Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
324 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 324 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 42]

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΒΡΕ ΝΑΤΑΣΣΑΚΙ; ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΑΓΑΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ.....ΒΑΛΕ ΛΑΔΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ.
ΑΛΕΞΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΕΡΘΟΥΜΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ!
ΤΙ ΤΕΛΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΠΕΙΡΑΤΕ ΟΛΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ;ΤΟ ΕΝΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΟ!!
ΣΑΣ ΕΧΑΣΑ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΩΡΑ. ΦΤΙΑΧΝΩ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΠΙΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΠΡΩΤΟΚΑΝΩ;; ΕΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ 1 ΦΩΤΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΤΕ... ΧΘΕΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ 1 ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΝΤΕ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ Ε;ΛΕΩ ΟΧΙ Α...ΔΙΔΥΜΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΤΕ!!! ΜΠΡΑΒΟ!! ΕΙΠΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ..ΑΝ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΒΓΩ ΣΟΥΠΕΡ ΚΟΙΛΙΑ!
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΟΥ ΑΝ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΡΙΟ!! ΠΙΚ-ΝΙΚ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΜΟΥ ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΗ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ... ΘΑ ΔΟΥΜΕ...

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΖΕΣΤΕΝΟΜΑΙ.
ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΙΔΡΩΝΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΑΕΡΑΚΙ ΤΗΝ ΑΡΠΑΞΑ. ΧΘΕΣ ΕΙΧΑ ΛΙΓΟ ΠΥΡΕΤΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΧΑΛΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ...
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΡΦΟΘΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ...

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημεραα!!! για τη ζεστη λετε??? αχχ κοριτσια τι θα κανουμε?? εγωεδωπανω ειμαι καλα. δεν ειμαι τοσο κεντρο. φυσαει κιολας με τα ανοιχτα παραθυρα. παρολα αυτα ζεσταινομαι!!!! Mad ειπαν απο ΔΕυτερα χαλαει. Τεταρτη βροχες! μου φαινετε τοσο μακρυνη η Δευτερα ομως!!!αντε να δροσιστουμε λιγο γιατι δεπαλευετε. κουραση δουλειες εχουμε καιτη ζεστη!
ο δικος μου κλοτσαει σχεδον ολη μερα εντομεταξυ! τρελλα λεμε! σπρωχνει αποδω σπρωχνει αποκει που θελει να παει?? Laughing

mamax

mamax
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
carrie λυπαμαι πολυ για την ινσουλινη αλλα αφου πρεπει να γινει κανε ενα κουραγιο τον φαγαμε τον γα'ι'δαρο για λιγο θα ειναι και ειναι για το καλο σου και για το καλο του μπεμπη σου.
οσο για της συσπασεις ενα βασικο ειναι να μην στεναχοριεσε γιατι γινοντε περισσοτερες και επειδη περνεις μικρη δοση ισως απο σημερα να αρχισουν να υποχορουν αν δεις πως οχι καντου ενα τηλ.
εγω οταν ξεκινησα με μισο χαπι ανα 3ωρες την επομενη μερα ελατοθηκαν αλλα δεν εφηγαν μετα απο 3 μερες και εως σημερα περνω τρια τεταρτα το μησαωρο δεν εχω ουτε μια συσπαση!!!
οποτε απλα πεστο αν συνεχισει να σου ρυθμισει την δοση και μην ανχονεσε καθολου!δεν θα γεννησουμε νοριτερα ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamax έγραψε:carrie λυπαμαι πολυ για την ινσουλινη αλλα αφου πρεπει να γινει κανε ενα κουραγιο τον φαγαμε τον γα'ι'δαρο για λιγο θα ειναι και ειναι για το καλο σου και για το καλο του μπεμπη σου.
οσο για της συσπασεις ενα βασικο ειναι να μην στεναχοριεσε γιατι γινοντε περισσοτερες και επειδη περνεις μικρη δοση ισως απο σημερα να αρχισουν να υποχορουν αν δεις πως οχι καντου ενα τηλ.
εγω οταν ξεκινησα με μισο χαπι ανα 3ωρες την επομενη μερα ελατοθηκαν αλλα δεν εφηγαν μετα απο 3 μερες και εως σημερα περνω τρια τεταρτα το μησαωρο δεν εχω ουτε μια συσπαση!!!
οποτε απλα πεστο αν συνεχισει να σου ρυθμισει την δοση και μην ανχονεσε καθολου!δεν θα γεννησουμε νοριτερα ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.

Μαμάχ εσενα σου κάνουν ταχυκαρδίες τα yutopar? Γιατί μου είπε ότι μπορεί να μου κάνουν και δεν θέλω να πάρω τα χάπια που έδωσε ο καρδιολόγος για αυτό..Περισσότερο με ανησυχούν οι μύκητες που θα κάνω από το αμοξιλ Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

dionikou

dionikou
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
καλημερα κοριτσακια
ποσα κομματια εχετε παρει απο ρουχαλακια για τον πρωτο καιρο φορμακια φανελακια κτλ με εχουν ανχοσει οτι θα το αλλαξω το μωρο τουλαχιστον 3 φορες την ημερα γιατι θα λερωνετε Rolling Eyes και θα χρειαστω πολλα Shocked απο την αλλη δεν θελω να παρω πολλα και μετα απο 1 μηνα να μην της κανουν

mamax

mamax
πολες ταχυκαρδιεσ μια μερα νομιζα οτι θα μεινω...
αλλα οχι καθε φορα μονο τησ πρωτες που ξεκινησα και οταν μεγαλοσε η δοση μετα τελοσ. γενικοσ το κανουν αλλα...αλλα χαπια δεν μου εδοσε και σταματησαν!
γενικως λεει στης οδηγειες να μην πανε πανω απο 140 οι παλμοι εμενα φτασαν 105 οποτε οκ.
για τους μυκητες ακριβως δεν ξερω τι μυκητες ειναι αλλα εγω ειχα ουρεοπλασμα και πηρα αμοξιλ και ενω λενε δεν φευγει το αμοξιλ ειναι πολυ ισχιρο και εφυγε...
αλλα βοιθαει πολυ το νερο μπορεις να πινεις πολυ?
εγω επινα με το ζορι 3-4λιτρα

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
dionikou έγραψε:καλημερα κοριτσακια
ποσα κομματια εχετε παρει απο ρουχαλακια για τον πρωτο καιρο φορμακια φανελακια κτλ με εχουν ανχοσει οτι θα το αλλαξω το μωρο τουλαχιστον 3 φορες την ημερα γιατι θα λερωνετε Rolling Eyes και θα χρειαστω πολλα Shocked απο την αλλη δεν θελω να παρω πολλα και μετα απο 1 μηνα να μην της κανουν

Και εγώ αυτό σκεφτόμουνα τώρα!!Δεν έχω πάρει τίποτα ακόμη, πέρα από ένα σετάκι των 5 κοντομάνικων εσωρούχων, 1 μακρυμάνικο μακό φορμάκι , ένα φλις ζακετάκι και 1 φορμάκι με παντελονάκι...Πρέπει να οργανωθώ μάλλον!!

Μαμάχ δεν πρόσεξα κάτι ως τώρα που πήρα δύο χάπια..Να δούμε..Το αμοξίλ μου κάνει μύκητες κολπικά πάντα και μετά πρέπει να πάρω θεραπεία για να φύγουν..

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Carrie έγραψε:Μαμάχ εσενα σου κάνουν ταχυκαρδίες τα yutopar? Γιατί μου είπε ότι μπορεί να μου κάνουν και δεν θέλω να πάρω τα χάπια που έδωσε ο καρδιολόγος για αυτό..Περισσότερο με ανησυχούν οι μύκητες που θα κάνω από το αμοξιλ Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Γιατι σου εδωσε αμοξιλ?παντως μην ανησυχεις,δεν ειναι απαραιτητο να σου κανουν μυκητες,ειναι πολυ ελαφρυ αντιβιωτικο και μου ειχε πει ο γιατρος οτι το δινουν στα μωρακια.Για ενα αλλο μου ελεγε οτι κανει συνηθως μυκητες,νομιζω το pentrexyl.Μην φοβασαι δεν θα παθεις.

mamax

mamax
τι εγινε ρε παιδια?
μπερδευτικα το αμοξιλ στο δινει προοληπτικα οτι θα σου κανουν μυκητες τα χαπια?
ή εχεις?

mamax

mamax
Διονικου εχεις δικιο απο την μια καλυτερα πολλα για να μην περιμενουμε ποτε θα μαζευτει πλυντιριο αλλα απο την αλλη προτιμησε να παρεις λιγο μεγαλυτερα.
εγω τα ψωνισα του μωρου ολα τα ρουχα και η αληθεια ειναι οτι τωρα που τα βλεπω το εχω παρακανει... Shocked
αλλα εκανα το εξης πηρα ελαχιστα 0νουμερο κυριων πηρα 3-6μηνων οποτε να φορεθουν λιγο παραπανω γιατι λιγο μεγαλυτερο να του ειναι δεν πειραζει να μην το στενευει ειναι το θεμα, τωρα αν εκανα καλα ή λαθος θα δειξει γιατι αλλο παιδακι δεν εχω για να ξερω. Twisted Evil

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
dionikou έγραψε:καλημερα κοριτσακια

κοριτσια!!! χαλαρωστε!!! επιτρεψτε μου να σας πω απο την λιγη εμπειρια μου οτι ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΕ τα πολλα φορμακια!!!! σιγα καλε που θα λερωθει το μωρο! απο τι αποτο γαλατακι? καιτιςσαλιαρες τι τις εχουμε??παρε καλητερα παραπανω σαλιαρες. πηρα καιγω 3 για αν θαρθει κανεις με σχεδιο και τωρα θα παρω πακετο των 10 λευκες σκετες(να πλενοντε καλητερα) Wink
Λοιπον εγω εχω 3 φορμακια για τον μπεμπη τωρα. και δε θα παρω αλλα. και σχεδον 5 φανελακια ολοσωμα αν θυμαμαι καλα.. φτανουν! ακου 3 φορες θα το αλλαζεις??? ημαρτον! βασικα δε μπορει..κανα δυο ακομα θασας φερουν στο μαιευτηριο ακομα..
δε λερωνοντε τοσο τα μωρακι. ακομα καινα λερωθουν το πλενεις λιγο τοπικα το ρουχαλακι. εκτος αν αυτοι που στο ειπαν θελανε να συμπληρωθει το πλυντηριο γιανα τα πλενουν εκει.. τιναπω πια. καιγω μπηκα στον πειρασμο να παρω ενα καλο κτλ.. αλλα ειναι γεγονος οτι σε ενα μηνα το πολυ δε θα του κανει. οποτε.. νατα παρεις μεγαλητερα? οχι μωρε. παρτε 2-3 να φορανε και αναλογα καιμε τα δωρακια βλεπετε μετα τι σαςλειπει καιτο περνετε.

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
DIONIKOU ΜΟΥ ΓΙΑ 3 ΑΛΛΑΞΙΕΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΕΓΝΩΝΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ!!

mamax

mamax
για πειτε οι πιο εμπειρες...
σεντονακια ποσα να εχουμε?
και κικιτσο τι ηταν αυτο για τσ κοριτσια????????
με τρομαζεις εγω περιμενω αγορακι λερονουν πιο πολυ ?

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
MAMAX ΜΗΝ ΤΡΟΜΑΖΕΙΣ ΑΓΟΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΤΟ ΠΟΥΛΚΙ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΓΙΑ ΣΕΝΤΟΝΑΚΙΑ ΝΟΜΙΖΩ 3 ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ! ΕΓΩ ΕΒΑΖΑ ΣΕΛΤΕΔΑΚΙ - ΣΕΝΤΟΝΑΚΙ- ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΤΥΧΗΜΑ ΝΑ ΕΙΜΑΜΕ ΤΟ ΣΕΝΤΟΝΑΚΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΑΖΑ ΑΝΑ 4-5 ΜΕΡΕΣ.ΑΛΛΑ ΠΑΝΕΣ ΑΣ ΕΧΕΤΕ 5-7 ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!!!!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χαμομηλάκι δυστυχώς είναι τεσταρισμένο ότι το αμοξίλ μου κάνει ΠΑΝΤΑ μύκητες..Το είχα πάθει και λίγο πριν μείνω έγκυος που έπαιρνα για τον φρονημίτη μου που έβγαλα..

Μαμαχ μου είπε ο γιατρός ότι τις συσπάσεις μπορεί να τις δημιουργεί κάποιο μικρόβιο ή φλεγμονή που δεν κάνει απαραίτητα συμπτώματα και γι'άυτο μου την έδωσε προληπτικα..Οι μύκητες είναι απλώς μέσα στις παρενέργειεςSmile

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamax έγραψε:σεντονακια ποσα να εχουμε?
και κικιτσο τι ηταν αυτο για τσ κοριτσια????????
με τρομαζεις εγω περιμενω αγορακι λερονουν πιο πολυ ?

σεντονακια φανταζομαι θαχα καμια 5. αλλα αποτηνκορη μου ειχα γενικα αρκετα (καποια ηταν αποτα δικα μου που ημουν μωρο) Very Happy καπου εκει παντως.. σεντονακια δε πανε χαμενα γιατι το κρεβατακι το χρησιμοποιει μεχρι τα 2 περιπου οποτε οκ. απλα εχετε ενα δυο με σιγκεκριμενο χρωμα. προτιμηστε τα χαρουμενα και πιο ουδετερα η χρωματιστα ωστε να ταχετε γιααλλο παιδακι μιας που δε παλιωνουν!

οσο για κοριτσια αγορια φανταζομαι τοπε γιατι ταγορια οταν κανουν τσισακια λερωνοντε πιο πολυ συνηθως επειδη βγαινει αποεξω απτη πανα καμια φορα. λογω ανατομιας.. Razz μια συμβουλη αν και δεξερω ποσο πιανει ειναι λεει να εχεις τοπουλακι οταν βαζεις πανα προς τα κατω και οχιοπου ναναι.. αλλιως θα γινει μουσκεμα. αναλογα καιτην πανα βεβαια..

mamax

mamax
carrie αυτο ειναι θετικο που πιανει ολα τα ενδεχομενα, αφου σου κανει μυκητες παρε μπουκαλακι διπλα & πινε νερα οσο πιο πολλα μπορεις
supermama ευχαριστω θα το δοκιμασω!!!ειναι πολυ γλυκο που εχεις δικα σου σεντνακια κρατημενα και θα τα βαλεις στο μωρο!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 5 35468
κικιτσο 5 πανες τι ενοεις?
της παμπερσ 5συσκευασιες?
5 πανες αγκαλιας? δεν καταλαβα ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 5 679259
και πεσμου λιγο αυτο με τα σελτεδακια? σελτεδακια ειναι αυτα που βαζεις στην αλαξιερα και αλαζεισ το μωρο?
και πως στρωνεις ακριβως το κρεβατι? βαζεις σεντονι και πανω σελτεδακι?

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamax έγραψε:supermama ευχαριστω θα το δοκιμασω!!!ειναι πολυ γλυκο που εχεις δικα σου σεντνακια κρατημενα και θα τα βαλεις στο μωρο!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 5 35468

και πως στρωνεις ακριβως το κρεβατι? βαζεις σεντονι και πανω σελτεδακι?

ευχαριστω! βασικα η δικια μου μαμα τα κρατησε. οχι μονο σεντονακια αλλα και ρουχαλακια! ειχα ενα φορμακι που δεν τοχα βαλει πολυ μωρο γιατι μεγαλωσα-αυτο που λεγαμε οτι μεγαλωνουν γρηγορα- οποτε ηταν σαν καινουργιο και το βαλε ο γιος μου!! και αλλα ρουχαλακια! πλεκτα κυριως αποτη μαμα που εμειναν αποτοτε ανεπαφα!
ειναι οντως πολυ ομορφο..
σελτεδακι δεν ειναι αυτο το υφασμα που εχει απο κατω κατι σαν αδιαβροχο? αν ειναι αυτο εγω τοβαζα παντως πανω απτο στρωμα και απο πανω το σεντονι.

mamax

mamax
οοοοοο οποτε ποσα τετια να εχουμε σελτεδακια?

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΜΑΜΑΧ ΠΑΝΕΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣ ΕΝΝΟΩ!! ΣΕΛΤΕΔΑΚΙ ΚΑΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!2 ΜΕΓΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΚΑΙ 3-4 ΑΛΛΑΓΗΣ.ΣΕΝΤΟΝΑΚΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΩΡΟ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΛΕΩ 3.ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΜΗΝ ΦΟΡΤΟΝΕΣΑΙ ΑΝ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΕΡΝΕΙ. ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑ ΠΙΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ!!!

tatianoula

tatianoula
να''μαι και''γω!!!Κικιτσο και''γω ξερεις ποσο καιρο λεω να παμε για πικ νικ??αλλα ολο το λεω κ δεν το κανουμε,,πω λεω να τα μαζεψω να κανουμε χιλιομετρα για να βρουμε ενα ομορφο μερος με λιγο πρασιναδα '''στην Ελλαδα ημαστε''' οποτε ολο θα λεμε ΘΑ κ ακομα παμε!!!

σημερα πηρα και''γω λιγα πραγματακια θα σας τα δειξω αργοτερα!!!

φιλακια!

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ??? ΕΜΕΝΑ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙ ΣΤΟ ΚΛΟΤΣΙΔΙ Very Happy (ΕΙΠΑΜΕ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΩΡΑ) [quote="tatianoula"]Penelope26 τα ρουχαλακια ειναι ολα υπεροχα αχου αντε με το καλο κ να τα ευχαριστηθειτε!!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΟΥ... ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΛΕΨΟΥΝ! ΑΝΤΕ ΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 5 272517 ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ!!!
ΑΛΕΞΙΑ-ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΜΟ, ΘΑ ΠΙΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ!ΔΥΟ ΒΗΜΑΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ...ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΡΘΟΥΝ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!
[quote="aylin"]Πηνελόπη μου μεγειά σας και καλοφόρετα τα υπέροχα ρουχαλάκια σας!
Πολύ όμορφες οι βελουτέ φορμούλες!!!Τρελλάθηκα πολύ μου άρεσαν!Και οι σαλιαρίτσες σας και τα πάντα υπέροχα!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ AYLIN...ΚΙ ΕΣΥ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ ΤΗΣ Respect ... ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΕΗΣΩ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ ΤΟΥ..Η ΜΟΝΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ... ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΑΝΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ Η ΜΑΜΑ ΚΑΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΚΑΙ 1-2 ΠΛΕΚΤΑ ΚΟΥΒΕΡΤΑΚΙΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 5 99132 ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΕΚΕΙΝΕΣ! ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΔΕΙΑΣΕΙ, Η ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΟΘΗΚΗ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΧΩΡΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟ... ΟΣΟ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΗΔΗ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟΝ 7ο ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 5 911307
Carrie ΜΗ ΣΕ ΑΝΥΣΗΧΕΙ Η ΙΝΣΟΥΛΙΝΗ... ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΜΕΙΝΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΚΟΜΑ! ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΞΑΝΑΕΙΠΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ Η ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΥΨΗΛΟ ΖΑΚΧΑΡΟ...ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ "ΤΡΥΠΙΕΤΑΙ" 4-5 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ 2-3 ΙΝΣΟΥΛΙΝΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ!!! ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΕΝΑΝ ΚΟΥΚΛΟ 55 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΚΑΙ 3600 ΓΡΜ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 5 893968 ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΑΣ, ΕΧΟΥΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!
ΚΙΚΙΤΣΟ ΕΓΩ ΤΙΣ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΦΗΝΩ ...ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΙΚ-ΝΙΚ ΑΥΡΙΟ!
ΔΙΟΝΙΚΟΥ-ΕΓΩ ΛΟΓΩ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΒΑΖΩ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΚΑΘΕ 2η ΜΕΡΑ, ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 20 ΕΣΩΡΟΥΧΑΚΙΑ ΜΕ ΜΑΚΡΥ ΜΑΝΙΚΙ (10 0 ΜΗΝΩΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 1-3), ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΟΥ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΛΑΖΑΝ ΤΟ ΜΩΡΟ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΛΕΡΩΝΟΤΑΝ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΓΑΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΣΑΚΙΑ ΤΟΥ, ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΙ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑ! ΕΞΑΛΟΥ ΕΨΑΧΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ 4-5 ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ (ΠΕΡΙΠΟΥ 3-4 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΟΡΜΑΚΙ)ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΕΤΥΧΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΟΥ ΦΑΝΟΥΝ ΑΧΡΗΣΤΑ! ΤΩΡΑ ΝΟΜΙΖΩ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΣΤΟ ΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ!
ΚΑΤΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΑΡ=ΤΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΕΛΤΕΔΑΚΙΑ...ΠΗΡΑ ΚΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ (ΑΛΑΞΙΕΡΑΣ), ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ 2-3 ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ!
ΤΟ "ΕΠΛΕΞΑ" ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 5 99132 ΠΑΛΙ ΤΟ ΣΕΝΤΟΝΑΚΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ... ΜΙΑ ΒΕΛΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ !!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 5 966307

https://www.facebook.com/profile.php?sk=info

mamax

mamax
να κανω μια ερωτηση ελπιζω να μην ειναι βλακεια Razz
πηρα για το στρωμα της κουνιας ενα με λαστιχο καλημα που ειναι σαν σελτεδακι οποτε φανταζομαι δεν χρειαζετε να βαλω και σελτεδακι?
και 2
αμα βαλω κατω απο αυτο το καλημα υποσεντονο ξερετε αυτα τα μεγαλα ναιλον που ειναι γισ τους ηλικιομενους για να προστετεψω το στρωμα λετε να το πειραξει
?
το εχει δοκιμασει καμια?

aylin

aylin
mamax έγραψε:να κανω μια ερωτηση ελπιζω να μην ειναι βλακεια Razz
πηρα για το στρωμα της κουνιας ενα με λαστιχο καλημα που ειναι σαν σελτεδακι οποτε φανταζομαι δεν χρειαζετε να βαλω και σελτεδακι?
και 2
αμα βαλω κατω απο αυτο το καλημα υποσεντονο ξερετε αυτα τα μεγαλα ναιλον που ειναι γισ τους ηλικιομενους για να προστετεψω το στρωμα λετε να το πειραξει
?
το εχει δοκιμασει καμια?

Μαμαχ, νομίζω πως φτάνει και αρκεί το "μεγάλο" σελτεδάκι!οπότε μείνε ήσυχη!!!

Για το άλλο σόρυ...δεν ξέρω... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις