251 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #6 Δευ Σεπ 26, 2011 7:42 am
Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Ήρια έγραψε:Σκέφτομαι ότι ακόμα δεν χειμώνιασε και εγώ .... κρύωσα ...!!! Ουφ!
Εσυ με κολλησες!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Ήρια έγραψε:Σκέφτομαι ότι ακόμα δεν χειμώνιασε και εγώ .... κρύωσα ...!!! Ουφ!
litsakos έγραψε: σαν να μεγαλωσες κοριτσακι!
http://www.apergia.gr/index.php[/quote[/url]]Carrie έγραψε:elena25 έγραψε:Και εδώ πετάγεται η άκυρη του φόρουμ (εγώ δηλαδή):
ΑΥΡΙΟ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΤΑΞΙ Ή ΟΧΙ;;;;
Ναι [url=http://www.apergia.gr/index.php
Vivian έγραψε:litsakos έγραψε: σαν να μεγαλωσες κοριτσακι!
Ετσι νομιζω και εγω!!! Νιωθω πιο ''μαμα'' απο ποτε!!!! Και μου αρεεεεεεεσει!!!!
supermom έγραψε:Σκέφτομαι τι ωραία ταινία είναι η Mary Poppins, με τι φανταστικά τραγούδια. Χάρη στη μικρή τα ξανακούω κι εγώ και έχω ενθουσιαστει/ μελαγχολήσει...
litsakos έγραψε:
Βαρβαρα ακομα δεν την πηρα την μοδιστρα,εχω τον αντρα μου που στεκεται εμποδιο στα σχεδια μου για νεο καλυμμα χεχεχ!απο τον αλλο μηνα μου λεει...γιατι τι θα αλλαξει?θα πλουτισουμε τον αλλο μηνα?οεο?
mamamatina έγραψε:Περαστικούλια και σε σένα Ήρια!
Vivian έγραψε:Ήρια έγραψε:Σκέφτομαι ότι ακόμα δεν χειμώνιασε και εγώ .... κρύωσα ...!!! Ουφ!
Εσυ με κολλησες!!!!
litsakos έγραψε:Vivian έγραψε:litsakos έγραψε: σαν να μεγαλωσες κοριτσακι!
Ετσι νομιζω και εγω!!! Νιωθω πιο ''μαμα'' απο ποτε!!!! Και μου αρεεεεεεεσει!!!!
αυτο εννοουσα και δεν ηξερα να το πω,δεν μεγαλωσες δειχνεις πιο "μαμα"
Βαρβαρα ακομα δεν την πηρα την μοδιστρα,εχω τον αντρα μου που στεκεται εμποδιο στα σχεδια μου για νεο καλυμμα χεχεχ!απο τον αλλο μηνα μου λεει...γιατι τι θα αλλαξει?θα πλουτισουμε τον αλλο μηνα?οεο?
mama katerina έγραψε:μετα απο μια ακομη κουραστικη μερα σας καληνυχτω κι εγω με περιμενει το ζεστο κρεβατακι μου! αχχ!!!!!!!
desT έγραψε:Σκέφτομαι συνέχεια από το Σ/Κ μια φίλη μου που μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με αιμοραγία στον έβδομο μήνα (έκανε ήδη ξάπλες 2 βδομάδες λόγω μιας μικρής αποκόλησης) και ενώ θα έβγαινε στο 24ωρο την έπιασε ακατάσχετη αιμοραγία και της κάνανε καισαρική.
Δόξα τω Θεώ είναι και οι δυο τους καλά. Ο μικρός της γεννήθηκε 1700 γραμμάρια είναι το τρίτο της παιδί και το πρώτο της αγόρι.
Να χαίρονται το αγοράκι τους και να περάσει γρήγορα ο καιρός για να το πάρουνε κοντά τους!
stefanakos έγραψε:skeftomai oti thelo na xoriso alla den mporo
εχω ανοιξει ένα σχετικο θεμα για να παρεις μια ιδεα περι τίνος προκειταιαλικακι έγραψε:stefanakos έγραψε:skeftomai oti thelo na xoriso alla den mporo
Ωχ!!!!Δεν μ'αρέσουν καθόλου οι χωρισμοί.Γιατί βρε κορίτσι,τέτοιες σκέψεις????
thequeen86 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΟΣ.ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙ.ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΨΙΛΙΚΑΤΖΙΔΙΚΟ ΚΙΟΛΑΣ.ΠΕΡΑΣΕ ΕΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΤΗΣ ΔΙ.ΑΣ Κ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΜΕ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΤΥΧΕ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΟΥ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΜΠΡΑΤΣΟ.
thequeen86 έγραψε:κ αλλο σοκ???? ποσα ακομα να αντεξω η ρουφιανα?????
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης