26 Απ: ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ HPV Τρι Οκτ 04, 2011 7:34 am
totula
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
grammatiki έγραψε:υπαρχει περιπτωση δηλαδη στη μια διαγνωση να υπηρχαν και μετα να εξαφανιστηκαν;
δεν μπορω να σσου πω με σιγουρια, πηρες δευτερη γνωμη
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
grammatiki έγραψε:υπαρχει περιπτωση δηλαδη στη μια διαγνωση να υπηρχαν και μετα να εξαφανιστηκαν;
grammatiki έγραψε:να ρωτησω κατι ρε κοριτσια γιατι εχω μπερδευτει.ο ιος εινια κατι που απλα τον εχεις και δε γινεται τιποτα για αυτο ετσι δεν ειναι;τα κονδυλωματα ειναι αυτα που μπορουν να βγουν με καποια επεμβαση σωστα;εμενα παλι πριν την εγκυμοσυνη μου ειχαν βρει οτι ειχα σε ενα τεστ παπ η κολποσκοπηση δεν βρηκε κατι και μετα τη γεννα πυο εκανα παλι τεστ παπ παλι βγηκε αρνητικο.μα να κανουν τοσο λαθος στα αποτελεσματα του τεστ παπ;
Έχει επεξεργασθεί από τον/την elenidek στις Παρ Μάης 17, 2013 8:30 pm, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την elenidek στις Παρ Μάης 17, 2013 8:31 pm, 1 φορά
elenidek έγραψε:και γιατί το κανουν αυτο??? υπάρχει κίνδυνος αποβολής διαφορετικά?
flower80 έγραψε:Ειχα κανει και γω κονωειδη εκτομη πριν 6 μηνες. Ηρθε η ωρα που θα πρεπει παλι να κανω hpv test και τρεμω. Αχ ρε κοριτσια ας μου απαντησει καποια που ειχε κανει, εβλεπε τιποτα υγρα μετα? Τρεμω στην ιδεα οτι ξαναεμφανιστηκε! Και αληθεια, δε θα με ενοιαζε αν ειχα κανει ενα μωρακι, αλλα ειμαι 28 και μεχρι τωρα δεν ειχα προσπαθησει, αλλα νομιζω οτι ηρθε η ωρα. Φοβαμαι ομως, αληθεια......Δεν ξερω αν τη γλιτωσα
Έχει επεξεργασθεί από τον/την elenidek στις Παρ Μάης 17, 2013 8:31 pm, 1 φορά
elenidek έγραψε:εγώ τελικά έκανα καυτηρίαση για να σταματήσω προσωρινά την δράση του ιου και μόλις αποθηλάσω θα παω για επέμβαση. Θα έκανα την επέμβαση από τώρα αν γινόταν αλλα με το ζουζούνι μου ακόμη να θηλάζει και να κλαιει οταν λειπω πανω απο 4ωρο αδύνατο. εννοείται οτι ειτε εκανα την επέμβαση ειτε μονο καυτηρίαση όπως τώρα θα ακολουθήσει η παρακολουθηση ανα 3μηνο για 2 ετη και μετα ανα 6μηνο. και επισης εννοειται οτι θα παω να κανω το εμβολιο για να μη με βρει ο 18ος τυπος του ιου. και ειναι και ακριβό από οτι εμαθα. 160 ευρω η δόση
Έχει επεξεργασθεί από τον/την elenidek στις Παρ Μάης 17, 2013 8:32 pm, 1 φορά
elenidek έγραψε:χαλάλι δε λέω αλλά να λέμε και την αληθεια. δεν μας τρεχουν από τα μπατζάκια τα λεφτά. Τα έξοδα πάλι τρέχουν. Εννοείται οτι αφού προκειται για θεμα υγείας κανεις το μην πω τι παξιμάδι και το αγοράζεις
grammatiki έγραψε:το HIV ειναι το AIDS απο οσο γνωριζω δηλαδη.δεν εχει καμια σχεση με τα κονδυλωματα
erwtoulis έγραψε:Poia i diafora anamesa sto HPV kai ston HIV ? Einai kondilomata kai ta duo ? Diabaza ta post sas oti oi giatroi sas lene na kanete to embolio, kanei na ginei otan mia kopela pasxi ?
erwtoulis έγραψε:kai se periptosi egkimosinis ti ginete? ginete fusilogikos toketos i oxi ? Giati exo akousei k diabasei diafora oti den iparxi fobos na kolisei to paidi, allou oti mporei na kolisei ktl.
flower80 έγραψε:μα.... το εμβολιο ειναι το πολυ μεχρι τα 26, ετσι δεν ειναι? εγω ειμαι 28, τι να κανω....
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης