Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
755 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 755 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 9]

51με τι ασχολειστε? - Σελίδα 3 Empty Απ: με τι ασχολειστε? Τρι Ιουν 15, 2010 9:03 am

ladycat

ladycat
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mpougatsoula24 έγραψε:Εγω δουλευω σε ιδιωτικη επιχ/ση
ειδων υγιεινης ...ειμαι στο ταμειο -τιμολογιση - κλεισιμο λογιστικης ημερας -τηλ.κεντρο........ουφφφφφφφ
ωραριο????????/ χαχαχαχχαχα
μια εβδομαδα 7,30-15,00
κ την αλλη 7,30-11,30 + 5,00-21,00

ακουγετε οτι τον σεπτεμβριο θα κλεισει Shocked Mad Shocked Mad

εκει δ ξερω κ γω τι θα κανω .... ειμαι να σκασω ....κ χανω μαλλον κ ολα μου τα δικαιωματα σαν γκαστρουλα Mad Mad
εαν εχεις 200 ενσημα τα τελευταια 2 χρονια πριν την ΠΗΤ περνεις 3 επιδοματα

http://www.gatospito.com

52με τι ασχολειστε? - Σελίδα 3 Empty Απ: με τι ασχολειστε? Τρι Ιουν 15, 2010 9:23 am

mpougatsoula24

mpougatsoula24
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ladycat έγραψε:
ειδων υγιεινης ...ειμαι στο ταμειο -τιμολογιση - κλεισιμο λογιστικης ημερας -τηλ.κεντρο........ουφφφφφφφ
μια εβδομαδα 7,30-15,00

εκει δ ξερω κ γω τι θα κανω .... ειμαι να σκασω ....κ χανω μαλλον κ ολα μου τα δικαιωματα σαν γκαστρουλα Mad Mad
εαν εχεις 200 ενσημα τα τελευταια 2 χρονια πριν την ΠΗΤ περνεις 3 επιδοματα

ΔΛΔ ΤΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ???????/ ΜΕΤΑ ΠΟΥ θα απολυθουμε υποθετω πως απο τον οαεδ δ δικαιουμε τπτ η οχι????????? εχω αγχωθει πααααααρα πολυ κ στον ανδρουλη μου δ το λεω μεχρι να το σιγουρεψω γιατι θα σκασει το καμαρι μου ....

στισ 10 οκτωβριου αν δ κλεισει ...κλεινω 5 χρονια εδω!!!!!!!

53με τι ασχολειστε? - Σελίδα 3 Empty Απ: με τι ασχολειστε? Τρι Ιουν 15, 2010 9:38 am

ladycat

ladycat
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΠΙΔΟΜΑ ΚΥΟΦΟΡΙΑΣ

1. Βιβλιάριο ασθενείας ατομικό και οικογενειεακό, αν υπάρχει, για τον υπολογισμό της προσαύξησης λόγω οικογενειακών βαρών.

2. Ιατρική βεβαίωση από αρμόδιο ιατρό του ΙΚΑ όπου θα αναγράφεται η πιθανή ημερομηνία τοκετού.

3. Υπεύθυνη δήλωση του εργοδότη για την ημερομηνία διακοπής της εργασίας. Είναι στο ίδιο έντυπο με την βεβαίωση του γιατρού.

4.Υπεύθυνη δήλωση της ασφαλισμένης στην οποία αναφέρεται η ημερομηνία διακοπής εργασίας και ότι δεν θα αναλάβει εργασία για όσο χρονικό διάστημα επιδοτείται. Είναι στο ίδιο έντυπο με την βεβαίωση ιατρού και υπέυθυνης δήλωσης εργοδότη.

5. Ένσημα των 2 προηγούμενων ετών. Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν τα ένσημα διότι δεν έχουν εκδοθεί τα αποσπάσματα ατομικού λογαριασμού ασφάλισης, ζητάτε από τον λογιστή της εταιρίας, βεβαίωση εργοδότη με τα ένσημα επικυρωμένα από το ΙΚΑ που ελέγχει τον εργοδότη

6. Ταυτότητα - Αφμ

!!!! Ζητήστε μια εξουσιοδότηση από το τμήμα παροχών, την οποία θα επικυρώσει το κεπ ή η αστυνομία, έτσι ώστε ο σύζυγος ή κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας να μπορέσει να παραλάβει το επίδομα λοχείας και το βοήθημα τοκετού.

ΕΠΙΔΟΜΑ ΛΟΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΜΑ ΤΟΚΕΤΟΥ

1. Βιβλιάριο ασθενείας ατομικό και οικογενειεακό, αν υπάρχει, για τον υπολογισμό της προσαύξησης λόγω οικογενειακών βαρών.

2. Βιβλιάριο ασθενείας του συζύγου, αν είναι ασφαλισμένος του ΙΚΑ.

3. Ληξιαρχική πράξη γέννησης του παιδιού.

4. Βεβαίωση της κλινικής ή του νοσοκομείου που αναφέρει την ακριβή ημερομηνία διακοπής της κύησης πχ 37η, αν η ημερομηνία του τοκετού έχει διαφορά πάνω από ένα μήνα από την πιθανή ημέρα τοκετού.

5. Υπεύθυνη δήλωση οτι δεν πήρατε βοήθημα τοκετού από άλλο υποκατάστημα του ΙΚΑ.Το έντυπο αυτό χορηγείται απο το τμήμα παροχών.

6. Ταυτότητα - Αφμ.

!!! Σε περίπτωση εξουσιοδότησης απαραίτητη η ταυτότητα του παραλήπτη.
κ δεν χρειαζετε να εχεις ενεργη σχεση εργασιας οσο για τον οαεδ θα παρεις κανονικα το επιδομα ανεργιας εαν σε απολυση διαφορετικα
ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ ΟΑΕΔ

1. Αίτηση. Χορηγείται από τον ΟΑΕΔ

2. Βεβαίωση εργοδότη. Χορηγείται απο τον ΟΑΕΔ

3. Υπηρεσιακό σημείωμα ΙΚΑ. Οι αποδείξεις από τα επιδόματα κυοφορίας και λοχείας.

4. Ατομικό βιβλιάριο ασθενείας.

5. Ταυτότητα.

6. Ένσημα αναλυτική περιοδική σφραγισμένη από το ΙΚΑ έως την ημέρα που διέκοψε την εργασία της λόγω κυοφορίας με την άδεια του γιατρού.

7. Οι αναπληρώτριες, οι ωρομίσθιες καθηγήτριες και δασκάλες προσκομίζουν και την σύμβαση τους.

http://www.gatospito.com

54με τι ασχολειστε? - Σελίδα 3 Empty Απ: με τι ασχολειστε? Τρι Ιουν 15, 2010 10:35 am

tania

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Εγω είμαι βρεφονηπιοκόμος και εργάζομαι σε παιδικό σταθμό στο δήμο.γεννησα πριν απο 2 μήνες οπότε τώρα και μέχρι του χρόνου τον Απρίλη θα ασχολούμε μόνο με το δικό μου παιδάκι Very Happy

55με τι ασχολειστε? - Σελίδα 3 Empty Απ: με τι ασχολειστε? Τρι Ιουν 15, 2010 10:39 am

vasomits

vasomits
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μια εβδομαδα 7,30-15,00

Πωλινάκι κι εγώ σε ιδιωτική εταιρεία εμπορίας-εισαγωγής ειδών θέρμανσης-φυσ.αερίου εργάζομαι!...Αλλά οχι για πολύ ακόμα καθώς περιμένω διορισμό στην Αγροτική Τραπεζα που έπρεπε να μας εχουν καλέσει εδώ και 2 μήνες τουλάχιστον...
Τώρα είμαι σε αναρρωτική απο το ΙΚΑ και την Παρασκευή βγαίνω επίσημα στην άδεια κυοφορίας!!!
Είμαι σπίτι και ξεκουράζομαι!!!

56με τι ασχολειστε? - Σελίδα 3 Empty Απ: με τι ασχολειστε? Τρι Ιουν 15, 2010 1:54 pm

noni

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Είμαι καθηγήτρια αγγλικών...το φροντιστήριο τελείωσε αλλά συνεχίζω τα ιδιαίτερα

57με τι ασχολειστε? - Σελίδα 3 Empty Απ: με τι ασχολειστε? Τρι Ιουν 15, 2010 2:01 pm

tsiki

tsiki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγώ ειμαι ΔΥ αλλα τώρα με το τριτο παιδι ειμαι σε αδεια ανευ αποδοχών.. Smile

58με τι ασχολειστε? - Σελίδα 3 Empty Απ: με τι ασχολειστε? Τρι Ιουν 15, 2010 9:12 pm

nikoleta

nikoleta
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
[quote="iaggelop"]
Mamma El έγραψε:
athi έγραψε:Μετά την ειδική άδεια ΟΑΕΔ & όταν η μητέρα επιστρέψει στην εργασία της για πόσο καιρό δικαιούται μειωμένο ωράριο ???

Για 30 μήνες κατά 1 ώρα ή 12 μήνες κατά 2 ώρες & 6 μήνες κατά 1 ώρα
2. Για 24 μήνες κατά 1 ώρα ή 12 μήνες κατά 2 ώρες.
3. Για 24 μήνες κατά 1 ώρα ή 9 μήνες κατά 2 ώρες & 6 μήνες κατά 1 ώρα

eαν ισχυει κατι διαφορετικο, ας μας διαφωτισει καποιοα που το εχει κανει...

Αυτό δεν το ήξερα!

εγω αυτη την αδεια την μετετρεψα σε ημερες
και 4 μηνες θα ειμαι κοντα στο μπεμπακο αλλα δεν θηλαζω και η εταιρεια που δουλευω απασχολει πανω απο 150 ατομα, οποτε ειχα την πολυτελεια...γυρναω αρχες Οκτωβρη στη δουλεια με ωραριο 8.00-3.00
οποτε ολα καλα...ειμαι ιατρικος επισκεπτης
Έτσι είναι! Κι εγώ σε άδεια την μετέτρεψα... Το ρωτάνε όταν κάνεις την αίτηση στον ΟΑΕΔ

59με τι ασχολειστε? - Σελίδα 3 Empty Απ: με τι ασχολειστε? Τρι Ιουν 15, 2010 9:17 pm

Αννα Κ.

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
noni έγραψε:Είμαι καθηγήτρια αγγλικών...το φροντιστήριο τελείωσε αλλά συνεχίζω τα ιδιαίτερα

Συναδελφος εισαι πουλακι μου? Κι εγω καθηγητρια ειμαι. Απο Οκτωβρη δουλεια ομως ξανα σε φροντιστηριο.
Αντε να μαζευομαστε οι teachers εδω! study

60με τι ασχολειστε? - Σελίδα 3 Empty Απ: με τι ασχολειστε? Τρι Ιουν 15, 2010 10:37 pm

marianna

marianna
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Τ.Ε. ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ.(ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΡΞΗ ΓΙΑ ΤΕΒΕ ΚΑΙ ΕΧΩ ΙΚΑ) ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΣΤΟ 8:30 - 2:00 ΚΑΙ 6:30 - 9:30 ΕΚΤΌΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚ ΚΑΘΟΜΑΙ. ΜΕ ΖΟΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΜΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΩΡΑΡΙΟ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ Η ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΞΑΩΡΟ.

ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΕΡΕ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΑΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΔΕΙΑ Η ΘΑ ΠΑΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ? ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΡΙΤΕΚΝΙΑΣ 2000 ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ (ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΟΨΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ).

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ!!!!

61με τι ασχολειστε? - Σελίδα 3 Empty Απ: με τι ασχολειστε? Τετ Ιουν 16, 2010 12:02 am

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

62με τι ασχολειστε? - Σελίδα 3 Empty Απ: με τι ασχολειστε? Πεμ Ιουν 17, 2010 2:50 am

elachl

elachl
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
καλημερα..εγω δουλευω σε τουριστικο γραφειο στη μυτιληνη..βγαζω εισητηρια για τον κοσμο αλλα οχι για εμενα... Crying or Very sad

63με τι ασχολειστε? - Σελίδα 3 Empty Απ: με τι ασχολειστε? Πεμ Ιουν 17, 2010 4:03 am

Soulitsa

Soulitsa
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
peppy-mama έγραψε:egw pali.....molis gennisa (2 mines prin kleisw ta 20 diladi..) me epiase mia apogoiteysi pou to paidi mou tha exei anergi mana pou kai na thelei na doulepsei den tha vriskei tpt aktos apo pwlitriaa ktl opote twra spoudazw...
na fantasteete oti sto lykeio meta vias evgaza ena 13 kai twra eimai aristouxos mexri stigmis stin sxoli mou...kathe exetastiki skeftomai oti to kanw gia ton kwnstantino kai strwnomai kanonikotata...se 1 xrono kai 6 mines tha eimai pleon k episima nosileytria m adeia askisews epaggelmatos kai pame gia diorismo!! mexri tote...ypomoniiiii
Μπραβο σου Πεπη.Δινεις παραδειγμα σε πολλες οτι ολα μπορουν να συνδιαστουν,αρκει να υπαρχει θεληση,υπομονη και επιμονη.Συγχαρητηρια!!!! Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect
Εγω εχω αδεια ακομη και επιστρεφω στην εργασια μου,αν υπολογιζω καλα τελη Γεναρη-αρχες Φλεβαρη(αν δεν καταργησουν τα παντα σε αυτο το κρατος που ζουμε!!!!!),ασχολουμαι με την γραμματειακη υποστηριξη της εταιρειας.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

64με τι ασχολειστε? - Σελίδα 3 Empty Απ: με τι ασχολειστε? Πεμ Ιουν 17, 2010 5:10 am

fatsoulinaki

fatsoulinaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ειμαι καθηγητρια γερμανικων σπουδασα στο Εθνικο Καποδιστριακο Πανεπιστημιο Αθηνων!Δουλευω 7χρονια σε φροντηστηρια κ ωρομισθια σε δημοτικα σχολεια!Δουλευα πρωι απογευμα γυρω στις 10ωρες καθε μερα μεχρι κ 15μερες πριν γεννησω.Κ τα Δημοτικα ηταν 3 σε αποστασεις 20 ως 25χλμ απο το σπιτι μου!τελοσπαντων...Απο τοτε που γεννησα ομως μολις τελειωσε η αδεια λοχειας μου απο το ΙΚΑ παραιτηθηκα απο τα σχολεια(οι ωρομισθιοι ΙΚΑ εχουμε κ δικαιουμαστε οτι κ οι ιδιωτικοι υπαλληλοι εκτος του 6μηνου του ΟΑΕΔ Διοτι πανω απ ολα υπαρχει αξιοκρατια κ προνοια στη χωρα μας,αχ ας μην ανοιξω το στομα μου!!)Κ τωρα δουλευω ελαχιστα τα απογευματα κ απολαμβανω το μεγαλωμα της κουκλιτσας μου!!!Ειναι ωραιο να εισαι μαμα!!!

65με τι ασχολειστε? - Σελίδα 3 Empty Απ: με τι ασχολειστε? Πεμ Ιουν 17, 2010 5:46 am

noni

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αννα Κ. έγραψε:
noni έγραψε:Είμαι καθηγήτρια αγγλικών...το φροντιστήριο τελείωσε αλλά συνεχίζω τα ιδιαίτερα

Συναδελφος εισαι πουλακι μου? Κι εγω καθηγητρια ειμαι. Απο Οκτωβρη δουλεια ομως ξανα σε φροντιστηριο.
Αντε να μαζευομαστε οι teachers εδω! study
Συνάδελφος αλλά τον Οκτώβρη έχω κλείσει ραντεβού με τον έρωτα της ζωής μου οπότε η δουλειά μετά τα Χριστούγεννα πάλι

66με τι ασχολειστε? - Σελίδα 3 Empty Απ: με τι ασχολειστε? Πεμ Ιουν 17, 2010 5:54 am

ioanna

ioanna
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΜΑΔΕΣ.
ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΞΕΝΟΔΩΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΑ ΣΕ ΡΕΣΕΨΙΟΝ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑ ΜΑΜΑ.ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Η ΜΟΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ.

67με τι ασχολειστε? - Σελίδα 3 Empty Απ: με τι ασχολειστε? Σαβ Ιουν 19, 2010 12:49 am

popi.

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγώ είμαι νηπιαγωγός (όχι διορισμένη φυσικά!!). Δούλευα σε ιδιωτικό παιδικό σταθμό αλλά σταμάτησα εντελώς. Τώρα είμαι σε ταμείο, τελειώνει τον Σεπτέμβρη. Μετά βλέπουμε. Ο μπέμπης είναι μικρούλης ακόμα... δεν θέλω να τον αφήσω... Το πολύ 4ωρο αν πάω κάπου. Θα δούμε! Τα παιδάκια μας να είναι καλά!!

68με τι ασχολειστε? - Σελίδα 3 Empty Απ: με τι ασχολειστε? Σαβ Ιουν 19, 2010 1:31 am

stellita

stellita
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
peppy-mama έγραψε:
athi έγραψε:
peppy-mama έγραψε:egw pali.....molis gennisa (2 mines prin kleisw ta 20 diladi..) me epiase mia apogoiteysi pou to paidi mou tha exei anergi mana pou kai na thelei na doulepsei den tha vriskei tpt aktos apo pwlitriaa ktl opote twra spoudazw...
na fantasteete oti sto lykeio meta vias evgaza ena 13 kai twra eimai aristouxos mexri stigmis stin sxoli mou...kathe exetastiki skeftomai oti to kanw gia ton kwnstantino kai strwnomai kanonikotata...se 1 xrono kai 6 mines tha eimai pleon k episima nosileytria m adeia askisews epaggelmatos kai pame gia diorismo!! mexri tote...ypomoniiiii

ΜΠράβο σου Πέππη!

eyxaristw eyxaristw!!! ayto thelw na to akousoun ola ta koritsia pou menoun egyes kata lathos se mikri ilikia kai amesws trexoun na.."apallagoun apo to varos giati exoun spoudes mprosta tous.."
ola ginontai...akoma kai taytoxrona!!

Μπράβο Πέπη!!!!!
Καλό κουράγιο και καλή συνέχεια....
Να θυμάσαι μόνο ότι είναι δύσκολο να είσαι εργαζόμενη μητέρα και ειδικά με τα ωράρια της νοσηλεύτριας....
Αφού όμως τα καταφέρνεις τόσο καλά τώρα είμαι σίγουρη ότι τα θα τα καταφέρεις και αργότερα....

Εργάζομαι ως λιμενικός με πολλές βάρδιες, αργίες, νυχτερινά, απογευματινά....
Κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και τώρα πια τα παιδιά αντιλαμβάνονται ότι η μαμά πάει στη δουλειά για να φέρει χρήματα για παιχνίδια και γλυκά... χαχαχαχα
Τους λείπω και μου λείπουν.... αισθάνομαι τύψεις αλλά δεν μπορώ διαφορετικά...
δεν έχω την οικονομική άνεση να κάτσω και να τα μεγαλώσω όπως ονειρεύομαι...
από την άλλη μου αρέσει η εργασία εκτός σπιτιού... ίσως όχι τόσες ώρες....
εύχομαι σε όλες τις εργαζόμενες μανούλες καλό κουράγιο και υπομονή....
κάποια μέρα θα καταλάβουν γιατί το κάναμε....
Είχα και εγώ εργαζόμενη μητέρα και σήμερα αισθάνομαι τυχερή....

69με τι ασχολειστε? - Σελίδα 3 Empty Απ: με τι ασχολειστε? Τρι Ιουλ 06, 2010 1:42 am

Maraki8

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εγώ είμαι φοιτήτρια και μέχρι που έμαθα οτι είμαι εγκυος ήμουν η κλασσική φοιτήτρια βόλτα καφεδάκι κτλ.. όταν όμως συνειδητοποίησα οτι θα φέρω στον κόσμο ένα παιδί όλα άλλαξαν μέσα μου στρώθηκα στο διάβασμα και όπως είπε κ η πέππη ( τα παιδακια μας έχουν κ το ίδιο όνομα) σε κάθε εξεταστική σκέφτομαι μόνο τον κωνσταντίνο μου και οτι δε θέλω ποτέ να νιώσει οτι ήταν αυτός η αιτία που δεν ολοκλήρωσα τις σπουδές μου.. αν και τα χρεωστούμενα μου έχουν τον ασυμμάζευτο, μαζεύω βαθμούς και έχω βάλει πείσμα το μεταπτυχιακό.. έτσι για να χαλιούνται και μερικοί κακοπροαίρετοι.. αυτά! και αφού πω στην πέππη συγχαρητηρια θα συμφωνήσω μαζί της όοοολα συνδυάζονται..΄

70με τι ασχολειστε? - Σελίδα 3 Empty Απ: με τι ασχολειστε? Τρι Ιουλ 06, 2010 1:54 am

Olivia

Olivia
Admin
Admin
Αιώνια φοιτήτρια Ιατρικής
Ραδιοφωνική παραγωγός στην Θεσσαλονίκη (μέχρι πριν 1 χρόνο και κάτι ψιλά)
Υπηρεσίες Internet (τα τελευταία 2 χρόνια)

ΜΑΜΑ!!!!!!!

http://www.eimaimama.gr

71με τι ασχολειστε? - Σελίδα 3 Empty Απ: με τι ασχολειστε? Τρι Ιουλ 06, 2010 2:04 am

stela

stela
egw asxoloume me to theatro eimai hthopoios!otan mpeika sthn sxoli emeina egkuos sthn kori mou otan teleiosa thn sxoli emeina egkuos ston gio mou..twra proxoro parea me thn omorfh oikogeneia mou se authn thn douleia..oso poio xalara mpwro giati einai akomh mikra ta paidakia mou... Smile

72με τι ασχολειστε? - Σελίδα 3 Empty Απ: με τι ασχολειστε? Τρι Ιουλ 06, 2010 2:14 am

mama4

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
κι εγω αδιοριστη φιλολογος ειμαι αλλα ελπιζω να γινει κατι τωρα με τα τεσσερα παιδακια και να μην χρειαζστει να μπω σε διαδικασια ΑΣΕΠ... προς το παρον στο σπιτι...μανουλα... τρια μεχρι τωρα και απο την κυριακη και επειτα τεσσερα παιδακια δεν μεγαλωνουν μονα τους!!!

73με τι ασχολειστε? - Σελίδα 3 Empty Απ: με τι ασχολειστε? Τρι Ιουλ 06, 2010 2:21 am

mamametriazouzounakia

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
πφφφφφ τα ειχα γραψει ολα και..... χαθηκαν....

ειμαι δημοσιογραφος (στα χαρτια πλεον χαχα) και εχω κανει πολλεςςςςςςς δουλειες... τωρα πια στα 31 μου και με τρια ζουζουνακια... εχω ενα πορταλ για την οικογενεια, και το μπλογκ μου οπου ασχολουμαι με διοργανωση εκδηλωσεων, γαμο, βαπτιση, παρτυ κλπ... πουλαω τα σχετικα ειδη και.. ψαχνομαι για παραπερα.. Smile

http://familyclubproducts.blogspot.com

74με τι ασχολειστε? - Σελίδα 3 Empty Απ: με τι ασχολειστε? Τρι Ιουλ 06, 2010 2:56 am

Βασω

Βασω
ΕΓΩ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΩΣ ΒΟΗΘΟΣ ΛΟΓΙΣΤΟΥ. ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ 8 ΜΕ 4:20.Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ.ΛΟΓΩ ΟΤΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 30χλμ ΜΑΚΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΡΕΠΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΧΟΛΑΣ 2 ΩΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΔΕΝ ΠΑΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΟΥΛΑΣ

75με τι ασχολειστε? - Σελίδα 3 Empty Απ: με τι ασχολειστε? Τρι Ιουλ 06, 2010 3:07 am

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω εχω φουρνο μαζι με τον αντρα
μου στη περιοχη της Νεας Ιωνιας....
οποια θελει ας ερθει...κερναω

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 9]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις