601 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #6 Πεμ Σεπ 29, 2011 10:25 pm
Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα τουρλιτσα μου!!!!!!!!!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Ευάκι έγραψε:καλημερα τουρλιτσα μου!!!!!!!!!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
kalliopitsa έγραψε:tsiph έγραψε:Καλημέρα!!!!!!!!!!!! Τελικά όταν δεν κοιμάμαι καλά ξυπνάω με όρεξη για δουλειές!
Μπράβο, βρε κορίτσι!!! Πώς το κάνεις αυτό; Εγώ και καλά κοιμήθηκα και όρεξη για δουλειές δεν έχω....
Αχ, αυτή η διπλωματική....δε θα τελειώσει; Να δεις μετά τι όρεξη θα έχω!!!!!
Καλημέρα σε όλα τα κορτσουδια!!!!!!!!!!!!!
ξερει να μου απαντησει καποια ?stefanakos έγραψε:kalhmera koritsia thelo na rvthsv kati asxeto sto facebook ;otan kaneis aithma filias an den to exei dextei o allos soy bgazei mhn kai soy leei aporriptetai h apla den soy apantaei
απλα δεν σου απαντα!!!!δεν σου λεει αν αποριφθηκε η οχι μονο αν την δεχτηκαν!stefanakos έγραψε:ξερει να μου απαντησει καποια ?stefanakos έγραψε:kalhmera koritsia thelo na rvthsv kati asxeto sto facebook ;otan kaneis aithma filias an den to exei dextei o allos soy bgazei mhn kai soy leei aporriptetai h apla den soy apantaei
MariaM έγραψε:Και αμα παρεξηγηθουν σκασιλα σου Ελενακι μου! Ας προσεχε! Αφηστε που εγω δεν την πιστευω αλλα κι αν την πιστέψω δεν αξίζει όπως φαίνεται και να απαντήσω... Ότι σπέρνεις θερίζεις... Όπως και να έχει το πρόβλημα του καθενός μπορείς να το λύσεις εσύ; Δεν μπορείς... Απορώ τι ψάχνει εδώ μέσα... Γι' αυτό και μου φαίνεται λίγο μούφα. Μην στεναχωριέστε τζάμπα μωρέ όταν δεν αξίζει!elena25 έγραψε:Σε καταλαβαίνω... Εγώ στενοχωρήθηκα πολύ... Και ελπίζω να μην παρεξηγηθούν τα λόγια μου. Δεν τα έγραψα με θυμό αλλά με λύπη.
ποιος?που?παλι? (ξυπνησε η κουτσομπολα μεσα μου )
tsiph έγραψε:
Διπλωματικη; Αχ μου θύμισες την πτυχιακή που πρέπι να το πάρω απόφαση κάποια στιγμή να την ξεκινήσω... Από την Τρίτη είπα ξεκινάω και ακόμα μια σελίδα έχω διαβάσει...
Carrie έγραψε:Πότε επιτέλους θα κατέβει το χθεσινό επεισόδιο Grey's Anatomy να το δώ????
kalliopitsa έγραψε:Carrie έγραψε:Πότε επιτέλους θα κατέβει το χθεσινό επεισόδιο Grey's Anatomy να το δώ????
Κι εσύ, Carrie;;;; Θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα κλαμπ για τις κολλημένες με το Grey's Anatomy και επίσης για όσες τυχόν βλέπουν το How i met your mother!!!!!
Nena έγραψε:ποιος?που?παλι? (ξυπνησε η κουτσομπολα μεσα μου )
Ασε, κι εγω μεχρι να καταλάβω εκανα φυλλο φτερο ολο το φορουμ
Carrie έγραψε:kalliopitsa έγραψε:Carrie έγραψε:Πότε επιτέλους θα κατέβει το χθεσινό επεισόδιο Grey's Anatomy να το δώ????
Κι εσύ, Carrie;;;; Θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα κλαμπ για τις κολλημένες με το Grey's Anatomy και επίσης για όσες τυχόν βλέπουν το How i met your mother!!!!!
Ναι!!!!!καλά βλέπουμε κάθε Τρίτη με τον άνδρα μου ΗΙΜΥΜ γιατί Δευτέρα το προβάλει στην Αμερική!!!Βλέπω επίσης και true Blood & vampire Diaries Και όχι τίποτα σκέφτομαι ότι τώρα με το μωρό πως θα συνεχίσω να βλέπω τα επισόδια μου???Θα έχω άραγε χρόνο????
florentiab έγραψε:Nena έγραψε:ποιος?που?παλι? (ξυπνησε η κουτσομπολα μεσα μου )
είναι που δεν έχετε σύστημα για να τα βρίσκετε!
άχρηστες! ούτε για κουτσομπολιό δεν είστε άξιες
Nena έγραψε:Μη δινεις συνεχεια, το κανει για να προκαλέσει
mamageorge έγραψε:Καλημέρα!Σκέφτομαι οτι είμαι μέλος απο το καλοκαίρι και σας διαβάζω συχνά αλλά δυσκολεύομαι να"ενταχθώ" κάπου..... Δεν ξέρω πως να συμμετάσχω
Ναι το είδα οτι είστε φιλόξενα κορίτσια γι'αυτό και έκανα εγγραφή αλλά........να νιώθω πως εισβάλλω ξαφνικά σε ένα παρεάκι και αισθάνομαι κάπως αμήχανα,κάπως μαγκωμένη......κάπως περίεργαflorentiab έγραψε:mamageorge έγραψε:Καλημέρα!Σκέφτομαι οτι είμαι μέλος απο το καλοκαίρι και σας διαβάζω συχνά αλλά δυσκολεύομαι να"ενταχθώ" κάπου..... Δεν ξέρω πως να συμμετάσχω
καλημέρα
μπορείς να γράψεις σε κάποιο θέμα που έχεις κάτι να πεις ή ακόμα και εδώ σ' αυτό το θέμα απλά να μας πεις τι θα κάνεις σήμερα ή τι θα μαγειρέψεις. όλα τα άλλα θα έρθουν μόνα τους. είμαστε φιλόξενα κορίτσια!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης