176 Απ: ΕΡΕΥΝΑ : ΘΥΛΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ Τρι Οκτ 18, 2011 12:38 pm
natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Βαρβάρα μου μην χαλιέσε άλλο!Δεν αξίζει !
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
valerakievelinaki έγραψε:κοιτα λιτσα ο θηλασμος δεν συγκρινετε με ΤΙΠΟΤΑ αλλα δεν ειναι μονο ο θηλασμος στην ζωη μας !!και ξερεις ποτε το καταλαβα ;;; οταν σταματησα να θηλαζω !! ετρεμα μην ερθει αυτη η μερα ειχε γινει τροπος ζωης για εμενα και δεν μπορουσα να φαναστω πως θα περασει μερα που να μην θηλασω ! τα παιδιαμας δεν εχουν μνημες απο τον θηλασμο ( εκτος αν ειναι πανω απο 4 ετων ) δεν ειμαστε μονο στηθος για τα παιδια μας ειμαστε τα παντα για αυτα και μας λατρευουν ειτε τα θηλασαμε ειτε οχι ! οθηλασμος ειναι και τροπος ταισματος ειτε θελουμε να το δεχτουμε ειτε οχι !!
οταν λοιπον γραφεις κατι και ο αλλος σου λεει ξερεις να γραφεις με περισοτερη προσοχη η να μην εκφραζεις αυτο ,αυτο ειναι λαθος λες σε ποιο σημειο δεν ημουν προσεκτικη ;;; γιατι να μην μπορω να εκφρασω αυτο που θελω ;; ( εδω μπαινουν τρολ και γραφουν οτι τους ερχεται πχ ) και γιατι να κρινει λαθος κατι ας πουμε που εγω δεν το θεωρω ;;;κλπ λες τωρα αυτη παρακολουθει τι γραφω ;;;πως το γραφω ;;;τι εννοω ;;; και τι λογος της πεφτει ;;μεχρι ενα σημειο το παιρνεις στην πλακα μετα ομως λες μα τωρα να μην απαντησω στο ιδιο υφος ;;; μετα σου την δινει λιγο παραπανω ,και δεν κρατιεσαι !!!
υγ :μου εχει χαλασει το σπεις
natali-maria έγραψε:Βαρβάρα μου μην χαλιέσε άλλο!Δεν αξίζει !
Nena έγραψε:Ναταλι, αυτο που γινεται εδω εχει γινει και σε παλιότερα θεματα, και θα ξαναγινει πολλάκις αν δεν το λυσουμε μια και καλή. Σε όλα τα θεματα η διαφορά απόψεων εκλαμβάνεται ως επίθεση, και δεν μπορεις ουτε να διαφωνησεις πλέον, απο φόβο μήπως κάοπιος το πάρει στραβα. Κι ενω θα μπορουσε να γινει ενας φοβερός διάλογος, με ΠΟΛΛΕΣ απόψεις, καταλήγουμε να κλειδωνονται τα θεματα απο το μαλλιοτραβηγμα.natali-maria έγραψε:Απορώ γιατί δεν το σταματάτε όλο αυτό απο την στιγμή που βλέπετε όλες οτι το θέμα έχει ξεφύγει εδώ και αρκετά μηνύματα!Πραγματικά απορώ!Τόση όρεξη έχετε πια?Ελεος!Ελεος!Ελεος!Και ναι!Αυτή είναι η δική μου άποψη!
Οκ, ας κλειδωθει κι αυτο αν θέλετε. Ξερουμε όλες οτι θα ξανασυμβει αυτο σε επόμενα θέματα.
Αυτο που γραφεις εδω ειναι πολυ ωραιο, και αν το εγραφες εκεινη την ωρα μαλλον δεν θα γινοταν το όλο θεμα. Αλλά κατευθείαν υιοθετησες αμυντική σταση, λέγοντας οτι ειναι δικαιωμά σου να λες οτι θες και οτι ετσι ειναι, χωρίς στην ουσια ο άλλος να σου έχει επιτεθει.valerakievelinaki έγραψε:οταν λοιπον γραφεις κατι και ο αλλος σου λεει ξερεις να γραφεις με περισοτερη προσοχη η να μην εκφραζεις αυτο ,αυτο ειναι λαθος λες σε ποιο σημειο δεν ημουν προσεκτικη ;;; γιατι να μην μπορω να εκφρασω αυτο που θελω ;; ( εδω μπαινουν τρολ και γραφουν οτι τους ερχεται πχ ) και γιατι να κρινει λαθος κατι ας πουμε που εγω δεν το θεωρω ;;;κλπ λες τωρα αυτη παρακολουθει τι γραφω ;;;πως το γραφω ;;;τι εννοω ;;; και τι λογος της πεφτει ;;
litsakos έγραψε:valerakievelinaki έγραψε:κοιτα λιτσα ο θηλασμος δεν συγκρινετε με ΤΙΠΟΤΑ αλλα δεν ειναι μονο ο θηλασμος στην ζωη μας !!και ξερεις ποτε το καταλαβα ;;; οταν σταματησα να θηλαζω !! ετρεμα μην ερθει αυτη η μερα ειχε γινει τροπος ζωης για εμενα και δεν μπορουσα να φαναστω πως θα περασει μερα που να μην θηλασω ! τα παιδιαμας δεν εχουν μνημες απο τον θηλασμο ( εκτος αν ειναι πανω απο 4 ετων ) δεν ειμαστε μονο στηθος για τα παιδια μας ειμαστε τα παντα για αυτα και μας λατρευουν ειτε τα θηλασαμε ειτε οχι ! οθηλασμος ειναι και τροπος ταισματος ειτε θελουμε να το δεχτουμε ειτε οχι !!
οταν λοιπον γραφεις κατι και ο αλλος σου λεει ξερεις να γραφεις με περισοτερη προσοχη η να μην εκφραζεις αυτο ,αυτο ειναι λαθος λες σε ποιο σημειο δεν ημουν προσεκτικη ;;; γιατι να μην μπορω να εκφρασω αυτο που θελω ;; ( εδω μπαινουν τρολ και γραφουν οτι τους ερχεται πχ ) και γιατι να κρινει λαθος κατι ας πουμε που εγω δεν το θεωρω ;;;κλπ λες τωρα αυτη παρακολουθει τι γραφω ;;;πως το γραφω ;;;τι εννοω ;;; και τι λογος της πεφτει ;;μεχρι ενα σημειο το παιρνεις στην πλακα μετα ομως λες μα τωρα να μην απαντησω στο ιδιο υφος ;;; μετα σου την δινει λιγο παραπανω ,και δεν κρατιεσαι !!!
αυτο αν ειχε ειπωθει απο την αρχη...
εννοειται δεν ειμαστε μονο στηθος,και αγκαλια ειμαστε κ αγαπη.
valerakievelinaki έγραψε:natali-maria έγραψε:Βαρβάρα μου μην χαλιέσε άλλο!Δεν αξίζει !
ε μα πες το χριστιανη μου !!!!!!!!υπαρχουν και τα πμ !!
Nena έγραψε:Αυτο που γραφεις εδω ειναι πολυ ωραιο, και αν το εγραφες εκεινη την ωρα μαλλον δεν θα γινοταν το όλο θεμα. Αλλά κατευθείαν υιοθετησες αμυντική σταση, λέγοντας οτι ειναι δικαιωμά σου να λες οτι θες και οτι ετσι ειναι, χωρίς στην ουσια ο άλλος να σου έχει επιτεθει.valerakievelinaki έγραψε:οταν λοιπον γραφεις κατι και ο αλλος σου λεει ξερεις να γραφεις με περισοτερη προσοχη η να μην εκφραζεις αυτο ,αυτο ειναι λαθος λες σε ποιο σημειο δεν ημουν προσεκτικη ;;; γιατι να μην μπορω να εκφρασω αυτο που θελω ;; ( εδω μπαινουν τρολ και γραφουν οτι τους ερχεται πχ ) και γιατι να κρινει λαθος κατι ας πουμε που εγω δεν το θεωρω ;;;κλπ λες τωρα αυτη παρακολουθει τι γραφω ;;;πως το γραφω ;;;τι εννοω ;;; και τι λογος της πεφτει ;;
valerakievelinaki έγραψε:natali-maria έγραψε:Βαρβάρα μου μην χαλιέσε άλλο!Δεν αξίζει !
ε μα πες το χριστιανη μου !!!!!!!!υπαρχουν και τα πμ !!
valerakievelinaki έγραψε:litsakos έγραψε:valerakievelinaki έγραψε:κοιτα λιτσα ο θηλασμος δεν συγκρινετε με ΤΙΠΟΤΑ αλλα δεν ειναι μονο ο θηλασμος στην ζωη μας !!και ξερεις ποτε το καταλαβα ;;; οταν σταματησα να θηλαζω !! ετρεμα μην ερθει αυτη η μερα ειχε γινει τροπος ζωης για εμενα και δεν μπορουσα να φαναστω πως θα περασει μερα που να μην θηλασω ! τα παιδιαμας δεν εχουν μνημες απο τον θηλασμο ( εκτος αν ειναι πανω απο 4 ετων ) δεν ειμαστε μονο στηθος για τα παιδια μας ειμαστε τα παντα για αυτα και μας λατρευουν ειτε τα θηλασαμε ειτε οχι ! οθηλασμος ειναι και τροπος ταισματος ειτε θελουμε να το δεχτουμε ειτε οχι !!
ασε ρε λιτσα τωρα.............θα μυρισω τα νυχια μου για να γραψω αυτα που θελετε να ακουσετε ;;;
βεβαια αυριο που θα τα φτιαξω marble κατι μπορει να γινει !
Ρε βαρβαρα, ΔΕΝ σου κάνω επίθεση, για το όνομα του Θεου πια!!!!valerakievelinaki έγραψε:Nena έγραψε:Αυτο που γραφεις εδω ειναι πολυ ωραιο, και αν το εγραφες εκεινη την ωρα μαλλον δεν θα γινοταν το όλο θεμα. Αλλά κατευθείαν υιοθετησες αμυντική σταση, λέγοντας οτι ειναι δικαιωμά σου να λες οτι θες και οτι ετσι ειναι, χωρίς στην ουσια ο άλλος να σου έχει επιτεθει.valerakievelinaki έγραψε:οταν λοιπον γραφεις κατι και ο αλλος σου λεει ξερεις να γραφεις με περισοτερη προσοχη η να μην εκφραζεις αυτο ,αυτο ειναι λαθος λες σε ποιο σημειο δεν ημουν προσεκτικη ;;; γιατι να μην μπορω να εκφρασω αυτο που θελω ;; ( εδω μπαινουν τρολ και γραφουν οτι τους ερχεται πχ ) και γιατι να κρινει λαθος κατι ας πουμε που εγω δεν το θεωρω ;;;κλπ λες τωρα αυτη παρακολουθει τι γραφω ;;;πως το γραφω ;;;τι εννοω ;;; και τι λογος της πεφτει ;;
σοβαρα ε;;;;για ξαναδιαβασε καλητερα ....
natali-maria έγραψε:valerakievelinaki έγραψε:litsakos έγραψε:valerakievelinaki έγραψε:κοιτα λιτσα ο θηλασμος δεν συγκρινετε με ΤΙΠΟΤΑ αλλα δεν ειναι μονο ο θηλασμος στην ζωη μας !!και ξερεις ποτε το καταλαβα ;;; οταν σταματησα να θηλαζω !! ετρεμα μην ερθει αυτη η μερα ειχε γινει τροπος ζωης για εμενα και δεν μπορουσα να φαναστω πως θα περασει μερα που να μην θηλασω ! τα παιδιαμας δεν εχουν μνημες απο τον θηλασμο ( εκτος αν ειναι πανω απο 4 ετων ) δεν ειμαστε μονο στηθος για τα παιδια μας ειμαστε τα παντα για αυτα και μας λατρευουν ειτε τα θηλασαμε ειτε οχι ! οθηλασμος ειναι και τροπος ταισματος ειτε θελουμε να το δεχτουμε ειτε οχι !!
ασε ρε λιτσα τωρα.............θα μυρισω τα νυχια μου για να γραψω αυτα που θελετε να ακουσετε ;;;
Barbara...
[b]
natali-maria έγραψε:valerakievelinaki έγραψε:litsakos έγραψε:valerakievelinaki έγραψε:κοιτα λιτσα ο θηλασμος δεν συγκρινετε με ΤΙΠΟΤΑ αλλα δεν ειναι μονο ο θηλασμος στην ζωη μας !!και ξερεις ποτε το καταλαβα ;;; οταν σταματησα να θηλαζω !! ετρεμα μην ερθει αυτη η μερα ειχε γινει τροπος ζωης για εμενα και δεν μπορουσα να φαναστω πως θα περασει μερα που να μην θηλασω ! τα παιδιαμας δεν εχουν μνημες απο τον θηλασμο ( εκτος αν ειναι πανω απο 4 ετων ) δεν ειμαστε μονο στηθος για τα παιδια μας ειμαστε τα παντα για αυτα και μας λατρευουν ειτε τα θηλασαμε ειτε οχι ! οθηλασμος ειναι και τροπος ταισματος ειτε θελουμε να το δεχτουμε ειτε οχι !!
Barbara...
[b]
natali-maria έγραψε:
Το ίδιο γινόταν και θα γίνετε!Το ίδιο έγινε και τότε με την Αννα1975 την ασύντακτη μανταμίτσα!Δεν πήρα μέρος τότε γιατί θα λέγανε κάποιες οτι είναι φίλη μου και την υποστηρίζω!Δεν είδα όμως κάποια απο εσάς να μπεί και να πεί την άποψη της περι του θέματος και για να λυθεί η παρεξήγηση!Και να 'μαστε σήμερα πάλι εδώ βλέποντας και ακούγοντας τα ίδια πράγματα!Αυτή την φορά όμως να προσπαθεί η καθε μια σας να υπερασπίσει τον εαυτό της και τις "φίλες"της!!
litsakos έγραψε:natali-maria έγραψε:valerakievelinaki έγραψε:litsakos έγραψε:valerakievelinaki έγραψε:κοιτα λιτσα ο θηλασμος δεν συγκρινετε με ΤΙΠΟΤΑ αλλα δεν ειναι μονο ο θηλασμος στην ζωη μας !!και ξερεις ποτε το καταλαβα ;;; οταν σταματησα να θηλαζω !! ετρεμα μην ερθει αυτη η μερα ειχε γινει τροπος ζωης για εμενα και δεν μπορουσα να φαναστω πως θα περασει μερα που να μην θηλασω ! τα παιδιαμας δεν εχουν μνημες απο τον θηλασμο ( εκτος αν ειναι πανω απο 4 ετων ) δεν ειμαστε μονο στηθος για τα παιδια μας ειμαστε τα παντα για αυτα και μας λατρευουν ειτε τα θηλασαμε ειτε οχι ! οθηλασμος ειναι και τροπος ταισματος ειτε θελουμε να το δεχτουμε ειτε οχι !!
Barbara...
[b]
εσυ μαρη τι προσκυνας? για το νυχι μαρμαρο?
Ρε Ναταλι μην αρχιζεις με τις "φιλες" τωρα...
natali-maria έγραψε:litsakos έγραψε:natali-maria έγραψε:valerakievelinaki έγραψε:litsakos έγραψε:valerakievelinaki έγραψε:κοιτα λιτσα ο θηλασμος δεν συγκρινετε με ΤΙΠΟΤΑ αλλα δεν ειναι μονο ο θηλασμος στην ζωη μας !!και ξερεις ποτε το καταλαβα ;;; οταν σταματησα να θηλαζω !! ετρεμα μην ερθει αυτη η μερα ειχε γινει τροπος ζωης για εμενα και δεν μπορουσα να φαναστω πως θα περασει μερα που να μην θηλασω ! τα παιδιαμας δεν εχουν μνημες απο τον θηλασμο ( εκτος αν ειναι πανω απο 4 ετων ) δεν ειμαστε μονο στηθος για τα παιδια μας ειμαστε τα παντα για αυτα και μας λατρευουν ειτε τα θηλασαμε ειτε οχι ! οθηλασμος ειναι και τροπος ταισματος ειτε θελουμε να το δεχτουμε ειτε οχι !!
Barbara...
[b]
Λίτσα δεν παίζεσε !βλέπω το όνομα σου και λέω οκ,ετοιμάσου,σου την λέει!Και βλέπω αυτό
και έχω πεθάνει στο γέλιο λέμε !
chicken έγραψε:natali-maria έγραψε:
Το ίδιο γινόταν και θα γίνετε!Το ίδιο έγινε και τότε με την Αννα1975 την ασύντακτη μανταμίτσα!Δεν πήρα μέρος τότε γιατί θα λέγανε κάποιες οτι είναι φίλη μου και την υποστηρίζω!Δεν είδα όμως κάποια απο εσάς να μπεί και να πεί την άποψη της περι του θέματος και για να λυθεί η παρεξήγηση!Και να 'μαστε σήμερα πάλι εδώ βλέποντας και ακούγοντας τα ίδια πράγματα!Αυτή την φορά όμως να προσπαθεί η καθε μια σας να υπερασπίσει τον εαυτό της και τις "φίλες"της!!
Σε εκείνο το θέμα είχα μιλήσει για εκείνο το θέμα και είχα τοποθετηθεί.
Η άποψη της φίλης σου ήταν λάθος και απόλυτη.
Ξαναείπα τότε πως ήμουν υπερβολική στην αντίδρασή μου, όμως αυτά που υποστήριζα τα υποστηρίζω ακόμα.
Απο ότι είδες σε αυτό το θέμα δεν αντέδρασα το ίδιο γιατί το επίπεδο δεν είναι το ίδιο.
Αν νομίζεις πως επειδή μια φορά μαλλιοτραβήχτηκα, δεν έχω δικαίωμα να ξαναδιαφωνήσω (πάνω στο ίδιο θέμα πάντα) λυπάμαι, αλλά καταλαβαίνεις και εσύ οτι αυτό είναι οξύμωρο.
Δεν σου έχω δώσει κανένα δικαίωμα οτι είμαι εμπαθής ή οτι δεν σέβομαι τον συνομιλητή μου, τουλάχιστον όσον αφορά άτομα που αξίζουν να τους συμπεριφερθείς με σεβασμό.
Είναι άδικο αυτό που προσπαθείς να κάνεις και το ξέρεις καλύτερα απο εμένα.
Αν θέλεις να υπερασπιστείς την φίλη σου, κάντο με άλλο τρόπο.
litsakos έγραψε:natali-maria έγραψε:litsakos έγραψε:natali-maria έγραψε:valerakievelinaki έγραψε:litsakos έγραψε:valerakievelinaki έγραψε:κοιτα λιτσα ο θηλασμος δεν συγκρινετε με ΤΙΠΟΤΑ αλλα δεν ειναι μονο ο θηλασμος στην ζωη μας !!και ξερεις ποτε το καταλαβα ;;; οταν σταματησα να θηλαζω !! ετρεμα μην ερθει αυτη η μερα ειχε γινει τροπος ζωης για εμενα και δεν μπορουσα να φαναστω πως θα περασει μερα που να μην θηλασω ! τα παιδιαμας δεν εχουν μνημες απο τον θηλασμο ( εκτος αν ειναι πανω απο 4 ετων ) δεν ειμαστε μονο στηθος για τα παιδια μας ειμαστε τα παντα για αυτα και μας λατρευουν ειτε τα θηλασαμε ειτε οχι ! οθηλασμος ειναι και τροπος ταισματος ειτε θελουμε να το δεχτουμε ειτε οχι !!
Barbara...
[b]
Λίτσα δεν παίζεσε !βλέπω το όνομα σου και λέω οκ,ετοιμάσου,σου την λέει!Και βλέπω αυτό
και έχω πεθάνει στο γέλιο λέμε !
γιατι να σου "την πω"? δεν την λεω ουτε στην Βαρβαρα. Ντιρεκτ μιλαω. Αλλα το νυχι νυχι!
natali-maria έγραψε:
Μόνο αυτά που λές μου φτάνουν!Να ξέρεις οτι δεν προσπαθώ να βγάλω εσένα "κακιά" και να υποστηρίξω την φίλη μου!Καλό είναι πολλές φορές να κρατάμε κάποια πράγματα για τον εαυτό μας!Απο οτι θυμάμαι η Αννα δεν είχε κάποιο θέμα μαζί σου,εσύ ξεκίνησες την αντιπαράθεση και μάλιστα είχες πει οτι της είχες απωθημένα(δεν θυμάμαι καλά) απο άλλο θέμα!Τέσπα το θέμα μου δεν είναι αυτό!Το θέμα μου είναι να μην χρησιμοποιούνται άσχημοι και άσεμνοι χαρακτηρισμοί προς άλλα μέλη!Γιατί πληγώνουν πολύ τον συνομιλητή μας!Ακόμη διαβάζω το μήνυμα σου και απορώ!Μα καλά δεν την ένοιαξε έστω και λίγο που μια ψυχή πληγώθηκε?Γιατί?Είχατε κάτι και απο χθές?Και όχι μόνο έσεις!Ολες μας!
Σε εκείνο το θέμα είχα μιλήσει για εκείνο το θέμα και είχα τοποθετηθεί.
Η άποψη της φίλης σου ήταν λάθος και απόλυτη.
Ξαναείπα τότε πως ήμουν υπερβολική στην αντίδρασή μου, όμως αυτά που υποστήριζα τα υποστηρίζω ακόμα.
Απο ότι είδες σε αυτό το θέμα δεν αντέδρασα το ίδιο γιατί το επίπεδο δεν είναι το ίδιο.
Αν νομίζεις πως επειδή μια φορά μαλλιοτραβήχτηκα, δεν έχω δικαίωμα να ξαναδιαφωνήσω (πάνω στο ίδιο θέμα πάντα) λυπάμαι, αλλά καταλαβαίνεις και εσύ οτι αυτό είναι οξύμωρο.
Δεν σου έχω δώσει κανένα δικαίωμα οτι είμαι εμπαθής ή οτι δεν σέβομαι τον συνομιλητή μου, τουλάχιστον όσον αφορά άτομα που αξίζουν να τους συμπεριφερθείς με σεβασμό.
Είναι άδικο αυτό που προσπαθείς να κάνεις και το ξέρεις καλύτερα απο εμένα.
Αν θέλεις να υπερασπιστείς την φίλη σου, κάντο με άλλο τρόπο.
Μόνο αυτά που λές μου φτάνουν!Να ξέρεις οτι δεν προσπαθώ να βγάλω εσένα "κακιά" και να υποστηρίξω την φίλη μου!Καλό είναι πολλές φορές να κρατάμε κάποια πράγματα για τον εαυτό μας!Απο οτι θυμάμαι η Αννα δεν είχε κάποιο θέμα μαζί σου,εσύ ξεκίνησες την αντιπαράθεση και μάλιστα είχες πει οτι της είχες απωθημένα(δεν θυμάμαι καλά) απο άλλο θέμα!Τέσπα το θέμα μου δεν είναι αυτό!Το θέμα μου είναι να μην χρησιμοποιούνται άσχημοι και άσεμνοι χαρακτηρισμοί προς άλλα μέλη!Γιατί πληγώνουν πολύ τον συνομιλητή μας!Ακόμη διαβάζω το μήνυμα σου και απορώ!Μα καλά δεν την ένοιαξε έστω και λίγο που μια ψυχή πληγώθηκε?Γιατί?Είχατε κάτι και απο χθές?Και όχι μόνο έσεις!Ολες μας!
Σε αυτό το θέμα χαρακτήρισα κανέναν?
Για ποιό λόγο είπες στην κοπέλα που μιλούσα πως δεν αξίζει και ανέφερες ένα παλαιότερο θέμα?
Δηλαδή αν ήθελες να με βγάλεις κακιά τι θα έκανες?
Απάντησέ μου σε παρακαλώ, γιατί το ανέφερες ενώ είναι εμφανές πως κανένα κοινό σημείο δεν έχουν οι τα δύο θέματα?
elena25 έγραψε:
Καταρχήν να ξεκαθαρίσω πως η Άννα δεν είναι φίλη μου ούτε άτομο με το οποίο είχα επαφές μέσα σε αυτό το φόρουμ (ούτε και έξω εννοείται). Δεύτερον, δεν έχω κάτι με την chicken, δεν την ξέρω δε με ξέρει. Τρίτον, δεν πάω να το παίξω έξυπνη ούτε προσπαθώ να δημιουργήσω ένταση. Τέταρτον, δεν θα πω όσα πρόκειται να πω με ειρωνικό τόνο. Τα ξεκαθαρίζω αυτά προς αποφυγήν παρεξηγήσεων.
Αυτά που σου έχω υπογραμμίσει στο συγκεκριμένο ποστ chicken μου, προσωπικά εμένα με ενόχλησαν. Και θα εξηγήσω το γιατί.
Λες ότι η άποψη της Άννας ήταν απόλυτη και λάθος. Δέχομαι τον όρο "απόλυτη" (και εμένα έτσι μου είχε φανεί) δεν αποδέχομαι τον όρο "λάθος" (αν και ούτε εγώ συμφωνώ με αυτά που είχε πει τότε). Ποιοι είμαστε εμείς που θα κρίνουμε την άποψη του καθενός. Άλλο να λέμε ότι δε τη συμμεριζόμαστε και δεν την εφαρμόζουμε και στην τελική δεν την παραδεχόμαστε εμείς προσωπικά ως σωστή και τελείως άλλο το να ακυρώνουμε την άποψη του άλλου. Τώρα δηλαδή κατ' εμέ κάνεις ακριβώς αυτό που έκανε και η Άννα τότε. Είσαι δηλαδή απόλυτη και ακυρώνεις όλες τις άλλες απόψεις.
Διαφωνώ επίσης κάθετα σε αυτό που είπες για το επίπεδο. Ποια είσαι εσύ και εγώ και η κάθε μία άλλη εδώ μέσα που θα κρίνουμε το επίπεδο του άλλου; Δε συμφωνείς; Στην τελική αν θεωρούμε ότι το επίπεδό μας είναι υψηλότερο από κάποιου άλλου αυτό που θα έπρεπε να κάνουμε είναι να μην ασχοληθούμε με αυτόν, όχι να ρίξουμε και το δικό μας επίπεδο (που υποτίθεται θεωρούμε υψηλότερο) στο δικό του κατώτερο ύψος (κατά τη δική μας άποψη πάντα).
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης