401 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι Παρ Οκτ 21, 2011 9:32 am
katsaridoula
Πανταχού παρούσα!
Αλήθεια κορίτσια τι εχει γίνει;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Λεμονάκι έγραψε:γιούχου, καλέ φώναξε κανείς ;
γιατί καλέ να γίνεσαι κουραστική ; εδώ είμαστε για να στηρίζουμε η μία την άλλη !! οτι σου έρχεται να το λες !! και μην εγκαταλείπεις τίποτα,konstantina έγραψε:Εγώ πάντως είμαι εδώ. Απλά δεν ξέρω τι να γράψω.Δεν θέλω να γίνομε κουραστική, άλλωστε βλέπω να εγκαταλείπω τις προσπάθειες μια και όλα για μένα είναι αντίθετα.Γ@Μ@ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ.Θα παρακολουθώ όμως και αν μπορώ να βοηθήσω σίγουρα αν το θέλετε θα το κάνω. Φιλιά σε όλα τα κοριτσάκια, υπομονή όλα θα πάνε καλά.Να είσαστε αισιόδοξες και να μην εγκαταλείπετε .
siren έγραψε:Κοριτσια ισως αυτο που κανω δεν ειναι σωστο αλλα δεν θελω να ανοιξω αλλο θεμα, θελω εδω να σας πω κ να σας ρωτησω κατι, ολες με τους συζυγους ειστε τοσο καλα οσο δειχνετε?
Εχθες το βραδυ εκλαιγα κ σκεφτομουν οτι ισως δεν πρεπει να κανω προσπαθειες για δευτερο παιδι, τσακωθηκα πολυ ασχημα με τον αντρα μου και οπως παντα για λογο τελειως ηλιθιο αλλα μου μιλησε τοσο ασχημα που σφικτηκε η καρδια μου δεν ξερω αν το εχετε νιωσει. και λεω αν ειμαστε ετσι τι παω να κανω? μηπως δεν πρεπει?
Δειξτε κατανοηση, δεν θελω να το ανοιξω σε θεμα.
KRISTI 1 έγραψε:ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΝΕΥΡΙΑΖΑ ΑΝ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΓΙΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ!ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΕΜΕΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ?ΓΙΑΤΙ ΘΥΜΩΣΕΣ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΠΙΤΙ?
KRISTI 1 έγραψε:ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΝΕΥΡΙΑΖΑ ΑΝ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΓΙΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ!ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΕΜΕΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ?ΓΙΑΤΙ ΘΥΜΩΣΕΣ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΠΙΤΙ?
siren έγραψε:KRISTI 1 έγραψε:ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΝΕΥΡΙΑΖΑ ΑΝ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΓΙΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ!ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΕΜΕΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ?ΓΙΑΤΙ ΘΥΜΩΣΕΣ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΠΙΤΙ?
Δεν εφυγε επειδη ηρθαν οι γκομενες εφυγε οταν τελειωσε την μπυρα του και τελειωσε και ο αγωνας, εγω νευριασα που τον ''παρατησαν'' χωρις μεταφορικο 2 μηχανοβιοι φιλοι του για τις γκομενες και νευριασα γιατι σε μια τετοια αντιστοιχη περιπτωση ο αντρας μου θα ειχε τσαντιστει παρα πολυ ενω εγω οχι. Ειναι το μοτιβο οτι αλλο ο αντρας αλλο η γυναικα παραδειγμα μου φωναζει αυτος οκ του φωναξω εγω????? θα γινει της κακομοιρας.
Είμαι μαμά! » ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ » Θέλω να μείνω έγκυος! » Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης