226 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #6 Δευ Σεπ 26, 2011 3:42 am
florentiab
Πρωταγωνιστής!!
ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΣΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΣΩΦΕΡΙΝΕΣ!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
mamamatina έγραψε:χαχαχαχα...
σου έστειλα αίτημα στο φου μπου
mamamatina έγραψε:Σόρυ που πετάγομαι σαν την τσουτσου! Εσείς δεν φοβόσασταν καθόλου? Εγώ είχα δίπλωμα από το 2001. Δεν οδηγούσα καθόλου. Πέρυσι έκανα μαθήματα και άρχισα να παίρνω λίγο του άντρα μου πολύ δειλά παρόλο που ο δάσκαλος έλεγε ότι δεν έχω τίποτα να φοβάμαι. Εκείνο τον καιρό λοιπόν έμεινα έγκυος και δεν με άφηνε ο άντρας μου να το παίρνω επειδή λέει ήμουν νέα οδηγός μην γίνει τιποτα και πάθω κάτι εγώ ή το μωρό. Τώρα που έχω γεννήσει ρε κορίτσια πάλι φοβάμαι να το πάρω. Δεν βρίσκω το θάρρος. Και χρειάζεταο το ριμάδι!!! Ακόμη και η παιδίατρος μου φονάζει ότι δεν γίνεται μαμά με τρία παιδια και να μην οδηγώ. Πού θα βρω το θάρρος ρε κοριτσάκια για πείτε.
litsakos έγραψε:για διπλωμα λετε μανες?πρεπει να παω να το δωσω το ρημαδι...
τελειωσα
σιδερο,καθαρισα κ το σπιτι,κοιμαται το μικρο κ το μεγαλο παιζει με τα
αυτοκινητα του.Σας τα ειπα ολα!πρεπει να διαβασω τωρα κατι πραματακια
αλλα βαριεμαι right now..
Φλωρα ποια ταινια ειπες ειδες?καπου εβαλές trailer αλλα δεν το ειδα.Ηταν καλη? γμτ βγαινει ερπης στα χειλη.
elena25 έγραψε:mama katerina έγραψε:σκεφτομαι οτι εχουν λιωσει τον αντρα μου στις υπερωριες! να μου πεις δουλιτσα να υπαρχει οκ αλλα θελω λιγο να τον δω..
Κι εγώ... (Όχι τον άντρα σου, τον δικό μου!) Αμάν πια...
koukida έγραψε:γεια σας κοπελιες κ απο μενα!
ωραιο θεμα...οδηγηση..τι ειναι αυτο? τρώγεται?
εγω ανηκω στις χ@στρες ..τις μεγάλες κιολας- τρεμω κ μονο στην ιδεα οτι θα ακουμπησω το τιμονι -το συμπλεκτη- μην πω να κατσω καν στην αριστερη θεση πισω απτο τιμονι-
δεν το χω- δεν ξερω ποτε θα ξεπερασω τη φοβια μου για το αυτοκινητο- το εχω μεγαλη αναγκη να οδηγησω γιατι εχω δεμενα χερια..κ τωρα με το μωρο ακομη περισσοτερο!
αυτες τις μερες ειμαι σε μια κατασταση πανικου- πολυ εξω- πολυ ξενυχτι- παντρευτηκε η κολλητουλα μου κ ηρθαν φιλοι κ γνωστοι απο μακρυα που θα μεινουν κ για την βαφτιση της μικρης μου το Σαββατο οποτε ολο γυρναμε- εντωμεταξυ ειμαι απο εκεινους που τα αφησαν ολα τελευταια στιγμη κ τρεχω κ δεν φτανω!
εσεις ολες καλα??????????
mamamatina έγραψε:Η παιδίατρος λέει όταν σε βρίζουν θα κατεβάζεις το παράθυρο και θα τους ρωτάς στον πληθυντικό " πώς είπατε? " και θα ψαρώνουν! Χαχαχαχχα...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την litsakos στις Δευ Σεπ 26, 2011 7:13 am, 1 φορά
litsakos έγραψε:Βιαβιαν μου φαινεται οτι σε αυτη την εγκυμοσυνη καπως αλλαξες. Στον μικρο δεν σε ειχα δει,σε θυμαμαι στην Λυδια ομως,καπως αλλιως σαν να εισαι τωρα. Κουκλα παντα αλλα αλλιως
Vivian έγραψε:litsakos έγραψε:Βιαβιαν μου φαινεται οτι σε αυτη την εγκυμοσυνη καπως αλλαξες. Στον μικρο δεν σε ειχα δει,σε θυμαμαι στην Λυδια ομως,καπως αλλιως σαν να εισαι τωρα. Κουκλα παντα αλλα αλλιως
Αλλιως καλυτερα ή αλλιως χειροτερα;;;
Περα απο την πλακα μεγαλωσα αποτομα μου φαινετε!! Εμφανισιακα εννοω!!
Nena έγραψε:Και το αποκορύφωμα, είχαμε και τον Αλέξανδρο μαζί μας, και τον ρωτάει ο άντρας μου "είδες Αλέξανδρε που οδηγεί και η μαμά?" (γιατι δεν έχει τύχει πολλές φορές να οδηγώ εγω όταν είναι κι ο Άλεξ μέσα) και λέει ο Αλέξανδρος "Σιγά, αφου όλα εσυ της τα λές"!!!!!
elena25 έγραψε:Και εδώ πετάγεται η άκυρη του φόρουμ (εγώ δηλαδή):
ΑΥΡΙΟ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΤΑΞΙ Ή ΟΧΙ;;;;
elena25 έγραψε:Και εδώ πετάγεται η άκυρη του φόρουμ (εγώ δηλαδή):
ΑΥΡΙΟ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΤΑΞΙ Ή ΟΧΙ;;;;
Vivian έγραψε:litsakos έγραψε:Βιαβιαν μου φαινεται οτι σε αυτη την εγκυμοσυνη καπως αλλαξες. Στον μικρο δεν σε ειχα δει,σε θυμαμαι στην Λυδια ομως,καπως αλλιως σαν να εισαι τωρα. Κουκλα παντα αλλα αλλιως
Αλλιως καλυτερα ή αλλιως χειροτερα;;;
Περα απο την πλακα μεγαλωσα αποτομα μου φαινετε!! Εμφανισιακα εννοω!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης