Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
232 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 232 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 30 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 42]

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
penelope26 έγραψε:ΑΑΑΑ... ΕΓΩ ΑΠΟ ΚΕΡΑΣΜΑ ΛΕΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΓΛΥΦΙΤΖΟΥΡΙ:
http://www.123-mpomponieres.gr

και αλλο σαιτ? ποποοο ειμουν ασχετη για αυτες τις σελιδες.. αιντε παλι κολημα μεχρι νατα δω ολα αυτα που εχει. οχι τιποτα τον εχω φαει τον αντρα μου. δες αυτο και δες καικεινο!χθες ειχα ενθουσιαστει. ολοι ειχαν κοιμηθεικαιγω εκανα συνδιασμους για κερασματα ακομα στο μυαλο μου Laughing
τι ηθελα και διαβασα το αντιστοιχο θεμα στο φορουμ? ξεσηκωθηκα. καλα ηταν τα παστακια στααλλα μου παιδια!χαχα

totula

totula
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
αχ κοριτσια σαν παπια περπαταω σημερα ολη μερα με τα ποδια πανω στον τοιχο με μαξιλαρια στον ποπο τιποτα η κυρια εκει πεισμα!
σας εχει τυχει? και ποναει πολλες φορες[/quote]

εγω το παθαινω αυτο αλλα το ειχα και στο πρωτο μου.ελπιζω να μην ειναι τιποτα σοβαρο γιατι φοβαμαι να το πω στην γιατρο μου

tatianoula

tatianoula
Α δεν ηξερα οτι πρεπει να παρω κ αλλη μια νυχτικια για τον τοκετο!!!!Καλα που μου το ειπατε εγω θα επερνα την καλη μου!!!

θα παρω μωρε μια στην λαικη με 3ε κ τελειωσε η δουλεια !!!κ μετα κ να πεταχτει σκασιλα μου!

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τοτουλααααααααααααα θα σε μαλωσω! οτι νιωθουμε πρεπει να το λεμε στο γιατρο βρε δεν ειναι ο δρακουμελ! Laughing
παντως δεν πιστευω να ειναι κατι γιατι χθες που εκανα υπερηχο μου λεει ο γιατρος '' λογικα πονας λιγο ε?'' λεω που το ξερετε ?? ε μου λεει ειναι χαμηλα η σταση της, και απο χθες δηλαδη δεν λεει να ανεβει λιγο πιο πανω Shocked
τον ρωτησα αν πρεπει να ανυσηχησω και μου λεει ''φυσικα και ΟΧΙ ! ουτε τωρα ουτε καθολου! '' Razz Razz

afroditi1006

afroditi1006
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΟΜΟΡΦΕΣ...ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΒΡΕ...ΓΕΜΙΣΑΤΕ ΠΟΣΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ...
ΑΛΕΞΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΝΙΝΙ ΣΑΣ..ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΧΑΡΤΙΑ ΧΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ??ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ..
ΠΟΛΑΚΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ...ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ..
ΕΙΜΑΙ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ..
ΜΕ ΠΙΑΣΑΝΕ ΚΑΤΙ ΚΑΟΥΡΕΣ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ...
ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ

aylin

aylin
Λοιπόν είμαι καρκινάκι στο ζώδιο...ευαίσθητη και γκρινιάρα!!!

Αφροδίτη τα χαρτιά που θα χρειαστείς είναι τα εξής:

-Ληξιαρχική πράξη γέννησης
-Φωτοτυπία της ταυτότητας σας
-Υπεύθυνη δήλωση στην οποία δηλώνεται πως δεν έχετε κάποιο κώλυμα γάμου
-Φωτοτυπία του εκκαθαριστικού σας σημειώματος.(ως βεβαίωση κατοικίας)
-Παράβολο 15 ευρώ από την εφορία
-Αίτηση τέλεσης γάμου την οποία προσκομίζεται από το Δημαρχείο.

Α...ξέχασα να σας πω... Παντρευτήκαμε και εμείς σήμερα για 2η φορά Shocked Shocked Shocked ...χοχοχο...Με λίγα λόγια...πριν 1 χρόνο παντρευτίκαμε με πολιτικό γαμο...Παρασκευή ο γάμος και έτσι αναθέσαμε την δήλωσή του στην πεθερά μου...η οποία το "ξέχασε",,,με αποτέλεσμα το ποσό που θα έπρεπε να πληρώσουμε ως πρόστιμο να είναι τεράστιο...έτσι λοιπόν ακυρώθηκε ο πρώτος...κάναμε τον δεύτερο...είμασταν 3 αντί για 2...πολύ πολύ απλά πράγματα...και εγώ που έκλαιγα!!!Έχει δίκιο η Αλεξία...μπορεί να διαρκεί μόνο λίγα λεπτά αλλά η συγκίνηση δεν παύει να είναι συγκίνηση...

Α επίσης...μόνο εσείς το ξέρετε...βαριέμαι να κάθομαι να εξηγώ ...σύντομα θα βάλλω και φώτο να δείτε...χιχιχι

Αυτά...τα είπα κάπου για να μοιραστώ την χαρά μου! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 18 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 18 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 18 215994

Φιλιά πολλά πολλά ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 18 654316 I love you I love you I love you

aylin

aylin
Χιονατουλίνα και εγώ πονάω από κάτω λες και έχω κάνει γυμναστική...σαν να είναι πιασμένα τα νεύρα μου ένα πράγμα...και περπατάω και εγώ σαν πάπια!

alexia-marinos

alexia-marinos
aylin έγραψε:Λοιπόν είμαι καρκινάκι στο ζώδιο...ευαίσθητη και γκρινιάρα!!!

Αφροδίτη τα χαρτιά που θα χρειαστείς είναι τα εξής:

-Ληξιαρχική πράξη γέννησης
-Φωτοτυπία της ταυτότητας σας
-Υπεύθυνη δήλωση στην οποία δηλώνεται πως δεν έχετε κάποιο κώλυμα γάμου
-Φωτοτυπία του εκκαθαριστικού σας σημειώματος.(ως βεβαίωση κατοικίας)
-Παράβολο 15 ευρώ από την εφορία
-Αίτηση τέλεσης γάμου την οποία προσκομίζεται από το Δημαρχείο.

Α...ξέχασα να σας πω... Παντρευτήκαμε και εμείς σήμερα για 2η φορά Shocked Shocked Shocked ...χοχοχο...Με λίγα λόγια...πριν 1 χρόνο παντρευτίκαμε με πολιτικό γαμο...Παρασκευή ο γάμος και έτσι αναθέσαμε την δήλωσή του στην πεθερά μου...η οποία το "ξέχασε",,,με αποτέλεσμα το ποσό που θα έπρεπε να πληρώσουμε ως πρόστιμο να είναι τεράστιο...έτσι λοιπόν ακυρώθηκε ο πρώτος...κάναμε τον δεύτερο...είμασταν 3 αντί για 2...πολύ πολύ απλά πράγματα...και εγώ που έκλαιγα!!!Έχει δίκιο η Αλεξία...μπορεί να διαρκεί μόνο λίγα λεπτά αλλά η συγκίνηση δεν παύει να είναι συγκίνηση...

Α επίσης...μόνο εσείς το ξέρετε...βαριέμαι να κάθομαι να εξηγώ ...σύντομα θα βάλλω και φώτο να δείτε...χιχιχι

Αυτά...τα είπα κάπου για να μοιραστώ την χαρά μου! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 18 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 18 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 18 215994

Φιλιά πολλά πολλά ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 18 654316 I love you I love you I love you
Στελλιτσα μου γλυκια να ζησετε κ εσεις ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 18 50580 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 18 50580 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 18 50580 σε σκεφτομουν απο χθες να σε ρωτησω κ εσενα ποτε με το καλο αλλα δεν μου εμεινε μυαλο...Συγκινηθηκες κ εσυ κοριτσακι μου,ε...? Παιζει ρολο πιστευω σε ποια φαση της ζωης σου κανεις κατι τετοιο κ φυσικα εμεις που ειμαστε πλεον 3 κ οχι 2 το βλεπουμε αλλιως....Ειναι πολυ ομορφο το συναισθημα οτι συντομα γινεστε οικογενεια κ δεν ειστε πια μονο ζευγαρι...Σε ευχαριστω που απαντησες κ στην Αφροδιτη μας τι χαρτια χρειαζεται,με προλαβες χι χι χι....Η Μαριζουλα μας τι κανει?Φιλακια πολλα στην κοιλιτσα σου!!!!

alexia-marinos

alexia-marinos
Supermama το μπρελοκ μου αρεσε πιο πολυ κ εμενα !!!! Πηνελοπη μου,κ το γλειφιτζουρι ειναι μια πολυ ωραια ιδεα,δεν το ειχα σκεφτει...οσο για τον αντρουλη σου,μην στενοχωριεσαι...κ εμεις εχουμε συχνα τα δικα μας ματς ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 18 311356 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 18 311356 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 18 186566 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 18 186566 αφου ο αντρουλης μου λεει οποτε λογομαχουμε να γεννησω να ηρεμησει λιγο γιατι οι ορμονες με εχουν κανει αλλο ανθρωπο χι χι χι !!!!!

aylin

aylin
afroditi1006 έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΟΜΟΡΦΕΣ...ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΒΡΕ...ΓΕΜΙΣΑΤΕ ΠΟΣΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ...
ΑΛΕΞΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΝΙΝΙ ΣΑΣ..ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΧΑΡΤΙΑ ΧΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ??ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ..
ΠΟΛΑΚΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ...ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ..
ΕΙΜΑΙ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ..
ΜΕ ΠΙΑΣΑΝΕ ΚΑΤΙ ΚΑΟΥΡΕΣ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ...
ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ

Αφροδιτάκι καλημέρα..ξέχασα να σου πω πως απο τη στιγμή που καταθέτεις όλα τα έγγραφα πρέπει να περιμένεις 8 ημέρες μέχρι να βγεί η άδεια γάμου!Τουλάχιστον σε εμάς στην Αθήνα αυτό ισχύει...απο τη στιγμή που έχεις την ΄αδεια στα χέρια σου μπορείς να κάνεις τον γάμο!!!Με το καλό Αφροδιτάκι...θα δείς που θα συγκινηθείς πολύ!!!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Στελλίτσα να ζήσετε τα νιόπαντρα!!!!!!!SmileSmileSmileΠολλούς γάμους σε αυτή την ομάδα ,μπράβο μπράβο!!!!!SmileSmileSmileSmileSmileΑυτά πρέπει να έχουμε !Γάμους και γεννητούρια!Άντε γιατί μας ε=έχουν ψυχοπλακώσει με τις μλκς τους στην τηλεόραση κάθε μέρα!!! Mad Mad Mad Mad Mad

Πως είστε σήμερα???Περιμένω τον καλό μου να γυρίσει από την δουλειά για να πάμε για ψωνάκια!!Σήμερα θα στήσουμε και την κούνια-συρταρίερα για να αρχίσω να βάζω κανένα πλυντήριο γιατί μου φαίνεται πως μαζεύονται σιγά σιγά και δεν ξέρω τι να τα κάνω.Αν τα τακτοποιήσω λέμε μέσα σε συρτάρια να θέλουν μετά ξανά πλύσιμο?? Rolling Eyes Rolling Eyes scratch scratch scratch Και μπορώ να πλύνω πχ τα του καροτσιού από τώρα ή θα ξανασκονιστούνε?? scratch scratch scratch Πάντως χθες μου φέρανε την πάντα και τα σεντονάκια που μας πήρε η φίλη μου και έτσι λίγο που την είδα (δεν την έβγαλα από την θήκη της) δεν είδα να έχει φερμουάρ για να βγάλω το ύφασμα και να το πλύνω!!Την λυπάμαι να την βάλω ολόκληρη στο πλυντήριο μην χαλάσει..Τι να κάνω?? confused confused confused confused

tatianoula

tatianoula
καλημερα κ απο μενα!!

νατασα απ''οσο γνωριζο συνηθως δεν εχουν φερμουαρ οποτε το βαζεις ολοκληρο στο πλυντηριο στους 30-40 βαθμους αλλα καλου κακου δες το καρτελακι του τι λεει!!!

και''γω χτες εβαλα 3 πλυντηρια εκει που ελεγα ελα μωρε σιγα τα πραγματακια που εχει τελικα παρα εχει!!!

σημερα με περιμενει [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] κ δεν λεω να αρχισω!!!!!

καλημερα!!!

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσακια χοντρουλινικα!! υπομονη και ξανα υπομονη σε οσες πονανε.. τι να κανουμε.Εμενα μουδιαζουν τα χερια μου το βραδυ και με πονανε στους καρπους και στα δαχτυλα..τι να πω ρε παιδι μου..το εχει καμια?

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερουδια κοριτσια μου!

Στελλιτσα,να ζησετε και παλι!πολυς γαμος εχει πεσει στην παρεα,σε λιγο θα ερθουν και τα μωρουδελια,μια χαρα ολα! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 18 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 18 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 18 328109

Αποψε δεν κοιμηθηκα σχεδον καθολου,ειχα μια ανησυχια και ολο γυριζα.Και σημερα το πρωι οταν σηκωθηκα,ανακαλυψα οτι εχω παθει γαστρεντεριτιδα! affraid affraid affraid Δεν θελω να μπω σε ...γλαφυρες λεπτομερειες αλλα υποψιαζομαι οτι ειναι ιωση που εχω κολλησει απο καποιο πιτσιρικι γιατι δεν εχω φαει κατι επικινδυνο και εκτος σπιτιου.Δεν θελω να θυμαμαι την τελευταια φορα που επαθα και κοντεψα να παψω να ειμαι εγκυος No No No No ...Ευτυχως αυτο φαινεται πιο light την παλευω με τσαγια,κοκακολα και ρυζακι λαπα το μεσημερι tongue tongue tongue Αυριο ειναι τα βαφτισια του μπεμπη μια πολυ καλης μου φιλης,δεν θελω να τα χασω με τπτ,ελπιζω να ειμαι καλα!

Σημερα θα βαλω κι εγω το πρωτο μας πλυντηριο με σεντονακια και ρουχαλακια!Ανυπομονω να μυρισει μωρουδιλα το σπιτι!!! I love you I love you I love you

Κοριτσια μου σας φιλω,παω για μαθημα (ναι,και σημερα εχω 2 ωρες,τι να κανω...?)

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mamita έγραψε:καλημερα κοριτσακια χοντρουλινικα!! υπομονη και ξανα υπομονη σε οσες πονανε.. τι να κανουμε.Εμενα μουδιαζουν τα χερια μου το βραδυ και με πονανε στους καρπους και στα δαχτυλα..τι να πω ρε παιδι μου..το εχει καμια?

Εγω το παθαινω αυτο μερικες φορες,νομιζα οτι ειναι επειδη στον υπνο μου μπορει να τα πλακωνω αλλα ειναι τελικα της εγκυμοσυνης.Τι τραβαμε απο τωρα για τα νινια μας!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 18 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 18 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 18 215994

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
και εγω αυτο νομιζα χαμεμηλο μου, αλλα μπα..

ειμαστε ωραιες τυπισες παντως μάρεσουμε γιατι βγαζουμε διαγνωσεις. Και εγω η καημενη ελεγα οτι ειμαι ατσουμπαλη και παταω τα χερια μου, ελεος..

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mamita έγραψε:και εγω αυτο νομιζα χαμεμηλο μου, αλλα μπα..

ειμαστε ωραιες τυπισες παντως μάρεσουμε γιατι βγαζουμε διαγνωσεις. Και εγω η καημενη ελεγα οτι ειμαι ατσουμπαλη και παταω τα χερια μου, ελεος..

χαχα,ναι,οπως λεει και ο ντοκτορ μου αμα του λεω κανενα κορυφαιο οτι εχω το ταδε ή το ταδε,με κοιταει (με λυπηση) και μου λεει :"εισαι λιγο γιατρουλης και εσυ!"...το υφος εκεινη την ωρα ειναι ολα τα λεφτα και ο αντρας μου κατουριεται... Laughing μου αρεσει που με λες "χαμεμηλο"...ετσι με λεει ο αντρας μου οταν θελει να μου κανει πλακα: "τι λες ρε χαμεμηλε μιση μεριδα ανθρωπος?... κτλ κτλ" .Στα καλα μας, ειμαι και παλι το...χαμομηλακι!Ο,τι να'ναι ειμαστε! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 18 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 18 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 18 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 18 654316

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ειναι παιχνιδιαρικο το χαμεμηλο μάρεσει!

εμενα ο γιατρος μου οταν λεω κατι κορυφαιο μου λεει κοψε τη μα!?#ια και το ιντερνετ, τι να του πεις του αλητη..

stefaniandreas

stefaniandreas
καλημερα κοριτσια!εγω ειμαι καινουρια στην παρεα.περιμενουμε το ζουζουνι τελος νοεμβριου και με αγχωνει πολυ το θεμα του παιδιατρου.μενω καλαμαρια θεσσαλονικης και ψαχνω καποιον που να ειναι συμβεβλημενος και με το ικα.help!με το καλο να υποδεχτουμε ολες τα μωρακια μας!

http://stefxon@gmail.com

tatianoula

tatianoula
κοριτσια και''γω με το υπνο λιγο ταλαιπωριεμαι τελευταια ιδικα μεχρι να βολευτω αλλαζω 20 φορες πλευρο ''αφου δεν εχω αλλες επιλογες''..Εκει που θα βολευτω μετα θελω να παω για τσισα κ ξανα απο την αρχη!!!

τα ποδαρακια μου νιωθο σαν να πριζονται στους καρπους κ θελω να παρω κ να τραβαω ενα ενα τα δαχτυλα αλλα δεν φτανω οποτε γυριζω συνεχεια τα ποδια μου κανω κυκλους!!!

αχ τι τραβαμε!!!

επιτελους τελειωσα με το [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] σεντονακια,πανες αγκαλιας,πανακια κ κουβερτουλες ,,τωρα λεω να αρχισω να βαζω ρουχαλακια!!!καλα το σπιτι μυριζει μωρακι,,δεν το πιστευω !!![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

tatianoula

tatianoula
στεφανια καλωε ηρθες στην παρεα μας κ με το καλο το μωρακι σας κ μ''εναν πονο!!!πρωτο μωρακι ??ποσο εβδομαδων εισαι>?/

καλα γιατι τετοιο ανχος θα βρεις καποιον,,ρωτα εκει στην γειτονια σου καμια μανουλα που μπορει να εχει κ αποψη!!!κ αν οχι παιρνεις τηλ στο 184 κ ρωτας !

totula

totula
tattooed_snowhite έγραψε:τοτουλααααααααααααα θα σε μαλωσω! οτι νιωθουμε πρεπει να το λεμε στο γιατρο βρε δεν ειναι ο δρακουμελ! Laughing
παντως δεν πιστευω να ειναι κατι γιατι χθες που εκανα υπερηχο μου λεει ο γιατρος '' λογικα πονας λιγο ε?'' λεω που το ξερετε ?? ε μου λεει ειναι χαμηλα η σταση της, και απο χθες δηλαδη δεν λεει να ανεβει λιγο πιο πανω Shocked
τον ρωτησα αν πρεπει να ανυσηχησω και μου λεει ''φυσικα και ΟΧΙ ! ουτε τωρα ουτε καθολου! '' Razz Razz

εχεις δικιο αλλα εμενα η γιατρος-πρωτη ξαδελφη οπως καταλαβαινεις τι βλεπει αλλιως

totula

totula
καλημερα!!! αφροδιτη με το καλο γαμος ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 18 50580
aylin να ζησετε ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 18 50580

και εγω προτιμω το μπρελοκ και το γλειφιτουρι

carrie πλυντα ολα απο τωρα δεν παθαινουν τιποτα και την παντα ειχα πλυνει πριν την βαλω στην κουνια και δεν ειχε παθει τιποτα

mamita και εγω το παθαινα αλλα η γιατρος μου ειπε να μην ανησυχω γιατι πιεζοντε τα αγγεια

στεφανια καλως ηρθες και με το αλο το νινι σας

σημερα δεν ειμαι και στα καλυτερα μου εχω τον μικρο απο τη δευτερα βραδυ με πυρετο και ακομα δεν λεει να περασει. καθε βραδυ στις 2-3 το πρωι ξυπναει και μεχρι να μας ξαναπαρει ο υπνος φτανουν ξημερωματα, εκεινος ξυπναει πινει γαλα λεει καμια μλκ Sleep Sleep Sleep και μετα οι υπολοιποι μενουμε με το ματι γαριδα. και το χειροτερο ειναι οτι λογω της αρρωστιας εχω φορτωθει και την πεθερα μου τα πρωινα. δεν ξερω τι εχω αλλα θα περασουμε πολυ δυσκολα σημερα

tatianoula

tatianoula
totula περαστικα στον γιοκα σου και υπομονη με την πεθερα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

και΄΄γω ετσι θα κανω την παντα θα την βαλω στο πλυντηριο,,σιγα δεν πιστευω να παθει τιποτα...

ηδη εχω πλυνει καθισματακι αυτοκινητου το θεμα ειναι πως μπαινουν πισω ολα αυτα ενα ενα ''δεν θυμαμαι''scratch scratch αλλα θα βαλω τον αντρουλη μου να το ψαξει...ποσο χαιρομαι που ασχολουμε με τα παιδικα ρουχαλακια -πραγματακια...

τωρα συνειδητοποιω οτι κοντευουμε...........[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

stefaniandreas

stefaniandreas
καλως σας βρηκα!ειμαι 30 εβδομαδων.παρολο που ειμαι και του επαγγελματος(ειμαι μαια) το θεμα του παιδιατρου με αγχωνει.καλα να τα βλεπεις απο εξω αλλα οταν ερχεται το δικο σου μαλλον ειναι αλλιως...

http://stefxon@gmail.com

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 30 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις