Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
373 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 373 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 24 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 42]

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κυκλοφορει ιωσουλα!!! και φυσικα δεν την αφησαμε να παει χαμενη.. αυριο ερχετε ημητερα μου. απο κατωβασικα μενει. με το παραμικρο θαστελνω εκει τα μικρα. δελεει αυτο το πραγμα! αν δεν ημουν ετσι θα χαπακωνομουνα τωρα ομως?ειμαι χαλιαααα!!! πηγα να ξαπλωσω αλλα μετιποτα. μπουκωνω πιο πολυ και ποναει ο λαιμος μου. γιανα μη πω γιατηζεστη!τωρα με το σουτιεν σας γραφω! Laughing περιμενω να κλεισω το φαι σε λιγο. μεταδεμε νοιζει τιποτα. θα προσπαθησω να χαλαρωσω. θα ξυπνησω και τοναντρα μου -δουλευε βραδυ και αυτος..- να κανει οτι θελει μετα μικρα. δε την παλευω με τιποτα!!!

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
alexia-marinos τωρα ειδα τοτικερακισου. Κωνσταντινος θα βγει ο μπομπιρας? και ο δικος μου!!! Very Happy

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Οδηγίες προς κρεβατωμένες μέλλουσες μανούλες: Τι κάνεις αν σου πει ο γιατρός να μείνεις τάβλα????Φτιάχνεις puzzle 1000 κομματιών για το παιδικό δωμάτιο!!!! Razz Razz Razz Ξέθαψα ένα που πήραμε όταν μάθαμε ότι είμαστε έγκυος και είπα να το ξεκινήσω τώρα..Είναι ακριβώς αυτό
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

είναι πολύ ροζ λέτε ??? confused confused confused scratch scratch scratch Επίσης αποφάσισα να τελειώσω και ένα βιβλίο που έχω πάρει εδώ και καιρό και έχω παρατήσει στην άκρη!και όταν σταματήσουν οι ρημαδοσυσπάσεις ΒΟΥΡ στην αγορά για ψώνια!!

mihantroula

mihantroula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια εγώ γεννάω 25/12.Είμαι στο τέλος του μήνα.Η κατηγορία με πιάνει???Βλέπω οι περισσότερες είστε περίπου ένα μήνα πριν.....

aylin

aylin
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
mihantroula έγραψε:Κορίτσια εγώ γεννάω 25/12.Είμαι στο τέλος του μήνα.Η κατηγορία με πιάνει???Βλέπω οι περισσότερες είστε περίπου ένα μήνα πριν.....

Ναι ναι...εδώ είσαι!!!Καλώς μας ήρθες!!!Με το καλό το μωρουλίνο σου!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 7 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 7 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 7 215994

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mihantroula έγραψε:Κορίτσια εγώ γεννάω 25/12.Είμαι στο τέλος του μήνα.Η κατηγορία με πιάνει???Βλέπω οι περισσότερες είστε περίπου ένα μήνα πριν.....

Σε πιάνει σε πιάνει!!!Smile Καλώς μας ήρθες και με το καλό το μωράκι σου!!

alexia-marinos

alexia-marinos
Supermama περαστικουλια κ σε σενα...οτι χειροτερο να εισαι κρυωμενη καλοκαιριατικα...το περασα κ εγω αρχες Ιουλιου κ μαρτυρησα...ναι,Κωνσταντινος ειναι κ εμενα!!!!Τελικα αυτο το ονομα κυκλοφορει αρκετα εδω στο φορουμ στα παιδακια μας χα χα χα!!! Mihantroula καλωσορισες στην παρεα μας κοριτσι μου !!!!!

alexia-marinos

alexia-marinos
Μihantroula η μπουμπου σου ειναι σκετη γλυκα!!!!!!

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα σε ολες τι τσουπρες τι κανετε?
προσοχη στις ιωσουλες, ξεκουραση στις υπολοιπες και γενικα χαλαρα και υπομονη !

μιχαντρουλα καλως ηρθες! εδω εισαι και γω γενναω 29 Δεκεμβρη -λογικα- τωρα καμια εβδομαδα πριν καμια μετα δεν πειραζει ειμαστε ωραια παρεα εδω ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 7 328109

κοριτσια ανοιξα ενα θεμα αν ειδατε πρησμενες θηλες λεγετε αλλα δε βλεπω φως μαλλον δεν το περιγραφω σωστα, χθες που εκανα μασαζ στο στηθος εβγαλα σταγονες διαφανο υγρο, αυτο ειναι το γαλα μας?
αμα σας πω οτι συγκινηθηκα μη μου πεταξετε ντοματες! χαχαχαχ
αλλα θελω σαν τρελλη να θυλασω και θα φερω τον κοσμο τουμπα για να το καταφερω!

εσεις ειχατε/εχετε τιποτα παρομοιο? χιεεεεελππππππππππππππππππππππππ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 7 534787

aylin

aylin
tattooed_snowhite έγραψε:καλημερα σε ολες τι τσουπρες τι κανετε?

μιχαντρουλα καλως ηρθες! εδω εισαι και γω γενναω 29 Δεκεμβρη -λογικα- τωρα καμια εβδομαδα πριν καμια μετα δεν πειραζει ειμαστε ωραια παρεα εδω ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 7 328109

κοριτσια ανοιξα ενα θεμα αν ειδατε πρησμενες θηλες λεγετε αλλα δε βλεπω φως μαλλον δεν το περιγραφω σωστα, χθες που εκανα μασαζ στο στηθος εβγαλα σταγονες διαφανο υγρο, αυτο ειναι το γαλα μας?

εσεις ειχατε/εχετε τιποτα παρομοιο? χιεεεεελππππππππππππππππππππππππ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 7 534787

Χιονατουλίνα είναι το πύαρ.Πρωτόγαλα που προετοιμάζει τη θηλή για τον θηλασμό!Εγώ μια φορά είχα τέτοιο!αλλά πολύ λίγο!...φιλάκια πολλά

υ.γ-μπορεί να λέω βλακείες αλλά εμένα έτσι λέει στο βιβλίο που διαβάζω!

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου Αυλινακι μου με την φανταστικη κοιλιτσα!!!!! ευχαριστω για την απαντηση θα ρωτησω και τον ντοκτορ την Πεμπτη στο ραντεβου μας!
εσεις ολα καλα?
φιλακιααααααααααα

υγ. αυριο πρωι καμπυληηηηηηηηηηηηη !!!

tatianoula

tatianoula
Μihantroula καλως ηρθες στην παρεα μας!!!

χιονατουλα εγω ειχα οταν ημουνα στις εβδομαδες σου μετα σταματησε για αρκετο καιρο κ τωρα κανα 2μερες νιωθο παλι οτι λιγο σαν να βρεχετε το σουτιεν μου!!!

ειναι φυσιολογικο παντως μην τρομαζεις,,κ απ''οτι μου εχουν πει ειναι καλο σημαδι το οτι θα εχουμε ΠΟΛΛΗ γαλα....θα πουλαμε κ ολλας Very Happy Very Happy Very Happy

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ στις αρρωστουλες μας!!!νατασακι εκμεταλευσου την ξαπλα οπως ειπες με το παζλ κ το βιβλιο εμεις ειχαμε παρει ενα παζλ με 1000κομματια με θεμα την Νew York ''την γεφυρα του μανχαταν'' μια μαυριλα τι να σας πω...""Εμενα βεβαια μου αρεσε σαν εικονα κ ειπα ΑΝ το φτιαξουμε θα το βαλουμε σ'ενα μεγαλο καδρο κ θα το κρεμασουμε..ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΕ ΤΟΣΗ ΜΑΥΡΙΛΑ ,,ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ ακομα στεκετε.....

mihantroula

mihantroula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tattooed_snowhite έγραψε:καλημερα σε ολες τι τσουπρες τι κανετε?

Σε ποιό μαιευτήριο γεννάς κοριτσάκι μου?Εγώ στο ΡΕΑ.
Alexia-marinos ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια....

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ ωραια τατιανακι μου μακαριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι να εχουμε μπολικο γαλατακι! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 7 215994

μιχαντρουλα στην κλινικη Κερκυρας θα γεννησω δεν ειμαι απο Αθηνα Razz Razz Razz

mihantroula

mihantroula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
με το καλό κοριτσάκι μου ...και σε όλες μας δηλαδη!!!!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σωτηρία μου πάντως θα συμφωνήσω με την Στέλλα και εγώ αυτό νομίζω..Εγώ που δεν έχω λέτε να μην έχω γάλα??? Shocked Shocked Shocked

Μιχαντρούλα και εγώ στο Ρέα θα γεννήσωSmile

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
με το καλο και συ μιχαντρουλα! αποτι ειδα ειμαστε ακριβως και ιδια εβδομαδα! για να δουμε θα γεννησουμε μαζι??? χιχιχι

Carrie μου τι κανεις? εμενα δεν εσταξε σταγονα απο μονο του παρα μονο οταν εκανα περιπου ενα λεπτακι μασαζ γιατι οπως εγραψα στο αλλο θεμα μερικες φορες πριζονταν οι θηλες μου γυρω γυρω λες και μαζευαν εκει το γαλα, αλλα θα ρωτησω και το γιατρο να μου πει...

κοριτσια μπανισα το πρωτο παιχνιδακι για τη μπεμπα, ειναι πολυ βασικο για μενα γιατι ειμαι λιγο νοσταλγικος τυπος και δενομαι και με πραγματα οποτε το διαλεξα μετα απο πολυυυυυυ ψαξιμο ημουν αναμεσα σε αυτο και σε ενα μονοκερο!
για δειτε!

http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=3508447

εσεις εχετε βρει το πρωτο του παιχνιδακι? ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 7 215994

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tattooed_snowhite έγραψε:με το καλο και συ μιχαντρουλα! αποτι ειδα ειμαστε ακριβως και ιδια εβδομαδα! για να δουμε θα γεννησουμε μαζι??? χιχιχι

Carrie μου τι κανεις? εμενα δεν εσταξε σταγονα απο μονο του παρα μονο οταν εκανα περιπου ενα λεπτακι μασαζ γιατι οπως εγραψα στο αλλο θεμα μερικες φορες πριζονταν οι θηλες μου γυρω γυρω λες και μαζευαν εκει το γαλα, αλλα θα ρωτησω και το γιατρο να μου πει...

κοριτσια μπανισα το πρωτο παιχνιδακι για τη μπεμπα, ειναι πολυ βασικο για μενα γιατι ειμαι λιγο νοσταλγικος τυπος και δενομαι και με πραγματα οποτε το διαλεξα μετα απο πολυυυυυυ ψαξιμο ημουν αναμεσα σε αυτο και σε ενα μονοκερο!
για δειτε!

http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=3508447

εσεις εχετε βρει το πρωτο του παιχνιδακι? ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 7 215994

Καλύτερα είμαι Σωτηρία μου!!!Τέλειο το παιχνιδάκι σου ούτε εμείς του πήραμε ακόμη κάτι, αλλά καταλαβαίνω τι λες και έχω δει αυτό

http://e-shop.planetz.gr/product_1302700210-details.aspx

Δεν είναι βέβαια όπως οι δικοί μας παλιά αλλά κάτι είναι και αυτό..

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπραβο carrie μου χαιρομε .. χαλαρα χαλαρα και ολα μα ολα καλα θα πανε αρκει να μην απελπιζομαστε! αυτο το λεω για να τα ακουω και εγω φυσικα χεχεχε..
πολυ ομορφο και αυτο το παιχνιδακι το ειδα οντως δεν ειναι σαν τα δικα μας κριμα αλλα και αυτα ομορφα!

κατι που μαρεσε στο παιχνιδακι ειναι που κανει και ηχους θαλασσας! ειναι πολυ γλυκο και ηρεμο! I love you I love you

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tattooed_snowhite έγραψε:
κατι που μαρεσε στο παιχνιδακι ειναι που κανει και ηχους θαλασσας! ειναι πολυ γλυκο και ηρεμο! I love you I love you

Σοβαρα????Εσύ το έχεις δει και από κοντά δηλαδή??Εγώ δεν πήγα ακόμη!!Αν κάνει όμως ήχους της θάλασσας το θέλω!!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι Carrie ειναι φανταστικο!!!!!!!! και το γαλαζιο μαρεσει πιο πολυ ειναι το αγαπημενο μου χρωμα!!! ψησου!
να δες βιντεακι ! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 7 215994

https://www.youtube.com/watch?v=9YnzZiRfvQw&feature=related

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ψήνομαι ψήνομαι!!!Απλώς ο φωτεινούλης έλεγα είναι καλύτερος από τον ιππόκαμπο!!!Αυτό θα πάρω, το γαλάζιο!!!

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
χιονατουλα, πολύ ωραίο το παιχνιδάκι...εμενα μου αρεσει αυτό:
http://www.mothercare.com/Sunshine-Garden-Spiral-Activity-Toy/dp/B004GV5I3I?ie=UTF8&ref=sr_1_62&nodeId=530261031&sr=1-62&qid=1316363895
και αυτο: http://www.mothercare.com/Lamaze-Marina-Captain-Calamari/dp/B004JNXTI4?ie=UTF8&ref=sr_1_185&nodeId=530261031&sr=1-185&qid=1316364329
με το άλλο θέμα δεν έχω κανένα σύμπτωμα παρόμοιο...αλλα έχω διαβάσει ότι διαφοροποιείται σε κάθε εγγυο!
Σου εύχομαι τα καλύτερα συριο στην καμπύλη ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 7 215994
Carrie-ειπα κι εγώ μα τόσο αναίσθητη είμαι πιά?? να μπερδεύω τις συσπάσεις με το μωρο? Laughing
mihantroula- καλως όρισες στην παρέα μας! φυσικά και σε πιάνει, κι εγώ περιμένω 13/12 οποτε είμαστε κοντα!

https://www.facebook.com/profile.php?sk=info

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
carrie εγω λεω να παρω 5-6 ναχουμε γιατι αμα το αγαπησει και χαλασει ζητω που καηκαμε χαχαχαχα
και σχετικα δεν ειναι ακριβο στο νετ το βρηκα και με 15 δολαρια!
αλλα μαρεσουν πολυ τα τραγουδακια που εχει οι μπουρμπουλιθρες και οι ηχοι της θαλασσας!

πηνελοπακι ευχαριστω! θα σας πω αυριο το μεσημερακι τα αποτελεσματα! εσυ πως εισαι? τελειο το παιχνιδακι!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 7 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 7 328109

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="penelope26"]χιονατουλα, πολύ ωραίο το παιχνιδάκι...εμενα μου αρεσει αυτό:
http://www.mothercare.com/Sunshine-Garden-Spiral-Activity-Toy/dp/B004GV5I3I?ie=UTF8&ref=sr_1_62&nodeId=530261031&sr=1-62&qid=1316363895
και αυτο: http://www.mothercare.com/Lamaze-Marina-Captain-Calamari/dp/B004JNXTI4?ie=UTF8&ref=sr_1_185&nodeId=530261031&sr=1-185&qid=1316364329
/quote]

Τα έχω δει και εγώ αυτά!!!Τέλεια είναι!!Θα παραγγείλω σίγουρα κάποια αλλά δεν ξέρω ποιο να πρωτοδιαλέξω!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 24 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις