Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
588 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 588 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 27 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 42]

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τατιανούλα τι τρελοφωτογραφία είναι αυτή??Smile Αύριο πάμε για ντόμπλερ στη 1 και το πρωί έχουμε να πάμε πτηνίατρο το καναρίνι μας Shocked Shocked Shocked Ο καλός μου υποστηρίζει ότι είναι άρρωστο και θα το πάμε στο γιατρό ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 12 966307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 12 966307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 12 966307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 12 966307 Μετά λέμε να πάμε να δούμε κανένα στρώμα για την κούνια,την πολυθρόνα θηλασμού που είδαμε στα ΙΚΕΑ και κανένα μωρουδιακό γενικώς..Κόλαση θα είναι πάλι η κατάσταση εδώ λόγω των απεργειών!! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

totula

totula
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
carrie αντε καλα αποτελεσματα και καλες αγορες αλλα με προσοχη. παρολο που δροσισε εξω μεσα στο σπιτι ακομα κανει ζεστη, δεν αντεχω αλλο. Σημερα πηρα φορεμα για το τον γαμο που εχω τελος οκτωβριου και ειμαι κουμπαρα στην αρχη απογοητευτηκα αλλα καλως η κακως δεν ειχα και πολλες επιλογες. παπουτσια μονο λειπουν και βεβαια να ντυσουμε κουμπαρο και παραγαμπρακι (συζυγος και υιος). σημερα ηρθε και το κουτι libero και να δειτε μια χαρα που εκανε ο μικρος Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes ουτε για εκεινον να ηταν. το αγορακι μου με εκπλησει μερα με την ημερα

aylin

aylin
Κοριτσάκια μουυυυ

Τι κάνετε?Ευχαριστώ όλες σας για τα λόγια συμπαράστασης...θα περάσει που θα πάει...

Σήμερα ήσυχα... τακτοποιήσαμε-αδειάσαμε τις ντουλάπες της μπέμπας...η μαμά και ο Στέφανος εγώ τους κοιτούσα και νευρίαζα μαζί τους χωρίς λόγο...αλλά όλα καλά τα τελειώσαμε όοοολα!!!
Μένει το πλύσιμο και το σιδέρωμα και η τακτοποίηση...

Νατάσα πως το λένε το καναρινάκι σας?Εμείς είχαμε στο πατρικό μου τον Μίκυ και όταν διάβαζα πιάνο για να δώσω για το δίπλωμα κελαιδούσε χαμηλόφωνα ανάμεσα στα διαλλείματα που έκανα...

Στα ΙΚΕΑ ποιά πολύθρόνα λες?

Τοτούλα να τον χαίρεσαι τον ζουζούνο σου!!!

Τα φιλιά μου σε όλες σας!!!

tatianoula

tatianoula
carrie καλα αποτελεσματα για αυριο κ καλα ψωνια!!!
περαστικουλια στο καναρινακι σου ηθελα και''γω να παρω φετος αλλα μου επεσαν ολα μαζεμενα πηραμε πρωτα το σκυλακι μας μετα εμεινα εγκυος οποτε θα εχουμε παιδακι + πηραμε ψαρακια οποτε λεω φτανει!!

ολα αυτα θελουν κ φροντιδα!!!

tatianoula

tatianoula
Στελλακι γιατι τακτοποιουσαν η μαμα σου κ ο Στεφανος???ΕΣΥ τι εχεις δεν εισαι καλα???

aylin

aylin
tatianoula έγραψε:Στελλακι γιατι τακτοποιουσαν η μαμα σου κ ο Στεφανος???ΕΣΥ τι εχεις δεν εισαι καλα???

Είμαι τεμπέλα... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ...λύσαξαν να τα κάνουν μόνοι τους για να μην κουραστώ...τι να έκανα? ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 12 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 12 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 12 328109

totula

totula
Είμαι τεμπέλα... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ...λύσαξαν να τα κάνουν μόνοι τους για να μην κουραστώ...τι να έκανα? ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 12 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 12 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 12 328109 [/quote]

αμα λυδαξαν.... εσυ υποθετω ειχες ολη την καλη διαθεση Laughing Laughing

tatianoula

tatianoula
α εγω δεν θα το επετρεπα χαχαχχαχ..
αληθεια εγω θελω ολα να περνανε απο το χερι μου εκτος κ αν δεν θα μπορουσα για καποιο λογο!!!!

Κοριτσια στα carrefour εχει προσφορα -45% τα libero...
σημερα κ αυριο!!!!

tatianoula

tatianoula
αφου εχουν ολοι την καλη διαθεση πες στην μαμα σου να βαλει κ μερικα πλυντηρια να τα σιδερωσει κ ολλας να ειναι ετοιμα ''μην κανουν μισες δουλειες''!!

aylin

aylin
Βρε κορίτσια πόσο καλά με έχετε ψυχολογήσει...όντως είχα όλη την καλή διάθεση Razz Razz Razz

Και εγώ δεν μπορώ εαν δεν περάσουν όλα από το χέρι μου γι'αυτό και γινόταν μάχη στο σπίτι...αλλά οι δυό τους βράχοι---κόμμα εναντίον μου!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 12 966307

Τατιανούλι μου ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 12 517142 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 12 93981 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 12 850933 μέση Οκτώβρη που θα την ξαναέχουμε κοντά μας την μανούλα...μέχρι τότε εγώ θα ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 12 4872 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 12 4872 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 12 4872 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 12 4872 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 12 4872

totula

totula
εμενα η μανα μου με παρακαλει να βγαλω τα ρουχα του μικρου αλλα δεν εχω που να τα βαλω. ασε που μολις τωρα μπηκα στον 7. σε ενα μηνα λογικα στο καινουριο σπιτι

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Το κανάρινάκι μου το λένε spyke και το πήρα 4 μήνες μετά τον γάμο μας όταν ο καλός μου έπρεπε να μετακομίσει Αθήνα για ένα 6μηνο και εγώ να μείνω πίσω Θεσ/κη. Δεν είναι το κλασικό κίτρινο καναρίνι, είναι σαν αυτό [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

και είναι ράτσα Αχάτης. Το έχουμε ήδη 4 χρόνια και στο ενδιάμεσο έχουμε αλλάξει & δύο θυληκά που μας ψόφησαν Rolling Eyes Rolling Eyes Να δούμε!Του 'χει κολλήσει τώρα ότι κάτι έχει και θέλει να το πάμε στον πτηνίατρο!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 12 966307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 12 966307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 12 966307

Στελλίτσα η πολυθρόνα που είδα είναι αυτή http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=37947 που ταιριάζει και με το δωμάτιο μας και είναι τρομερά αναπαυτική!!Smile Και εμείς λέμε τα στήσουμε την κούνια το ΣΚ..εγώ θα κοιτάω δηλαδή και άλλος θα την στήνει αλλά εντάξει! Razz Razz Razz

afroditi1006

afroditi1006
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΟΜΟΡΦΕΣ...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΡΟΣΙΣΕ..ΕΧΤΕΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΧΑΛΑΣΜΟΣ..
AYLIN ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ..ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ..
ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ..ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΟΣΕΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ...ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερουδια κοριτσακια!Το κανουν οι κοιλιτσες? Very Happy

Στελλιτσα,ουτε εμενα με αφηνουν να κανω τπτ σε δουλειες στο σπιτι!Οχι οτι με χαλαει και πολυ,αλλα σκεφτομαι μετα πως θα ξανασυνηθισω να τις κανω και που θα εχω και την μπεμπα!Η μαμα μου και η πεθερα μου ειναι εργαζομενες και δεν προλαβαινουν ουτε τα δικα τους τα σπιτια,που λεει ο λογος.Η μαμα μου μας φτιαχνει κανενα φαι,ευτυχως.Τωρα θελω να μου δωσει ολα τα σεντονακια μου και τα ρουχακια μου που μου εχει ταξει για να κανω το πρωτο πλυντηριο της μικρης!Ανυπομονω γιατι μου εχει πει οτι ειναι πολυ ωραια πραγματακια! Laughing Laughing Laughing

Νατασα,δεν ηξερα οτι υπαρχει πτηνιατρος!Η μαμα μου εχει ενα σκυλακι τοσο δα,ειναι yorkshire terrier,εχει τρελο γελιο γιατι ειναι υπερκινητικο αλλα θελει πολυ φροντιδα.Ο αντρας μου δεν θελει σκυλο με τπτ μεσα στο σπιτι,συμβιβαζεται μονο με κατι σαν καναρινι ή ψαρι,και σκυλακι ή γατακι μονο σε σπιτι με κηπο(το αλλο με τον τοτο το ξερετε?).Παντως μην φοβαστε για το καναρινακι,γενικα εχουν γερη κραση,η γιαγια μου εχει ενα (τον Πιπικο) και νομιζω οτι τον εχει απειρα χρονια! Shocked Shocked Shocked

Τατιανουλα,κριμα για τα ενσημα,5 ενσημα ειναι οντως μια εβδομαδα δουλεια.Κυνηγησε το μηπως τα καταφερεις.Δεν εχεις κανεναν συγγενη με μαγαζι 'η κατι τετοιο?Να δουλεψεις και καλα μια βδομαδα και μετα να εμφανισεις κανενα χαρτι απο το γιατρο οτι πρεπει να μεινεις ξαπλα και πρεπει να παραιτηθεις.γινεται?

totula εχω και εγω κατι βαφτισια την Κυριακη και αν ο καιρος ειναι οπως σημερα,θα εχω θεματακι σοβαρο τι να φορεσω!Πρεπει να παω να προμηθευτω και αλλα ρουχα εγκυμοσυνης ψιλο-φθινοπωρινα,γιατι ολα τα παντελονια ειναι κοντα,οπως και οι μπλουζες.Τα παπουτσια ειναι πικρη ιστορια,γιατι τα ποδαρακια μου ειναι λιγο πρησμενα και δεν ξερω τι μου μπαινει απο τα κλειστα μου...

Σημερα εχω να κανω εξωτερικες δουλειες σε ΚΕΠ κτλ,δεν θελω καθολου....αλλα τι κανω?εφυγε και ο αντρας μου σημερα πολυ νωρις για τη δουλεια γιατι λογω απεργιας στα ΜΜΜ και ταξι στην Αθηνα,θα ειχε τρομερη κινηση.Και οντως ειχε!Οσες μενετε Αθηνα,καλυτερα καθιστε σπιτι,θα ειναι μια σκετη ταλαιπωρια σημερα.

Να εχετε μια ομορφη μερα!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 12 417472

κατινα

κατινα
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερούδια!!!!Γυρίσαμε από τον πτηνίατρο,το καναρίνι μας χαίρει άκρας υγείας (όπως υποπτευόμουνα!!!!) και μόλις μας ήρθαν τα καροτσο-καθισματάκια!!!!!!!!Ο καλός μου έχει βαλθεί να διαβάσει το προσπέκτους για να τα συναρμολογήσει αλλά εγώ θέλω να ανοίξω όλες τις κούτες και δεν με αφήνει!!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Πρέπει να το συναρμολογήσουμε και μετά να δω αν χωράει στο ασανσέρ Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Άντε και σε καμία ωρίτσα φεύγω για το Ρέα!!!Πόσο τέλειος είναι αυτός ο φθινοπωρινός καιρός!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Μακάρι να μπορούσα να πιω και ένα καφέ της προκοπής τώρα που έχει ωραία δροσούλα!!!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 12 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 12 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 12 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 12 215994 Πολλά φιλάκια στις κοιλίτσες σας!!!

mamax

mamax
καλημερα σε ολα τα κοριτσακια!!!
τελιος καιρος εγω μια φραπεδια την ειπια σημερα!!!
Νατασα με γεια σας να τα χαρειτε!!!
Τοτουλα για libero που απευθινεσε να σου ερθουν ενημεροστε και εμας.

tatianoula

tatianoula
[color=green]Γεια σας μανουλιτσες αχ το ποσο απολαμβανω αυτον τον καιρο δεν περιγραφεται,,,αν κ με καταλαβαινετε ολες σας!!!Σημερα ειπα να φτιαξω μια περιποιημενη φασολαδα να φαμε να την ευχαριστηθουμε μιας κ με τετοιο καιρο τραβαει η ομαδα!!!!

www.Babylino.gr

http://www.liberoclub.gr/
/color]

mamax

mamax
να σε καλα τατιανουλα ευχαριστω πολυ.
μας ανοιξες την ορεξη δεν ξερω αν το πυστευεις αλλα αμα ειχα τωρα ενα πιατο φασολαδα το τρωγα ανετα... Embarassed

tatianoula

tatianoula
παρακαλω!!

σε πιστευω εχει μυρισει ολο το σπιτι κ με το ζορι κρατιεμαι να κρυωσει λιγο χαχαχααχχα...

Κ να φανταστεις οτι πριν μεινω εγκυος δεν την ετρωγα ουτε με ενα εκατομμυριο!!!!!!!χαχαχαχ

PoLaKi

PoLaKi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Kαλημερες και απο μενα...τι κανετε?

Εγω εχω πολυ κακη ορεξη,με νευριασε και ο αντρας μου εβαλα και τα κλαματα (ξεσπασα)και τωρα ειμαι λιγο πιο ηρεμη...

Νατασα αυτη την καρεκλα εχω και εγω,ειναι πολυ βολικη για να θυλαζουμε τα μικρα μας...

Αυτα κοριτσια μου απο μ'ενα,συγνωμη αλλα δεν ειμαι και στα καλυτερα μου σημερα...ΦΙΛΙΑ σε ολες!!!

mora

mora
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ!!!!!!!!!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
CARRIE ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ
AYLIN ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΟΛΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!!!!

totula

totula
Καλησπερα, σημερα συγκινηθηκα. Βαλανε ασανσερ στην πολυκατοικια μας και ειδα επιτελους την καινουρια μας φωλιτσα. Ειχα να το δω απο τα τουβλα. Επιτελους δροσισε το πρωτο βραδυ που δεν κοιμηθηκα με ανεμιστηρα.
carrie καλα αποτελεσματα
mamax κανε εγγραφη στο site του libero και θα στα στειλουν, εμενα μου ειχαν στειλει μονο τα κουπονια και τους εστειλα email για τα δειγματα και μου τα εστειλαν την επομενη

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μόλις γυρίσαμε σπίτι!!Όλα καλά με τον υπέρηχο, το καμάρι μας είναι 1,574γρ και φυσιολογικά όλα!Σε 15 μέρες τώρα θα μας δει ξανά ο γιατρός εκτός απροόπτου!!! Very Happy Very Happy Very Happy Πήγαμε και πήραμε και την πολυθρόνα!!Πήγα και Η&Μ και πήρα ένα τζιν!!!Πόσο μου έχουν λείψει τα τζιν δεν ξέρετε!!! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Πήρα και τα πρώτα μου σουτιέν θηλασμού (από Η&Μ ) και μου άρεσαν πολύ!Απλά είναι ,βαμβακερά για τον ύπνο και μέσα στο σπίτιSmile Σειρά έχει τώρα να καταλήξουμε σε στρώμα scratch scratch scratch Αλήθεια εσείς σε τι καταλήξατε??

totula

totula
Carrie έγραψε:Μόλις γυρίσαμε σπίτι!!Όλα καλά με τον υπέρηχο, το καμάρι μας είναι 1,574γρ και φυσιολογικά όλα!Σε 15 μέρες τώρα θα μας δει ξανά ο γιατρός εκτός απροόπτου!!! Very Happy Very Happy Very Happy Πήγαμε και πήραμε και την πολυθρόνα!!Πήγα και Η&Μ και πήρα ένα τζιν!!!Πόσο μου έχουν λείψει τα τζιν δεν ξέρετε!!! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Πήρα και τα πρώτα μου σουτιέν θηλασμού (από Η&Μ ) και μου άρεσαν πολύ!Απλά είναι ,βαμβακερά για τον ύπνο και μέσα στο σπίτιSmile Σειρά έχει τώρα να καταλήξουμε σε στρώμα scratch scratch scratch Αλήθεια εσείς σε τι καταλήξατε??

Πολυ ωραια νεα!!! Καλοφορετα τα ρουχα.
Εμεις εχουμε στρωματα κοκοφοινικα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 27 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις