Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
180 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 180 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 23 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 42]

totula

totula
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
tattooed_snowhite έγραψε:θενξ τατιανουλα και τοτουλα μου! κοριτσια ειναι και ΠΑΝΑΛΑΛΑΦΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ το δοκιμασα και με το μικρο δαχτυλακι το περνεις! και χωραει πορτ παγκαζ ανετα πολυ βασικο!
εσεις ποια εχετε/πηρατε? Very Happy

στον πρωτο μια το οτι δεν ειμασταν πολυ καλα οικονομικα μια οτι ο αντρας μου δεν ειχε συνιδητοποιησει καποια πραγματα μου ειχε δωσει ενα η κουμπαρα μου αλλα ηταν πολυ βαρυ οταν ο μικρος εγινε 3 μηνων πηραμε αυτο της chicco http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&colID=1158&ct=10403&itmid=2964341 αλλα το εβγαλα μπιελα, το ελιωσα. Τωρα ασκισα βετο και θα παρουμε αυτο http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&colID=1081&ct=10403&itmid=1164929

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τοτούλα άστα...να δούμε πως θα πάει βασικά Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Σωτηρία μου εμείς περιμένουμε να παραλάβουμε αυτά http://www.pramworld.co.uk/product/11114/Britax_BSmart_4_Stroller_Blue_Atoll_D

http://www.pramworld.co.uk/product/8827/Britax_Baby_Safe_Plus_SHR_II_2011_Billy (δυστυχώς είχε εξαντληθεί στο γαλάζιο χρώμα το καθισμάτακι)

alexia-marinos

alexia-marinos
Εμεις παραγγειλαμε αυτο http://www.babyjunior.com/default.asp?page=products&subID=2&agencyID=6&cmd=1&LangId=254 ειναι το πρωτο,το la palma,κ το πηραμε σε λαχανι χρωμα.Ειναι κ αυτο παρα πολυ ελαφρυ κ το κλεινω ανετα με το ενα χερι.

mamax

mamax
εμεις κοριτσια πηραμε αυτο που εχει και πορτμπεμπε και καρεκλακι perperego http://www.eurekakids.net/?action=mostrar_imagenes&ref=253000060.jpg&idioma=eng

alexia-marinos

alexia-marinos
Πολυ ομορφα κ τα δικα σας Carrie k Mamax! Και εμενα ειναι 3 σε 1,καροτσι,πορτμπεμπε κ καθισματακι κ ευτυχως ειναι αποσπομενα γιατι ειναι πολυ πιο ελαφρυ!!!!

totula

totula
Carrie έγραψε:Τοτούλα άστα...να δούμε πως θα πάει βασικά Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Σωτηρία μου εμείς περιμένουμε να παραλάβουμε αυτά http://www.pramworld.co.uk/product/11114/Britax_BSmart_4_Stroller_Blue_Atoll_D

http://www.pramworld.co.uk/product/8827/Britax_Baby_Safe_Plus_SHR_II_2011_Billy (δυστυχώς είχε εξαντληθεί στο γαλάζιο χρώμα το καθισμάτακι)

μια χαρα θα παει απλα θελει πολυ υπομονη και γερα νευρα

aylin

aylin
Νατάσα περαστικά και μη το βάζεις κάτω!Όλα μα όλα θα πάνε καλά στο τέλος θα το δείς!

Χιονατουλίνι και υπόλοιπα κορίτσια μου τέλεια τα καροτσάκια σας!!!Εμείς πήραμε το Carrera της baby star...σε κόκκινο-γκρι χρώμα!Βασικά μεταχειρισμένο απο μια μανούλα εδώ στο φόρουμ αλλά είναι σαν καινούργιο πολύ καλοδιατηρημένο!!!Είπαμε...I'm the παρακατιανή της παρέας!!!χιχιχιχ

Βασικά πιστεύω πως ο'τι και να πέρνουμε το βασικότερο είναι που θα δίνουμε αγάπη και στοργή στα μωρά μας...και που θα μεγαλώνουν σε ένα υγειές περιβάλλον!Τα χρήματα δεν κάνουν την διαφορά!Εννοείται πως εαν μπορούσα θα διέθετα μεγαλύτερα ποσά έτσι?

Κοριτσια κάτι γίνεται με το σήμα...οπότε σας στέλνω πολλά φιλάκια και θα κάνω προσπάθειες να μπαίνω!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 4 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 4 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 4 215994

mamax

mamax
ολα πολυ ομορφα κοριτσια!!!

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τωρα γυρισα σπιτι επιτελους!& εχω και αναγουλααααα!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 4 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 4 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 4 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 4 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 4 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 4 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 4 679259

Νατασακι,περαστικα!Κατσε στο κρεβατακι,ξεουρασου,παρε τα χαπακια σου και ΗΡΕΜΙΑ!εμεις θα ειμαστε εδω και θα μας εχεις παρεουλα! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 4 893968 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 4 893968 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 4 893968 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 4 893968 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 4 893968 και μην σκεφτεσαι το σακχαρο τωρα!δεν προκειται να παθεις τπτ αν απορρυθμιστει για λιγο καιρο.Παντως με την περιπτωση σου θυμηθηκα τι μου ειχε πει ο γιατρος οταν τον ειχα ρωτησει την 1η-2η φορα αν θα μπορουσα να γινω κουμπαρα σε γαμο το Σεπτεμβριο(υπηρχε ενα τετοιο ενδεχομενο αλλα αλλαξαν ημερομηνια για αλλους λογους)και μου ειχε πει τοτε που ηταν πολυ αρχη "αν ειναι να γινεις,να προσεξεις πολυ και να μην κουραστεις γιατι μπορει να σου κανει συσπασεις και να χρειαστει ξαπλα μετα"...τελικα δεν χρειαστηκε γιατι ο γαμος πηγε για του χρονου...

alexia,η ωρα η καλη!με το καλο και με (καν)ενα πονο το μπεμπε σου οταν ερθει εκεινη η ωρα!

Κοριτσια,εμεις με τα καροτσια παλευουμε ακομα...θελει να μας το παρει ο κουνιαδος μου (γιατι νιωθει οτι μας εχει υποχρεωση για παρελθοντα ετη)και μας εχει ο ιδιος προτεινει τα εξης και εμεις ακομα να αποφασισουμε,τεινουμε ομως στο πρωτο(εχω καταντησει βαρετη που τα ξαναβαζω):

http://www.stokke-stroller.net/store/product/180303-10508693-cj/

&

http://www.cubbees.com/v2/products/Bugaboo-Cameleon-4-Wheels-Stroller-Dark-Grey-Red-.html

εδω στην Ελλαδα ειναι απλησιαστα,αλλα αυτοι τα βρισκουν πολυ φτηνοτερα& εχουν και κατι επιπλεον εκπτωσεις απο τη δουλεια τους.
Εμενα μου αρεσει η trendi-a η πρωτη,ειμαι πολυ ψωνιο τελικα!χαχαχα Razz Razz Razz Razz Razz

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕ.... ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΟ #5 ΜΟΝΟ ΚΑΛΑ ΝΕΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ 1000ΑΡΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ....
ΑΛΕΞΙΑ-ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ, ΣΟΥ ΠΕΣΑΝΕ ΟΛΑ ΜΑΖΕΜΕΝΑ , ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΟΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΓΛΥΚΙΑ ΚΟΥΡΑΣΗ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ! ΞΕΧΑΣΑ...ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ, ΕΓΩ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΣΟ...ΒΡΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ???
ΤΑΤΙΑΝΑ -2 ΒΑΛΙΤΣΕΣ Ε??? ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΘΑ ΘΕΛΕΤΕ ΦΟΡΤΗΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΒΑΛΙΤΣΕΣ, ΔΩΡΑΚΙΑ ΚΤΛ... ΕΓΩ ΝΑ ΔΩ ΠΟΤΕ ΘΑ.. ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 4 93981 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 4 517142 !ΟΛΟ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΛΕΩ ... ΤΥΠΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΒΛΕΠΕΤΕ!
ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΤΑ ΝΙΩΘΩ ΝΑ ΠΟΝΑΝΕ ΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ (ΠΑΕΙ ΣΑΡΑΒΑΛΙΑΣΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ Η' ΠΑΩ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ, ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΛΕΦΑΝΤΙΑΣΗ... ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!
aylin-"Α βρε κορίτσια τι μου κάνετε...Λοιπόν αρχές αρχές πριν ακόμη μάθουμε για την μικρή κάθε πρωί έτρωγα χωρίς να μπορώ να το εξηγήσω σαρδέλα κονσέρβα, για πρωινό έτσι?Με έβλεπε ο Στέφανος και απορούσε..."ΤΟ ΤΙ ΓΕΛΙΟ ΕΡΙΞΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ...ΚΑΛΑ ΣΑΡΔΕΛΑ ΠΡΩΙ-ΠΡΩΙ??? ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ ΤΙΣ ΕΒΛΕΠΕΣ????
ΕΠΙΣΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΛΩΝΕΙΣ... ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΑ ΜΩΡΟΥΛΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΦΙΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΤΙΖΑΙΝΑΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ , ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΝΟΜΙΖΩ, ΑΠΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ "ΜΑΤΙ" ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ!!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΚΑΡΟΤΣΙΑ ΣΑΣ... ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΧΩ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΓΙΑ ΚΑΡΟΤΣΙ ΚΑΙ ΚΟΥΝΙΑ Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α!!!
ΧΙΟΝΑΤΗ-ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΒΟΛΕΨΕΙ ΠΟΛΥ...ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ...Μ' ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΛΙΓΟ ΧΩΡΟ ΟΤΑΝ ΜΑΖΕΥΕΙ... ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΤΙΖΑΙΝ ΒΕΒΑΙΑ!!!
CARRIE ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΞΑΠΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΗ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ.. ΚΑΙ ΤΟ BABY SHOWER ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΖΑΚΧΑΡΟ ΘΑ ΡΥΘΜΙΣΤΕΙ... ΑΧ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΙΟΙ... ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΕΧΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΣΙΤΑ! Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΑΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΟ ΚΛΟΤΣΙΔΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗΤΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΡΑΞΕΙ Ο ΝΤΕΛΜΠΕΧΑΝΑΣ afro , ΤΕΤΟΙΑ ΓΙΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ...ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΜΕΤΑ!!!!
ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΙΚΑ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ (ΤΑ ΑΝΕΒΒΑΣΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ)... http://forum.eimaimama.gr/t6345p540-topic ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ???
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ......ΣΥΡΜΑ ΕΠΕΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΚΕΣ???? ΚΙ ΕΓΩ ΦΑΚΕΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΙΣ ΤΙΜΗΣΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΦΙΛΕΤΟ!!!!
ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 4 667478 ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΝΤΟΝΙ...Η' ΜΑΛΛΟΝ ΚΟΥΒΕΡΤΑ!!!

https://www.facebook.com/profile.php?sk=info

tatianoula

tatianoula
Penelope26 τα ρουχαλακια ειναι ολα υπεροχα αχου αντε με το καλο κ να τα ευχαριστηθειτε!!!!

χαμομηλακι καλα κανεις κ διαλεγεις απο την στιγμη που εχεις την επιλογη να διαλεξεις αναμεσα σε 2 διαλεξε οτι αρεσει σε σενα κ τι πιστευεις οτι θα σε βολεψει περισσοτερο!!!

Υ.Γ.κ εμενα το πρωτο μου αρεσε πιο πολυ να σου πω την αληθεια,,αλλα ειπαμε εσυ θα αποφασισεις!!!

alexia-marinos

alexia-marinos
Πηνελοπη,αν καταλαβα καλα δουλευεις ακομα?Γιατι εγω μενω τα τελευταια 3 χρονια Αναληψη Χερσονησου οποτε αν δουλευεις ακομα ειμαστε κοντα κ παμε για καφεδακι οποτε θελεις!!!Πολυ μικρος ο κοσμος τελικα...!!!!!

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΝΑΙ , ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ... ΕΓΩ ΜΕΝΩ ΣΤΑΛΙΔΑ ... ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ !!!

https://www.facebook.com/profile.php?sk=info

alexia-marinos

alexia-marinos
Επισης εχουμε παρει ακριβως τα ιδια πυτζαμακια κ τις σαλιαρες!!!!!

aylin

aylin
Πηνελόπη μου μεγειά σας και καλοφόρετα τα υπέροχα ρουχαλάκια σας!

Πολύ όμορφες οι βελουτέ φορμούλες!!!Τρελλάθηκα πολύ μου άρεσαν!Και οι σαλιαρίτσες σας και τα πάντα υπέροχα!!!

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 4 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 4 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 4 215994 I love you I love you I love you

alexia-marinos

alexia-marinos
penelope26 έγραψε:ΝΑΙ , ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ... ΕΓΩ ΜΕΝΩ ΣΤΑΛΙΔΑ ... ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ !!!
Εχεις πμ

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές..Δυστυχώς με έχει πάρει τρομερά από κάτω ότι κάτι δεν θα πάει καλά..Και το χειρότερο είναι ότι μόλις έκλεισα το τηλέφωνο με τον ενδοκρινολόγο και μου είπε να πάω αύριο το απόγευμα να ξεκινήσουμε ινσουλίνη...Τι ακόμη θα πάθω σε αυτή την εγκυμοσύνη??Πόσα τρυπήματα ακόμη έχω να φάω??Α!Και φυσικά θα πάει μέχρι τέλους η ινσουλίνη..

alexia-marinos

alexia-marinos
Carrie έγραψε:Σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές..Δυστυχώς με έχει πάρει τρομερά από κάτω ότι κάτι δεν θα πάει καλά..Και το χειρότερο είναι ότι μόλις έκλεισα το τηλέφωνο με τον ενδοκρινολόγο και μου είπε να πάω αύριο το απόγευμα να ξεκινήσουμε ινσουλίνη...Τι ακόμη θα πάθω σε αυτή την εγκυμοσύνη??Πόσα τρυπήματα ακόμη έχω να φάω??Α!Και φυσικά θα πάει μέχρι τέλους η ινσουλίνη..
Γιατι ξεκινας τωρ την ινσουλινη?Εχει να κανει με την κορτιζονη η τα χαπια που παιρνεις?

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γιατί ακόμη και αυτή η μία δόση που μου κάνανε σήμερα μου ανέβασε το σάκχαρο στο 220 με ψάρι για μεσημεριανό (που κανονικά θα έπρεπε να ήτανε στο 85-90) και ο γιατρός θεωρεί προφάνως ότι είναι πολύ και ότι ίσως προκαλέσει πρόβλημα στο μωρό?Δεν ξέρω..Δεν έχω ιδέα για τίποτα αυτή τη στιγμή..

alexia-marinos

alexia-marinos
Να εισαι δυνατη κ να εχεις θετικη σκεψη,ολα θα πανε καλα θα το δεις...Τα δυσκολα δεν εχουν αρχισει ακομα...δεν θελω να απογοητευεσαι,τι θα γινει αργοτερα που θα εχουμε τα παιδακια μας κ συμβει να βρεθουμε σε μεγαλυτερη αναγκη..? Μην στενοχωριεσαι κουκλιτσα μου,λιγος καιρος εμεινε αλλωστε....

tatianoula

tatianoula
Νατασακι δεν ειναι οτι καλυτερο το να ξεκινησεις κορτιζονες και το ξερεις και''συ ομως αν ειναι για καλο του παιδιου σου κ δικο σου πρεπει απλα να ακουσεις τον γιατρο σου!!!
το τι αλλο μπορεις να παθεις δεν ξερω αλλα καλου κακκου φορα ''το βρακι'' σου αναποδα ετσι μου ελεγε η γιαγια μου χαχαχαχα χιουμορακι τρομαρα μου!!!!

ΟΛΑ θα πανε καλα τωρα πια δεν εχουμε κ αλλες επιλογες απλα περιμενουμε για να γεννησουμε ,,το πολυ πολυ να γεννησεις πρωτη κ να μας πεις την εμπειρια σου ''ειπαμε στο μαιευτηριο να παρετε κ το λαπτοπ'' χαχαχαχ..
(χωρις παρεξηγηση δεν ειρονευομαι απλα προσπαθω να σε χαλαρωσο)!!!

καλο Σ/Κ σε ολες!!
αληθεια τι θα κανετε???

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αλεξία μου έχεις δίκιο απλώς ώρες ώρες με παίρνει από κάτω.. Rolling Eyes Rolling Eyes

Τατιανάκι έτσι το βλε΄πω,να σας λέω την εμπειρία μου από την κλινική..Τι να κάνουμε?Είναι ακόμη ο πεθερός μου εδώ και θα φύγει σήμερα το πρωί και ενώ έλεγα να βγω να δω καμία μπιτζαμούλα για την κλινική τελικά δεν θα κάνουμε τίποτα..Ούτε αύριο αφού πρέπει να είμαι ξαπλωμένη όλη μέρα..Εσεις?

Τουλάχιστον αυτό που με παρηγορεί κάπως είναι που μες τη βδομάδα θα έρθουν οι γονείς μου για λίγο καιρο.Όχι γιατί θα έχω την μαμά μου να με παρηγορεί και να με νταντέυει,αλλά γιατί ειλικρινά δεν μπορώ να βλέπω τον καλό μου να δουλεύει όλη μερά και μετά να έρχεται σπίτι και να κάνει δουλείες ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 4 93981 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 4 93981 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 4 517142 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 4 517142 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 4 517142 Να δούμε, θα μιλήσω πάλι σήμερα με τον γιατρό μου γιατί μες το χάραμα έκανα 4 συσπάσεις δυνατές με απόσταση 20 και 15' η καθεμία μεταξύ τους Shocked Shocked Shocked και έχω ήδη πάρει 2 δόσεις χαπάκια..Πότε θα αρχίσουν να πιάνουν??Η δεν θα πιάσουν? confused confused

aylin

aylin
Καλημέρα σε όλες τις μανουλίτσες,

Νατάσα υπομονή δεν λέω κάτι άλλο!Ό'τι χρειαστείς ξέρεις που θα με βρείς οκ?Μην διστάσεις να με πάρεις τηλ.Δεν σε πήρα χθες για να μην ενοχλήσω!ό'τι μα ό'τι κι'άν θελήσεις εδώ είμαι να το ξέρεις οκ?Τα ytopar δρούν μετά την 4η ή 5η δόση!Και δεν θέλει άγχος!Η κορτιζόνη βοήθησε τα πνευμόνια του μπέμπη ώστε να αναπτυχθούν γρηγορότερα!Στη φάση που είμαστε τα μωρά μας έχουν σχηματίσει όλα τους τα όργανα και ετοιμάζονται για την πρώτη τους ανασούλα!Μην σε επιρεάζει τίποτα!!!Και μην τρελλαίνεσαι με το ζάχαρο...Θα δείς που θα είσαι ξαπλωμένη και ξεκούραστη και ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ!!!!Να προσέχεις!!!
Νατάσα...επειδί και εμάς μας τυχαίνουν έτσι "ωραία" θα κάνουμε ευχέλαιο...Κορίτσια μην με κοροϊδεύεται...Δεν είμαι θρήσκα αλλά το ένα πάνω στο άλλο...ε δεν μπορεί!

Εγώ πάλι κοιμήθηκα με τρομερό πονοκέφαλο, είδα στον ύπνο μου ότι κάποιον σκότωσα(ούτε καν τον ξέρω τον τύπο) και ξύπνησα με πίεση!Ξάπλα σήμερα λοιπόν!!!

Τατιανούλι όμορφο καλημέρα ματάκια μου!Εμείς δεν θα κάνουμε κάτι το ιδιαίτερο...Μέσα στον ανώμαλο Σεπτέμβριο το θεωρώ βλακεία να βγείς μες'τον ήλιο ...ΕΛΕΟΣ...θέλω να βρέξει!!!

Φιλιά πολλά σε όλες!!!

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Νατασακι,ηρεμια και ψυχραιμια!Κατσε στο κρεβατι και μην σκεφτεσαι αρνητικα,δεν προκειται να γεννησεις ακομα!Think positive!Οσο για την ινσουλινη,σε καταλαβαινω οτι δεν αντεχεια αλλο τρυπημα αλλα σκεψου οτι εχεις φαει το γαιδαρο και εχει μεινει η ουριτσα.Ειναι λιγο σκληρη η ουριτσα αλλα κανε υπομονη,σε παρακαλω,και ολα θα πανε καλα.Δεν ξερω και κατα ποσο ευθυνεται η κουραση απο τη δουλεια για τις συσπασεις σου,μπορει να ηταν να γινουν απλα.Υπαρχουν πολλοι παραγοντες που επηρεαζουν και ειναι θεμα οργανισμου.Αλλες κανουν χειρωνακτικες εργασιες και δεν παθαινουν τπτ,αλλες παλι δεν αντεχουν,ειναι καθε περιπτωση ξεχωριστη.Να εισαι ψυχραιμη γιατι σιγουρα το αγχος ανεβαζει και το σακχαρο και επιτεινει τις συσπασεις.Με το καλο και η μανουλα σου,να δεις οτι θα νιωσεις καλυτερα! I love you I love you I love you

By the way,στελλιτσα,και εγω θελω να βρεξει!!!ΠΟΛΥ!!!ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΩΔΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ!δεν μπορω να ξυπναω καθε μερα απο τις 7 μουσκεμα στον ιδρωτα!

Σας φιλω,παω για μαθηματακι....

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Στελλίτσα σ'ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση..και σένα Χαμομηλάκι μουSmile Να δούμε τι θα μας πει ο γιατρός σήμερα..Το καλό είναι ότι δρόσισε λίγο..έχει ωραίο αεράκι έξω..Δεν άντεχα άλλη ζεστη πραγματικά!!Χθες έπεσα στις 11 και σηκώθηκα 10 φορές σκασμένη όλο το βράδυ!!!Με a/c όλα αυτά ε?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 23 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις