376 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #6 Τρι Σεπ 27, 2011 11:14 pm
litsakos
Πρωταγωνιστής!!
που ειναι το μηνυμα Φλωρα?ε?ε?ε?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
litsakos έγραψε:που ειναι το μηνυμα Φλωρα?ε?ε?ε?
florentiab έγραψε:litsakos έγραψε:που ειναι το μηνυμα Φλωρα?ε?ε?ε?
μαρή θα με τρελάνεις;;;;
στο φείς σου λέω!!!
σου πήρα και κονκάρδα να βγαίνουμε τσάρκα στις παιδικές χαρές και να ξεχωρίζουμε χαχαχαχαχα
Στη διοίκηση σκέφτηκα κι εγώ...florentiab έγραψε:εξαρτάται τι σου έκανε.Athin@ έγραψε:Ξέρει κάποια σε ποιόν μπορώ να στείλω μία επιστολή/παράπονα σχετικά με συμπεριφορά γιατρού στο Παίδων Αγία Σοφία;
μια ιδέα είναι ο ιατρικός σύλλογος.
ίσως το υπουργείο υγείας (χαχαχα) ή στη διοίκηση του παίδων.
τι σου έκανε;
Athin@ έγραψε:Στη διοίκηση σκέφτηκα κι εγώ...florentiab έγραψε:εξαρτάται τι σου έκανε.Athin@ έγραψε:Ξέρει κάποια σε ποιόν μπορώ να στείλω μία επιστολή/παράπονα σχετικά με συμπεριφορά γιατρού στο Παίδων Αγία Σοφία;
τι σου έκανε;
Πήγα το παιδί προληπτικά γιατί υποθέσαμε οτι έφαγε τσιγάρο (μάλλον δεν έφαγε γιατί έλλειπε μικρό κομμάτι και τον καπνό τον βρήκαμε κάτω) αλλά αφού μείναμε όλο το βράδυ και για κάποιον λόγο με αναγκάσανε και άρχισα να φωνάζω, η ειδικευόμενη που την εξέτασε το βράδυ μου σήκωσε το φρύδι όσο πιο ψηλά μπορούσε και μου είπε "κοπελιά μη φωνάζεις, δεν ήταν δικό μου το τσιγάρο που έφαγε το παιδί σου" (Έτσι για την ιστορία σας λέω οτι δεν ήταν ούτε δικό μου το τσιγάρο γιατί δεν καπνίζω και όταν έγινε αυτό το παιδί ήταν με τον πατέρα του, εγώ ήμουνα σε άλλο δωμάτιο και διάβαζα αγγελίες για δουλειά). Και θέλω λίγο να της μάθω τρόπους της "κοπελιάς". Δεν μου έφτασε η ταραχή μου, δε μου έφτασε η ταλαιπωρία που τραβήξαμε και ειδικά το παιδί μου, είχα και την "κοπελιά" να με κρίνει...Είχαν γίνει κι άλλα πιο μπροστά και αυτό ήταν η σταγόνα που ξεχύλησε το ποτήρι και με έφτασε στα όριά μου...Τι κακομαθημένο είπαν το παιδί επειδή ούρλιαζε όταν της βάζαν την "πεταλούδα" (2 χρονών μωρό), τι μας έβαλαν σε κρεβάτι και μας έβαλαν να υπογράψουμε γι'αυτό ενώ μας έβαλαν μόνο και μόνο γιατί δεν είχαν κούνια, τι έβαλαν το υγιές παιδί με δύο που είχαν πυρετό και ακόμα ψάχνανε τους λόγους κι άλλα κι άλλα που δεν έχω όρεξη να γράψω γιατί τα παίρνω πάλι...
Athin@ έγραψε:Στη διοίκηση σκέφτηκα κι εγώ...florentiab έγραψε:εξαρτάται τι σου έκανε.Athin@ έγραψε:Ξέρει κάποια σε ποιόν μπορώ να στείλω μία επιστολή/παράπονα σχετικά με συμπεριφορά γιατρού στο Παίδων Αγία Σοφία;
τι σου έκανε;
Πήγα το παιδί προληπτικά γιατί υποθέσαμε οτι έφαγε τσιγάρο (μάλλον δεν έφαγε γιατί έλλειπε μικρό κομμάτι και τον καπνό τον βρήκαμε κάτω) αλλά αφού μείναμε όλο το βράδυ και για κάποιον λόγο με αναγκάσανε και άρχισα να φωνάζω, η ειδικευόμενη που την εξέτασε το βράδυ μου σήκωσε το φρύδι όσο πιο ψηλά μπορούσε και μου είπε "κοπελιά μη φωνάζεις, δεν ήταν δικό μου το τσιγάρο που έφαγε το παιδί σου" (Έτσι για την ιστορία σας λέω οτι δεν ήταν ούτε δικό μου το τσιγάρο γιατί δεν καπνίζω και όταν έγινε αυτό το παιδί ήταν με τον πατέρα του, εγώ ήμουνα σε άλλο δωμάτιο και διάβαζα αγγελίες για δουλειά). Και θέλω λίγο να της μάθω τρόπους της "κοπελιάς". Δεν μου έφτασε η ταραχή μου, δε μου έφτασε η ταλαιπωρία που τραβήξαμε και ειδικά το παιδί μου, είχα και την "κοπελιά" να με κρίνει...Είχαν γίνει κι άλλα πιο μπροστά και αυτό ήταν η σταγόνα που ξεχύλησε το ποτήρι και με έφτασε στα όριά μου...Τι κακομαθημένο είπαν το παιδί επειδή ούρλιαζε όταν της βάζαν την "πεταλούδα" (2 χρονών μωρό), τι μας έβαλαν σε κρεβάτι και μας έβαλαν να υπογράψουμε γι'αυτό ενώ μας έβαλαν μόνο και μόνο γιατί δεν είχαν κούνια, τι έβαλαν το υγιές παιδί με δύο που είχαν πυρετό και ακόμα ψάχνανε τους λόγους κι άλλα κι άλλα που δεν έχω όρεξη να γράψω γιατί τα παίρνω πάλι...
florentiab έγραψε:tsiph είναι λογικό εκείνη τη στιγμή να μη αντιδράσεις. και η φίλη μου δεν έβγαλε άχνα. είχε το άγχος της για το παιδί, δεν είχε το κουράγιο να βρίσει και το γιατρό. γι αυτό το έκανα εγώ χεχεχεχε
tsiph έγραψε:"]
Εγώ τελικά είμαι πολύ καλός άνθρωπος... 17 ημερών παω το μπέμπη στο παίδων εδώ στην Πάτρα γιατί είχε παλινδρόμηση αλλά οι γουλιές ήταν σε πολύ μεγάλη ποσότητα και εγώ νόμιζα ότι ήαν εμετός. Στα εξωτερικά η γιατρός πολύ καλή και ευγενική. Στη παθολογική όμως η "κυρία" που μας κοίταξε:
1)Με έβρισε γιατί δεν θήλαζα σωστά
2)Ο μπέμπης έκλαιγε γιατί πείναγε και προσπαθούσαν 2 να τον κρατήσουν για να τον ακροαστούν και αυτή είπε πως είναι από τα παιδιά που θες να τα πετάξεις από το παράθυρο
3) Μου μίλησε άπότομα γιατί τάιζα μεγάλες ποσότηες το μωρό (αφού ζήταγε το έβαζα στο στήθος, αφού δεν τον έβαζα σωστά στο ατήθος δεν χόρταινε) και όταν με έπιασαν τα κλάματα με ειρωνεύτηκε ότι έθιξε τη θηλάζουσα μητέρα
4) Έκανε παρατήρηση στη μαμά μου και σε μένα γιατί με άφησε να παντρευτώ στα 23 και να κάνω παιδί
5) Ενοχλήθηκε που πήρε 2 φορές η παιδίατρός μας τηλ να μάθει αν πήγαμε και αν μας εξέτασαν
Και όμως δεν σκέφτηκα νατης κάνω τίποτα δυστυχώς... Όπως δυστυχώς δεν τη στόλισα κατάλληλα για όλα αυτά αλλά επειδή φοβόμουν για τον μπέμπη έβγαλα το σκασμό και δεν μίλησα...
Είμαι καλός μ@λ@κ@ς τελικά....
Πολύ σωστή. Έχει δίκιο.bonheur έγραψε:Έχω εξοργιστεί κι ας μη σε ξέρω...Να κάνεις τώρα καταγγελία, την παλιο...Κι αν δεν θέλεις να πας και να την κάνεις ρεζίλι μπροστά στους συναδέλφους της και τους ασθενείς.
Athin@ έγραψε:Πολύ σωστή. Έχει δίκιο.bonheur έγραψε:Έχω εξοργιστεί κι ας μη σε ξέρω...Να κάνεις τώρα καταγγελία, την παλιο...Κι αν δεν θέλεις να πας και να την κάνεις ρεζίλι μπροστά στους συναδέλφους της και τους ασθενείς.
Γειά σου Βιβιανάκι...Τα δικά μας έγιναν Δευτέρα βράδυ και Τρίτη πρωί. Άσε...Vivian έγραψε: ποτε εγιναν ολα αυτα;;
didumomama έγραψε:Αχ με τους γιατρούς...Την έπαθα κι εγώ μία φορά με έναν παιδίατρο του ΙΚΑ που πήγα να μου γράψει ένα φάρμακο στη Βαγγελίτσα μου που ήταν δυσκοίλια.Ήμουν με τη νύφη μου και όχι με τον άντρα μου δυστυχώς και άκουσα ότι είμαι μία άχρηστη μάνα που δεν ταΐζω το παιδί μου και γι αυτό έγινε δυσκοίλιο.Αν ήταν ο άντρας μου δεν θα τολμούσε να πει τίποτα τέτοιο ο μ@λ@κ@ς.Κάνε ότι μπορείς της ηλίθιας να μην το ξανακάνει σε μία μάνα που έχει το φόβο της και έχει και αυτήν.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την mama katerina στις Τετ Σεπ 28, 2011 2:40 am, 1 φορά
mama katerina έγραψε:didumomama έγραψε:Αχ με τους γιατρούς...Την έπαθα κι εγώ μία φορά με έναν παιδίατρο του ΙΚΑ που πήγα να μου γράψει ένα φάρμακο στη Βαγγελίτσα μου που ήταν δυσκοίλια.Ήμουν με τη νύφη μου και όχι με τον άντρα μου δυστυχώς και άκουσα ότι είμαι μία άχρηστη μάνα που δεν ταΐζω το παιδί μου και γι αυτό έγινε δυσκοίλιο.Αν ήταν ο άντρας μου δεν θα τολμούσε να πει τίποτα τέτοιο ο μ@λ@κ@ς.Κάνε ότι μπορείς της ηλίθιας να μην το ξανακάνει σε μία μάνα που έχει το φόβο της και έχει και αυτήν.
αχ μου το χει πει κι εμενα αυτο παιδιατρος στο ικα εγω απο μωρο ειχα θεμα με τη μεγαλη μου ητανε δυσκοιλια τα παντα ειχα δοκιμασει και οταν πηγα στο ικα γιατι ελειπε ο παιδιατρος μας μου την ειπε γιαυτο το λογο!(ενω πηγα για αλλον λογο) δεν μιλησα εκεινη την ωρα αλλα οταν εφευγα ειπα "δεν φτανει που σας περιμενουμε απο τις 8 και ερχεστε 9μιση μας προσβαλλετε και μες στα μουτρα μας γ@#ω το ικα μου γ@#ω!!!" κι εφυγα... αησιχτηρ δηλαδη μα δεν ντρεπονται?
mama katerina έγραψε:didumomama έγραψε:Αχ με τους γιατρούς...Την έπαθα κι εγώ μία φορά με έναν παιδίατρο του ΙΚΑ που πήγα να μου γράψει ένα φάρμακο στη Βαγγελίτσα μου που ήταν δυσκοίλια.Ήμουν με τη νύφη μου και όχι με τον άντρα μου δυστυχώς και άκουσα ότι είμαι μία άχρηστη μάνα που δεν ταΐζω το παιδί μου και γι αυτό έγινε δυσκοίλιο.Αν ήταν ο άντρας μου δεν θα τολμούσε να πει τίποτα τέτοιο ο μ@λ@κ@ς.Κάνε ότι μπορείς της ηλίθιας να μην το ξανακάνει σε μία μάνα που έχει το φόβο της και έχει και αυτήν.
αχ μου το χει πει κι εμενα αυτο παιδιατρος στο ικα εγω απο μωρο ειχα θεμα με τη μεγαλη μου ητανε δυσκοιλια τα παντα ειχα δοκιμασει και οταν πηγα στο ικα γιατι ελειπε ο παιδιατρος μας μου την ειπε γιαυτο το λογο!(ενω πηγα για αλλον λογο) δεν μιλησα εκεινη την ωρα αλαλ οταν εφευγα ειπα "δεν φτανει που σας περιμενουμε απο τις 8 και ερχεστε 9μιση μας προσβαλλετε και μες στα μουτρα μας γ@#ω το ικα μου γ@#ω!!!" κι εφυγα... αησιχτηρ δηλαδη μα δεν ντρεπονται?
mamavivo έγραψε:mama katerina έγραψε:didumomama έγραψε:Αχ με τους γιατρούς...Την έπαθα κι εγώ μία φορά με έναν παιδίατρο του ΙΚΑ που πήγα να μου γράψει ένα φάρμακο στη Βαγγελίτσα μου που ήταν δυσκοίλια.Ήμουν με τη νύφη μου και όχι με τον άντρα μου δυστυχώς και άκουσα ότι είμαι μία άχρηστη μάνα που δεν ταΐζω το παιδί μου και γι αυτό έγινε δυσκοίλιο.Αν ήταν ο άντρας μου δεν θα τολμούσε να πει τίποτα τέτοιο ο μ@λ@κ@ς.Κάνε ότι μπορείς της ηλίθιας να μην το ξανακάνει σε μία μάνα που έχει το φόβο της και έχει και αυτήν.
αχ μου το χει πει κι εμενα αυτο παιδιατρος στο ικα εγω απο μωρο ειχα θεμα με τη μεγαλη μου ητανε δυσκοιλια τα παντα ειχα δοκιμασει και οταν πηγα στο ικα γιατι ελειπε ο παιδιατρος μας μου την ειπε γιαυτο το λογο!(ενω πηγα για αλλον λογο) δεν μιλησα εκεινη την ωρα αλλα οταν εφευγα ειπα "δεν φτανει που σας περιμενουμε απο τις 8 και ερχεστε 9μιση μας προσβαλλετε και μες στα μουτρα μας γ@#ω το ικα μου γ@#ω!!!" κι εφυγα... αησιχτηρ δηλαδη μα δεν ντρεπονται?
εγω θα τον κοπαναγα αερα και ας γινοτανε οτι ηθελε...ντροπη τους τα λαμογια ,οι αλητες ,οι τεμπεληδες αι σιχτιρ πια .
didumomama έγραψε:mama katerina έγραψε:didumomama έγραψε:Αχ με τους γιατρούς...Την έπαθα κι εγώ μία φορά με έναν παιδίατρο του ΙΚΑ που πήγα να μου γράψει ένα φάρμακο στη Βαγγελίτσα μου που ήταν δυσκοίλια.Ήμουν με τη νύφη μου και όχι με τον άντρα μου δυστυχώς και άκουσα ότι είμαι μία άχρηστη μάνα που δεν ταΐζω το παιδί μου και γι αυτό έγινε δυσκοίλιο.Αν ήταν ο άντρας μου δεν θα τολμούσε να πει τίποτα τέτοιο ο μ@λ@κ@ς.Κάνε ότι μπορείς της ηλίθιας να μην το ξανακάνει σε μία μάνα που έχει το φόβο της και έχει και αυτήν.
αχ μου το χει πει κι εμενα αυτο παιδιατρος στο ικα εγω απο μωρο ειχα θεμα με τη μεγαλη μου ητανε δυσκοιλια τα παντα ειχα δοκιμασει και οταν πηγα στο ικα γιατι ελειπε ο παιδιατρος μας μου την ειπε γιαυτο το λογο!(ενω πηγα για αλλον λογο) δεν μιλησα εκεινη την ωρα αλαλ οταν εφευγα ειπα "δεν φτανει που σας περιμενουμε απο τις 8 και ερχεστε 9μιση μας προσβαλλετε και μες στα μουτρα μας γ@#ω το ικα μου γ@#ω!!!" κι εφυγα... αησιχτηρ δηλαδη μα δεν ντρεπονται?
Δυστυχώς έπαθα τέτοιο σοκ που δεν μίλησα η χαζή.Ο επόμενος όμως θα τα ακούσει καλά για όλους που με έχουν νευριάσει κατά καιρούς.Άι συχτίρ πια.Την έχουνε δει Θεοί τρομάρα τους.
Καλά το είπες πάντως...Μπράβο σου!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης