176 Απ: μανούλες αυγούστου...2011 Ν.2!!! Σαβ Νοε 05, 2011 10:05 am
minubaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:minubaki έγραψε:ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:minubaki έγραψε:candycandy έγραψε:minubaki έγραψε:καλησπερα μανουλες...
εμεις στης 18οκτωμβριου ημασταν 5200 τωρα δεν ξερω ποσο στης 18του μηνα θα παμε κ το εχω ενα αγχος γιατι θηλαζω αποκλειστικα κ δεν ξερω ποσο τρωει...
γενικως ειμαι ευχαριστημενη κ απο το φαι που κανει κ απο τον υπνο για μωρο που θηλαζει αποκλειστικα...
κατι αλλο βρα κοριτσια να σας ρωρτησω αν το κανουν κ εσας τα μωρακια¨ εμενα που κ που αλληθοριζει..οχι συνεχεια αλλα καποιες φορες μεσα στη μερα το κανει... μου ειχε πει η παιδιατρος οτι ειναι φυσιολογικο μεχρι καποια ηλικια αλλα δεν θυμαμαι μεχρι ποτε κ επειδη μου το αναφερε ο αντρας μου σημερα οτι το παρατηρησε κ τον φοβιζει με αγχωσε... εσας το κανουν καθολου αυτο τα μωρακια σας με τα ματια?
ναι μινακι και ειναι απολυτα φυσιολογικό...μην ανησυχείς καθόλου και ο δικός μου το κάνει
ποπο σημερα το εκανε αρκετες φορες κ τρελαθηκα... ειδικα σημερα που ανακαλυψαμε τα χερακια μας κ παιζουμε με αυτα τα κοιταει κ αλληθοριζει...
με αγχοσε πολυ κ ο αντρας μου παρε τη παιδιατρο παρε τη παιδιατρο αλλα θυμαμαι πως μου το ειχε αναφερει...
μεχρι ποτε θα το κανουν αυτο ξερεις?
ΜΙΝΑΚΙ Κ ΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΩ ΒΑΖΩ ΜΟΥΣΙΚΗ Κ ΠΙΠΙΛΑ Κ ΤΟ ΚΟΒΩ ΤΑΚΑ ΤΑΚΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.CANDY ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΑΝ ΕΤΡΩΓΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΚΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ..
στο κανει ακομα?
πιπιλα δεν πιανει με τιποτα την επιασε καμια βδομαδα κ μετα παλι πουφ... μα να μην την θελει καθολου?
ΟΧΙ ΜΙΝΑΚΙ ΔΕ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.Κ ΓΩ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΗΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΣΤΗΘΟΣ!!
και εμενα δεν το κανει καθε μερα...
αλλα σημερα το εκανε αρκετες φορες κ με αγχωσε λιγο... το κανει για πολυ λιγο βεβαια...
ναι μου το εχουν πει οτι λογω στηθους δεν θελει πιπιλα αλλα ουτε λιγο??? να μπορουσα να την ηρεμησω καμια φορα η να την κοιμησω... εχει μονο εμενα πιπιλα..