26 Απ: δεν τον αφηνεις να κλαψει!!!!! Πεμ Οκτ 06, 2011 12:30 am
litsakos
Πρωταγωνιστής!!
[quote="vblue"][quote="litsakos"]
vblue έγραψε: Και ότι το μωρό έχει 4 λόγους να κλάψει: Πεινάει, πονάει, τα΄κανε ή ζεσταίνεται.
ή μας εχει αναγκη
Αυτό εννοώ, μας έχει ανάγκη!!! Εσύ προφαννώς εννοείς και την ανασφάλεια που νιώθει. Ναι, μέσα κι αυτό!
Ο παιδίατρος μου είχε πει ότι στην αρχή το αφήνουμε να κλάψει το πολύ κανα 10λεπτο. Όταν η μπέμπα μου ήταν 4 μηνών και τον ρώτησα πόσο να την αφήνω να κλαίει, μου είπε ότι πλέον το μωρό με δοκιμάζει, οπότε όσο αντέχω!
ενα 10λεπτο στην αρχη?Πως σου το αιτιολογησε αυτο?Φανταζομαι ρωτησες γιατι?
Βεβαίως και ρώτησα. Ο άνθρωπος μου εξήγησε ότι πχ κάνεις κάτι που δεν μπορείς να διακόψεις (είσαι στην τουαλέτα ας πούμε). Δεν παθαίνει και τίποτα αν κλάψει για λίγο, κάνε την δουλειά σου και πήγαινε μετά, αλλά άφησε το πολύ κανα 10λεπτο.
ε καλα αν εισαι σε τετοια φαση δεν μπορεις να κανεις κ αλλιως...ετσι οπως το διαβασα καταλαβα οτι σου πε να το αφηνεις καποιες φορες να κλαιει,σαν καψωνι δλδ
Και διαπιστώνων ότι έχει απόλυτο δίκιο! Το κλάμα της είναι αλλιώτικο όταν πεινάει ή όταν έχει κάποιο λόγο σοβαρό και αλλιώτικο όταν είναι ψεύτικο.
Ποτε ειναι ψευτικο το κλαμα ενος μωρου καλε?
Ψεύτικο εννοώ το κλάμα της γκρίνιας για να κάνει το δικό του, το κλάμα που θέλει απλά να τσεκάρει ότι είσαι εκεί κλπ κλπ. Δεν ξέρω αν το δικό σου παιδί δεν έχει ψεύτικο κλάμα, αλλά εμένα το δικό μου έχει! Και η ανιψιά μου που μεγαλώνουν μαζί και είναι 15 μηνών τώρα... Εκεί να δεις ψεύτικο κλάμα!!!
δε θα το ελεγα "ψευτικο" εγω αλλα οκ καταλαβα τι λες. Κανουν τα ναζια τους κ τα δικα μου εννοειται αλλα ενδιδω παντα