101 Απ: με τι ασχολειστε? Τρι Οκτ 05, 2010 6:10 am
Ήρια
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
εγω μεχρι και πριν λιγο καιρο δουλευα στο εστιατοριο του Π.Ν αλλα πλέον είμαι μία άνεργη μανούλα και σύζυγος!! χαχχαα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
neraida1981 έγραψε:εγω δουλευα επι 10 χρονια σε λογιστικο γραφειο...εμεινα εγκυος...δεν αρεσε στο αφεντικο...επεστρεψα στην δουλεια πριν την αδεια(η χαζη) για να βοηθησω οσο μπορουσα....και τελικα το έυχαριστω΄του ηταν να με αναγκασει να φυγω....τωρα..απλα μεγαλωνω το παιδακι μου...δουλεια δεν ειναι και αυτη?
GEODATOU έγραψε:ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΚΑΜΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ??[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]ΟΡΙΣΤΕ ΜΙΑ!!!ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ!!!!ΚΑΤΑ ΕΝΑ 8ΩΡΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΦΟΥΛ ΜΑΜΑ!!!!
Maya έγραψε:Ειμαι κτηνιατρος σε εναν δημοσιο φορεα ιδιωτικου δικαιου. Ευτυχως εχω αδεια ανατροφης τεκνου μεχρι το Σεπτεμβρη του 2011 και κανω το σταυρο μου και με τα δυο χερια για την τυχη μου αυτη..!
Ευάκι έγραψε:
θα συμπληρωσω κι εγω στα σωματα ασφαλειας!!!
αξιωματικος νοσηλευτρια,στο στρατο ξηρας,υπευθυνη χειρουργειου σε αυτη τη φαση!
Nena έγραψε:Ευάκι έγραψε:
θα συμπληρωσω κι εγω στα σωματα ασφαλειας!!!
αξιωματικος νοσηλευτρια,στο στρατο ξηρας,υπευθυνη χειρουργειου σε αυτη τη φαση!
Ευάκι, το επάγγελμά σου ήταν το όνειρό μου όταν ήμουν στο λύκειο! ΣΣΑΝ και ξερό ψωμί!!!!!!!
athina24 έγραψε:εγω εχω φουρνο μαζι με τον αντρα
μου στη περιοχη της Νεας Ιωνιας....
οποια θελει ας ερθει...κερναω
Μπραβο πεπη!!!Σου ευχομαι να τα καταφερεις!!!Κι εγω μια απο τα ιδια ενω σπουδαζω εμεινα εγκυος και εχω αγχος μηπως δε τα καταφερω να τελειωσω.Τωρα εχω παρει 1 χρονο αναστολη για να γεννησω και να μεγαλωσει λιγο η μπεμπα.Αλλα μετα θα το προσπαθησω!peppy-mama έγραψε:egw pali.....molis gennisa (2 mines prin kleisw ta 20 diladi..) me epiase mia apogoiteysi pou to paidi mou tha exei anergi mana pou kai na thelei na doulepsei den tha vriskei tpt aktos apo pwlitriaa ktl opote twra spoudazw...
na fantasteete oti sto lykeio meta vias evgaza ena 13 kai twra eimai aristouxos mexri stigmis stin sxoli mou...kathe exetastiki skeftomai oti to kanw gia ton kwnstantino kai strwnomai kanonikotata...se 1 xrono kai 6 mines tha eimai pleon k episima nosileytria m adeia askisews epaggelmatos kai pame gia diorismo!! mexri tote...ypomoniiiii
tettamar έγραψε:Είμαι ψυχολόγος και δουλεύω με παιδιά με ειδικές ανάγκες, κυρίως αυτισμό. Είμαι ελεύθερη επαγγελματίας και από το Μάιο ως το τέλος του 2010 δεν θα δουλεύω,για να είμαι κοντά στην μπέμπα που περιμένω τον Αύγουστο...
GEODATOU έγραψε:ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΚΑΜΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ??[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]ΟΡΙΣΤΕ ΜΙΑ!!!ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ!!!!ΚΑΤΑ ΕΝΑ 8ΩΡΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΦΟΥΛ ΜΑΜΑ!!!!
mamavivo έγραψε:λοιπόν κοριτσια ?
ποιες μαμαδες ειναι σπιτι και ποιες δουλευουν ?
εγω δουλευω στα ΚΕΚ (ασχολούμαι με σεμιναρια ανεργων και εργαζομενων επιδοτουμενα)ειναι πολυ χαλαρη δουλεια ,κυριως τωρα το καλοκαιρι,ευτυχως δλδ γιατι δεν θα αντεχα την πολυ πιεση ,οπως τον χειμωνα
σε 2 βδομαδες βγαινω και σε αδεια οποτε οκ
εσεις?
με τι ασχολειστε γλυκιες μανουλες?
Aretoula έγραψε:Εγώ είμαι μια άνεργη μανούλα προς το παρόν!!Εχω τελειώσει γερμανικη φιλολογία αλλά δεν υπάρχει κάποια άμεση προοπτικη !!!Αυτη τη στιγμή ψάχνω για δουλειά αλλά δυστηχως δε με προτιμούν επειδή ειμαι παντρεμενη με παιδι!!!! Εχει απολυθει και ο άντρας μου και τα βγάζουμε δύσκολα πέρα!!!!
Ξέρει καμια πως μπορεί να μπει κανείς στα ΚΕΠ και αν υπαρχουν κενές θέσεις???
geia soy synadelfe!! min to gelas katholoy!!poso spastiko einai na ta kaneis ola ayta??k ante ayta to fagito?? na rotas ton antra soy poy den einai katholoy eykolos ti na mageirepso ayrio??k na soy leei oti theleis agapi moy den exo provlima k otan erxetai spiti:ma kala fakes eftiakses afoy ksereis den tis troo.. xaxaxa!!valerakievelinaki έγραψε:λοιπον : σκουπιζω πλενω μαγειρευω κανω μπαλκονια σιδερωνω ............... και ξεσκατιζω χαχαχαχαχα ευτυχως δεν εργαζομαι και ουτε θελω κιολας βεβαια στο παρελθον δουλευα στα τζαμπο ταμιας και στον γερμανο στον αγιο στεφανο !
zoi24 έγραψε:geia soy synadelfe!! min to gelas katholoy!!poso spastiko einai na ta kaneis ola ayta??k ante ayta to fagito?? na rotas ton antra soy poy den einai katholoy eykolos ti na mageirepso ayrio??k na soy leei oti theleis agapi moy den exo provlima k otan erxetai spiti:ma kala fakes eftiakses afoy ksereis den tis troo.. xaxaxa!!valerakievelinaki έγραψε:λοιπον : σκουπιζω πλενω μαγειρευω κανω μπαλκονια σιδερωνω ............... και ξεσκατιζω χαχαχαχαχα ευτυχως δεν εργαζομαι και ουτε θελω κιολας βεβαια στο παρελθον δουλευα στα τζαμπο ταμιας και στον γερμανο στον αγιο στεφανο !
valerakievelinaki έγραψε:λοιπον : σκουπιζω πλενω μαγειρευω κανω μπαλκονια σιδερωνω ............... και ξεσκατιζω χαχαχαχαχα ευτυχως δεν εργαζομαι και ουτε θελω κιολας βεβαια στο παρελθον δουλευα στα τζαμπο ταμιας και στον γερμανο στον αγιο στεφανο !
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης