Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
387 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 387 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 40]

tatianoula

tatianoula
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
τι ομορφες φωτογραφιες ειναι αυτες????φτου φτου σας!!!

καλα τωρα λετε για τα χρωματα??αφου ηδη η περισσοτερες εχουμε ψωνισει...

τεσπα τωρα δεν θα παω να παρω αλλη πιτζαμα επειδη η δικια μου ειναι ροζ ''απαλο'' δεν βαριεσαι......

εχει οδυσσεα στο σταρ αλλα εμεις βλεπαμε στο αλφα η αλτερ το μιστερ και μισις Σμιθ πολυ πλακα ειχε...

σας αφηνω καληνυχτα!!! Wink

aylin

aylin
κορίτσια μου υπέροχες και άκρως συγκινητικές όλες οι φωτογραφίες σας!!!
Αθηνούλα σιγά σιγά με την καθαριότητα, ας σε βοηθήσει και λιγάκι ο σύζυγος.

Καληνύχτα και απο εμένα όνειρα γλυκά και σοκολατένια!!! Very Happy Very Happy Very Happy

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
supermama έγραψε:
Carrie έγραψε:
[color=blue]Στο λινκ που μου έστειλες φαίνεται ότι βγαίνει και σε γκρι,έχει χρώματα να επιλέξειςSmile Δεν το πρόσεξες ε?Χμ..το ροζ είναι κουφετί αλλά όχι πολύ έντονο..

το ενα εχει ασπρο και μαυρο το βαμβακερο. το αλλο που ειναι και κατι αλλο εχει σε γκρι. την ειδα τη δικια σου. εεε δεν ειναι και πολυ εντονο αλλα τη γλιτωνεις? ξανθια εισαι?
παντως παρε και ρουζ μαζι στανταρ!

Ναι ξανθιά είμαι!Μόλις γύρισα από την κλινική.. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Ήτανε μία πολύ συμπαθητική κοπέλα εκεί νοσηλεύτρια μάλλον που μου είπε πως όταν πάω να γεννήσω δεν πρέπει να φοράω κοσμήματα -εκτός από την βέρα μου - και αν θέλω βαμμένα νύχια ΜΟΝΟ πεντικιούρ!Νόμιζα πως ούτε αυτό επιτρέπεται αλλά τελικά θα κάνωSmile Μην πάω και σαν το λέτσο!Μου είπε μαλλιά και πόδια μπορώ να τα κάνω ό,τι θέλω Razz Razz Razz Σας αφήνω και εγώ γιατί νιωθω κομμάτια,είμαι όλη μέρα μές την υπερένταση σήμερα!Πάντως χτύπησα άλλη μία μπουγατσούλα για βραδινο -μάλλον το παράκανα ε? pig pig pig Καληνύχτα σε όλες σας!!!!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κοριτσόπουλα,τι κάνετε??Τι ωραίος δροσερός φθινοπωρινός καιρός είναι αυτός!!!Ιδανικός για αγκαλίτσες και ζεστό καφέ!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #7 - Σελίδα 10 438696 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #7 - Σελίδα 10 438696 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #7 - Σελίδα 10 438696 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #7 - Σελίδα 10 379767 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #7 - Σελίδα 10 379767 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #7 - Σελίδα 10 379767 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #7 - Σελίδα 10 379767 Τι θα κάνετε σήμερα??SmileΆντε όλες κοιμάστε ακόμη?

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κοριτσια!!!

Τι ομορφα ψωνια εχετε κανει!Με γεια σας και καλοφορετα!

σημερα εχει πολυ ωραιο καιρο για γουτσου,καφεδακι και βολτιτσα!Ο αντρουλης βλεπει F1 τωρα (αιωνιο και αξεπεραστο κολλημα) και περιμενω να τελειωσει για να βγουμε βολτα!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #7 - Σελίδα 10 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #7 - Σελίδα 10 215994

Νατασα,αυτον τον ατμομαγειρα της beaba τον ειχε παρει η συνυφαδα μου και μετα τον πηρε και η πεθερα μου για να εχουμε και εδω Ελλαδα εναν γιατι θα εχουμε 2 μωρα.Ειναι πολυ χρησιμο γιατι ειναι μικρο και τα κανει ολα αλλα δεν εχει αδικο η totoyla οτι την ιδια δουλεια κανεις και με το μουλτι και την κατσαρολα.Εγω απο μονη μου δεν θα το επαιρνα,αλλα αφου το εχει παρει η πεθερα μου και για μας,θα το βουτηξω αν δω οτι με παιρνει.

Χτες ηρθαν και τα επιπλακια μας και τα στησαμε,θα βγλαω συντομα φωτο να σας τα δειξω.Την κουνια την βαλαμε προς το παρον στο παιδικο αλλα θα τη μεταφερουμε στο δικο μας τον πρωτο καιρο και για οσο μας πει η παιδιατρος μας.Σημερα εχω να τελειωσω με το σιδερο των τελευταιων ρουχων της μπουμπους και να τα βαλω ολα στα συρταρια.
Η πεθερα μου παντως ηρθε χτες να δει τα επιπλα και μας εφερε αυτο: http://www.imaginarium.gr/teddy_bear/ecommerce_1/47138 Ειναι πολυ ωραιο και μαλακουλιιιιιιι!!!

Σκεφτομαι να παρω αυτο http://www.alouetteshop.gr/el/categories/320782695-%CE%A0%CF%81%CE%BF%CE%AF%CE%BA%CE%B1/products/18423 για το καροτσι γιατι απο πολυ νωρις θα βγαινει η μπεμπα απο το σπιτι και δεν ξερω αν μια απλη κουβερτα μας καλυψει μεσα στο χειμωνα.Πως το βλεπετε?

παω να ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #7 - Σελίδα 10 517142 τα τελευταια!

tatianoula

tatianoula
ΚΑΛΗΜΕΡΑ,,ΚΑΛΗΜΕΡΑ,,ΧΤΕΣ ΕΒΡΕΧΕ ΕΒΡΕΧΕ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΩ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΜΟΥ ΒΟΛΤΑ ΕΡΙΞΑ ΚΑΤΙ ΠΑΝΩ ΜΟΥ Κ ΒΓΗΚΑ,,ΜΙΛΑΜΕ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #7 - Σελίδα 10 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #7 - Σελίδα 10 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #7 - Σελίδα 10 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #7 - Σελίδα 10 534787 ΠΑΓΩΣΑ...ΠΩ ΠΩ ΔΡΟΣΙΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ,,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΙΜΟΝΙΑΤΙΚΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ???ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ,,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΛΟΥΖΟΦΟΡΕΜΑ ''Κ ΑΜΑ'' ΜΕ ΚΟΛΑΝ!!!ΠΡΟΒΛΗΜΑ Κ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΩΝΗΣΟΥΜΕ ΡΟΥΧΑ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΑ ΕΝΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΗ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ Ε Κ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΙΑ ΖΑΚΕΤΟΥΛΑ ΕΝΑ ΜΠΟΥΦΑΝΑΚΙ ΚΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ...

ΝΑΤΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ''ΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ...ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ Ε??Ε ΒΑΛΤΑ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ Κ Η ΦΩΤΟ Wink Wink ,,ΕΓΩ ΤΗΝ ΒΕΡΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙΑ Κ ΜΕ ΕΣΦΙΓΕ ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΑΚΙ ΑΝ ΘΑ ΕΒΑΖΑ!!!

tatianoula

tatianoula
ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΝΑ ΧΕΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΣΟΥ ,,ΕΜΑΣ ΟΥΤΕ ΦΕΡΝΕΙ ΟΥΤΕ ΡΩΤΑΕΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ Κ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ...

Η ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΥΥΥΥΥΥΥΠΕΡ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ Κ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΦΑΤΣΟΥΛΑ ΕΧΕΙ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #7 - Σελίδα 10 875502 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #7 - Σελίδα 10 875502 ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΦΑΣ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑ...

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΑΕΙ Η ''ΝΥΦΗ'' Η ΠΕΘΕΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΧΡΥΣΑΦΙΚΟ????
ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ????
ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΞΕΡΩ,,Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΝΥΦΗ ΜΟΥ ΤΗΣ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΔΑΧΤΥΛΙΔΗ....
ΚΑΛΑ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΠΕΙ ΑΑΑΑΑΑΑ ΝΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #7 - Σελίδα 10 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #7 - Σελίδα 10 679259 ΣΙΓΟΥΡΑ!!!
ΓΙ''ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΩ Κ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΠΕΙ ''ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ''...... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #7 - Σελίδα 10 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #7 - Σελίδα 10 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #7 - Σελίδα 10 585182

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χαμομηλάκι πάρα πολύ ωραία η κουβέρτα!μαε έφεραν εμάς μία τέτοια στο πάρτυ μας αλλά είναι ξέρεις σαν ισπανική και είναι ΤΕΛΕΙΑ!Και γίνεται έτσι φάκελος για να μπορείς να βάζεις ο μωρό και στο καρότσι και έχει φερμουάρ και κουμπάκια και κάνει σαν μανικάκια στο πλάι ακριβώς σαν αυτή http://www.letoshop.gr/default.asp?itmSKU=266501&itm=1368368&ct=1080402&pid=40 αλλά ξεδιπλώνει κιόλας και γίνεται κανονική κουβερτούλα και για την κούνια!Νομίζω θα μας βολέψει πάρα πολύSmile

Τατιανούλα εμένα έτσι μου είπανε,οπότε ούτε σκουλαρικάκια επιτρέπονται.Τώρα για πεντικιούρ και εμένα μία φιλή μου είχε πει πως δεν επιτρέπεται αλλά χθες μου είπανε οκ. Αλλα να σου πω δεν ξέρω αν θα τα βάψω, ίσως πάω απλώς να κάνω περιποίηση!Σιγά ποιος θα τα δει άλλωστε? Razz Razz Λες την ώρα του τοκετού οι μαίες να χαζεύουν τα νύχια μου αντί για μένα? Shocked Shocked Shocked ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #7 - Σελίδα 10 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #7 - Σελίδα 10 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #7 - Σελίδα 10 585182 Επίσης και ξέρω πως στα νεογέννητα οι παπούδες τουλάχιστον και ο νονός - που έχεις δεν έχουμε ακόμη,άλλη πονεμένη ιστορία αυτό!!- πρέπει να χρυσώσουν το μωρό!Εμένα οι γονείς μου θα πάρουν μου το έχουνε πει ,είπε και ο αδερφός μου να μας πάρει αλλά του είπα όχι γιατί στο αγοράκι δεν έχεις και πολλές επιλογές και καλύτερα να μην γεμίσουμε φυλαχτά και χαζομαρίτσες!Αλλά η αλήθεια είναι πως δεν περιμένω από τα πεθερικά μου,δεν ξέρω αν το γνωρίζουν καν γενικώς δεν είναι και πολύ των εθίμων..

tatianoula

tatianoula
ε ναι για το μωρο ποσα να παρουν κ αγορακι τι να τα κανει !!!
κ εμενα να σου πω δεν μ''ενδιαφερουν τα εθιμα αλλα ειναι κ το ΓΑΜΩΤΟ κ η αδιαφωρια που με σκοτωνει ,,μεχρι τωρα δεν εχει παρει ουτε μια πιπιλα στο μωρο κ ΟΥΤΕ ΡΩΤΑΕΙ αυτο ειναι που με σκοτωνει.....

ετσι κανει αυτη ετσι θα κανω και''γω θα πω στον αντρουλη μου να της το πει κ να παει να κουρευτει ε αμα δεν μου παρει κ μετα τιποτα ,,,τοτε εχει να πεσει ΠΟΛΥ γελιο....

καλυτερα βεβαια να μου δωσει λεφτα κ να παω να παρω οτι αρεσει σε μενα απο το να μου παρει κ καμια χαζομαρα!!!τεσπα θα δουμε!!!!!

alexia-marinos

alexia-marinos
Καλημερα κ απο εμενα κουκλες!!!!!Χαιρομαι που ολες ειστε καλα!!!Τατιανουλα η νεα φωτο ειναι σουπερ,πολυ μου αρεσει!!!Χαμομηλακι η κοβερτουλα ειναι πολυ ομορφη,πιστευω οτι θα σας βολεψει παρα πολυ....Νατασσα μου,πως τα πας με ενεσεις,φαρμακα κ τα σχετικα...?Ολα καλα..? Φιλακια πολλα σε ολες!!!!

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τατιανουλα,η αληθεια ειναι οτι η πεθερα μου σκιζεται να μας παιρνει τα πιο ωραια πραγματα και της αρεσει,λεει,να μας καμαρωνει.Δεν συζητω τι εχει κανει για το πρωτο της εγγονι που το εχει και μακρια.Και για την εγγονουλα της εδω τα ιδια βλεπω να κανει.Ο γιος της της λεει οτι ξοδευει πολλα λεφτα αλλα στο κατω-κατω δεν τα κλεβει και απο κανεναν,σαν σκυλι δουλευει και κανει και το κομματι της.Σ'αυτο εχω να πω ΜΑΓΚΙΑ ΤΗΣ και την παραδεχομαι κιολας!Οσο για το χρυσαφικο,δεν το ηξερα αυτο το εθιμο,για τον αντρουλη ξερω οτι ισχυει κατι τετοιο Laughing Laughing Laughing Απο την πεθερα μου,δεν θελω τπτ,μας εχει δωσει &δινει παρα πολλα και πραγματικα,ειμαι ευγνωμων και πλεον ντρεπομαι Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed να δεχτω οτιδηποτε αλλο.

Την κουβερτουλα θα την παρω μαλλον για το καροτσι αλλα θα δω και στα ΛΗΤΩ γιατι εχουμε και μια δωροεπιταγη απο κει που ληγει 1/11,οποτε,Carrie μου,μας βλεπω κι εμας για κατι τετοιο που μου εδειξες,ειναι πολυ ζουζουνιαρικο!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #7 - Σελίδα 10 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #7 - Σελίδα 10 328109

Εβγαλα και το δωματιο μας,ολοκληρωμενο πλεον.Τον καναπε θα τον κρατησω γιατι ολο και καποιος θα την πεσει εκει αλλα μαλλον θα του βαλω κανενα καλυμμα αργοτερα.

voila!
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/135/img1571y.jpg/

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τατιανούλα μην σκάς!Αυτοί θα εκτεθούνε όχι εσύ!!

Καλημέρα Αλεξάκι,όλα καλάSmile Αυξήσαμε την ινσουλίνη λόγω κορτιζόνης, και τώρα ξανά σε 2 βδομάδες 21 του μήνα που θα μπαίνω και στον μήνα μου θα κάνουμε ξανά υπέρηχο να δούμε πως πάμε αν παίρνουμε βάρος ,τον τράχηλο κλπ και να δούμε πως θα προχωρήσουμε μετάSmile Οι συσπάσεις καλά κρατούν αλλά προσπαθώ να ξεκουράζομαι όσο μπορώ. Έχω βαρύνει μωρέ κιόλας τελευταία και δεν μπορώ τα πολύ εκτός σπιτιού έτσι και αλλιώςSmile Εσύ πως είσαι?

Χαμομηλάκι το δωμάτιο σας είναι ΤΕΛΕΙΟ!!!!SmileSmileSmile Ναι πήγαινε να δεις,εμένα μου την πήρε από ένα μαγαζί άλλο και είναι ισπανική όχι σαν παπλωματάκι όπως αυτή στα ΛΗΤΩ στο λινκ.Είναι τόσο μαλακή..αλλά θελω να της κάνω ένα πλυσιμό και ελπίζω να μην κομπιάσει αν την λύνω στο χέρι ε? confused confused

stefaniandreas

stefaniandreas
καλημερα!!!χαμομηλακι πολυ ζουζουνιαρικο το δωματιακι σας!!με το καλο να ερθει το μωρακι σας.πρεπει να παω και γω να ψωνισω τιποτα γιατι γυμνο θα το βγαλω στο τελος το μωρο απο την κλινικη.χαιρομαι που βλεπω οτι καποια εχει καλες σχεσεις με την πεθερα γιατι και μενα αψογη ειναι μεχρι τωρα.αν και χθες μια φιλη που ειχε την καλυτερη πεθερα του κοσμου μια βδομαδα πριν τη βαφτιση επειδη δε θα βγαλει το ονομα του πεθερου εγινε ο κακος χαμος και κοντεψε να τους τα παρει ολα τα δωρα του μωρου πισω.οποτε κραταω και μια επιφυλαξη

http://stefxon@gmail.com

alexia-marinos

alexia-marinos
Carrie έγραψε:Τατιανούλα μην σκάς!Αυτοί θα εκτεθούνε όχι εσύ!!

Καλημέρα Αλεξάκι,όλα καλάSmile Αυξήσαμε την ινσουλίνη λόγω κορτιζόνης, και τώρα ξανά σε 2 βδομάδες 21 του μήνα που θα μπαίνω και στον μήνα μου θα κάνουμε ξανά υπέρηχο να δούμε πως πάμε αν παίρνουμε βάρος ,τον τράχηλο κλπ και να δούμε πως θα προχωρήσουμε μετάSmile Οι συσπάσεις καλά κρατούν αλλά προσπαθώ να ξεκουράζομαι όσο μπορώ. Έχω βαρύνει μωρέ κιόλας τελευταία και δεν μπορώ τα πολύ εκτός σπιτιού έτσι και αλλιώςSmile Εσύ πως είσαι?

Χαμομηλάκι το δωμάτιο σας είναι ΤΕΛΕΙΟ!!!!SmileSmileSmile Ναι πήγαινε να δεις,εμένα μου την πήρε από ένα μαγαζί άλλο και είναι ισπανική όχι σαν παπλωματάκι όπως αυτή στα ΛΗΤΩ στο λινκ.Είναι τόσο μαλακή..αλλά θελω να της κάνω ένα πλυσιμό και ελπίζω να μην κομπιάσει αν την λύνω στο χέρι ε? confused confused

Χαιρομαι που ολα πανε καλα..οσο μπορεις ξεκουραση καλη μου,φτασαμε στο τελος..!!!!Και εμενα οι συσπασεις καλα κρατουν..ο μπεμπης ειναι μια χαρα κ αυριο θα ξαναπαω παλι να δουμε τραχηλο κλπ αφου πλεον εχω ηδη μπει στο μηνα μου...πριν μια εβδομαδα ηταν 2750kg οποτε πρεπει να εχουμε πιασει τα 3kg τωρα!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #7 - Σελίδα 10 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #7 - Σελίδα 10 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #7 - Σελίδα 10 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #7 - Σελίδα 10 215994 Και εγω εχω βαρυνει πολυ κ δεν ειμαι πλεον για πολλα πολλα ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #7 - Σελίδα 10 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #7 - Σελίδα 10 534787

tatianoula

tatianoula
καλημερα αλεξακι χτες καναμε μια σταση στο δρομο ''για τσιγαρο'' ο συζυγος δηλαδη και''γω μην χασω η ψωναρα ξαπλωσα Laughing Laughing Laughing για φωτο μην παει το μυαλο στο πονηρο!!!

νατασακι αμα βαλεις την κουβερτουλα στους 30 δεν θα παθει τιποτα ,,αλλα δες κ το καρτελακι του τι λεει καλυτερα!!!

tatianoula

tatianoula
xamomilaki το δωματιακι σας ειναι πολυυυυυυ ομορφο!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #7 - Σελίδα 10 50580 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #7 - Σελίδα 10 50580

alexia-marinos

alexia-marinos
tatianoula έγραψε:ε ναι για το μωρο ποσα να παρουν κ αγορακι τι να τα κανει !!!
κ εμενα να σου πω δεν μ''ενδιαφερουν τα εθιμα αλλα ειναι κ το ΓΑΜΩΤΟ κ η αδιαφωρια που με σκοτωνει ,,μεχρι τωρα δεν εχει παρει ουτε μια πιπιλα στο μωρο κ ΟΥΤΕ ΡΩΤΑΕΙ αυτο ειναι που με σκοτωνει.....

ετσι κανει αυτη ετσι θα κανω και''γω θα πω στον αντρουλη μου να της το πει κ να παει να κουρευτει ε αμα δεν μου παρει κ μετα τιποτα ,,,τοτε εχει να πεσει ΠΟΛΥ γελιο....

καλυτερα βεβαια να μου δωσει λεφτα κ να παω να παρω οτι αρεσει σε μενα απο το να μου παρει κ καμια χαζομαρα!!!τεσπα θα δουμε!!!!!

Τατιανουλα μηπως η πεθερα σου γνωριζει την δικια μου ....??? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Ειναι ολοιδιες !!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

alexia-marinos

alexia-marinos
Χα χα χα Τατιανα μου αρεσε ο χαρακτηρισμος !!!!! Εγω λεω οτι ειμαι next top model οταν παιρνω ποζες πλεον χι χι χι .... Χαμομηλακι το δωματιο ειναι πανεμορφο !!!!!! Με το καλο να ερθει η μπεμπα !!!

κατινα

κατινα
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
tatianoula έγραψε:ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΝΑ ΧΕΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΣΟΥ ,,ΕΜΑΣ ΟΥΤΕ ΦΕΡΝΕΙ ΟΥΤΕ ΡΩΤΑΕΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ Κ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ...

Η ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΥΥΥΥΥΥΥΠΕΡ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ Κ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΦΑΤΣΟΥΛΑ ΕΧΕΙ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #7 - Σελίδα 10 875502 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #7 - Σελίδα 10 875502 ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΦΑΣ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑ...

ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ????
ΚΑΛΑ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΠΕΙ ΑΑΑΑΑΑΑ ΝΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #7 - Σελίδα 10 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #7 - Σελίδα 10 679259 ΣΙΓΟΥΡΑ!!!
ΓΙ''ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΩ Κ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΠΕΙ ''ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ''...... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #7 - Σελίδα 10 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #7 - Σελίδα 10 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #7 - Σελίδα 10 585182

κανονικα απ'οσο ξερω δηλαδη,πρεπει να χρυσωθει απο τα πεθερικα και η νυφη και το νεογεννητο......
ναι καλα αμα περιμενω εγω απο τα δικα μου...ΣΩΘΗΚΑ!!!!
η δικια μου η γλυκια μου πεθερα αντι να παει να ψωνισει κατι για το παιδικο δωματιο (μας το'χει ταξει:'μην ανυσηχεις ολο το δωματιο θα στο παρω εγω''βεβαια προς το παρον ουτε προκα για τον τοιχο δεν εχει παρει)που λετε,πηγε εχθες και πηρε καινουριο σαλονι για το σπιτι της και μας πηρε τηλεφωνω να παμε να τη βοηθησουμε να βαψει τους τοιχους.οταν ομως βαψαμε εμεις,οχι να'ρθει να δει-ουτε τηλεφωνω δεν πηρε!!!!!
και μετα μιλαμε για χρυσαφικα....
χαχαχαχαχαχαχχαχα το ανεκδοτο της ημερας!!!!!!!

κατινα

κατινα
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
χαμομηλακι έγραψε:Τατιανουλα,η αληθεια ειναι οτι η πεθερα μου σκιζεται να μας παιρνει τα πιο ωραια πραγματα και της αρεσει,λεει,να μας καμαρωνει.Δεν συζητω τι εχει κανει για το πρωτο της εγγονι που το εχει και μακρια.Και για την εγγονουλα της εδω τα ιδια βλεπω να κανει.Ο γιος της της λεει οτι ξοδευει πολλα λεφτα αλλα στο κατω-κατω δεν τα κλεβει και απο κανεναν,σαν σκυλι δουλευει και κανει και το κομματι της.Σ'αυτο εχω να πω ΜΑΓΚΙΑ ΤΗΣ και την παραδεχομαι κιολας!Οσο για το χρυσαφικο,δεν το ηξερα αυτο το εθιμο,για τον αντρουλη ξερω οτι ισχυει κατι τετοιο Laughing Laughing Laughing Απο την πεθερα μου,δεν θελω τπτ,μας εχει δωσει &δινει παρα πολλα και πραγματικα,ειμαι ευγνωμων και πλεον ντρεπομαι Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed να δεχτω οτιδηποτε αλλο.

Την κουβερτουλα θα την παρω μαλλον για το καροτσι αλλα θα δω και στα ΛΗΤΩ γιατι εχουμε και μια δωροεπιταγη απο κει που ληγει 1/11,οποτε,Carrie μου,μας βλεπω κι εμας για κατι τετοιο που μου εδειξες,ειναι πολυ ζουζουνιαρικο!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #7 - Σελίδα 10 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #7 - Σελίδα 10 328109

Εβγαλα και το δωματιο μας,ολοκληρωμενο πλεον.Τον καναπε θα τον κρατησω γιατι ολο και καποιος θα την πεσει εκει αλλα μαλλον θα του βαλω κανενα καλυμμα αργοτερα.

voila!
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/135/img1571y.jpg/

χαμομηλακι ...
εισαι πολυ τυχερη που εχεις μια τετοια πεθερα που ενδιαφερεται πραγματικα για τα εγγονια της και το δειχνει κι ολας...
καλα,το δωματιακι ειναι ...ΤΕΛΕΙΟ!!! οι τοιχοι - τα επιπλα ΦΟΒΕΡΑ.
ΜΠΡΑΒΟ με το καλο να ερθει το κουκλακι σου και με εναν πονο!!!!!!

alexia-marinos

alexia-marinos
κατινα έγραψε:
tatianoula έγραψε:ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΝΑ ΧΕΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΣΟΥ ,,ΕΜΑΣ ΟΥΤΕ ΦΕΡΝΕΙ ΟΥΤΕ ΡΩΤΑΕΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ Κ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ...

ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ????

κανονικα απ'οσο ξερω δηλαδη,πρεπει να χρυσωθει απο τα πεθερικα και η νυφη και το νεογεννητο......
η δικια μου η γλυκια μου πεθερα αντι να παει να ψωνισει κατι για το παιδικο δωματιο (μας το'χει ταξει:'μην ανυσηχεις ολο το δωματιο θα στο παρω εγω''βεβαια προς το παρον ουτε προκα για τον τοιχο δεν εχει παρει)που λετε,πηγε εχθες και πηρε καινουριο σαλονι για το σπιτι της και μας πηρε τηλεφωνω να παμε να τη βοηθησουμε να βαψει τους τοιχους.οταν ομως βαψαμε εμεις,οχι να'ρθει να δει-ουτε τηλεφωνω δεν πηρε!!!!!

Και τι ????? Μην μου πεις οτι δεν θα πατε να βοηθησετε την γυναικα να βαψει τους τοιχους... affraid affraid affraid affraid affraid ?????

κατινα

κατινα
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
alexia-marinos έγραψε:
κατινα έγραψε:

ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ????

Και τι ????? Μην μου πεις οτι δεν θα πατε να βοηθησετε την γυναικα να βαψει τους τοιχους... affraid affraid affraid affraid affraid ?????

εισαι τρελλη????????????
ουτε απ'εξω δεν περναω!!!!
αν και καταβαθος θα'θελα να παω να κατσω σε μια ακρουλα να τους χαζευω(πεθερα-πεθερο-κορη και γαμπρο) αλλα λυπαμαι τον κακομοιρη τον αντρα μου που θα τα τραβηξει ολα!!!βλεπεις η κορη και ο γαμπρος(που μενουνε μαζι -πανω κατω και εχουν ΟΛΑ τα προνομοια γιατι ειναι και γενικως ατυχοι στη ζωη)ειναι μονιμως κουρασμενοι και ο πεθερος αρρωστος!!!!!!!!!
υ.σ. οταν λεμε γαμπρος εννοουμε γκομενακι που εδω και 2 χρονια συζουν μαζι αλλα στο τελειος τσαμπε (50 χρονων = τεμπελης)μια χαρα εχει πιασει το νοημα............και εχει και αποψη για τα παντα = 'εσεις δεν εχετε αναγκες'
χαχαχαχχχχαχαχαχα....γελαω για να μην κοπανησω το κεφαλι μου στο τοιχο.
σημειωση:εγω ανεργη και ο αντρας μου ελ.επαγγελματιας ποτε δουλευει ποτε οχι.
αι στα κομματια συγχυστηκα πρωι - πρωι!!!!!!!!!!!!!

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ "ΓΕΙΤΟΝΙΑ"....
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΓΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΟΜΑΙ, ΣΕΡΝΟΜΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΩ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΒΑΡΥΝΑ ΚΙ ΕΓΩ !!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #7 - Σελίδα 10 990599
λΑΜΠΡΟΥΛΑ ΛΕΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ???? ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΔΕΝ ΒΙΑΖΟΜΑΙ....ΚΑΘΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ...ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ, ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ...ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΠΗΡΕ 1 ΚΙΛΟ ΔΗΛ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ 9-10 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΑΕΙ???? ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΡΦΩΘΕΙ Κ Η ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ 2,500-2700 ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ!!!! ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΒΑΣΗ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ....
ΤΟΤΟΥΛΑ... ΤΙ ΤΕΛΕΙΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟ, ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΡΟΜΑΞΑ ΛΙΓΑΚΙ Shocked ΟΝΤΩΣ ΕΙΧΕΣ ΠΡΗΣΤΕΙ ΑΡΚΕΤΑ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ!!!!
ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ.... ΤΙ ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΑΤΙ????? ΤΕΛΕΙΟ ...Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΘΑ ΤΡΙΓΥΡΝΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΕ ΛΟΦΟΥΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ....
ΤΑΤΙΑΝΑ...ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΘΙΜΟ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΝΑ ΨΩΝΙΖΟΥΝ ΧΡΥΣΟ ΣΤΗΝ ΝΥΦΗ ΣΤΗΝ ΓΕΝΝΑ... ΑΛΛΑ ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙ ΟΛΟΙ....ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΠΙΕΣ!!! ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΑΡΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.... ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΥΤΥΧΩΣ....ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ -ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ- ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΚΡΙΒΟ, ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ....ΦΕΡΝΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ....ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ???? ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ...ΑΛΛΑ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΡΙΟ-ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΝΑ ΛΕΩ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ:ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #7 - Σελίδα 10 534787
ΑΛΕΞΙΑ....ΕΧΕΙΣ ΑΓΧΩΘΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ???? ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ "ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ"????, ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΟΥ ΑΓΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΜΠΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΡΕΧΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΩ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ.... Embarassed
ΤΙ ΑΛΛΑ?????

https://www.facebook.com/profile.php?sk=info

alexia-marinos

alexia-marinos
κατινα έγραψε:
alexia-marinos έγραψε:
κατινα έγραψε:

ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ????

εισαι τρελλη????????????
ουτε απ'εξω δεν περναω!!!!
αν και καταβαθος θα'θελα να παω να κατσω σε μια ακρουλα να τους χαζευω(πεθερα-πεθερο-κορη και γαμπρο) αλλα λυπαμαι τον κακομοιρη τον αντρα μου που θα τα τραβηξει ολα!!!βλεπεις η κορη και ο γαμπρος(που μενουνε μαζι -πανω κατω και εχουν ΟΛΑ τα προνομοια γιατι ειναι και γενικως ατυχοι στη ζωη)ειναι μονιμως κουρασμενοι και ο πεθερος αρρωστος!!!!!!!!!
υ.σ. οταν λεμε γαμπρος εννοουμε γκομενακι που εδω και 2 χρονια συζουν μαζι αλλα στο τελειος τσαμπε (50 χρονων = τεμπελης)μια χαρα εχει πιασει το νοημα............και εχει και αποψη για τα παντα = 'εσεις δεν εχετε αναγκες'
χαχαχαχχχχαχαχαχα....γελαω για να μην κοπανησω το κεφαλι μου στο τοιχο.
σημειωση:εγω ανεργη και ο αντρας μου ελ.επαγγελματιας ποτε δουλευει ποτε οχι.
αι στα κομματια συγχυστηκα πρωι - πρωι!!!!!!!!!!!!!

Καλε,πλακα εκανα!!!!Εννοειται οτι οχι απλα απ'εξω αλλα ουτε κ στη γειτονια να μην εμφανιστεις!!!! Οσο για κορη-γαμπρο που ειναι ατυχοι στη ζωη,παντα αυτοι εχουν τα προνομια....παντα....

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερααααα!!!! τι κανουμε??? εμεις καλα! σημερα ειναι πολυ ησυχος ο μπεμπης..να ανησυχησω? ο αντρας μου λεει τον επιασε ο καιρος.. Laughing ακομα δε ξεκινησαμε δουλιτσες γιατι σχολασε στις 7 το πρωι οποτε κοιματε τωρα. αργοτερα...
Λοιπον... τι κρατησα απο σημειωσεις.. γιατα ρουχα που λεγαμε σορυ που δεν το ειπα πιονωρις. ουτε καν το σκεφτηκα. δε πειραζει ειπαμε! παρτε ρουζ!!! Very Happy
γιατα νυχια ναι δεν επιτρεπουν στα χερια. εγω στον μικρο ειχα βαλει μονο αυτο που γυαλιζουν αλλα δεν το κατλαβαν αλλιως θα μου τοβγαζαν.
Ο λογος που δεν κανει ειναι οτι το χρωμα πανω στο νυχι ειναι εμποδιο στο μηχανηματακι που μετραει τον κορεσμο μας.. εκεινο που βαζουν στο δακτυλο σαν μανταλακι! αχρειαστο ναναι αλλα γιαυτο δεν αφηνουν.

τι μπορει να σκεφτομαι πρωινιατικα το ψωνιο μαμα?? το μπλουζακι που ελεγα ναπαρω.. μαρεσει το ασπρο αλλα σκεφτομαι οτι ισως κανει λιγακι διαφανεια το σουτιεν απο μεσα μετα επιθεματα και ειναι ασχημο..να παρω γκρι?? ειδατε! μεγα προβλημα!!! Embarassed Laughing Laughing

παω να βαλω σιγα σογα το φαι. θα κανω παστιτσιοοοο!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις