλέπω τις δικές σας ετοιμασίες και ζηλεύω. πολύ όμορφα πραγματάκια έχετε πάρει όλες σας. λέω να περιμένω να ξεκινήσω την άδεια κύησης και μετά να τα κάνω, γιατί όλη μέρα σπίτι μόνη μου θα βαριέμαι. ενώ έτσι θα έχω και κάποια απασχόληση.

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Carrie έγραψε:Ναι Τατιανούλα θα ξεκινήσω..Ποια μαμά?Η πιο κοντίνη (πεθερά) είναι στα 400χλμ..οπότε όλα από το χέρι μου θα περάσουν..

Δε το λς και απαραιτητα κακο αυτό με τα 400 χιλιομετρα παντως. εμενα εδω ειναι και τα δυο κοριτσια η μια στον πανω οροφο και η αλλη στη παραδιπλα πολυκατοικια, παρολα αυτα τα ρουχα θα τα πλυνω εγω μονη μου, γιατι η μια (μαμα) θελει να τα πλυνει στο χερι και ηα λλη να τα πλυνει στο πλυντηριο αλλα στους 95. οποτε τις γραφω και πλενωωωω

alexia-marinos

alexia-marinos
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Εχει δικιο η Ταταιανα!!!!Αφου δεν εχεις βοηθεια,οπως εμενα,δεν θα τελειωσεις σε 1 μερα!!!!Εγω σημερα επλυνα τα τελευταια σεντονακια κ συνολο εβαλα 5 πλυντηρια affraid affraid affraid Απο αυριο ξεκιναω σιδερο για να τα εχω κ εγω ετοιμα....

alexia-marinos

alexia-marinos

Δε το λς και απαραιτητα κακο αυτό με τα 400 χιλιομετρα παντως. εμενα εδω ειναι και τα δυο κοριτσια η μια στον πανω οροφο και η αλλη στη παραδιπλα πολυκατοικια, παρολα αυτα τα ρουχα θα τα πλυνω εγω μονη μου, γιατι η μια (μαμα) θελει να τα πλυνει στο χερι και ηα λλη να τα πλυνει στο πλυντηριο αλλα στους 95. οποτε τις γραφω και πλενωωωω[/quote] Χα χα χα !!!!!Με εκανες κ γελασα ετσι οπως τα γραφεις!!!!!

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Και το θεικο σημερα της ξεφυγε της μαμας μου, εκει που συζητουσα με τον αντρα μου γιατι θελω να παρω χαλακι για τη μπεμπα μου και πεταγετε απο 2 δωματια μακρια η ωσια μητερα και λεει με θρασος ¨δε παει χαλακι στο δωματιο του παιδιου¨ να αναπνεει σκονες. Χαλακι ειπα να παρω η καημενη οχι τη σακουλα της ηλεκτρικης..

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
alexia-marinos έγραψε:
Δε το λς και απαραιτητα κακο αυτό με τα 400 χιλιομετρα παντως. εμενα εδω ειναι και τα δυο κοριτσια η μια στον πανω οροφο και η αλλη στη παραδιπλα πολυκατοικια, παρολα αυτα τα ρουχα θα τα πλυνω εγω μονη μου, γιατι η μια (μαμα) θελει να τα πλυνει στο χερι και ηα λλη να τα πλυνει στο πλυντηριο αλλα στους 95. οποτε τις γραφω και πλενωωωω
εγω θελω να κλαψω περα απο τη πλακα. εχω τις ορμονες μου εχω και την καθε μ@#$κια Χα χα χα !!!!!Με εκανες κ γελασα ετσι οπως τα γραφεις!!!!![/quote]

elpisrex

elpisrex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mamita έγραψε:Και το θεικο σημερα της ξεφυγε της μαμας μου, εκει που συζητουσα με τον αντρα μου γιατι θελω να παρω χαλακι για τη μπεμπα μου και πεταγετε απο 2 δωματια μακρια η ωσια μητερα και λεει με θρασος ¨δε παει χαλακι στο δωματιο του παιδιου¨ να αναπνεει σκονες. Χαλακι ειπα να παρω η καημενη οχι τη σακουλα της ηλεκτρικης..

χμμμ... μαμίτα μήπως είσαι η χαμένη μου αδερφή; σαν να άκουγα τη δική μου μάνα να μιλάει. ευτυχώς που προς το παρόν είναι μακριά

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elpisrex έγραψε:
mamita έγραψε:Και το θεικο σημερα της ξεφυγε της μαμας μου, εκει που συζητουσα με τον αντρα μου γιατι θελω να παρω χαλακι για τη μπεμπα μου και πεταγετε απο 2 δωματια μακρια η ωσια μητερα και λεει με θρασος ¨δε παει χαλακι στο δωματιο του παιδιου¨ να αναπνεει σκονες. Χαλακι ειπα να παρω η καημενη οχι τη σακουλα της ηλεκτρικης..

χμμμ... μαμίτα μήπως είσαι η χαμένη μου αδερφή; σαν να άκουγα τη δική μου μάνα να μιλάει. ευτυχώς που προς το παρόν είναι μακριά

υπαρχει κι αλλη σαν τη μαμα μου? μηπως η μαμα μου ειναι η χαμενη αδελφη της μαμας σου? που εισαι να στη στειλω?

elpisrex

elpisrex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
χμμμ... μαμίτα μήπως είσαι η χαμένη μου αδερφή; σαν να άκουγα τη δική μου μάνα να μιλάει. ευτυχώς που προς το παρόν είναι μακριά[/quote]

υπαρχει κι αλλη σαν τη μαμα μου? μηπως η μαμα μου ειναι η χαμενη αδελφη της μαμας σου? που εισαι να στη στειλω?[/quote]

όχι ευχαριστώ! θα σε παρακαλέσω πολύ να την κρατήσεις εκεί που είναι! μη σου πω ότι θα σου στέλνω κάθε μήνα και τα τροφεία της.

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλε που πηγατε ολες? αντε ρε κοριτσια!!

θελω σαν κολασμενη σοκολατα μαμωτο. Παυλιδης με γεμιση φραουλα.

evvi

evvi
mamax έγραψε:κοριτσια μου σας ευχαριστω ολες για τα καλα σας λογια, τωρα εβαλα για πλυσιμο και το πορτ μπεμπε και το καροτσι για να τελιονουμε , δεν ξερω αν ειμαι υπερβολικη αλλα ειπα να το πλυνο με παιδικο απορυπαντικο γιατι δεν ξερω που τα ακουμπουσανε.,, εσεις θα τα πλυνετε?

και εγω βαζω πανα πανω αλλα και παλι τα επλυνα ειμαι λιγο υπερβολικη με αυτα.

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μα πως μπορουμε να πλυνουμε το καροτσι και το πορτ-μπεμπε? Shocked Shocked Shocked με σφουγγαρακι?

αχ,κοριτσια,ποσο εχω γελασει με τις μαμαδες δεν λεγεται!!!η δικια μου δεν εκδηλωνεται ακομα,ειναι συγκρατημενη αλλα και εγω ειμαι συγκρατημενη ως προς το τι αντιδρασεις θα εχουμε μετα.Η πεθερα μου....χαλαρη!ή το παιζει χαλαρη...παντως ακυρωσε ενα ταξιδακι που ειχε προγραμματισει μεσα στο Νοεμβριο μηπως γεννησω νωριτερα και δεν με προλαβει.Ο κουνιαδος μου παντως μας εχει πει οτι ετσι εκανε και με αυτους στην αρχη και μετα τους πρηζανε και οι 2 μαμαδες!ΑΑΑΑΑΑ Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

mamita και εγω θελω σοκολατα και θελω γενικοτερα να φαωωωωωωωω!!!θελω να φαω μια πιτσα!!!ΟΛΟΚΛΗΡΗ!και το χειροτερο ειναι οτι ξερω οτι τελικα θα φαω ενα ηλιθιο τοστ.... Mad Mad Mad Mad

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamita έγραψε: καλε που πηγατε ολες? αντε ρε κοριτσια!!

ωρη κοπελα γκαστρωμενη εισαι? χαχαχαχαχα

πωπω με εχει πιασει ενα ταρακουλο ολο τη γεννα σκεφτομαι παναθεμα με δεν ξερω τι με εχει πιασει, εχω παθει κοκομπλοκο ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 30 534787

κοριτσια νιωθετε καμια φορα δισπνοια? οχι τρελλη αλλα σαν δυσκολια ας πουμε να παρεις ανασα.. διαβασα ειναι φυσιολογικο cyclops

ευχομαι να ερθει γρηγορα η μερα που θα κουβεντιαζουμε τις εγνοιες μας και θα γελαμε ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 30 654316

tatianoula

tatianoula
xamomilaki εμενα ολα βγαινουν τα μαξιλαρακια,,οποτε τα πλενω κ μετα τα ξαναβαζω ''αν θυμαμαι πως μπαινουν αν οχι πριζω τον αντρουλη μου''...

ααααα κοριτσια μου θα σας στεναχωρησω αλλα εγω την σοκολατα μου την τρωο οποτε μου καπνισει....αφου δεν εχουμε ζαχαρο,,αλλα εσεις επειδη δεν μπορειτε γι΄΄αυτο την λαχταρατε εγω πχ επειδη εκοψα το αλατι μαχαιρι θελω να φαω ''τουρσι'' τρελενομαι νομιζω πως αν ανοιξω ενα βαζο θα το φαω ολο!!!

totula

totula
τελικα μονο εγω ειμαι τυχερη στο θεμα φαγητου? και αλμυρα και γλυκα μια χαρα βεβαια μαζι με αυτα ερχοντε και τα κιλα αλλα τι να κανουμε, μετα διαιτα Crying or Very sad
tattooed_snowhite και εγω εχω εδω και αρκετο καιρο και μου ειπε οι γιατρος να παω σε παθολογο, εχω την αλλη τριτη ραντεβου

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας τατιανακι και τοτουλα μονο εμεις ειμαστε εδω???
και γω απο φαγητο λιγο απ'ολα Rolling Eyes ευτηχως που πλεον δεν μπορω να φαω πολυ ειμαι 2μισι κιλα επανω, ακομα κοιμαμε πολυ ανετα δηλαδη κινουμε κλπ.
τοτουλα νομιζω ειναι λογικο να εχουμε δυσκολια στην αναπνοη καμια φορα, οσο περναει ο καιρος και μεγαλωνει το μπεμπακι μας καταλαμβανει τοσο χωρο μεσα μας, οποτε ολα λιγο πολυ στριμωχνονται Razz

υγ. Τατιανακι & Αυλινακι τωρα ειδα τα πραγματακια σας και ειναι σουπερρρρρρρρρρ , εμ βεβαια ετσι οπως τρεχετε ολες σαν το Βεγγο που να σας προλαβω????? I love you

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamax έγραψε:εβαλα για πλυσιμο και το πορτ μπεμπε και το καροτσι , δεν ξερω αν ειμαι υπερβολικη αλλα ειπα να το πλυνο με παιδικο απορυπαντικο γιατι δεν ξερω που τα ακουμπουσανε.,, εσεις θα τα πλυνετε?

εγω τωρα εννοητε ταπλυνα ενα χερακι να φρεσκαριστουν αλλα τα ειχα. οταν ηταν καινουργια στο πρωτο μου παιδακι οχι δεν τα εια πλυνει.

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΤΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΘΑ ΤΟ ΠΛΕΙΝΩ ΜΕ ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΓΙΑΤΙ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΔΕΝ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ!!!ΚΙ ΕΓΩ ΒΑΖΩ ΠΑΝΑ! ΕΥΤΗΧΩΣ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΠΕΡΔΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΔΕΩ ΜΕ ΚΑ'Ι'ΡΟ!!ΝΑΤΑΣΑ ΦΤΙΑΞΤΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΝΧΓΩΘΕΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ!ΑΥΡΙΟ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ!!ΜΕΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΥΘΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ!

totula

totula
Εγω τα πλενω ολα καινουρια και παλια παρολο που βαζω πανα, μονο το καροτσι δεν θα πλυνω που ειναι καινουριο. Δωσαμε προκαταβολη και σε κανενα μηνα θα παμε να το παρουμε γιατι μας περιμενουν τρελες βολτες

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kikitso έγραψε:ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΤΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΘΑ ΤΟ ΠΛΕΙΝΩ ΜΕ ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ

καιγω εκει το πλενω! Laughing

stefaniandreas

stefaniandreas
καλησπερα.εγω θα τα πλυνω ολα γιατι μου τα δωσανε αλλες μαμαδες και παρολο που τις ξερω σαν πρωτο παιδακι λιγο ανησυχω.βεβαια με κοροιδευουν γιατι στο σπιτι εχω σκυλακι και γω πλενω τα ηδη πλυμενα πραγματα

http://stefxon@gmail.com

lamproula

lamproula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tattooed_snowhite έγραψε:
mamita έγραψε: καλε που πηγατε ολες? αντε ρε κοριτσια!!

ωρη κοπελα γκαστρωμενη εισαι? χαχαχαχαχα

πωπω με εχει πιασει ενα ταρακουλο ολο τη γεννα σκεφτομαι παναθεμα με δεν ξερω τι με εχει πιασει, εχω παθει κοκομπλοκο ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 30 534787

κοριτσια νιωθετε καμια φορα δισπνοια? οχι τρελλη αλλα σαν δυσκολια ας πουμε να παρεις ανασα.. διαβασα ειναι φυσιολογικο cyclops

ευχομαι να ερθει γρηγορα η μερα που θα κουβεντιαζουμε τις εγνοιες μας και θα γελαμε ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 30 654316

ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΞΑΠΛΩΝΩ ΑΝΑΣΚΕΛΑ Η' ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΠΩΣ ΞΑΠΛΩΜΕΝΗ ΑΝΑΣΚΕΛΑ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΩ.ΠΝΙΓΟΜΑΙ.ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ,ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΤΗ ΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΑΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΣΒΗΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ.ΣΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΑ ΞΕΧΝΙΕΣΑΙ!

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και εγω εχω σκυλακο και φυσικα ειναι ο καλυτερος μας φιλος, φυλακας και πολυ καθαρουλης ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 30 215994
τι σκυλακι εχεις? εγω chow chow I love you

κοριτσια πως πλενετε το καροτσι?
-εκτος απο αυτο με το λαστιχο που λετε-

και κατι αλλο αν γνωριζετε?
σκεφτομουνα να ετοιμασω ενα ιατρικο ιστορικο δικο μου , μπορει να χρειαστει αμα κανω καισαρικη? γνωριζετε? cyclops

οσο για πλυντηρια σιδερα ρουχα κλπ ειμαι πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ πισω ακομα δεν εχω σχεδον τιποτα affraid pig

stefaniandreas

stefaniandreas
ενα λυκοσκυλακι κοπροσκυλακι.αυτο της φωτογραφιας.και γω δεν εχω πλυνει τιποτα.περιμενω να μπω στο μηνα μου.ουτε καν τα εχω σπιτι.το καροτσι θα το πλυνω στη μπανιερα

http://stefxon@gmail.com

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εχεις δικιο Λαμπρουλα μου αλλα καμια φορα οι παλιοσκεψεις μπαστακονονται στο μυαλο Rolling Eyes
ελπιζω να ερθει γρηγορα το σουπερ καροτσι μας για να ασχοληθω με κατι ! χαχαχαχ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 36 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις