851 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι Τρι Οκτ 25, 2011 11:39 am
elena25
Πρωταγωνιστής!!
Ένα κομματάκι ραβανί τώρα το ήθελα...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
demmy5_k έγραψε:Να'μαι κι εγώ! Βρε, δε σας είπα ότι κάνω δίαιτα; Λυπηθείτε με! Δεν περνάνε οι μέρες και οι ώρες κορίτσια, ως την Πέμπτη θα τα παίξω
Να πω και την αμαρτία μου, επειδή έχω τεστακια που είχα παραγγείλει απ' το Ίντερνετ φθηνά, έκανα ένα το μεσημέρι. Χαζομάρα, το ξέρω, αλλά δεν άντεχα άλλο. Φυσικά έδειξε αρνητικό.
Αναστασία μου είδα τις φωτό, κουκλιά τα σκυλάκια σου
θυμάσαι που σου είχα πει οτι την πεμπτη πέρνω και τις ορμονικές; απο εκεί θα καθοριστούν όλα αλλά ένα 80% που υπολογίζω εγώ θα πάμε για εξώσω. και όταν θα έχουμε χρήματα...elena25 έγραψε:Αναστασία τελικά πάτε για εξωσωματική;
Λεμονάκι έγραψε:μύρισα φαγητό και είπα να έρθω,
γουρουνιασματα διαβάζω !!
δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έχω φάει σήμερα !!
Τατιάνα καλώς ήρθες στην παρέα μας, θα ήθελα και εγώ πολύ τα παιδιά μου να είναι ηλιακά κοντά αλλά δεν το βλέπω.
demmy ευχαριστώ !
πρόβλημα με το σπέρμαtatijana έγραψε:Λεμονάκι έγραψε:μύρισα φαγητό και είπα να έρθω,
Τατιάνα καλώς ήρθες στην παρέα μας, θα ήθελα και εγώ πολύ τα παιδιά μου να είναι ηλιακά κοντά αλλά δεν το βλέπω.
demmy ευχαριστώ !
γιατι κοπελα μου?
[αν επιτρεπεται]
Λεμονάκι έγραψε:θυμάσαι που σου είχα πει οτι την πεμπτη πέρνω και τις ορμονικές; απο εκεί θα καθοριστούν όλα αλλά ένα 80% που υπολογίζω εγώ θα πάμε για εξώσω. και όταν θα έχουμε χρήματα...elena25 έγραψε:Αναστασία τελικά πάτε για εξωσωματική;
tatijana έγραψε:Λεμονάκι έγραψε:μύρισα φαγητό και είπα να έρθω,
demmy ευχαριστώ !
γιατι κοπελα μου?
[αν επιτρεπεται]
Λεμονάκι έγραψε:άαα όχι καθόλου Τατιάνα !!
δεν υπάρχει πρόβλημα
άντε βάλε κάτω τον δικό σου και ξεκινήστε για 2ρο
tatijana έγραψε:Λεμονάκι έγραψε:άαα όχι καθόλου Τατιάνα !!
δεν υπάρχει πρόβλημα
Μ ε κανεις και ....χαχαχαχ...Ελπιζω ολα καλα να πανε ρε κοριτσακι!!!!
α δεν με ενοχλεί καθόλου, ίσα ίσα αν είχα τα λεφτά που χρειάζονται την έκανα και τώραelena25 έγραψε:Εύχομαι να πάνε όλα καλά βρε Αναστασία μου! Μακάρι να μη χρειαστεί να κάνετε τίποτα, να έρθει φυσιολογικά! Αλλά και αν δε γίνει έτσι, δεν πείράζει! Αρκεί να έρθει!
με τηλεπάθεια έγινε, παρθένα είναι σαν εμέναelena25 έγραψε:tatijana έγραψε:Λεμονάκι έγραψε:άαα όχι καθόλου Τατιάνα !!
δεν υπάρχει πρόβλημα
Γιατί καλέ; Το πρώτο πώς το έκανες εσύ;;; Μύρισες τον κρίνο;;; Χαχαχαχαχαχαχαχαχα!
Λεμονάκι έγραψε:με τηλεπάθεια έγινε, παρθένα είναι σαν εμέναelena25 έγραψε:tatijana έγραψε:Λεμονάκι έγραψε:άαα όχι καθόλου Τατιάνα !!
δεν υπάρχει πρόβλημα
Γιατί καλέ; Το πρώτο πώς το έκανες εσύ;;; Μύρισες τον κρίνο;;; Χαχαχαχαχαχαχαχαχα!
Είμαι μαμά! » ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ » Θέλω να μείνω έγκυος! » Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης