701 Απ: μανούλες αυγούστου...2011 Ν.2!!! Τρι Δεκ 13, 2011 5:51 am
Elena84
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΑΝΤΕ ΩΡΑΙΑ, ΜΕΓΙΑ ΣΑΣ. ΑΧ ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΟΥΜΕ… ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Elena84 έγραψε:ΑΝΤΕ ΩΡΑΙΑ, ΜΕΓΙΑ ΣΑΣ. ΑΧ ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΟΥΜΕ… ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ.
angel-1 έγραψε:Elena84 έγραψε:ΑΝΤΕ ΩΡΑΙΑ, ΜΕΓΙΑ ΣΑΣ. ΑΧ ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΟΥΜΕ… ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ.
ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ..ΜΑΣΗΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ..ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ??
Elena84 έγραψε:angel-1 έγραψε:Elena84 έγραψε:ΑΝΤΕ ΩΡΑΙΑ, ΜΕΓΙΑ ΣΑΣ. ΑΧ ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΟΥΜΕ… ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ.
ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ..ΜΑΣΗΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ..ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ??
ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΕΠΛΥΝΑ ΜΕ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ.
ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ; ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ. ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΑΣΗΤΙΚΟ ΤΗΣ CHICCO, ΕΓΡΑΦΕ ΠΑΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΘΕΙ. ΟΠΟΣ ΞΑΝΑ ΕΙΠΑ, ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΤΗΣ ΠΙΠΙΛΕΣ ΔΕΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΝΩ…
angel-1 έγραψε:astero2000 έγραψε:εμείς δεν έχουμε πάθει και την πλάκα μας με την Σοφί. Έχω πάρει την μεγάλη και δεν την καταφέρνει να την κουμαντάρει καλά!!! Ίσως αν μεγαλώσει λίγο ακόμη... αλλά μέχρι στιγμής πιστεύω πολύ ντόρος έγινε για ένα λαστιχένιο κουκλάκι...
Εμείς την αγοράσαμε από το www.sophiegiraffe.gr
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΣΤΕΡΟ ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΕ Η ΣΟΦΗ Η ΚΑΜΗΛΟΠΑΡΔΑΛΗ..ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΝ ΜΠΕΜΠΑ ΣΟΥ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ!! ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΟΤΑΝ ΤΝ ΠΑΤΑΩ..ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΝΕΙΣ??
astero2000 έγραψε:angel-1 έγραψε:astero2000 έγραψε:εμείς δεν έχουμε πάθει και την πλάκα μας με την Σοφί. Έχω πάρει την μεγάλη και δεν την καταφέρνει να την κουμαντάρει καλά!!! Ίσως αν μεγαλώσει λίγο ακόμη... αλλά μέχρι στιγμής πιστεύω πολύ ντόρος έγινε για ένα λαστιχένιο κουκλάκι...
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΣΤΕΡΟ ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΕ Η ΣΟΦΗ Η ΚΑΜΗΛΟΠΑΡΔΑΛΗ..ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΝ ΜΠΕΜΠΑ ΣΟΥ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ!! ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΟΤΑΝ ΤΝ ΠΑΤΑΩ..ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΝΕΙΣ??
δεν την αποστειρώνω... δεν θυμάμαι αν το διάβασα αλλά αφού βάζει τα πάντα στο στόμα η Σόφη θα μας κάνει πρόβλημα; Καλό πλύσιμο με ζεστό νερό και βρεφικό σαπούνι
minubaki έγραψε:καλημερα κοριτσια...
angel κουκλακι ο γιοκας σου να σου ζησει...!!!!
ωραια χαιρομαο που σας αρεσε η καμηλοπαρδαλη γιατι κ εμεις θελουμε να την παρουμε... πηγαμε στα λητω χθες κ δεν ειχαν ιδεα τι ειναι... πηγα στο κομφουζιο κ την παρρεγηλαν οποτε περιμενουμε τηλ οταν ερθει να παμε να την παρουμε κ εμεις επιτελους...
οσο για την αποστειρωση κ εγω διαβασα καπου οτι οσες την αποστειρωσαν χαλασε,κ οσες την εβαλαν επισης κατω απο καυτο νερο ασπρισαν κ φυγαν οι βουλιτσες... υπαρχει καπου θεμα στο φορουμ κ τα διαβασα....
αχ κοριστσια εσας κοιμουνται αρκετα... εμεις στης 9κανουμε το μπανακι μας,μετα τρωμε κ 9.3 με 10 την κοιμαται.... ξυπναει μεταξυ 4-5.3 το πιο πολυ δηλ εχει κατσει μεχρι 5.3 συνηθως 4.3 ξυπναει τρωμε ξανακοιμομαστε κ ξυπναμε στης 6με 6.3 βαζουμε πιπιλα κοιμομαστε αλλη μιση ωρα μετα παλι πιπιλα κ βαρια να κατσει μεχρι 8-8.3 στη κουνια.... 9μονο 2φορες εχει σηκωθει μεχρι τωρα... ειμαστε πρωινοι τυποι εμεις...
angel-1 έγραψε:ΒΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣΣ!!ΧΑΧΑ
angel-1 έγραψε:ΒΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣΣ!!ΧΑΧΑ
pf έγραψε:Γεια σας κοριτσάκια, τι μου κάνετε?Τα μωράκια σας? Εγώ επιτέλους απολαμβάνω τον μικρό μου
Μίνα μου, εμείς θα τον βαπτίσουμε το καλοκαιράκι (Αύγουστο)!Αν μπορώ να σε βοηθήσω κάπου βέβαια, πες το.
Αναφορικά με τις κρέμες, εμείς θα ξεκινήσουμε με το νέο έτος.Μέχρι τότε γαλατάκι (περίπου 5 γεύματα των 180 ml)...
Όσον αφορά στη Σόφι, κι εγώ είχα διαβάσει κάπου ότι ξεθωριάζει με το ζεστό νερό. Αν θέλετε όμως να την αποστειρώνετε, κυκλοφορούν στην αγορά κάποια ειδικά μαντηλάκια αποστείρωσης γνωστής εταιρίας. Εμένα πάντως με την πιπίλα στη βόλτα με έχουν σώσει
Φιλιά
angel-1 έγραψε:astero2000 έγραψε:angel-1 έγραψε:astero2000 έγραψε:εμείς δεν έχουμε πάθει και την πλάκα μας με την Σοφί. Έχω πάρει την μεγάλη και δεν την καταφέρνει να την κουμαντάρει καλά!!! Ίσως αν μεγαλώσει λίγο ακόμη... αλλά μέχρι στιγμής πιστεύω πολύ ντόρος έγινε για ένα λαστιχένιο κουκλάκι...
δεν την αποστειρώνω... δεν θυμάμαι αν το διάβασα αλλά αφού βάζει τα πάντα στο στόμα η Σόφη θα μας κάνει πρόβλημα; Καλό πλύσιμο με ζεστό νερό και βρεφικό σαπούνι
δλδ την βαζεισ κατω απο την βρυση???δεν παθαινει τπτ?δεν περνει νερο η σφυριχτρα?
minubaki έγραψε:καλημερα κοριτσια...
ωραια χαιρομαο που σας αρεσε η καμηλοπαρδαλη γιατι κ εμεις θελουμε να την παρουμε... πηγαμε στα λητω χθες κ δεν ειχαν ιδεα τι ειναι... πηγα στο κομφουζιο κ την παρρεγηλαν οποτε περιμενουμε τηλ οταν ερθει να παμε να την παρουμε κ εμεις επιτελους...
οσο για την αποστειρωση κ εγω διαβασα καπου οτι οσες την αποστειρωσαν χαλασε,κ οσες την εβαλαν επισης κατω απο καυτο νερο ασπρισαν κ φυγαν οι βουλιτσες... υπαρχει καπου θεμα στο φορουμ κ τα διαβασα....
αχ κοριστσια εσας κοιμουνται αρκετα... εμεις στης 9κανουμε το μπανακι μας,μετα τρωμε κ 9.3 με 10 την κοιμαται.... ξυπναει μεταξυ 4-5.3 το πιο πολυ δηλ εχει κατσει μεχρι 5.3 συνηθως 4.3 ξυπναει τρωμε ξανακοιμομαστε κ ξυπναμε στης 6με 6.3 βαζουμε πιπιλα κοιμομαστε αλλη μιση ωρα μετα παλι πιπιλα κ βαρια να κατσει μεχρι 8-8.3 στη κουνια.... 9μονο 2φορες εχει σηκωθει μεχρι τωρα... ειμαστε πρωινοι τυποι εμεις...
spapastamou έγραψε:minubaki έγραψε:καλημερα κοριτσια...
κοπελα μου εγω παντως στα λητω την ειδα τη σοφι και την ηθελα...σε αυτα τα λητω που ειναι στη λαχαναγορα στο ρεντη κοντα...μηπως μονο σε αυτα τα λητω την εχουν...???και μαλιστα 15 ευρω κιολας....!!!
fotini2705 έγραψε:kalispera koritsia ti kanete?emeis eimaste kala.mina moy den eisai i moni poy sikonete tin nixta kai o dikos moy ot kanei kai xtes gia px ksipnise 2 efage kai koimithike kai ksana 6 to proi mexri tis 7 kai 45 mazi me paixnidia kai meta ksipnise 11.dibasa sto thilasmo oti den iparxei orario ypnoy gia ta mora kai genika oraria poy na ta thilazeis.
minubaki έγραψε:fotini2705 έγραψε:kalispera koritsia ti kanete?emeis eimaste kala.mina moy den eisai i moni poy sikonete tin nixta kai o dikos moy ot kanei kai xtes gia px ksipnise 2 efage kai koimithike kai ksana 6 to proi mexri tis 7 kai 45 mazi me paixnidia kai meta ksipnise 11.dibasa sto thilasmo oti den iparxei orario ypnoy gia ta mora kai genika oraria poy na ta thilazeis.
μεχρι ποτε????????
minubaki έγραψε:angel εδω το διαβασα για τη σοφη οτι χαλαει με καυτο νερο κ αποστειρωση...
http://forum.eimaimama.gr/t2543-topic?highlight=sophie
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης