626 Απ: ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #7 Τρι Οκτ 11, 2011 10:57 am
stefaniandreas
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ωρε τι ειστε εσεις?σε μια μερα μυθιστορημα γραφετε!!!και παλι βραδιατικα το γυρισαμε στο φαγητο???
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
stefaniandreas έγραψε:καλημερα!και συ πρωινη πρωινη!!!καλε ολα καλα θα πανε!!!!
stefaniandreas έγραψε:καλα ειμαι.σκεφτομαι οτι πρεπει σιγα σιγα να ξεκινησουμε και μεις το παιδικο και τη βαλιτσα αλλα θα περιμενω καμια βσομαδουλα ακομα.σχεδον καθε μερα ξυπναω πρωι.μαλλον χορτασα υπνο τοσο καιρο
katarina έγραψε:Καλημέρα κορίτσια πως είστε?Εγώ έξαλλη απο χτες το βραδυ με ενα παιδι στο σχολειο της μεγαλης γιατι γυρισε χτες και της αστραψε σφαλιαρα επειδη χασανε στο βολευ αν ειναι δυνατον!!! Και παω και πιανω τον πατερα του κ του λεω την επομενη φορα θα στο στειλω στο νοσοκομειο αν διανοηθει κ σηκωσει παλι χερι στην κορη μου. Τα πα και στη διευθυντρια αλλα κατι τρεχει στα γυφτικα σιγα μην ασχοληθει.Anyway!!!! Ρε κορίτσια εσείς εχετε καθόλου πονους κατω πολυυυυ χαμηλα?Εγώ καθε μέρα όλη μερα και δεν ξερω κ τι ακριβως ειναι
stefaniandreas έγραψε:και γω τους εχω ειναι φυσιολογικοι αλλα αν σε προβληματιζουν παρε το γιατρο
σου.για αυτο τους εχουμε
alexia-marinos έγραψε:Νατασσα μου,ειλικρινα χαιρομαι που παρ'ολα τα προβληματα που σου παρουσιαστηκαν καθ'ολη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης,εφτασες μεχρι εδω...δεν το λεω κακοπροαιρετα,αλλα ολο κ κατι σου εμφανιζοταν βρε παιδι μου κ ενα αγχος το ειχα να μην εχουμε προωρακι στο γκρουπ...βλεπεις που ολα πανε καλα τελικα...??!!!!! Οσο για να ειμαστε ετοιμες ψυχολογικα,εγω προσωπικα δεν θα ειμαι ποτε....
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης