426 Απ: ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #7 Δευ Οκτ 10, 2011 4:18 am
ardo
Η ψυχή της παρέας!
Καλέ εννοείται!!!Οχι επειδή ειμαστε έγκυες να είμαστε σαν ...καημένα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Carrie έγραψε:totula έγραψε:μολις και καναμε μια ωρα να παμε και μια να γυρισουμε. πλημμυριμενοι δρομοι παντου, κινηση και πηγαιναμε και σιγα γιατι το τουτου της μαμας μου ειναι λιγο σαραβαλακι. και ειλικρινα ειχε μια εντονη ψυχρουλα. αυτυχως ρουχα ειχα απο την πρωτη εγκυμοσυνη καθως σχεδον ιδια εποχη. οσο για παπουτσια δεν εχω κανενα προβλημα, παντα φοραγα φλατ λογω υψους και σπορτεξ και δεν εχουν πρηστει κοθολου. στην πρωτη γεννα βγηκα με φορμα φετος λεω με κολαν και φορεματακι.
πηγα και μου πηραν τα μετρα για το φοερμα για τον γαμο, αντε 19 μερες εμειναν.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Uploaded with ImageShack.us
σας αρεσει?
Τέλειο είναι!!!Και αυτό το χρώμα είναι από τα αγαπημένα μου!!!
totula έγραψε:μολις και καναμε μια ωρα να παμε και μια να γυρισουμε. πλημμυριμενοι δρομοι παντου, κινηση και πηγαιναμε και σιγα γιατι το τουτου της μαμας μου ειναι λιγο σαραβαλακι. και ειλικρινα ειχε μια εντονη ψυχρουλα. αυτυχως ρουχα ειχα απο την πρωτη εγκυμοσυνη καθως σχεδον ιδια εποχη. οσο για παπουτσια δεν εχω κανενα προβλημα, παντα φοραγα φλατ λογω υψους και σπορτεξ και δεν εχουν πρηστει κοθολου. στην πρωτη γεννα βγηκα με φορμα φετος λεω με κολαν και φορεματακι.
πηγα και μου πηραν τα μετρα για το φοερμα για τον γαμο, αντε 19 μερες εμειναν.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Uploaded with ImageShack.us
σας αρεσει?
kikitso έγραψε:ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΠΩΣ ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΗ.....
ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΡΡΩΣΤΟ ΚΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.
ΑΡΕΤΗ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ!ΤΗΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΦΑΙΝΕΤΕ!
ΤΑ SPRIDER ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ.ΚΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΦΟΡΜΟΥΛΑ.
aylin έγραψε:kikitso έγραψε:ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΠΩΣ ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΗ.....
ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΡΡΩΣΤΟ ΚΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.
ΑΡΕΤΗ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ!ΤΗΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΦΑΙΝΕΤΕ!
ΤΑ SPRIDER ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ.ΚΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΦΟΡΜΟΥΛΑ.
Κικίτσο μου, λοιπόν πηγαίνεις στον google και κατεβάζεις το πρόγραμμα μtorrent, στη συνέχεια πηγαίνεις σε τόρεντ-ταινίες , γράφεις τον τίτλο, πατάς κατέβασμα αυτού του τόρεντ και αρχίζει και κατεβαίνει η ταινία!
Εγώ συνήθως κατεβάζω απο:
isohunt.com
thepiratebay.org
Ό'τι άλλο θέλεις πες μου οκ?Φιλάκια
χαμομηλακι έγραψε:Με το αρκουδι που μας εφερε προχτες η πεθερα μου ειχε και ενα καταλογο απο το εν λογω μαγαζι και ειδα αυτο για την κουνια της μπεμπας.Μου φανηκε καλο και οικονομικο
http://www.imaginarium.gr/musical_mobile/ecommerce_1/49813
Γενικα σε τι τιμες παιζουν αυτα πραγματακια? 60?70?80?
mamita έγραψε:εγω που θέλω να κανω κακα και δεν μπορω???
εχω πιει του κοσμου τα νερα και τρωω συνεχεια δαμασκηνα αλλα..
σημερα εγω κοριτσια ξεσκιστηκα στις δουλειες παρα πολλες εκανα καλα εννοειται αργα και σταθερα αλλα σκουπισα, σφουγγαρισα, εβαλα πλυντηριο, απλωσα, μαγειρεψα και τωρα θελω να παω για σερβις..νιωθω κομματια..Αλλα μου αρεσει που εχει αυτον τον καιρο και εγω ειμαι σπιτι και δεν δουλευω..
mamita έγραψε:πινω, αλλα εχω παρει και σιροπι και παλι τιποτε αυτο το ντουφαλαξ.
totula έγραψε:δεν ειναι καθολου φτηνο αλλα εχει καταπληκτικα πραγματα
mamita έγραψε:εκανα και το χαμεμηλο με 1 κουταλια μελι..ελπιζω να δρασει αλλιως θα ερθεις εσυ το ιδιο το χαμεμηλο σπιτι μου μπας και μου ερθουν..
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης