26 Απ: Η κορη μου αρνειται να φορεσει τα γυαλια της!!!!! Δευ Οκτ 03, 2011 11:57 am
αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
rdk έγραψε:αλικακι έγραψε:rdk έγραψε:αλικακι έγραψε:Καλημέρα,απ'όσο θυμάμαι ο ασθιγματισμός δεν είναι τόσο "ενοχλητικός" όσο η μυωπία.Τον σκελετό,απ'ότι διάβασα,φρόντισες να τον διαλέξετε ομορφούλικο,οπότε μπορείς να την αφήσεις να φοράει τα γυαλάκια μόνο στην τάξη και στα διαλείμματα να τα βγάζει.
Στο λέω αυτό γιατί σαν παιδάκι δημοτικού,είχα μυωπία και μόνο αυτό με δελέασε να φοράω τα γυαλάκια μου.
Επίσης μου έλεγε η μαμά μου ότι δεν θα τα φοράω για πάντα...όπως κι έγινε...αφού λίγα χρόνια πριν έκανα λέιζερ!!!!!!!!
Να σου ζήσει η μικρή και καλή πρόοδο!!!
Και να θυμάσαι...όχι πίεση σ'αυτό το θέμα...γιατί πολλά παιδάκια ντρέπονται και θέλουν τον χρόνο τους!!!!
Ευχαριστω πολυ να εισαι καλα!!!Ναι και εγω το σκεφτηκα για τα διαλλειματα να μην τα φοραει αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι αυτο εφικτο γιατι ειναι προνηπια και μεσα στη ταξη ειναι 20 παιδια ποιο να πρωτοπροσεξει η νηπιαγωγος;Θα δειξει!!Δεν θα την πιεσω εχεις δικιο θα εχω αντιστροφα αποτελεσματα!!Θελω να σε ρωτησω για το λειζερ που λες απο ποια ηλικια μπορει καποιος να το κανει;Διορθωνεις και τον αστιγματισμο με αυτον τον τροπο;
Φαντάζομαι ότι θα πρέπει να έχεις ενηλικιωθεί και κυρίως να έχει σταθεροποιηθεί η μυωπία.Εμένα μου άφησε αδιόρθωτο τον ασθιγματισμό μου,γύρω στα 2,απ'ότι θυμάμαι,που σημαίνει ότι δεν μπορώ να δω χιλιοστό του χιλιοστού.Δηλαδή με λίγα λόγια είναι κάτι που δεν καταλαβαίνω,δεν μου έχει φέρει δυσκολίες.
Μεγάλη ανακάλυψη αυτή η επέμβαση.Είναι σαν να ξαναγεννήθηκα!!!!!
Ναι οντως μεγαλη ανακαλυψη!!!Καλα βεβαια για εμας ειναι κατι το πολυ μακρινο ακομη αλλα θα ηθελα να το εχω σαν γενικη εικονα στο μυαλο μου γιατι οταν μεγαλωσει μπορει να μην θελει ουτε γυαλια ουτε φακους!!!Ο οφθαλμιατρος μας ειπε οτι ο αστιγματισμος της δεν ελλατωνεται.Ποσο κοστιζει περιπου μια τετοια επεμβαση , μπορει καθε περιπτωση να ειναι διαφορετικη αλλα η δικη σου αν επιτρεπεται ποσο κοστισε;
Και φυσικά να την έχεις στο μυαλό σου!!!Σου λέω ξαναγεννήθηκα!!!!Σηκώθηκα και έβλεπα,κανονικά!!!!Τέρμα τα γυαλιά,τέρμα οι φακοί!!!!
Εγώ έχω χρόνια που την έχω κάνει.Από το 2000.Και τότε πλήρωσα σε δραχμούλες,5ΟΟ.ΟΟΟ δρχ.Βέβαια,είχα κάνει και μια έρευνα αγοράς και είχα ρωτήσει σε μεγάλο επώνυμο κέντρο όρασης και μου είχαν πει ότι τόσο ήθελαν για το κάθε μάτι.
Τον μεγαλύτερο ρόλο για μένα έπαιξαν οι συστάσεις,που είχα πάρει για τον γιατρό που την έκανα τελικά.Και όλα καλά!!!
Σου εύχομαι όταν με το καλό μεγαλώσει η μικρή σου να το πάρει απόφαση και να απαλλαγεί μια για πάντα!!Μέχρι τότε υπομονή!!!