776 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #6 Παρ Σεπ 30, 2011 12:51 pm
kira
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
spapastamou έγραψε:kira έγραψε:spapastamou έγραψε:natali-maria έγραψε:Αλίκη μου είμαι κάπως καλύτερα!!!Τουλάχιστον δεν κάνω πυρετό!!!Κάτι είναι και αυτό!Όμως το μπούκωμα μπούκωμα !!!!
Σοφάκι μου να σας ζήσει η κουκλάρα !!!!Καλή χώνεψη !!!
ναταλακι μου ομορφο σ'ευχαριστω πολυ....!!!κι εσεις ο,τι επιθυμειτε κουκλιτσα μου να σας στειλει ο θεουλης γρηγορα ενα ομορφο και γερο νινακι....!!!α,περαστικουλια σου κιολας....!!!
Να σου ζήσει η κορούλα σου!!Να ναι γερή και καλοφωτισμένη!!
Έπαθα πλάκα τώρα,μόνο 4 εβδομάδων??Αυτό φαίναται ολόκληρο μωρό!!!ΦΤΟΥ,ΦΤΟΥ!
Α δεν ξέρω αν σου το έχουν πει κι άλλοι,πάντως από μία φωτο της συνάντησης σας που σε είδα(εκει που ήσουν εγκυούλα) μου φαίνεται πως σου μοιάζει απίστευτα πολύ!!!!!!!!
σ'ευχαριστω πολυ κουκλιτσα μου....!!!να εισαι καλα....!!!ναι ειναι μεγαλο το μωρακι μας βγηκε νταρντανα,ευτυχως πηρε απο τον πατερα της γιατι η μανα....μινιατουρα.....!!!σημερα ηρθε η παιδιατρος κι επαθε πλακα....μεσα σε 20 μερες πηρε 900 γρ.και 2,5 ποντους το καμαρι μου(να σημειωσω οτι γεννηθηκε 55 εκατοστα)τα παμε πολυ καλα....!!!ετσι μου λενε οτι μου μοιαζει το μαναρακι μου δεν πειραζει πηρε μποι και κορμι του πατερα της ε,ας μοιαζει στην μανουλα....!!!εσυ κιρα μου αν θυμαμαι καλα εισαι εγκυουλα η κανω λαθος...???
Είμαι κι εγώ μανούλα καλή μου!Έχω ένα κοριτσάκι 3 ετών!!
Ίσως με θυμάσαι από το θέμα με την αποβολή που είχα κοντα στο Πάσχα!
Να το χαίρεσαι το καμάρι σου και μακάρι να σου πω σε λίγο καιρό ότι ξανα είμαι εγκυούλα!!