Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
268 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 268 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 22 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 42]

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αλεξακι μου σευχαριστω πολυ!
τωρα το ειδα παντρευεσαι? με το καλο κοριτσι μου παντα να ειστε αγαπημενοι ευχομαι!
ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 3 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 3 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 3 215994

totula

totula
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ναι Στελλιτσα μου ολο το αναβαλαμε αλλα τωρα δεν την γλυτωνει ο Μαρινος μου χι χι χιχ χι!!!!Αλλωστε ειμαστε μαζι ηδη 7 χρονια....εχω παρει 2 φορεματα κ δεν ξερω σε πιο θα καταληξω,μολις μπορεσω θα βγαλω φωτο να σου τα δειξω...αυριο θα φτιαξω με την μανουλα μου μικρα πουγκακια που θα βαλω μεσα τα κουφετα,θα ειναι σαν μινι μπομπονιερες!!!Μετα την τελετη θα παμε για φαγητο σε ενα εστιατοριο με θεα την θαλασσα κ εχω κανονισει κ ενα ελαφρυ στολισμο λουλουδιων στο τραπεζι κ εγω θα κραταω ενα μικρο μπουκετακι με λευκα κ φουξια τριανταφυλλα,Θα ειμαστε γυρω στα 25 ατομα.... [/quote]

εμεις ειχαμε κανονικες μπουμπουνιερες. στο δημαρχειο ειμασταν συγγενεις (60 ατομα),οταν φτασαμε σπιτι μας εριξαν ρυζι ειχαμε ενα μικρο μπουφε και το βραδυ ηρθαν οι φιλοι μας νας μας ευχηθουν.

alexia-marinos

alexia-marinos
Ευχαριστω πολυ κοριτσια!Ναι Σωτηρια μου,την Τεταρτη το μεσημερι με πολιτικο.Τοτουλα ειμαι στα ξενοδοχεια τα τελευταια 10 χρονια στην υποδοχη(γιαυτο ειχα κ την ορθοστασια) κ τα τελευταια 2 ειμαι σε ενα 4αστερο στην Χερσονησο,το λενε "Grand Hotel".Εσυ με τι ασχοληθηκες?

totula

totula
alexia-marinos έγραψε:Ευχαριστω πολυ κοριτσια!Ναι Σωτηρια μου,την Τεταρτη το μεσημερι με πολιτικο.Τοτουλα ειμαι στα ξενοδοχεια τα τελευταια 10 χρονια στην υποδοχη(γιαυτο ειχα κ την ορθοστασια) κ τα τελευταια 2 ειμαι σε ενα 4αστερο στην Χερσονησο,το λενε "Grand Hotel".Εσυ με τι ασχοληθηκες?

εγω ειμαι στον τουρισμο απο το 1999 μεχρι περσι τον απριλη που αποληθηκα παντα σε γραφεια. τα τελευται 9 χρονια ημουν στο special tours στις κρατησεις

alexia-marinos

alexia-marinos
totula έγραψε:Ναι Στελλιτσα μου ολο το αναβαλαμε αλλα τωρα δεν την γλυτωνει ο Μαρινος μου χι χι χιχ χι!!!!Αλλωστε ειμαστε μαζι ηδη 7 χρονια....εχω παρει 2 φορεματα κ δεν ξερω σε πιο θα καταληξω,μολις μπορεσω θα βγαλω φωτο να σου τα δειξω...αυριο θα φτιαξω με την μανουλα μου μικρα πουγκακια που θα βαλω μεσα τα κουφετα,θα ειναι σαν μινι μπομπονιερες!!!Μετα την τελετη θα παμε για φαγητο σε ενα εστιατοριο με θεα την θαλασσα κ εχω κανονισει κ ενα ελαφρυ στολισμο λουλουδιων στο τραπεζι κ εγω θα κραταω ενα μικρο μπουκετακι με λευκα κ φουξια τριανταφυλλα,Θα ειμαστε γυρω στα 25 ατομα....

εμεις ειχαμε κανονικες μπουμπουνιερες. στο δημαρχειο ειμασταν συγγενεις (60 ατομα),οταν φτασαμε σπιτι μας εριξαν ρυζι ειχαμε ενα μικρο μπουφε και το βραδυ ηρθαν οι φιλοι μας νας μας ευχηθουν.

[/quote] Εμεις ειμαστε 24 ατομα χωρις συγγενεις,μονο οι γονεις μας,τα αδερφια με τα παιδια τους κ οι κουμπαροι!!!!Δεν καλεσα καθολου συγγενεις γιατι του χρονου θα κανω με την βαφτιση κ τον θρησκευτικο οποτε θα καλεσω τοτε μια κ καλη,αφου μετα την τελετη με το καλο θα εχω κλεισει να παμε σε κεντρο!!!!Ωραια ομως ειναι οταν ειναι κ λιγα ατομα κ το κανεις στο σπιτι,οπως εσεις....

alexia-marinos

alexia-marinos

εγω ειμαι στον τουρισμο απο το 1999 μεχρι περσι τον απριλη που αποληθηκα παντα σε γραφεια. τα τελευται 9 χρονια ημουν στο special tours στις κρατησεις[/quote] Το εχω ακουστα το special tours.Και εγω μετα απο σπουδες στην Αγγλια για 3 χρονια,ειμαι στα ξενοδοχεια απο το 2001 στη reception μεγαλων ξενοδοχειων εδω στην Κρητη

κατινα

κατινα
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
αντε κουκλιτσα μου η ωρα η καλη ,να'στε ευτυχισμενοι και καλη λευτερια,με εναν πονο!!!!!

alexia-marinos

alexia-marinos
κατινα έγραψε:αντε κουκλιτσα μου η ωρα η καλη ,να'στε ευτυχισμενοι και καλη λευτερια,με εναν πονο!!!!!
Σε ευχαριστω πολυ καλη μου,με το καλο κ εσυ να κρατησεις το μωρακι στην αγκαλια σου!!!!

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πως σας φαινετε η καροτσουμπα που παραγγηλαμε?
κανει και μαγικα! δειτε το βιντεο χιχιχιχι

http://www.mothercare.com/Mothercare-Spin-Pram-Pushchair-Jacquard/dp/B003UM4QBO#

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σε όλες..Λίγες ώρες έλειψα και αλλάξαμε ήδη θέμα???Άπαιχτες είμαστε..

Πήγαμε λοιπόν στο Ρέα και κάναμε καρδιοτοκογράφημα.Ξέρετε,αυτό το πράγμα που σου βάζουν δύο στρογγυλά στην κοιλιά για να ακούνε την καρδιά του μωρού και να καταγράφουν την μυική κατάσταση της μήτρας. Καθήσαμε μία ώρα εκεί που στο ενδιάμεσο άκουγα κοπέλες να ουρλιάζουν καθότι δίπλα μου γεννούσαν Shocked Shocked Shocked Shocked Τέλος πάντων..κάναμε 2 καλές συσπάσεις που έφτασαν στο 120 για πλάκα και κάτι μικρότερες στο 60. Ο γιατρός μου έδωσα τώρα να πάρω yutopar κάθε 8 ώρες και amoxil επίσης και κάτι άλλα χαπάκια σε περίπτωση που το πρώτο μου κάνει ταχυκαρδίες και θα είμαστε είπε σε συνεχή επικοινωνία..Μάλλον δεν ήθελε να με αγχώσει αλλά καλού κακού μου έκαναν και 2 ενέσεις κορτιζόνης για να βοηθήσουμε τα πνευμονάκια του μωρού σε περίπτωση που έχουμε κανένα περίεργο συμβάν τώρα κοντά (τύπου..γέννας Shocked Shocked Shocked Shocked ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 3 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 3 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 3 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 3 585182 ) και μου είπε να ξεκουραστώ!ξάπλα στο κρεβάτι, ούτε βόλτες ούτε δουλειές ούτε τίποτα!!Α!και το σάκχαρο μου θα ξερυθμιστεί λόγω της κορτιζόνης τώρα για μερικές μέρες (σκεφτείτε ότι μετρήθηκα 2 ώρες μετά το φαγητό τώρα και ήτανε στο 180 -με όριο το 130 στη 1 ώρα.. ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 3 911307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 3 911307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 3 911307 ) Τέλος πάντων..αγκαλιά με το λαπτοπ θα την βγάλω αυτές τις μέρες ως φαίνεται... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Carrie μου καλως ηρθες! εχασα μερικα επεισοδεια η μου φαινετε? γιατι την εκανες αυτην την εξεταση? ειχες συσπασεις? Shocked
δεν ξερω αλλα μου φαινετε λιγο υπερβολικο το αμοξιλ. ???

tatianoula

tatianoula
ΒΡΕ'ΣΥ ΝΑΤΑΣΑΚΙ ΟΛΑ ΣΕ ΣΕΝΑ???ΕΛΕΟΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΜΑΤΙΑΞΕ ΔΕΝ ΕΞΗΓΗΤΕ ΑΛΛΙΩΣ!!!
ΥΠΟΜΟΝΗ ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟ Κ ΕΧΕΙΣ ΕΔΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΟΠΑΡΕΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΡΑΤΣΕΙ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΞΑΠΛΑ,,ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΡΕΘΕΙΣ!!!!

ΑΛΕΞΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ Κ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ,,ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΜΕ ΠΕΡΣΙ ΠΗΓΑΜΕ Η ΔΥΟ ΜΑΣ Κ ΔΥΟ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ Κ ΤΕΛΟΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ...ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ!!

ΣΤΕΛΑΚΙ ΚΑΙ''ΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΙΔΗΡΟ ΠΑΙΡΝΩ!!

ΧΙΟΝΑΤΟΥΛΑ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΤΕΛΕΙΟ,,,ΖΗΛΕΥΩ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΗΨΙΑ ΜΑΥΡΟ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ!!

ΜΕ ΤΑ Παστά ΣΑΣ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΦΑΩ ΑΛΜΥΡΟ ΕΔΩ Κ 1ΜΗΝΑ ,,Κ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΕΝΑ ΒΑΖΩ ΜΕ ΤΟΥΡΣΙ Κ ΝΑ ΟΡΜΙΞΩ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΜΕΧΡΙ Κ ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΘΑ ΕΠΙΝΑ!!!ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΚΑΤΙ.....ΕΙΠΕΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ''ΓΛΥΚΟ'' ΧΑΧΑΧΑ...

ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σωτηρία μου είχα συσπάσεις 1 βδομάδα τώρα αλλά το έκανα γαργάρα στον γιατρό γιατί λόγω του γάμου δεν μπορούσα να κάνω και πολλά άλλωστε!!Έτσι μου είπε να πάω να με δει αν όντως είναι συσπάσεις ουσιαστικά αυτό ή αν είναι ιδέα μου.

τατιανούλα κακό μάτι με είδε,είναι σίγουρο!!!Ένα έχω να πω!!Εγώ το baby shower θα το κάνω, ο μπέμπης θα έρθει στην ώρα του και όλα καλά!!Άντε πια αυτοί οι άνδρες!!!!Μια ζωή να μας αγχώνουν που είναι βιαστικοί, τι είναι αυτό το πράγμα πια!!!! Razz Razz Razz

alexia-marinos

alexia-marinos
Νατασα μου χαιρομαι τουλαχιστον που δεν ηταν κατι το σοβαρο,με απλα λογια χρειαζεσαι ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ!!!!!!Ευτυχως που με την θεραπεια που σου εδωσαν κ φυσικα με το να ξεκουραστεις θα περιοριστουν οι συσπασεις...οσον αφορα το ζαχαρο,να ξερεις οτι η κορτιζονη παντα το επηρεαζει οποτε να περιμενεις τις αυξομειωσεις στις μετρησεις.Κοιτα να ξεκουραστεις κ ολα θα πανε καλα,θα το δεις... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 3 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 3 417472

mamax

mamax
carrie περαστικα μην ανχονεσε αμα μεινεις ξαπλα με τα χαπια θα φυγουν, εγω περνω καθε τριωρο μην μασας Shocked
αλεξια με το καλο να ζησετε ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 3 215994

alexia-marinos

alexia-marinos
Carrie έγραψε:Σωτηρία μου είχα συσπάσεις 1 βδομάδα τώρα αλλά το έκανα γαργάρα στον γιατρό γιατί λόγω του γάμου δεν μπορούσα να κάνω και πολλά άλλωστε!!Έτσι μου είπε να πάω να με δει αν όντως είναι συσπάσεις ουσιαστικά αυτό ή αν είναι ιδέα μου.

τατιανούλα κακό μάτι με είδε,είναι σίγουρο!!!Ένα έχω να πω!!Εγώ το baby shower θα το κάνω, ο μπέμπης θα έρθει στην ώρα του και όλα καλά!!Άντε πια αυτοί οι άνδρες!!!!Μια ζωή να μας αγχώνουν που είναι βιαστικοί, τι είναι αυτό το πράγμα πια!!!! Razz Razz Razz
Χα χα χα απο την κοιλια μας ταλαιπωρουν!!!!!Ολα θα πανε καλα,να κανεις κ το baby shower αλλα να ζητησεις κ καμια βοηθεια απο καμια φιλη,ειπαμε ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ.....

alexia-marinos

alexia-marinos
Τατιανουλα κ mamax σας ευχαριστω για τις ευχες σας,να ειστε καλα!!!!

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
περαστικα και πολυ πολυ ξεκουραση τοτε!!! ολα να πανε καλα! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 3 215994

tatianoula

tatianoula
εγω το πιστευω το ματι...οχι με το παραμικρο που λενε αχ με ματιαξαν,,αλλα δεν μπορει ρε''συ τετοια γρουσουζια σε φαγανε!!!

αληθεια ποτε θα πας να καταθεσεις τα χαρτια στο ικα????για το επιδομα λοχιας????

56μερες πριν δεν ειναι???

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatianoula έγραψε:εγω το πιστευω το ματι...οχι με το παραμικρο που λενε αχ με ματιαξαν,,αλλα δεν μπορει ρε''συ τετοια γρουσουζια σε φαγανε!!!

αληθεια ποτε θα πας να καταθεσεις τα χαρτια στο ικα????για το επιδομα λοχιας????

56μερες πριν δεν ειναι???

Για το επίδομα κυήσεως μάλλον εννοείς..Έλεγα να πάω την Τετάρτη αλλά τώρα δεν ξέρω πως θα πάει ως τότε..Θα δούμε.Για το λοχείας πας αφού γεννήσεις!

tatianoula

tatianoula
κυησεως ναι εννωουσα!!!

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatianoula έγραψε:ξερεις πως μπορω να κλεισω το αλλο που ανοιξα???θα εχουμε προβλημα αν εχουμε 2

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5

Κοριτσακια μου για να μην εχουμε τετοια προβληματα αφηνετε να κλειδωνω εγω τα θεματα στα 1000 μηνυματα ακριβως! Και τοτε θα ανοιγετε καινουργιο! Wink Wink Wink Wink

tatianoula

tatianoula
vivian θα σ'εχουμε υποψην μας Laughing Laughing Laughing τελικα τα καταφεραμε !!!!!

totula

totula
tattooed_snowhite το καροτσι ειναι τελειο!!!!
carrie welcome to the club. δεν ειναι και τα καλυτερα νεα αλλα μπορουσαν να ειναι και χειροτερα. υπομονη,κουραγιο και think possitive

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
θενξ τατιανουλα και τοτουλα μου! κοριτσια ειναι και ΠΑΝΑΛΑΛΑΦΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ το δοκιμασα και με το μικρο δαχτυλακι το περνεις! και χωραει πορτ παγκαζ ανετα πολυ βασικο!
εσεις ποια εχετε/πηρατε? Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 22 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις