201 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #6 Δευ Σεπ 26, 2011 12:15 am
litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Φλω παω να σιδερωσω,ενταξει? δινω αναφορα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
mama katerina έγραψε:σκεφτομαι οτι εχουν λιωσει τον αντρα μου στις υπερωριες! να μου πεις δουλιτσα να υπαρχει οκ αλλα θελω λιγο να τον δω..
elena25 έγραψε:mama katerina έγραψε:σκεφτομαι οτι εχουν λιωσει τον αντρα μου στις υπερωριες! να μου πεις δουλιτσα να υπαρχει οκ αλλα θελω λιγο να τον δω..
Κι εγώ... (Όχι τον άντρα σου, τον δικό μου!) Αμάν πια...
florentiab έγραψε:σκέφτομαι οτι επιτέλους έγινα κι εγώ πρωταγωνίστρια!!!!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
είμαι πολύ σούργελο τελικά;;;
mama katerina έγραψε:florentiab έγραψε:σκέφτομαι οτι επιτέλους έγινα κι εγώ πρωταγωνίστρια!!!!!
ολεεεε! αντε σε περιμενα στα υψηλα πατωματα!!! χαχαχαχαχαχα
εδω σουργιελο Νο2
florentiab έγραψε:mama katerina έγραψε:florentiab έγραψε:σκέφτομαι οτι επιτέλους έγινα κι εγώ πρωταγωνίστρια!!!!!
εδω σουργιελο Νο2
εε μα καιρός δεν ήταν;
mama katerina έγραψε:florentiab έγραψε:mama katerina έγραψε:florentiab έγραψε:σκέφτομαι οτι επιτέλους έγινα κι εγώ πρωταγωνίστρια!!!!!
εδω σουργιελο Νο2
εε μα καιρός δεν ήταν;
θα πας στη συναντηση αυριο? ποιες αλλες θα ειναι απο δω?? που ειναι αυτο ρε γμτ ειναι μακρια κατα 99% θα δουλευει ο αντρας μου!
florentiab έγραψε:mama katerina έγραψε:florentiab έγραψε:mama katerina έγραψε:florentiab έγραψε:σκέφτομαι οτι επιτέλους έγινα κι εγώ πρωταγωνίστρια!!!!!
εδω σουργιελο Νο2
εε μα καιρός δεν ήταν;
θα πας στη συναντηση αυριο? ποιες αλλες θα ειναι απο δω?? που ειναι αυτο ρε γμτ ειναι μακρια κατα 99% θα δουλευει ο αντρας μου!
Θα πάω. απο το σπίτι μου είναι 10 λεπτά.
είναι κομματάκι μακρυά από εσάς. από Αττική οδό και μετά εθνική θέλετε περίπου 35-40 λεπτά.
είναι στην Κηφισιά.
αν δεν δουλεύει ψήστον να σας φέρει. άντε να σε γνωρίσω κι από κοντά
florentiab έγραψε:Κατερίνα δεν έχεις αυτοκίνητο;
mama katerina έγραψε:florentiab έγραψε:Κατερίνα δεν έχεις αυτοκίνητο;
εχω αλλα αμα δουλευει θα το παρει !!!!!
florentiab έγραψε:mama katerina έγραψε:florentiab έγραψε:Κατερίνα δεν έχεις αυτοκίνητο;
πακέτο!
εγώ να φανταστείς έβγαλα δίπλωμα όταν η μικρή ήταν 5 μηνών και αμέσως αγόρασα και τουτού.
μέχρι τότε δεν ήθελα να ακούσω για οδήγηση. με το παιδί όμως είναι μεγάλη ευκολία το αυτοκίνητο.
mama katerina έγραψε:florentiab έγραψε:mama katerina έγραψε:florentiab έγραψε:Κατερίνα δεν έχεις αυτοκίνητο;
πακέτο!
εγώ να φανταστείς έβγαλα δίπλωμα όταν η μικρή ήταν 5 μηνών και αμέσως αγόρασα και τουτού.
μέχρι τότε δεν ήθελα να ακούσω για οδήγηση. με το παιδί όμως είναι μεγάλη ευκολία το αυτοκίνητο.
ε βεβαια ειναι ευκολια δεν το συζηταω! εγω οδηγαω απο το 2005 αλλα τωρα σκεφτομαι για ποδηλατο γιατι μεσα στην πολη γινεται πανικος! αμα δεν ειχε υπερωριες και ητανε στανταρ το ωραριο δεν το συζηταγα καθε μερα θα ημουν κι αλλου!!!!!!!
florentiab έγραψε:mama katerina έγραψε:florentiab έγραψε:mama katerina έγραψε:florentiab έγραψε:Κατερίνα δεν έχεις αυτοκίνητο;
πακέτο!
ε βεβαια ειναι ευκολια δεν το συζηταω! εγω οδηγαω απο το 2005 αλλα τωρα σκεφτομαι για ποδηλατο γιατι μεσα στην πολη γινεται πανικος! αμα δεν ειχε υπερωριες και ητανε στανταρ το ωραριο δεν το συζηταγα καθε μερα θα ημουν κι αλλου!!!!!!!
και ο δικός μου δουλεύει βάρδιες και ακόμα κι όταν είναι στο σπίτι δεν τον υπολογίζω. σήμερα πχ δουλεύει 6-2 μεσημέρι και πάλι 10-6 το βράδυ.
μπορώ να τον υπολογίσω για σήμερα ή για αύριο; θα είναι κομμάτια!
εγω μπηκα στο απεργια και ειδα οτι έχει κανονικα λεωφορειαelena25 έγραψε:Κοπελιές, είστε σίγουρες ότι αύριο έχει λεωφορεία; Στο internet έχει βγει ανακοίνωση για 48ωρη. Ούτε ταξί θα έχει...
mamamatina έγραψε:Σόρυ που πετάγομαι σαν την τσουτσου! Εσείς δεν φοβόσασταν καθόλου? Εγώ είχα δίπλωμα από το 2001. Δεν οδηγούσα καθόλου. Πέρυσι έκανα μαθήματα και άρχισα να παίρνω λίγο του άντρα μου πολύ δειλά παρόλο που ο δάσκαλος έλεγε ότι δεν έχω τίποτα να φοβάμαι. Εκείνο τον καιρό λοιπόν έμεινα έγκυος και δεν με άφηνε ο άντρας μου να το παίρνω επειδή λέει ήμουν νέα οδηγός μην γίνει τιποτα και πάθω κάτι εγώ ή το μωρό. Τώρα που έχω γεννήσει ρε κορίτσια πάλι φοβάμαι να το πάρω. Δεν βρίσκω το θάρρος. Και χρειάζεταο το ριμάδι!!! Ακόμη και η παιδίατρος μου φονάζει ότι δεν γίνεται μαμά με τρία παιδια και να μην οδηγώ. Πού θα βρω το θάρρος ρε κοριτσάκια για πείτε.
stefanakos έγραψε:εγω μπηκα στο απεργια και ειδα οτι έχει κανονικα λεωφορειαelena25 έγραψε:Κοπελιές, είστε σίγουρες ότι αύριο έχει λεωφορεία; Στο internet έχει βγει ανακοίνωση για 48ωρη. Ούτε ταξί θα έχει...
mamamatina έγραψε:Σόρυ που πετάγομαι σαν την τσουτσου! Εσείς δεν φοβόσασταν καθόλου? Εγώ είχα δίπλωμα από το 2001. Δεν οδηγούσα καθόλου. Πέρυσι έκανα μαθήματα και άρχισα να παίρνω λίγο του άντρα μου πολύ δειλά παρόλο που ο δάσκαλος έλεγε ότι δεν έχω τίποτα να φοβάμαι. Εκείνο τον καιρό λοιπόν έμεινα έγκυος και δεν με άφηνε ο άντρας μου να το παίρνω επειδή λέει ήμουν νέα οδηγός μην γίνει τιποτα και πάθω κάτι εγώ ή το μωρό. Τώρα που έχω γεννήσει ρε κορίτσια πάλι φοβάμαι να το πάρω. Δεν βρίσκω το θάρρος. Και χρειάζεταο το ριμάδι!!! Ακόμη και η παιδίατρος μου φονάζει ότι δεν γίνεται μαμά με τρία παιδια και να μην οδηγώ. Πού θα βρω το θάρρος ρε κοριτσάκια για πείτε.
florentiab έγραψε:mamamatina έγραψε:Σόρυ που πετάγομαι σαν την τσουτσου! Εσείς δεν φοβόσασταν καθόλου? Εγώ είχα δίπλωμα από το 2001. Δεν οδηγούσα καθόλου. Πέρυσι έκανα μαθήματα και άρχισα να παίρνω λίγο του άντρα μου πολύ δειλά παρόλο που ο δάσκαλος έλεγε ότι δεν έχω τίποτα να φοβάμαι. Εκείνο τον καιρό λοιπόν έμεινα έγκυος και δεν με άφηνε ο άντρας μου να το παίρνω επειδή λέει ήμουν νέα οδηγός μην γίνει τιποτα και πάθω κάτι εγώ ή το μωρό. Τώρα που έχω γεννήσει ρε κορίτσια πάλι φοβάμαι να το πάρω. Δεν βρίσκω το θάρρος. Και χρειάζεταο το ριμάδι!!! Ακόμη και η παιδίατρος μου φονάζει ότι δεν γίνεται μαμά με τρία παιδια και να μην οδηγώ. Πού θα βρω το θάρρος ρε κοριτσάκια για πείτε.
δεν νομίζω οτι υπάρχει άνθρωπος που να είχε μεγαλύτερη άρνηση να οδηγήσει από εμένα. το στεφάνι μου μέχρι και με διαζύγιο με απείλησε κάποτε. αλήθεια
φοβόμουν πάρα πάρα πάρα πολύ.
παρόλα αυτά όταν γεννήθηκε η μικρή δεν είχα άλλη επιλογή από το να μάθω να οδηγώ. έπρεπε να γυρίσω στη δουλειά και να πηγαίνω στον παιδικό το παιδί. δεν μπορουσα να στηρίζομαι στον άνδρα μου γιατί όπως προείπα δουλεύει βάρδιες.
λοιπόν, μαθήματα άρχισα τέλος Σεπτεμβίου, αρχές Δεκεμβρίου πήρα δίπλωμα, 1η Φλεβάρη πήρα το αυτοκίνητο μόνη μου με το παιδί. μια απόφαση ήταν. βοήθησε και το οτι δεν είχα άλλη επιλογή βέβαια
συνεχίζει και δεν μου αρέσει η οδήγηση αλλά είναι ελευθερία για μια μάνα. ακόμα και όταν βγαίνω χωρίς το παιδί ξέρω πως δεν θα αργήσω όπωςς όταν περίμενα λεωφορεία.
χθες κοίμησα τη μικρή το μεσημέρι μόλις γύρισε ο μπαμπάς της και πήγα σινεμά. έλλειψα ακριβώς 2,5 ώρες και από αυτές τις 2 ώρες η μικρή μου κοιμόταν.
μην το σκέφτεσαι. πάρτο και φύγε. μια απόφαση είναι.
mamamatina έγραψε:florentiab έγραψε:mamamatina έγραψε:Σόρυ που πετάγομαι σαν την τσουτσου! Εσείς δεν φοβόσασταν καθόλου? Εγώ είχα δίπλωμα από το 2001. Δεν οδηγούσα καθόλου. Πέρυσι έκανα μαθήματα και άρχισα να παίρνω λίγο του άντρα μου πολύ δειλά παρόλο που ο δάσκαλος έλεγε ότι δεν έχω τίποτα να φοβάμαι. Εκείνο τον καιρό λοιπόν έμεινα έγκυος και δεν με άφηνε ο άντρας μου να το παίρνω επειδή λέει ήμουν νέα οδηγός μην γίνει τιποτα και πάθω κάτι εγώ ή το μωρό. Τώρα που έχω γεννήσει ρε κορίτσια πάλι φοβάμαι να το πάρω. Δεν βρίσκω το θάρρος. Και χρειάζεταο το ριμάδι!!! Ακόμη και η παιδίατρος μου φονάζει ότι δεν γίνεται μαμά με τρία παιδια και να μην οδηγώ. Πού θα βρω το θάρρος ρε κοριτσάκια για πείτε.
δεν νομίζω οτι υπάρχει άνθρωπος που να είχε μεγαλύτερη άρνηση να οδηγήσει από εμένα. το στεφάνι μου μέχρι και με διαζύγιο με απείλησε κάποτε. αλήθεια
παρόλα αυτά όταν γεννήθηκε η μικρή δεν είχα άλλη επιλογή από το να μάθω να οδηγώ. έπρεπε να γυρίσω στη δουλειά και να πηγαίνω στον παιδικό το παιδί. δεν μπορουσα να στηρίζομαι στον άνδρα μου γιατί όπως προείπα δουλεύει βάρδιες.
λοιπόν, μαθήματα άρχισα τέλος Σεπτεμβίου, αρχές Δεκεμβρίου πήρα δίπλωμα, 1η Φλεβάρη πήρα το αυτοκίνητο μόνη μου με το παιδί. μια απόφαση ήταν. βοήθησε και το οτι δεν είχα άλλη επιλογή βέβαια
συνεχίζει και δεν μου αρέσει η οδήγηση αλλά είναι ελευθερία για μια μάνα. ακόμα και όταν βγαίνω χωρίς το παιδί ξέρω πως δεν θα αργήσω όπωςς όταν περίμενα λεωφορεία.
χθες κοίμησα τη μικρή το μεσημέρι μόλις γύρισε ο μπαμπάς της και πήγα σινεμά. έλλειψα ακριβώς 2,5 ώρες και από αυτές τις 2 ώρες η μικρή μου κοιμόταν.
Ουφφφφφφφφφφφφφ... παίρνω βαθιές ανάσες από τώρα και αύριο που θα γυρίσει από υπηρεσία θα του πω να πάμε σούπερ και να οδηγήσω εγώ. Άντε να δούμε...
mamamatina έγραψε:florentiab έγραψε:mamamatina έγραψε:Σόρυ που πετάγομαι σαν την τσουτσου! Εσείς δεν φοβόσασταν καθόλου? Εγώ είχα δίπλωμα από το 2001. Δεν οδηγούσα καθόλου. Πέρυσι έκανα μαθήματα και άρχισα να παίρνω λίγο του άντρα μου πολύ δειλά παρόλο που ο δάσκαλος έλεγε ότι δεν έχω τίποτα να φοβάμαι. Εκείνο τον καιρό λοιπόν έμεινα έγκυος και δεν με άφηνε ο άντρας μου να το παίρνω επειδή λέει ήμουν νέα οδηγός μην γίνει τιποτα και πάθω κάτι εγώ ή το μωρό. Τώρα που έχω γεννήσει ρε κορίτσια πάλι φοβάμαι να το πάρω. Δεν βρίσκω το θάρρος. Και χρειάζεταο το ριμάδι!!! Ακόμη και η παιδίατρος μου φονάζει ότι δεν γίνεται μαμά με τρία παιδια και να μην οδηγώ. Πού θα βρω το θάρρος ρε κοριτσάκια για πείτε.
Ουφφφφφφφφφφφφφ... παίρνω βαθιές ανάσες από τώρα και αύριο που θα γυρίσει από υπηρεσία θα του πω να πάμε σούπερ και να οδηγήσω εγώ. Άντε να δούμε...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης