Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
222 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 222 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 35 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 42]

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σου ευάκι καλώς ήρθες!

afroditi1006

afroditi1006
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
tatianoula έγραψε:afroditi1006 ο δικος μου ναι δουλευει στο ιπποκρατειο λεγεται ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΤΑΝΤΑΝΑΣΗΣ εχει ιατρειο στην β.ολγας αν θες περισσοτερς πληρ μπορω να σου στειλω πμ.....

ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ...

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λοιπον λοιπον!!! εχω νεα! πηγαμε σημερα στη γιατρο μου! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 28 215994 με το που ξαπλωσα εκει γιατο υπερυχο και εφοσον την προηγουμενη ωρα δεν ειχε σταματησει να κουνιεται ο μικρος καναμε επιδειξη μια ωραιοτατη και δυνατη συσπαση!!!τουμπανο η κοιλια!!κατα ταλλα μεγαλωσαμε και αλλο και ειναι λεει ψηλο μωρακι!
τωρα για το φλεγον ζητημα της γεννας.αν θυμαστε εχω τριχομοναδες! και η βλαμενες(σορυ κιολας) μονο με κολπικα υποθετα δε λενε να φυγουν!εγω δεν ειχα σκοπο να αναφερω κατι αν και ειχαμε πει να μιλησουμε στο τελος περι φτ που θελω.(vbac)μου το ανεφερε μονη!!! Shocked δεν το περιμενα η αληθεια! χαρηκα πολυ βεβαια οτι πηρε σοβαρα την επιθυμια μου. ΑΛΛΑ ενα μικρο κολημα ειναι οι τριχομοναδες. οσο ναναι ειναι ενας ζωντανος οργανισμος στον κολπο και σιγουρα οχι επιθυμητος σε αυτη τη στιγμη. μετα την ειπα οτι αν μιλαμε για καισαρικη τοτε αν γινετε μεσα σε επιτρεπομενα ορια να περιμενουμε να ξεκινησουν οι πρωτοι πονοι και δεχτηκε!! cheers αρκει φυσικα ολα να προχωρανε ομαλα ως τοτε γιατι η αληθεια με το ζορι τον κραταω τον μπομπιρα να μη σκασει μυτη απο τωρα.τελος αν τελικα μιλησουμε για προγραματισμενη μαλλον θα γεννησω κοντα στις 20 του μηνα!!!τελευταια αυστηρη συμβουλη της εφοσον θελω να παρω μερες τοτε απολυτη ξεκουραση.λεμε τωρα.. Rolling Eyes

υγ. ξερετε τιποτα περι τριχομοναδες? τι ακριβως κανει στο μωρο αν κανει? η απλα οτι οκ θελουμε καθαρη την περιοχη κατα προτιμηση.. γιατι εχω ακουσει να γεννανε κανονικοτατα και με αυτο το προβλημα..

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΟΡΕΞΗ! ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΟ ΚΟΛΠΟ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΙΠΛΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΟΥΝ ΚΑΠΩΣ ΑΜΗΧΑΝΑ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΠΤΩΜΑ!!
ΕΥΑΚΙ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!
ΣΟΥΠΕΡΤΜΑΜΑ ΚΙ ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΓΙΝΕΤΕ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΤΟ ΞΕΚΟΨΕ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΙΧΟΜΟΝΑΔΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΙ.
ΘΕΛΩ ΠΑΓΩΤΟ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ...
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΙΔΕΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΠΤ; ΜΟΝΟ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΣ...

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kikitso μια η δυο καισαρικες εχεις κανει? αν μια δεν το συζητω!!! γινετε!!! και στις δυο γινετε αλλα κατεβαινουν τα ποσοστα επιτυχιας.και σιγουρα ανεβαινει το ποσοστο ρηξης μητρας. οχι οτι εγινε κατι δηλ...

tatianoula

tatianoula
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ναι ρε γαμωτο τιποτα δεν εχει κ''γω εκατσα να χαζεψω τηλεοραση κ παντου Τουρκικα Ελεος............

afroditi1006 τωρα θα σου στειλω πμ..

Μικρουλα καλως ηρθες στην παρεα μας!!!

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
2 ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΕΦΤΑΙΓΑ ΕΓΩ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙ... ΔΕΝ ΞΕΡΩ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΠΩΣ ΣΤΟΝ 1ο ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΧΥΛΟΣ ΑΝΩΡΙΜΟΣ Ε.. ΑΦΟΥ ΤΡΑΒΗΞΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΠΑΛΜΟΙ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑ ΓΙΑ ΚΑΙΣΣΑΡΙΚΗ. ΣΤΗΝ 2η ΚΥΡΙΑ!!!!!

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΡΕ ΘΗΡΙΑ ΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ???????? ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΛΑΒΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΣΤΑΡΑΤΕ ΤΟΣΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΛΑΧΑΝΙΑΣΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΩ.....ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΠΕΤΕΙΟ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΜΕ ΕΞΩ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ!!!! ΑΧ .... ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ...ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ
....Carrie .... πολυ όμορφο το δωματιάκι σας !!!! Τα αυτοκόλλητα είναι φανταστικά!!!!! κι εμένα μ' αρέσουν τα ζώα της ζούγκλας σαν θέμα , αλλα τα δικά σου είναι περισσότερο "μπεμπέ" κι έχουν άλλη χάρη!!!!
...mamita.... μη καθεσαι να σκας για αντιζηλείες κτλ, αν και όπως το περιγράφεις η δική σου περίπτωση είναι καθαρά θέμα ζήλειας , διαφορετικά εφόσον είχατε τόσο καλές σχέσεις γιατί να σου κρύβει κάτι τόσο σημαντικό?
Αυτά υπάρχουν δυστηχώς!
....χαμομηλακι.....υπέροχο το καρότσι κι εγω το βλεφαριάζω συνέχεια-αναγκαστικά διότι όπου και να μπεις, είτε ελληνικό είτε ξένο site στο μοστράρουν ΦΑΤΣΑ ΚΑΡΤΑ συνεχως .... το λιμπίζομαι ομολογουμένως διότι χαίρει άκρας ντιζαινιάς αλλά το κασέ μου αποκλείει καθε σκέψη απόκτησης του!!!! Αλλα εσείς που διαθέτετε κουνιάδο με τέτοια τσέπη ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΛΤΑΡΕΤΕ!!!!
...tatianoula...... παιδί μου προκομένο.... τώρα καταλαβαίνω γιατί έβαλες 4 πλυντήρια [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] , βλέπω έχεις βολέψει τον μπέμπη με παπουτσορουχαλάκια μέχρι τα 5 του!!!!!! Πολύ ωραια τα έχεις και τακτοποιημένα , να τα χαρει ο μπεμπάκος όλα με το καλό!!! Σε ότι αφορά το κολπάκι με την μαγιονέζα , το είχα δει κι εγω και μάλιστα μου έκανε εντύπωση [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] πόσο εύκολα έφευγε με το ξυστράκι, εγω πάντως θα το δοκίμαζα σίγουρα!!!!
...mamax....για την δική σου ντουλάπα έμεινα -επίσης- με το στόμα ανοιχτό [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] , κατάφερες και με άγχωσες .... κ έστειλες την ψυχή μου στα τάρταρα affraid ... πλέον έπαψα να θεωρω ότι ήδη έχω πάρει αρκετα...ΑΥΡΙΟ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ....παιρνω τον αντρούλη μου και πάμε "πακετάκι" Ηράκλειο για να προικίσουμε τον υιο αλλιώς τον βλέπω να καταφθάνει ως ξυπόλυτος πρίγκηψ king !!!! Που πάω ωρέ η φουκαριαρα ξυπόλυτη στ'αγκαθια?????
...euaki.... καλώς μας ήρθες κοπέλα μου, με το καλό να δεχτείς το μωράκι σου , 16 χρονών και μανούλα ... τι μωράκι περιμένεις???
ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΣΕ ΟΛΕΣ, ΑΥΡΙΟ ΠΑΛΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΠΡΩΙ.....φιλακια

https://www.facebook.com/profile.php?sk=info

mariannemam

mariannemam
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα φουσκωμπαλονίτσες!!!!Τι "σχήμα" έχουν οι κοιλίτσες σας σήμερα???Εμένα απροσδιόριστο,ο μπέμπης κλωτσάει σαν τον Καραγκούνη!!!! Smile

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρες!!!Μαριάννα εμένα χθες το βράδυ το έκανε αυτό!!!Ο άνδρας μου είχε πάθει πλάκα!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 28 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 28 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 28 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 28 215994

Δεν υπάρχει σωτηρία με τα ΜΜΜ τελικά ε??? ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 28 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 28 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 28 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 28 679259 Δεν θα μπορέσω ποτε να κατέβω κέντρο με τις παλιοαπεργείες τους???Τι πράγμα είναι αυτό πάλι??? ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 28 654655 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 28 654655 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 28 654655 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 28 654655

mariannemam

mariannemam
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Carrie έγραψε:Καλημέρες!!!Μαριάννα εμένα χθες το βράδυ το έκανε αυτό!!!Ο άνδρας μου είχε πάθει πλάκα!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 28 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 28 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 28 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 28 215994

Δεν υπάρχει σωτηρία με τα ΜΜΜ τελικά ε??? ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 28 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 28 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 28 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 28 679259 Δεν θα μπορέσω ποτε να κατέβω κέντρο με τις παλιοαπεργείες τους???Τι πράγμα είναι αυτό πάλι??? ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 28 654655 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 28 654655 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 28 654655 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 28 654655

Εγω δουλευα Γαλατσι και επαιρνα 3 συγκοινωνιες για να κατεβω φαντασου...Τι καλα που καθομαι απο τον 3ο μηνα......Εσυ δουλευεις ακομη Carrie Μου?

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mariannemam έγραψε:
Εγω δουλευα Γαλατσι και επαιρνα 3 συγκοινωνιες για να κατεβω φαντασου...Τι καλα που καθομαι απο τον 3ο μηνα......Εσυ δουλευεις ακομη Carrie Μου?

Ευτυχώς όχι!!!Η άδεια κυήσεως ξεκινούσε στις 21/9 αλλά σταμάτησα από τις 15 λόγω συσπάσεων!Σκέψου ότι μένω Αιγάλεω κοντά και πήγαινα καθημερινά Μεταμόρφωση με ΜΜΜ (λεοφ-μετρο-προαστιακό και πόδια 1χλμ!!!)..Αν δούλευα ακόμη θα είχα γεννήσει πριν την ώρα μου μ'αυτά και μ'αυτα!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 28 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 28 534787

alexia-marinos

alexia-marinos
Καλημερα κ απο εμενα !!!! Τι ομορφα ειναι κοριτσια τα πραγματα σας...!!!!Εγω εχω ακομα να πλυνω σεντονακια-κουβερτακια κ μετα ολα σιδερο ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 28 517142 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 28 517142 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 28 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 28 585182 Την Κυριακη πονουσα ΟΛΗ ΜΕΡΑ χαμηλα κ χθες πηγα στον γιατρο.Ο μπεμπης μας ειναι μια χαρα,εφτασε τα 2.500kg !!!! Ευτυχως ο τραχηλος ειναι ακομα κλειστος κ θα ειναι οπως μου ειπε ο ντοκτορ για καμια δεκαρια μερες ακομα αλλα θα πηγαινω καθε εβδομαδα να με βλεπει πλεον....Βιαζεται πολυ ο μαγκας να βγει!!!!!! Και εμενα χθες βραδυ παλευε σαν θηριο εκει μεσα κ ο μπαμπας μας τα επαιξε βλεποντας τα σχηματα που επαιρνε η κοιλια!!!!

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα χοντρουλινια-μπαλονινια, μαλλον κανα παρτυ ειχαν χθες τα μωρα μας γιατι και η δικη μου λες και ηταν σε ριγκ ηταν η χορευε εχοντας παρει κανα εκστασι, τι να πω. Την ταραξε τη μανουλα.
Εγω δουλευω ακομη, ουου!!
χθες βεβαια δεν πηγα χαλαι ημουν και σημερα θα δω γιατι εχω χρονια φαρυγγιτιδα και ολο μιλαω στη δουλεια και να το ...το δεκατο πετιεται καθε φορα!! και τσουπ και ο πυρετος! με ξερω βρε!

Εν τω μεταξυ ο δικος μου ο ντοκτορ ουτε ντεπον πριν απο 39 πυρετο κοριτσια. Του τηλ χθες και με εξεφτελισε που δουλευω ακομη με πιτσιρικια. Με τι να δουλεψω καλε μου? με γατια? αυτη ειναι η δουλεια μου.

tatianoula

tatianoula
Καλημερα κ απο μενα κοιλιτσες μου!!!!!!Σημερα ξυπνησα κεφατη για δουλειες κ μεχρι της 10 ειχα κανει ενα σωρο πραγματα....Χτες στησαμε το κρεβατακι μας αλλα δεν βαλαμε τα συρταρακια κ.τ.λ. ''γιατι ειναι γεματα ακομα με τα πραγματα της ανηψιας'',,μες την εβδομαδα θα τα παρουμε κ αυτα οποτε θα βαλω μετα φωτο!!!

εχω μια συνηθεια με το που ξυπναω βαζω ''ΕΡΩΤΙΚΟ'' κ εκει που καθαριζα ακουω μια αφιερωση την οποια εκανε ο συγυζος στην γυναικα του που εχει 4 παιδια μαζι της κ της αφιερωνει το τραγουδι ''ΠΕΘΑΙΝΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ''του Μαχαιριτσα....Sad Sad Sad συγκινηθηκα λεω κοιτα να δεις μετα απο 4 παιδια λογικα κ τοσα χρονια μαζι κ τετοια αφιερωση..............

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ο γλυκουλης..

tatianoula

tatianoula
mamita έγραψε:ο γλυκουλης..

ναι μωρε!!!δεν ξερω αν ακουγε η γυναικα του εγω παντως ελιωσα χαχαχαχ..

μακαρι και εμεις μετα απο πολλα χρονια να ακουμε τετοιες αφιερωσεις!!!!

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tatianoula έγραψε:
mamita έγραψε:ο γλυκουλης..

ναι μωρε!!!δεν ξερω αν ακουγε η γυναικα του εγω παντως ελιωσα χαχαχαχ..

μακαρι και εμεις μετα απο πολλα χρονια να ακουμε τετοιες αφιερωσεις!!!!

καλα εγω απο τωρα δεν ακουω, μετα απο χρονια θα ακουσω.
Ας ειμαι ρεαλιστρια

totula

totula
Καλημερα και απο εμενα!!! Πηγα ενδοκλινολογο το πρωι και μου ειπε οταν γεννησω να σταματησω την θεραπεια και ο αιματοκριτης ανεβηκε. 17 οκτωβριου παμε για ντοπλερ και η γιατρος μου παλι που υπενθυμησε να μην ειμαι καθολου ορθια αλλα δεν μπορω να το τηρησω απολυτα. και επιτελους το σπιιτι θα ειναι ετοιμο τελος της εβδομαδας, οποτε απο την αλλγ βδομαδα φωναζω συνεργειο καθαρισμου και τον διακοσμητη να τελειωνουμε ομως δεν μας βλεπω να μπααινουμε πριν τις 10 οκτωβρη

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα!!
Χαζεύω που και που το γκρουπάκι του Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου, γεννάνε μια μια, άλλες προγραμματίζουν μέρα και ανυπομονώ ΑΚΟΜΑ πιο πολυ!!!!
Ώρες ώρες μου φαίνεται οτι δεν περνάνε με τίποτα οι μέρες! Rolling Eyes

elpisrex

elpisrex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
από ότι διαβάζω χτες κάτι πρέπει να έγινε με το φεγγάρι και τους πλανήτες. δεν εξηγείται αλλιώς ότι όλα τα μπεμπάκια χτες λυσάξανε στις κοιλίτσες μας. και η δικιά μου πάρτι έκανε και από την ένταση νομίζω ότι είχε καλέσει και φίλους Shocked
anyway, σήμερα το πρωί έφτασε ένα δώρο έκπληξη από ένα φίλο που μου χρώσταγε για τη γιορτή μου. μαξιλάρι εγκυμοσύνης-θηλασμού. του έκανα crash test και πήρα ένα 2ωρο υπνάκο για πλάκα! μιλάμε για τρελή εφεύρεση. εσείς έχετε πάρει τπτ ανάλογο;

stefaniandreas

stefaniandreas
καλημερα!θα φτασει και μας η μερα μας χωρις να το καταλαβουμε!!!αν θελει καποια να παει εφορια μακρια σημερα και αυριο.απεργουν!ασε που για να περασω με την κοιλια στο στομα μαλωσα με 50 ανθρωπους

http://stefxon@gmail.com

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελπίδα εγώ δεν έχω πάρει,προς το παρόν βολεύομαι με απλό μαξιλάρι που βάζω σε διάφορες στάσεις - κυρίως ανάμεσα στα πόδια μου μπας και ανακουφιστώ από τον πόνο στην λεκάνη!Διότι ο πριγκηπάκος μου δεν βολεύεται αν κοιμάμαι σε άλλη στάση πέρα από ανάσκελα ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 28 911307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 28 911307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 28 911307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 28 911307 Μην με ρωτήσετε πως αναπνέω,αυτό είναι άλλη ιστορία!!!!

Περιμένω να μου ΄φερουν την καλαθούνα σήμερα!!Την πήρα από μία κοπέλα που την πουλούσε, είναι αυτή http://ira-bebe.com/product/1773/kalathouna-snoopy-golf και μου δίνει μαζί και 6-7 σεντονάκια,παπλωματάκι, μαξιλάρι, βάση ,και εξτρά στρωματάκι και δεν ξέρω μήπως ξέχασα και κάτι!!!Smile Όμορφη δεν είναι??Α!Και όλα αυτά με 50Ε!!(Λυπόμουνα να πάω να δώσω 100+ για καλαθούνα που στην τελική θα χρησιμοποιήσω το πολύ 3-4 μήνες!!)

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!
ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΚΟΥΡΤΙΝ ΑΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΗ! ΚΑΙ ΜΟΝΟ 30ε ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑ ΡΑΜΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕΣΤΡΕΣ!! ΕΙΔΑ ΚΑΙ 1 ΧΑΛΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΟΜΗ!
ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!! ΕΧΩ ΑΝΤΡΑ ΚΑΙΝΠΕΘΕΡΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙΟ ΟΥΤΕ ΜΑΓΕΙΡΕΨΑ! ΝΤΕΛΙΒΕΡΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ!!

elpisrex

elpisrex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
πολύ όμορφη η καλαθούνα carrie μου. με το καλό να ξαπλάρει ο μπέμπης σου. και έχεις απόλυτο δίκιο να μη θες να δώσεις ένα σκασμό λεφτά για κάτι που σε λίγο καιρό θα είναι άχρηστο.
καλά έκανες κι εσύ kikitso με τις κουρτίνες από το παζάρι. έτσι κάνει η σύζυγος του πατέρα μου και τις αλλάζει 2 φορές το χρόνο και ανανεώνει το σπίτι τους. ενώ εγώ ο μλκς τις χρυσοπλήρωσα γιατί τις ήθελα και μεταξωτές τρομάρα μου και μου τρώνε τα λεφτά τα καθαριστήρια.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 35 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις