376 Απ: μανούλες αυγούστου...2011 Ν.2!!! Παρ Νοε 18, 2011 10:26 am
minubaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
angel-1 έγραψε:που ΕΙΣΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑ????ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΛΥ ΗΣΥΧΙΑ
εδω καλε αλλα δεν με βλεπω για πολυ...
δεν κοιμαται παλι
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
angel-1 έγραψε:που ΕΙΣΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑ????ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΛΥ ΗΣΥΧΙΑ
panta έγραψε:
σου ειπε να δωσεις ντεπον?
εμενα ναι σε περιπτωση πυρετου
dimitra37 έγραψε:και εμεις σημερα πολυ γκρινια και τωρα παλι κλαιμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dimitra37 έγραψε:ξεχασα να σου πω οτι το αμαζον δε στελνει ρουχα και παπουτσια εγω υπνοσακο εχω παρει απο το 29.95 ειναι φανταστικοι και νουμερο το 0-6 γιστι αν ειναι πολυ μεγαλο το κεφαλι θα μπαινει μεση και υπαρχει κινδυνος πνιγμου.εχω 2 0-6 και μετα παει 6-18 οποτε συμφερει πιο πολυ απο το αμαζον και ειναι και πιο φθηνοι.
candycandy έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΣΟΒΑΡΑ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ ΑΜΑΖΟΝ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ?Κ ΕΓΩ ΠΟΥ ΣΤΑΜΠΑΡΑ ΚΑΤΙ ΟΜΟΡΦΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΚΙΑ....ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΑΖΟΝ? ΕΓΩ ΥΠΝΟΣΑΚΟ ΕΧΩ ΑΜΑΝΙΚΟ
katerinabio έγραψε:βρε συ λυδιακι μπραβο σου!δεν μπορω να το διανοηθω πως ειναι να μεγαλωνεις 2 ταυτοχρονα! εγω με τον εμα και πεφτω το βραδυ σαν κουτσουρο...ουτε να το φανταστω δεν μπορω!!1 μπραβο και παλι μπραβο....εμεις πηγαμε στο γιατρο εχτες῎..μασ μετρησε και φτασαμε τα 6 κιλα..και ειμαστε 60 ποντους...
fotini2705 έγραψε:ypomoni lidiaki ypomoni ego exo thema akoma me to taisma thelei kathe mia ora me 1 kai misi na troei den exei balei programa akoma kai tis 3 teleytaies meres kanei emeto kai zorizete na katapiei kai pragmatika den ksero ti exei.tha pame ston giatro tin triti gia na doyme ti einai
lidiaki έγραψε:fotini2705 έγραψε:ypomoni lidiaki ypomoni ego exo thema akoma me to taisma thelei kathe mia ora me 1 kai misi na troei den exei balei programa akoma kai tis 3 teleytaies meres kanei emeto kai zorizete na katapiei kai pragmatika den ksero ti exei.tha pame ston giatro tin triti gia na doyme ti einai
Κοιταξες το στομα μηπως εχει καμμια στοματιτιδα θα εχει ασπρακια στα ουλα στον φαρυγγα και στην γλωσσα
fotini2705 έγραψε:lidiaki έγραψε:fotini2705 έγραψε:ypomoni lidiaki ypomoni ego exo thema akoma me to taisma thelei kathe mia ora me 1 kai misi na troei den exei balei programa akoma kai tis 3 teleytaies meres kanei emeto kai zorizete na katapiei kai pragmatika den ksero ti exei.tha pame ston giatro tin triti gia na doyme ti einai
Κοιταξες το στομα μηπως εχει καμμια στοματιτιδα θα εχει ασπρακια στα ουλα στον φαρυγγα και στην γλωσσα
Απο μικροβιο που πηγε στο στοματακι σου απο καμμια πιπιλα αν ακουμπησε καπου αν βαζει τα χερακια του στο στομα το παθαινουν συνηθως τα μωρα εμενα το επαθαν και οι 2 μπεμπες 2 μηνων ...αστα να πανε και δεν επιναν γαλα ευκολα
oxi den to exo proseksei apo ti ofeilete ayto
τηα το κοιτακσο να δο τορα κιματεlidiaki έγραψε:fotini2705 έγραψε:lidiaki έγραψε:fotini2705 έγραψε:ypomoni lidiaki ypomoni ego exo thema akoma me to taisma thelei kathe mia ora me 1 kai misi na troei den exei balei programa akoma kai tis 3 teleytaies meres kanei emeto kai zorizete na katapiei kai pragmatika den ksero ti exei.tha pame ston giatro tin triti gia na doyme ti einai
Απο μικροβιο που πηγε στο στοματακι σου απο καμμια πιπιλα αν ακουμπησε καπου αν βαζει τα χερακια του στο στομα το παθαινουν συνηθως τα μωρα εμενα το επαθαν και οι 2 μπεμπες 2 μηνων ...αστα να πανε και δεν επιναν γαλα ευκολα
oxi den to exo proseksei apo ti ofeilete ayto
ευχαριστω πολυ λιδακι παντως εσενα τα μωρακια σου ολα καλα?lidiaki έγραψε:Nαι τσεκαρε το να δεις...
fotini2705 έγραψε:ευχαριστω πολυ λιδακι παντως εσενα τα μωρακια σου ολα καλα?lidiaki έγραψε:Nαι τσεκαρε το να δεις...
candycandy έγραψε:ΜΙΝΟΥΒΑΚΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΥΠΝΟΣΑΚΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 6-9 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΗΓΑ ΣΤΑ ΤΣΑΜΠΟ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΜΙΑ ΦΟΡΜΑ ΕΞΟΔΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΥΚΑΜΠΤΗ ΣΑΝ ΥΛΙΚΟ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Μ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΘΕΤΕ ΣΑΝ ΡΟΜΠΟΤ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΤΕ..ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΖΑΜΠΟ?ΤΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ?
lidiaki έγραψε:Γεια σας κοριτσια τι κανετε τι κανουν τα μωρουλια σας??? Εμεις επιτελους μετα απο 3,5 μηνες κοιμηθηκαν και οι 2 μπεμπες απο τις 12 το βραδυ εως τις 7 το πρωι και μονο η μια γκρινιαξε κατα της 5 της εβαλα πιπιλα και τελος ....αντε να στρωνουμε σιγα σιγα ειναι πολυ δυσκολο με 2 μωρα κοριτσια μολις καταφερνεις την μια μετα εχεις και την αλλη...
angel-1 έγραψε:candycandy έγραψε:ΜΙΝΟΥΒΑΚΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΥΠΝΟΣΑΚΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 6-9 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΗΓΑ ΣΤΑ ΤΣΑΜΠΟ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΜΙΑ ΦΟΡΜΑ ΕΞΟΔΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΥΚΑΜΠΤΗ ΣΑΝ ΥΛΙΚΟ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Μ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΘΕΤΕ ΣΑΝ ΡΟΜΠΟΤ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΤΕ..ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΖΑΜΠΟ?ΤΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ?
ΕΓΩ ΕΧΩ ΦΟΡΜΑ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΤΖΑΜΠΟ ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΑΖΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙ Κ ΑΥΤΑΚΙΑ..ΚΑΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ..ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΚΛΑΙΓΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΜΑΘΕ..ΤΝ ΙΔΙΑ ΛΕΜΕ??
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης