351 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #6 Τρι Σεπ 27, 2011 12:30 pm
blackrose
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καληνχτα κοριτσακια μου,αυριο ξημερωνει μεγαλη μερα για μενα...εχω ραντεβου με το εμβρυακι μου....και θα ακουσω καρδουλα πρωτα ο θεος!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:ναι εχεις δικιο,οταν τα ακους απο τα παιδια σου νιωθεις τοοοσο πολυ ευτυχισμενη,περιμενω και την μικρη να μιλησει να μου λεει και αυτη.προς το παρον ερχεται 100 φορες την ημερα και με φιλαει.mommy12585 έγραψε:TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:καθομασταν αγκαλιτσα με την μεγαλη κορη μου και μου λεει "Σ ΑΓΑΠΑΩ ΜΑΜΑ,ΕΙΣΑΙ Η ΠΙΟ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΑΜΑ,ΘΑ ΣΕ ΕΧΩ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ,ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ."
συγκινηθηκα τοσο πολυ,που μου ρθε να βαλω τα κλαματα,αλλα κρατηθηκα.
Αχ τι γλυκό! Δε πιστεύω να υπάρχει μεγαλύτερη στιγμή ευτυχίας από αυτή! Ανυπομονώ να μιλήσει και το κοριτσάκι μου να μου λέει τέτοια λογάκια, όπως της λέω και γω από τότε που γεννήθηκε!!!
blackrose έγραψε:Καληνχτα κοριτσακια μου,αυριο ξημερωνει μεγαλη μερα για μενα...εχω ραντεβου με το εμβρυακι μου....και θα ακουσω καρδουλα πρωτα ο θεος!
αλικακι έγραψε:blackrose έγραψε:Καληνχτα κοριτσακια μου,αυριο ξημερωνει μεγαλη μερα για μενα...εχω ραντεβου με το εμβρυακι μου....και θα ακουσω καρδουλα πρωτα ο θεος!
Αλήθεια???Έφτασε η μέρα???Με το καλό,Κλειώ μου!!!!Καλό ξημέρωμα!!!!!!
blackrose έγραψε:αλικακι έγραψε:blackrose έγραψε:Καληνχτα κοριτσακια μου,αυριο ξημερωνει μεγαλη μερα για μενα...εχω ραντεβου με το εμβρυακι μου....και θα ακουσω καρδουλα πρωτα ο θεος!
Αλήθεια???Έφτασε η μέρα???Με το καλό,Κλειώ μου!!!!Καλό ξημέρωμα!!!!!!
Αχ Αλικη μου το τι αγωνια εχω δεν περιγραφεται...προσευχομαι να πανε ολα καλα!φιλακια!
blackrose έγραψε:Καληνχτα κοριτσακια μου,αυριο ξημερωνει μεγαλη μερα για μενα...εχω ραντεβου με το εμβρυακι μου....και θα ακουσω καρδουλα πρωτα ο θεος! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
athina24 έγραψε:florentiab έγραψε:
ήμουν αυτή η πολύ όμορφη με τα μακρυά μαλλιά! :lol
εαν σε πω φωνιο θα φταιω??????ε?ε?ε?
Athin@ έγραψε:Ξέρει κάποια σε ποιόν μπορώ να στείλω μία επιστολή/παράπονα σχετικά με συμπεριφορά γιατρού στο Παίδων Αγία Σοφία;
αλικακι έγραψε:Κοριτσάκια,καλημέρα!!!!!
Χτες αγοράσαμε παπουτσάκια του μικρού.Αν σας πέφτει κοντά η Ν.Σμύρνη,στην Ελ.Βενιζέλου είναι μαζεμένα όλα τα στοκάδικα της nike,της,puma,της adidas,της kappa,της admiral και πολλές ακόμα φίρμες με τιμές από 50% κάτω!!!
Αξίζει μια βόλτα,μπορείτε να βρείτε παπούτσια για όλη την οικογένεια.Το μόνο που χρειάζεται είναι υπομονή και ψάξιμο με τα νουμεράκια τα μικρά,γιατί δεν υπάρχει τεράστια ποικιλία.
mamamatina έγραψε:αλικακι έγραψε:Κοριτσάκια,καλημέρα!!!!!
Χτες αγοράσαμε παπουτσάκια του μικρού.Αν σας πέφτει κοντά η Ν.Σμύρνη,στην Ελ.Βενιζέλου είναι μαζεμένα όλα τα στοκάδικα της nike,της,puma,της adidas,της kappa,της admiral και πολλές ακόμα φίρμες με τιμές από 50% κάτω!!!
Αξίζει μια βόλτα,μπορείτε να βρείτε παπούτσια για όλη την οικογένεια.Το μόνο που χρειάζεται είναι υπομονή και ψάξιμο με τα νουμεράκια τα μικρά,γιατί δεν υπάρχει τεράστια ποικιλία.
Καλημέρα! Θέλω να πάω για αθλητικά των μεγάλων αλλά δεν ξέρω πως πάνε εκεί. Είμαι και Νίκαια πέφτει κομματάκι μακρυά. Από Συγγρού μπαίνεις?
tsiph έγραψε:Σκέφτομαι ότι καλά είναι τα χειμωνιάτικα ρούχα που έστειλε η αδερφή μου για τον μπέμπη και Δόξα τω Θεό δεν θα χρειαστεί να του πάρω τίποτα αλλά μαζίμε τα δικά μας πλυντήρια πολύ σίδερο ρε παιδί μου....!
tsiph έγραψε:Σκέφτομαι ότι καλά είναι τα χειμωνιάτικα ρούχα που έστειλε η αδερφή μου για τον μπέμπη και Δόξα τω Θεό δεν θα χρειαστεί να του πάρω τίποτα αλλά μαζίμε τα δικά μας πλυντήρια πολύ σίδερο ρε παιδί μου....!
litsakos έγραψε:που ειναι οι φωτο της συναντησης?/ηρθε αργα ο αντρας μου κ δεν ηρθαμε Φλωωωωραααα!για πες πως ηταν?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης