226 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι Τρι Οκτ 18, 2011 9:13 am
elena25
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σου και από μένα Deb! Εύχομαι να είσαι σύντομα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] !
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
siren έγραψε:Κατσαριδουλα καλως ηρθες και εδω. Κανε ενα τεστ να σου φυγει το αγχος η καλυτερα κανε μια υπομονη αυτον τον μηνα και μην παρεις κανενα χαπι πριν σου ερθει η περιοδος αν σου ερθει
Λεμονάκι καλα αποτελεσματα περιμενουμε νεα σου! και οσο για το τσιγαρο Λεμονακι και Κριστι1 εννοειται μολις μεινουμε μαχαιρι το κοβουμε εννοειται!!!!
Ελενα εμενα δεν ξερω τι μου μυριζει αλλα μακαρι να μυριζει μπεμπακι μακαρι!!!!!
Κοριτσια θελω να σας πω και κατι αλλο να μου πειτε την γνωμη σας. Σημερα που ας πουμε (δεν) την περιμενω εκανα ζουζουνιες με τον συζυγο μετα ειδα στα υγρα μια ροζ βλεννα παλι και λεω ''να την ηρθε'' αλλα εχω παει τοσες φορες τουαλετα παλι ασπρο το χαρτι. Ειδα και κατι ασπρακια στης θηλες μου, επισης εχω απιστευτο πονοκεφαλο και θελω τοσο πολυ να παρω ενα παυσιπονο και δεν παιρνω γιατι δεν ξερω τι μου γινεται!!!!!! Ασε που εχω βγαλει και σπυρια στην μουρη!!!! Τι γινεται ρε γαμωτο????? ουτε depon μπορω να παρω???? πειτε μου ρε κοριτσια
αχ πόσα σενάρια έχω κάνει στο μυαλό μου για το πως θα το ανακοινώσω δεν λέγετε, ευτυχώς που δεν έμεινα έγκυος ως τώρα γιατί δεν κατέληξα ακόμα πως θα το ανακοινώσω !!siren έγραψε:Αντε ρε Λεμονακι που εισαι? Λοιπον δεν το βλεπω να ειμαι και σαφως εχεις δικιο για το αν ημουν εγω στην θεση σου, ενα σου λεω ειναι σιγουρο οτι θα βαραγα το κεφαλι μου στο τοιχο δεν ειμαι τοσο δυνατη οσο εσυ αυτο ειναι το μονο σιγουρο, σε θαυμαζω με τον τροπο που αντιμετωπιζεις το ολο θεμα. Περα απο το σοβαρο μερος του θεματος αυτες ειναι οι σκεψεις μου τωρα: δεν ηθελα το επομενο νινι αν εχει παραπανω απο 2 χρονια διαφορα με το πρωτο για να μεγαλωσουν μαζι, ασε που δεν ηθελα να πατησω τα 30, ασε που αμα ειμαι εγκυος μπορει κ να μην χασω την δουλεια μου και ασε που σκεφτομουν πως θα κανω την εκλπηξη της ανακοινωσης στον συζυγο.
κοίτα το 38 αποτελείτε απο 2 νούμεραkonstantina έγραψε:Τι να πω κι εγώ που είμαι 38;
πέρα απο την πλάκα πάντα ήθελα να βάλω το θετικό τεστάκι μέσα σε ένα μπιμπερόsiren έγραψε:Λεμονακι αμα βρεις τροπο για να το ανακοινωσεις (που θα γινει συντομα) πες το μας να παρουμε καμια ιδεα. Οσο για 30 καλα ειναι αλλα εδω στο φορουμ τα 20 μεχρι 25 εχουν φυγει χιλιομετρα μακρια.... αντε να της προλαβω
Λεμονάκι έγραψε:κοίτα το 38 αποτελείτε απο 2 νούμεραkonstantina έγραψε:Τι να πω κι εγώ που είμαι 38;
και ως γνωστών το 8 δεν είναι τυχαίο άρα μια χαρά είσαι !!
έλα απο την διαφήμιση με τα πολλά 8konstantina έγραψε:Λεμονάκι έγραψε:κοίτα το 38 αποτελείτε απο 2 νούμεραkonstantina έγραψε:Τι να πω κι εγώ που είμαι 38;
και ως γνωστών το 8 δεν είναι τυχαίο άρα μια χαρά είσαι !!
Τι ειναι το 8 δεν ξερω αλλα αν προσθεσω αλλα 2 ποσο εινα ;;;;;;;;
Μαλλων 40.χαχαχαχαχα
γιατί πρέπει να γίνει χορειακή συγκεκριμένη μέρα που θα σου πει ο εξωσωματικός, επομένως θα ξέρει...siren έγραψε:Λεμονακι τι ωραια σκεψη !!!!!!!!!!!! Γιατι δεν μπορεις να μαθεις εσυ τα αποτελεσματα της εξωσωματικης και να του κανεις εκπληξη??? Δεν ξερω ρωταω
siren έγραψε:Κοριτσια καλημερα και παλι... Δεν ηρθε τελικα το μπεμπακι στην κοιλιτσα μου και επισημα!!!! Απο χθες το βραδυ υπεφερα και ηρθε κοκκινο κοκκινο της φωτιας. (και η βλακεια???? δεν εχω ορεξη για ζουζουνιτσες ειμαι ψιλο απογοητευμενη αλλα νομιζω οτι μολις η περιοδος θα ανακαμψω).
Λεμονακι καλημερα, δεν ηξερα οτι γινεται κατα αυτον τον τροπο μετα την εξωσωματικη για αυτο ρωτησα. Κανενα νεο απο την κακιστρο που μιλουσε στο τηλεφωνο?
KRISTI 1 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ SIREN!ΤΩΡΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ!ΘΑ ΔΕΙΣ!
Είμαι μαμά! » ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ » Θέλω να μείνω έγκυος! » Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης