Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
727 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 727 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 9]

126με τι ασχολειστε? - Σελίδα 6 Empty Απ: με τι ασχολειστε? Τρι Οκτ 05, 2010 10:05 pm

maria.tst

maria.tst
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Nena έγραψε:
valerakievelinaki έγραψε:λοιπον : σκουπιζω πλενω μαγειρευω κανω μπαλκονια σιδερωνω ............... και ξεσκατιζω χαχαχαχαχα ευτυχως δεν εργαζομαι και ουτε θελω κιολας βεβαια στο παρελθον δουλευα στα τζαμπο ταμιας και στον γερμανο στον αγιο στεφανο !

"Αν πάρεις γυναίκα να σου καθαρίσει το σπίτι, την πληρώνεις για τις υπηρεσίες.
Αν βγεις έξω να φάς, πληρώνεις για την εξυπηρέτηση.
Αν πας τα ρούχα στο καθαριστήριο, πληρώνεις για την υπηρεσία.
Την baby-sitter που σου προσέχει τα παιδιά, την πληρώνεις...
Ακόμα και για sex αν πας στις που#$%νες, πληρώνεις...
Όταν εγώ τα κάνω όλα αυτά, όχι μόνο δεν πληρώνομαι, αλλά και οι άλλοι νομίζουν ότι δεν κάνω τίποτα. Επάγγελμα: οικιακά..."
ΣΩΣΤΗ!!!

127με τι ασχολειστε? - Σελίδα 6 Empty Απ: με τι ασχολειστε? Τρι Οκτ 05, 2010 10:05 pm

maraki

maraki
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!! ΕΓΩ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ... ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ.. ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΙΑΛΕΓΩ ΤΟ ΠΟΥ,(ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ Η ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ), ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ!!! ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ Κ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ!!! Κ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟ Κ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΙΑΚΑ!!!! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΠΟΛΥ... ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΝ ΓΕΥΟΜΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ!!! ΕΤΣΙ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!! ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ!!!!!! ΣΑΣ ΦΙΛΩ!!!!!

128με τι ασχολειστε? - Σελίδα 6 Empty Απ: με τι ασχολειστε? Τρι Οκτ 05, 2010 10:18 pm

χριστινα

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΕΓΩ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΩ ΤΩΡΑ.ΕΧΩ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΜΟΥ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΟΥ ΟΑΕΔ.ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΜΑΙ.ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΠΙΤΙ.ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΒΑΡΕΣΕ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΑ ΛΕΩ ΑΛΛΑ.

129με τι ασχολειστε? - Σελίδα 6 Empty Απ: με τι ασχολειστε? Τρι Οκτ 05, 2010 10:57 pm

Pelio

Pelio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα μαμάδες, εγώ έχω τελειώσει το τμήμα επικοινωνίας και ΜΜΕ, έχω κάνει μεταπτυχιακά στον κινηματογράφο και στις πολιτισμικές σπουδές και γενικά εδώ και μια 8ετία εργάζομαι (μεταξύ άλλων) ως ωρομίσθια εκπαιδευτικός σε δημόσια και ιδιωτικά ΙΕΚ και ΚΕΚ, αλλά και ως ερευνητρια media σε ιδιωτικούς φορείς (ανασφάλιστη, εννοείται). Το οποίο σημαίνει ότι δεν έχω τίποτα απολύτως σταθερό, τώρα που είμαι έγκυος δεν έχω δουλειά κλπ κλπ. Γενικά, η αγορά δεν είναι mommy friendly και δεν ξέρω πόσο εύκολο θα είναι να ξαναμπώ στο παιχνίδι. Ήδη μετά την πρώτη μου εγκυμοσύνη αντιμετώπισα "περίεργες" συμπεριφορές από εργοδότες και διευθυντάδες...
Και τώρα, πάλι καλά που έχουμε δικό μας σπίτι και δουλεύει ο καλός μου, αλλιώς ούτε ξέρω πώς θα τα βγάζαμε πέρα. Κι ό,τι έχουμε στο πλάι, θα μας τα φάει το ΙΑΣΩ σε λίγες μέρες...

130με τι ασχολειστε? - Σελίδα 6 Empty Απ: με τι ασχολειστε? Τρι Οκτ 05, 2010 11:10 pm

kira

kira
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Εχω σπουδασει μουσειοπαιδαγωγός στο πανεπιστήμιο Θεσσαλίας,αλλά τώρα είμαι μαμά πλήρους απασχόλησης κατ επιλογή συνειδητότατη και λατρεμένη!!!!!!!

131με τι ασχολειστε? - Σελίδα 6 Empty Απ: με τι ασχολειστε? Τετ Οκτ 06, 2010 12:51 am

xristinoula

xristinoula
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
εγω ειμαι ωρομισθια καθηγητρια πληροφορικης, σε λυκειο, ιεκ. παλευουμε με τις ωρες.... φετος ομως τιποτα ακομα....περιμενουμε....

132με τι ασχολειστε? - Σελίδα 6 Empty Απ: με τι ασχολειστε? Τετ Οκτ 06, 2010 12:58 am

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xristinoula έγραψε:εγω ειμαι ωρομισθια καθηγητρια πληροφορικης, σε λυκειο, ιεκ. παλευουμε με τις ωρες.... φετος ομως τιποτα ακομα....περιμενουμε....

Αυτό με τους ωρομίσθιους, εντελώς κοροϊδία, δουλεύουμε για πενταροδεκάρες, καμιά 100 ευρώ το μήνα κι αν βγαίνουν, τα οποία θα τα πάρουμε μετά απο δύο χρόνια (διότι τώρα δεν χρειαζόμαστε φαγητό, μας τρέφει απλά η αγάπη γι'αυτό που κάνουμε...)

133με τι ασχολειστε? - Σελίδα 6 Empty Απ: με τι ασχολειστε? Τετ Οκτ 06, 2010 1:13 am

xristinoula

xristinoula
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Nena έγραψε:Αυτό με τους ωρομίσθιους, εντελώς κοροϊδία, δουλεύουμε για πενταροδεκάρες, καμιά 100 ευρώ το μήνα κι αν βγαίνουν, τα οποία θα τα πάρουμε μετά απο δύο χρόνια (διότι τώρα δεν χρειαζόμαστε φαγητό, μας τρέφει απλά η αγάπη γι'αυτό που κάνουμε...)

για την ψυχη της φουκαριαρας της μανα μας δουλευουμε....!

134με τι ασχολειστε? - Σελίδα 6 Empty Απ: με τι ασχολειστε? Τετ Οκτ 06, 2010 1:24 am

tzef

tzef
Εγω έχω τελειώσει Πληροφορική στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο.
Δουλεύω εδώ και δεκα χρονια σαν προγραμματίστρια / αναλύτρια σε εταιρεία πληροφορικής. Πολύ τρέξιμο , πολύ άγχος, τώρα με το μωρό έχω χαλαρώσει κάπως γιατί η προτεραιότητα πια δεν είναι η δουλειά.

135με τι ασχολειστε? - Σελίδα 6 Empty Απ: με τι ασχολειστε? Τετ Οκτ 06, 2010 10:22 am

evita83

evita83
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΤΥΧΕΡΗ ΜΑΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ 14 ΜΗΝΕΣ ΑΔΕΙΑ ΚΥΗΣΕΩΣ ΤΟΚΕΤΟΥ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2011!ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΩΝΩ ΤΟΝ 2ΧΡΟΝΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ!!ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΕΥΚΟΛΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ!ΕΙΜΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΔΕΝ ΥΣΤΕΡΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ!ΝΑ ΠΩ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΜΑΛΛΟΝ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ ΙΠΠΟΤΕΣ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ.ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΒΑΡΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ Η ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ!!ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΜΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΨΑΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΓΙΑΤΙ.....ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ!!!!!

136με τι ασχολειστε? - Σελίδα 6 Empty Απ: με τι ασχολειστε? Τετ Οκτ 06, 2010 10:40 am

athineta

athineta
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Καλησπέρα Κορίτσια,

Εγώ είμαι η γραμματέαςμ εταιρείας με πετρέλαια. Δουλεύω στην εταιρεία 9 στα 10 χρόνια και από τις 15 Ιανουαρίου 2010 γύρισα στην δουλειά 1 Οκτωβρίου 2010 δηλαδή πριν λίγες ημέρες. Αφήστε πίκρα.

Είμαι πτώμα, ακόμα δεν έχω συνηθίσει και να φανταστείτε ότι φεύγω και 2 ώρες νωρίτερα. Δύσκολη αρχή αλλά τι να κάνω πρέπει να συνηθίσω.

137με τι ασχολειστε? - Σελίδα 6 Empty Απ: με τι ασχολειστε? Τετ Οκτ 06, 2010 11:53 am

annaki

annaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ειμαι γραμματεας σε φροντιστηριο μεσης εκπαιδευσης στην κατερινη!

138με τι ασχολειστε? - Σελίδα 6 Empty Απ: με τι ασχολειστε? Τετ Οκτ 06, 2010 11:44 pm

Μαρία Σ.

Μαρία Σ.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
peppy-mama έγραψε:
athi έγραψε:
peppy-mama έγραψε:egw pali.....molis gennisa (2 mines prin kleisw ta 20 diladi..) me epiase mia apogoiteysi pou to paidi mou tha exei anergi mana pou kai na thelei na doulepsei den tha vriskei tpt aktos apo pwlitriaa ktl opote twra spoudazw...
na fantasteete oti sto lykeio meta vias evgaza ena 13 kai twra eimai aristouxos mexri stigmis stin sxoli mou...kathe exetastiki skeftomai oti to kanw gia ton kwnstantino kai strwnomai kanonikotata...se 1 xrono kai 6 mines tha eimai pleon k episima nosileytria m adeia askisews epaggelmatos kai pame gia diorismo!! mexri tote...ypomoniiiii

ΜΠράβο σου Πέππη!

eyxaristw eyxaristw!!! ayto thelw na to akousoun ola ta koritsia pou menoun egyes kata lathos se mikri ilikia kai amesws trexoun na.."apallagoun apo to varos giati exoun spoudes mprosta tous.."
ola ginontai...akoma kai taytoxrona!!

ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΔΙΑΣΕΙΣ ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ

139με τι ασχολειστε? - Σελίδα 6 Empty Απ: με τι ασχολειστε? Πεμ Οκτ 07, 2010 2:56 am

eva_manoula

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Έχω τελειώσει Γαλλική Φιλολογία. Μέχρι και που γέννησα έκανα ιδιαίτερα (είχα αναλάβει πολλά παιδάκια). Μετά τη γέννα, όμως, νοικοκυρά και μαμά! ΄Τώρα βέβαια, ψάχνω για δουλειά... αλλά όχι ιδαίτερα πάλι.. Ουτε ένσημα, ούτε άδειες.. και δε λέει.

140με τι ασχολειστε? - Σελίδα 6 Empty Απ: με τι ασχολειστε? Πεμ Οκτ 07, 2010 5:10 am

zoi24

zoi24
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Μαρία Σ. έγραψε:
peppy-mama έγραψε:
athi έγραψε:
peppy-mama έγραψε:egw pali.....molis gennisa (2 mines prin kleisw ta 20 diladi..) me epiase mia apogoiteysi pou to paidi mou tha exei anergi mana pou kai na thelei na doulepsei den tha vriskei tpt aktos apo pwlitriaa ktl opote twra spoudazw...
na fantasteete oti sto lykeio meta vias evgaza ena 13 kai twra eimai aristouxos mexri stigmis stin sxoli mou...kathe exetastiki skeftomai oti to kanw gia ton kwnstantino kai strwnomai kanonikotata...se 1 xrono kai 6 mines tha eimai pleon k episima nosileytria m adeia askisews epaggelmatos kai pame gia diorismo!! mexri tote...ypomoniiiii

ΜΠράβο σου Πέππη!

eyxaristw eyxaristw!!! ayto thelw na to akousoun ola ta koritsia pou menoun egyes kata lathos se mikri ilikia kai amesws trexoun na.."apallagoun apo to varos giati exoun spoudes mprosta tous.."
ola ginontai...akoma kai taytoxrona!!

ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΔΙΑΣΕΙΣ ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ
pepi mpu mpravo k ego nosileytiki teleiosa alla se pliroforo oti oyte san politria den mporo na vro!!xaxa!!den peirazei omos kapoia stigmi isos!mpravo soy pantos ksero arketes periptoseis san tin diki soy k ta paratisane.

141με τι ασχολειστε? - Σελίδα 6 Empty Απ: με τι ασχολειστε? Πεμ Οκτ 07, 2010 5:26 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Είμαι Office Manager σε μια τεχνική εταιρεία. Επιτέλους μετα από 10 χρόνια εργασίας υπό άθλιες συνθήκες (κακούς εργοδότες, άθλια ωράρια) βρήκα μια δουλειά που να με γεμίζει και να αναγνωρίζουν αυτά που προσφέρω. Σε όσες κοπέλες είναι άνεργες εύχομαι να βρούν σύντομα δουλίτσα. Χρειάζεται υπομονή , οι καιροί είναι δύσκολοι αλλά ο Θεός είναι μεγάλος. Εγω βρήκα αυτή τη δουλειά μεσα στην οικονομική κρίση και μαλίστα όντας απολύμενη λόγω περικοπών από την προηγούμενη δουλειά μου. Ήμουν μες την απελπισία. Κι όμως μόλις 1 μήνα αργότερα βρήκα οτι είχα ονειρευτεί. Και πάνω που το βρήκα έμεινα κι έγκυος ... Embarassed

142με τι ασχολειστε? - Σελίδα 6 Empty Απ: με τι ασχολειστε? Πεμ Οκτ 07, 2010 5:31 am

zoi24

zoi24
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
stefy έγραψε:Είμαι Office Manager σε μια τεχνική εταιρεία. Επιτέλους μετα από 10 χρόνια εργασίας υπό άθλιες συνθήκες (κακούς εργοδότες, άθλια ωράρια) βρήκα μια δουλειά που να με γεμίζει και να αναγνωρίζουν αυτά που προσφέρω. Σε όσες κοπέλες είναι άνεργες εύχομαι να βρούν σύντομα δουλίτσα. Χρειάζεται υπομονή , οι καιροί είναι δύσκολοι αλλά ο Θεός είναι μεγάλος. Εγω βρήκα αυτή τη δουλειά μεσα στην οικονομική κρίση και μαλίστα όντας απολύμενη λόγω περικοπών από την προηγούμενη δουλειά μου. Ήμουν μες την απελπισία. Κι όμως μόλις 1 μήνα αργότερα βρήκα οτι είχα ονειρευτεί. Και πάνω που το βρήκα έμεινα κι έγκυος ... Embarassed
mpravo isoyn tyxeri eyxomai na soy pane ola kala prota me tin egkymosini k na exeis k kalo ergodoti na min soy pei tipota!! με τι ασχολειστε? - Σελίδα 6 534787

143με τι ασχολειστε? - Σελίδα 6 Empty Απ: με τι ασχολειστε? Πεμ Οκτ 07, 2010 5:37 am

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΙΕΚ ΕΙΔΙΚΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΠΡΙΝ 12 ΧΡΟΝΙΑ Shocked
ΕΡΓΑΣΤΗΚΑ ΓΙΑ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΩΣ ΡΕΣΕΨΙΟΝΙΣΤ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΟΥΦΕ(ΠΡΩΙΝΑ)ΔΟΥΛΕΨΑ ΕΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ 8 ΜΗΝΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ, ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 6 ΜΗΝΕΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΚΑΕΙ ΜΥΤΗ Η ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΛΗΜΝΟ!!!!
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΕΠΙΣΗΣ.... Rolling Eyes

144με τι ασχολειστε? - Σελίδα 6 Empty Απ: με τι ασχολειστε? Πεμ Οκτ 07, 2010 5:38 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eyxomai na soy pane ola kala prota me tin egkymosini k na exeis k kalo ergodoti na min soy pei tipota!! με τι ασχολειστε? - Σελίδα 6 534787 [/quote]

Σε ευχαριστώ Ζωή μου κι εσύ οτι επίθυμεις στο εύχομαι ολόψυχα!!!!
Ευτύχως είναι 1 ακόμη έγκυος στην εταιρεία και ήταν όλοι πολύ καλοί μαζί της. Θα τους το ανακοινώσω αρχες Νοεμβρη που θα κοντεύει να τελειώση το 1ο 3μηνο. Έχω ένα άγχος αλλά με ηρέμησε το οτι φερθήκαν όλοι πολύ καλά στην άλλη κοπέλα η οποία έμεινε έγκυος στο 1ο μόλις 3 μήνες αφότου ήρθε στην εταιρεία και καπάκι τωρα είναι στο 2ο. Εγώ έκλεισα τωρα 7 μηνο!!

145με τι ασχολειστε? - Σελίδα 6 Empty Απ: με τι ασχολειστε? Πεμ Οκτ 07, 2010 5:39 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΙΕΚ ΕΙΔΙΚΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΠΡΙΝ 12 ΧΡΟΝΙΑ Shocked
ΕΡΓΑΣΤΗΚΑ ΓΙΑ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΩΣ ΡΕΣΕΨΙΟΝΙΣΤ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΟΥΦΕ(ΠΡΩΙΝΑ)ΔΟΥΛΕΨΑ ΕΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ 8 ΜΗΝΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ, ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 6 ΜΗΝΕΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΚΑΕΙ ΜΥΤΗ Η ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΛΗΜΝΟ!!!!
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΕΠΙΣΗΣ.... Rolling Eyes

Εκει να φανταστώ δεν υπάρχει τίποτα?? Σε κάποιο ξενοδόχειο ίσως?

146με τι ασχολειστε? - Σελίδα 6 Empty Απ: με τι ασχολειστε? Πεμ Οκτ 07, 2010 6:04 am

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΚΑΛΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΕΣ STEFY ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΕΚΤΩΣ ΝΗΣΙΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΗΠΑΝΕ!!!! ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΡΗ...ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΚΕΥΤΗΚΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ.ΣΕ 9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ...ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ... Very Happy

147με τι ασχολειστε? - Σελίδα 6 Empty Απ: με τι ασχολειστε? Πεμ Οκτ 07, 2010 6:12 am

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
stefy έγραψε:eyxomai na soy pane ola kala prota me tin egkymosini k na exeis k kalo ergodoti na min soy pei tipota!! με τι ασχολειστε? - Σελίδα 6 534787

Σε ευχαριστώ Ζωή μου κι εσύ οτι επίθυμεις στο εύχομαι ολόψυχα!!!!
Ευτύχως είναι 1 ακόμη έγκυος στην εταιρεία και ήταν όλοι πολύ καλοί μαζί της. Θα τους το ανακοινώσω αρχες Νοεμβρη που θα κοντεύει να τελειώση το 1ο 3μηνο. Έχω ένα άγχος αλλά με ηρέμησε το οτι φερθήκαν όλοι πολύ καλά στην άλλη κοπέλα η οποία έμεινε έγκυος στο 1ο μόλις 3 μήνες αφότου ήρθε στην εταιρεία και καπάκι τωρα είναι στο 2ο. Εγώ έκλεισα τωρα 7 μηνο!![/quote]

ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:ΚΑΛΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΕΣ STEFY ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΕΚΤΩΣ ΝΗΣΙΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΗΠΑΝΕ!!!! ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΡΗ...ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΚΕΥΤΗΚΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ.ΣΕ 9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ...ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ... Very Happy
ΣΤΕΦΗ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ!!!!

148με τι ασχολειστε? - Σελίδα 6 Empty Απ: με τι ασχολειστε? Πεμ Οκτ 07, 2010 10:12 pm

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

ΣΤΕΦΗ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ!!!![/quote]

Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου!!! Κι σε σενα εύχομαι σε 9 μήνες να είστε σπιτάκι σας με τα μωράκια σας και όλα να σου έρθουν όπως επιθυμεις!!! με τι ασχολειστε? - Σελίδα 6 727892 με τι ασχολειστε? - Σελίδα 6 727892 με τι ασχολειστε? - Σελίδα 6 727892 με τι ασχολειστε? - Σελίδα 6 727892 με τι ασχολειστε? - Σελίδα 6 727892 με τι ασχολειστε? - Σελίδα 6 727892

149με τι ασχολειστε? - Σελίδα 6 Empty Απ: με τι ασχολειστε? Παρ Οκτ 08, 2010 3:16 am

fatsoulinaki

fatsoulinaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
xristinoula έγραψε:
Nena έγραψε:Αυτό με τους ωρομίσθιους, εντελώς κοροϊδία, δουλεύουμε για πενταροδεκάρες, καμιά 100 ευρώ το μήνα κι αν βγαίνουν, τα οποία θα τα πάρουμε μετά απο δύο χρόνια (διότι τώρα δεν χρειαζόμαστε φαγητό, μας τρέφει απλά η αγάπη γι'αυτό που κάνουμε...)

για την ψυχη της φουκαριαρας της μανα μας δουλευουμε....!

Κ εγω πονεμενη ωρομισθια τα τελευταια 5χρονια κ φετος τιποτα..αλλα καλυτερα γιατι φετος κ να με καλεσουν δεν παω θα κατσω με το φατσουλινακι μου!!!Ουτως η αλλως δουλευω τα απογευματα -χωρις ενσημα κ ασφαλεια ομως-ομως απο εκει τουλαχιστον πληρωνομαι στην ωρα μου!!!!!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την fatsoulinaki στις Σαβ Οκτ 09, 2010 12:56 pm, 1 φορά

150με τι ασχολειστε? - Σελίδα 6 Empty Απ: με τι ασχολειστε? Παρ Οκτ 08, 2010 3:52 am

zoekopa

zoekopa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγώ τελείωσα ΙΕΚ γραφιστικής και ταυτόχρονα δουλευα ως πωλήτρια σε μεγάλο καταστημα λιανικής πωλησης. Όταν τελείωσε η σχολή με κάνανε διακοσμήτρια, δηλαδή στήναμε-ξεστίναμε το μαγαζί, styling στις κούκλες, βιτρίνα κλπ. Μετά παντρεύτηκα και άλλαξα πόλη, οπότε σταματησα να δουλεύω εκεί. Δούλευα όμως στο μαγαζί υποδημάτων του άντρα μου, εδώ και ένα μήνα κάθομαι και προετοιμάζω το σπίτι για το μωράκι που μας έρχεται!!! Οπότε για ένα χρονο θα δηλώνω επάγγελμα ΜΑΜΑ!!! Smile

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 9]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις