Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
724 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 724 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 11]

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nena έγραψε:
Συμφωνω με το οτι η πόρωση υπερ του θηλασμου προκαλει ενοχές σε αυτες που δεν καταφεραν να θηλάσουν, και στ'αληθεια δεν ειναι αυτος ο σκοπος εδω.
Αλλά και το να μην αποδεχομαστε και τις αρετες του θηλασμου οδηγει σε μαμαδες που δεν θηλάζουν.
ω ναι.
όπως και το αλλο ακρο οδηγει σε αγχωμενες (ειδικα πρωτομανούλες--εγω ημουν μια τετοια) που απο το αγχος κ τα -ΠΡΟΣΕΧΕ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΜΑΙΕΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ Κ ΘΑ ΤΟ ΤΑΙΖΟΥΝ ΚΡΥΦΑ
τα ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ -ΟΥΤΕ ΜΠΙΜΠΕΡΟ-
τα ΘΑ ΜΑΤΩΣΟΥΝ ΟΙ ΘΗΛΕΣ ΣΟΥ- ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΣΥΓΧΥΣΗ ΘΗΛΩΝ ΑΝ ΒΑΛΕΙ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ μπλα μπλα επαθα PANIC ATTACK και σε συνδοιασμο με τις τρελαμενες μου ορμονες κοντεψα να το χασω τελειως.
και ολα αυτα γιατι εκανα το λαθος να μην ενημερωθω μονο απο site υπευθυνα - αλλα κ απο ενα φορουμ με υπερμαχους του θηλασμου- καλυτερα να πω ταλιμπαν του θηλασμου που σπερνουν τον πανικο δεξια κ αριστερα. (δεν θα πω ποιο)----->

mama katerina έγραψε:το να λεμε τα οφελη του θηλασμου δεν σημαινει αυτοματα πως κατηγορουμε μια μανουλα που δεν θηλασε αυτο πρεπει να κατανοησουμε ολες.. ειτε αρεσει ειτε δεν αρεσει δεν υπαρχει καλυτερο πραγμα απο το να θηλασεις το παιδι σου... τι να κανουμε τωρα να μην το λεμε για να μην πληγωθει καποια που δεν θηλασε? (βαζω κι εμενα μεσα) δικαιωμα της και σεβαστοι οι λογοι που δεν το εκανε αλλα η αληθεια πρεπει να λεγεται και οχι αυτη να ονομαζεται "επιθεση"

συμφωνω.
δεν μαρεσει ο φανατισμος - αλλα οταν ξερω οτι κατι ειναι καλο το υποστηρίζω- και προσεχω απ'την μια να μην επηρεασω αρνητικα αλλα κ απο την αλλη να μην τρομοκρατησω κάποια που θα θελει/ (θα) ειναι στην προσπάθεια να θηλασει.
δεν αναφερομαι στις γυναικες που δεν θελησαν απο επιλογη να θηλασουν. αυτο ειναι προσωπικη επιλογη- οι άλλες που θελουν με ενδιαφερει να τα καταφερουν.

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ρε κοριτσια τι και αν διαφωνησει η μια με την αλλη?Σιγα το πραγμα! Μωρα ειμαστε? Στην "εξω" ζωη ειστε ολες τοσο politically correct πια?
Και ναι καλα κανουν κ επιμενουν να γραφουν αυτο που πιστευουν (κ μενα βαζω μεσα) γιατι δεν το κανουν ολες απο εγωισμο,καποιες ειλικρινα θελουν να βοηθησουν μια νεα μαμα,μια εγκυο που διαβαζει.
Κ Βαρβαρα, απευθυνομαι σε σενα προσωπικα, επειδη διαφωνουν μαζι σου δεν σημαινει οτι σε ειρωνευονται ή σου κανουν επιθεση,υπαρχει κ το ενδεχομενο να κανεις και εσυ λαθος ξερεις. Πολλες θηλασαμε,θηλαζουμε,δεν θηλασαμε κτλ δεν ειμαστε φωστηρες ολες μας...
Δεν μ αρεσε η ειρωνια σου προς την Νενα καθολου. Ουτε προς την τσικεν,αλλα ιδιως η Νενα δεν εχει ουτε πορωση (ειναι προσβλητικη η λεξη για μενα) ουτε ειναι κανενα ζαβο που κανει την εξυπνη.Τοση ωρα γραφει κοσμια χωρις να προσβαλει κ χωρις να αφηνει περιθωρια για παρεξηγηση,ειναι πολυ σαφης σε αυτα που λεει. Αλλα αφου δεν θελεις να επιχειρηματολογεις γενικα (δικαιωμα σου εξαλλου) μην προσπαθεις να βγαλεις ειρωνα τον συνομιλητη σου. Εμενα ας πουμε οταν καποιος γραφει κατι κ ανοιγουμε διαλογο με ενοχλει οταν αρνειται να μου εξηγησει κατι, αισθανομαι οτι με γραφει να το πω ετσι.

Κκοριτσια το θεμα "καλη μαμα-κακη μαμα" καταντησε μπαναλ πια.Φτανει ετσι?

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mama katerina έγραψε:το να λεμε τα οφελη του θηλασμου δεν σημαινει αυτοματα πως κατηγορουμε μια μανουλα που δεν θηλασε αυτο πρεπει να κατανοησουμε ολες.. ειτε αρεσει ειτε δεν αρεσει δεν υπαρχει καλυτερο πραγμα απο το να θηλασεις το παιδι σου... τι να κανουμε τωρα να μην το λεμε για να μην πληγωθει καποια που δεν θηλασε? (βαζω κι εμενα μεσα) δικαιωμα της και σεβαστοι οι λογοι που δεν το εκανε αλλα η αληθεια πρεπει να λεγεται και οχι αυτη να ονομαζεται "επιθεση"

συμφωνω περα για περα με αυτα που γραφεις.

beba160a

beba160a
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
επεσα πανω στο θεμα την στιγμη ακριβως που θηλαζω το μικρακι μου.
(ναι ταυτοχρονα το κανω).
ειμαι πολυ χαρουμενη που καταφερα μεχρο στιγμης να θηλασω αποκλειστικα για τους λογους που ολες ξερουμε.
αισθανομαι απεραντη ευτυχια οταν την κοιταζω να πινει με λαχταρα το γαλατακι της και μς κοιταει στα ματια.
θα ενιωθα ομως την ιδια ικανοποιηση και αν την ταιζα με ξενο γαλα γιατι και παλι θα ειχα κανει το καλυτερο δυνατο που μπορουσα και θα την αγαπουσα το ιδιο.
ευχης εργο να θηλασει μια μητερα το παιδι της αλλα κι αν δεν γινει ετσι δεν συμαινει οτι το αγαπα η το φροντιζει λιγοτερο...
love μου κι εγω ειναι καπνιστρια και φανατικη καφετζου,,,
πινω φραπα ντεκαφεινε και 3-4 τσιγαρακια με ελαχιστη πισσα και νικοτινη.

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεν θήλασα καθόλου -έπαθα μελαγχολία έβαζα τα κλάματα και ειλικρινά έκανα καιρό να το ξεπεράσω .
Το παιδί μου δεν αρρώστησε πρώτη φορά που αρρώστησε σοβαρά ήταν όταν πήγε στο προνήπιο είναι μια φάση που όλα τα παιδάκια αρρωσταίνουν .
Αν τότε διάβαζα ένα θέμα περί θηλασμού όπως είναι γραμμένο εδω μέσα μπορεί και να αυτοκτονούσα . Τι εννοώ ; ναι ο Θηλασμός προσφέρει πολλά στο παιδί και στη μητέρα αλλά δεν είναι και κανόνας .
Επίσης αναφέρεται συχνά το συναισθηματικό δέσιμο της μάνας και του παιδιού -ούτε αυτό είναι κανόνας έχω δει γυναίκα να κλαίει και να έχει φρικτούς πόνους από τις πληγωμένες θηλές η ένα μωρό να μην μπορεί να πιάσει το στήθος και να επικρατεί εκνευρισμός .
Εν κατακλείδι λοιπόν όλα είναι σχετικά .

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
litsakos έγραψε:Ρε κοριτσια τι και αν διαφωνησει η μια με την αλλη?Σιγα το πραγμα! Μωρα ειμαστε? Στην "εξω" ζωη ειστε ολες τοσο politically correct πια?
Και ναι καλα κανουν κ επιμενουν να γραφουν αυτο που πιστευουν (κ μενα βαζω μεσα) γιατι δεν το κανουν ολες απο εγωισμο,καποιες ειλικρινα θελουν να βοηθησουν μια νεα μαμα,μια εγκυο που διαβαζει.
Κ Βαρβαρα, απευθυνομαι σε σενα προσωπικα, επειδη διαφωνουν μαζι σου δεν σημαινει οτι σε ειρωνευονται ή σου κανουν επιθεση,υπαρχει κ το ενδεχομενο να κανεις και εσυ λαθος ξερεις. Πολλες θηλασαμε,θηλαζουμε,δεν θηλασαμε κτλ δεν ειμαστε φωστηρες ολες μας...
Δεν μ αρεσε η ειρωνια σου προς την Νενα καθολου. Ουτε προς την τσικεν,αλλα ιδιως η Νενα δεν εχει ουτε πορωση (ειναι προσβλητικη η λεξη για μενα) ουτε ειναι κανενα ζαβο που κανει την εξυπνη.Τοση ωρα γραφει κοσμια χωρις να προσβαλει κ χωρις να αφηνει περιθωρια για παρεξηγηση,ειναι πολυ σαφης σε αυτα που λεει. Αλλα αφου δεν θελεις να επιχειρηματολογεις γενικα (δικαιωμα σου εξαλλου) μην προσπαθεις να βγαλεις ειρωνα τον συνομιλητη σου. Εμενα ας πουμε οταν καποιος γραφει κατι κ ανοιγουμε διαλογο με ενοχλει οταν αρνειται να μου εξηγησει κατι, αισθανομαι οτι με γραφει να το πω ετσι.

αποψη σου !

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οταν καποιος κρινει τα γραφομενα σου και τα λεει λαθος η αυτο που ειπες ηταν υπερβολικο η δεν επρεπε να πεις εκεινο και το αλλο ;;; αυτο πως το λες ;;;

dimitra37

dimitra37
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Νομιζω οτι εχουμε μπερδεψει το θεμα με το Θηλαζω= αγαπαω και με αγαπαει το παιδι μου. Με το θηλασμο κανεις δεν αγαπαει περισσοτερο ειτε θηλασεις ειτε οχι η αγαπη ειναι ιδια υπαρχει ομως αλλο δεσιμο. Οταν ξεκινησα να θηλαζω η μπεμπα ετρωγε απο μενα τωρα της δινω δικο μου γαλα αλλα με το μπιμπερο υπαρχει διαφορα αλλα αυτο δεν με κανει καλυτερη μανα ειμαι η ιδια μανα ειτε θηλασω ειτε δωσω μπιμπερο με δικο μου γαλα ειτε δωσω ξενο και το ιδιο με αγαπαει το μωρο μου.

http://www.worldjamboree.gr

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα και απο μενα τα διαβασα ολα τα ποστ και απλα θα σας γραψω και την δικη μου εμπειρια. Λοιπον η μητερα μου με θηλασε μεχρι 18 μηνων ειχα βγαλει δοντια και το εβρισκα και αστειο να της δαγκωνω της θηλες και η καημενη πονουσε. Οσο για μενα γεννησα μια μικρουλα 36 εβδομαδων την κρατησαν στην ενταντικη φροντιδα για 10 ημερες της δωσανε ξενο γιατι δεν γινοτανε αλλιως αλλα ταυτοχρονα προσπαθουσα και να την θηλαζω και οποτε δεν ημουν εκει της εστελνα γαλα που εβγαζα με το θηλαστρο. Ωστοσο πηγαινοντας σπιτι και το μωρο μου ητανε λιποβαρες το θηλαζα πρωτα και μετα της εδινα και συμπληρωμα. Αυτο γινοτανε μεχρι 6 μηνων μετα δεν ειχα αλλο εβγαζα 2 σταγονες με το ζορι εντομεταξυ ειχε βγαλει δοντακια απο τον τριτο μηνα και με δαγκωνε Razz (τοτε καταλαβα την μανα μου). Οποτε μετα απο ολα αυτα το δικο μου μωρο μου εχει αρρωστησει 2 αντε 3 φορες με μυξες πυρετο και βηχα και καναμε και εισπνοες. Εγω δεν αρρωσταινω ευκολα και δεν θυμαμαι ουτε η μητερα μου να μου εχει πει τιποτα. Φανταστειτε οτι μεχρι 5 χρονων μετακινουμασταν χειμωνα καλοκαιρι αθηνα ή ταξιδια μονο με μηχανη και εγω φασκιωμενη στην μεση γιατι δεν ειχαμε αυτοκινητο και δεν αρρωσταινα με τιποτα, η πρωτη φορα που αρρωστησα ητανε οταν πηρανε αυτοκινητο, απιστευτο???? Εγω πιστευω οτι ειναι καλο και μακαρι να ειχα κι αλλο για να την θηλασω μεχρι και τα 2!!!! Αυτα απο μενα. ΕΡΕΥΝΑ : ΘΥΛΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ - Σελίδα 7 417472

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
valerakievelinaki έγραψε:
litsakos έγραψε:Ρε κοριτσια τι και αν διαφωνησει η μια με την αλλη?Σιγα το πραγμα! Μωρα ειμαστε? Στην "εξω" ζωη ειστε ολες τοσο politically correct πια?

αποψη σου !

ε ναι,εγω γραφω δικη μου ειναι η αποψη..τι θες να πεις?

valerakievelinaki έγραψε:οταν καποιος κρινει τα γραφομενα σου και τα λεει λαθος η αυτο που ειπες ηταν υπερβολικο η δεν επρεπε να πεις εκεινο και το αλλο ;;; αυτο πως το λες ;;;

συνηθως το λεω "διαλογο". Μπορεις οντως να κανεις λαθος ή μπορει να εισαι σωστη αλλα να διατυπωνεις κατι λαθος.Η μπορει να ειναι ο αλλος λαθος.Τον αντικρουεις απλα,μπορεις κ να αδιαφορησεις αλλα ετσι δεν κανεις κουβεντα,κ παλι αποψη μου.

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
beba160a έγραψε:επεσα πανω στο θεμα την στιγμη ακριβως που θηλαζω το μικρακι μου.
(ναι ταυτοχρονα το κανω).
ειμαι πολυ χαρουμενη που καταφερα μεχρο στιγμης να θηλασω αποκλειστικα για τους λογους που ολες ξερουμε.
αισθανομαι απεραντη ευτυχια οταν την κοιταζω να πινει με λαχταρα το γαλατακι της και μς κοιταει στα ματια.
θα ενιωθα ομως την ιδια ικανοποιηση και αν την ταιζα με ξενο γαλα γιατι και παλι θα ειχα κανει το καλυτερο δυνατο που μπορουσα και θα την αγαπουσα το ιδιο.
ευχης εργο να θηλασει μια μητερα το παιδι της αλλα κι αν δεν γινει ετσι δεν συμαινει οτι το αγαπα η το φροντιζει λιγοτερο...
love μου κι εγω ειναι καπνιστρια και φανατικη καφετζου,,,
πινω φραπα ντεκαφεινε και 3-4 τσιγαρακια με ελαχιστη πισσα και νικοτινη.

Κοριτσακι μου ακριβως οπως τα γραφεις ειναι....
Κι εγω που δεν τον θηλασα το ιδιο ακριβως νιωθω μια ευτυχια απεραντη σα πινει και με κοιτα....

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
valerakievelinaki έγραψε:οταν καποιος κρινει τα γραφομενα σου και τα λεει λαθος η αυτο που ειπες ηταν υπερβολικο η δεν επρεπε να πεις εκεινο και το αλλο ;;; αυτο πως το λες ;;;
Ναι ρε Βαρβαρα, μπορεις να απαντας χωρίς να ειρωνεύεσαι, αυτο ειναι που ενοχλησε!! Όπως και το οτι φανηκε να ενοχλείσαι απο την αντίθετη άποψη, και κατευθείαν ύψωσες το τειχος "ειναι η άποψή μου, αν δε σου αρεσει μην τη διαβαζεις". Δεν ειναι αυτο το θεμα.

Επίσης, η τσικεν ειπε "καλο θα ειναι να μην προωθειται η άποψη αυτη ..." όσον αφορά τη φραση με την κοκακόλα, διότι απο εκεί ξεκίνησε το όλο θεμα (ατιμη κοκακολα, εσυ φταις για όλα..). Όπως το βλέπω γραμμένο δεν μου φαινεται προσβλητικό αλλά ειναι υποκειμενικο αυτό. Υπερασπίστηκες τον εαυτο σου όμως πιστευοντας οτι σου την είπε για την άποψή σου και λέγοντας τα παραπάνω.

Και για τέλος, ρε κοριτσια, ΠΟΥΘΕΝΑ στο θεμα αυτο δεν αναφερεται ΚΑΜΙΑ στις μαμαδες που δεν θηλασαν ως λιγότερο μαμάδες, ή ως άτομα που δεν αγαπάν τα παιδιά τους! ΠΟΥΘΕΝΑ!!!!!!!!!!. Ξεκολλήστε γιατι μπερδεύονται και οι υπόλοιπες!

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="litsakos"]

αποψη σου !

ε ναι,εγω γραφω δικη μου ειναι η αποψη..τι θες να πεις?

συνηθως το λεω "διαλογο". Μπορεις οντως να κανεις λαθος ή μπορει να εισαι σωστη αλλα να διατυπωνεις κατι λαθος.Η μπορει να ειναι ο αλλος λαθος.Τον αντικρουεις απλα,μπορεις κ να αδιαφορησεις αλλα ετσι δεν κανεις κουβεντα,κ παλι αποψη μου.
[/quot

μονο που ολες εχετε δικαιωμα να λετε την αποψη σας ενω εγω δεν εχω !! και καλα κανεις και την λες ετσι πρεπει οπως πρεπει και εγω να την σεβαστω και να μην σου την αλαξω !

σταθηκατε στις τελευταιες μου απαντησεις οι οποιες ναι ηταν καπως ! αν ανατρεξεις ομως σε ολα τα ποστ μου θα δεις οτι δεν επεσε καμια μου κουβεντα κατω ;;; γιατι ;; δεν ειναι αποψεις μου ;;; δεν ειχα δικαιωμα να γραψω αυτο που πιστευα ;;; και δεν καταλαβα επισης γιατι εμεινε η κοπελα με το στομα ανοιχτο ;;; επειδη θα γινω η αιτια να μην θηλασει ενα μωρο ;;; δεν ειναι αστειο ;;;

beba160a

beba160a
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
dimitra37 έγραψε:Νομιζω οτι εχουμε μπερδεψει το θεμα με το Θηλαζω= αγαπαω και με αγαπαει το παιδι μου. Με το θηλασμο κανεις δεν αγαπαει περισσοτερο ειτε θηλασεις ειτε οχι η αγαπη ειναι ιδια υπαρχει ομως αλλο δεσιμο. Οταν ξεκινησα να θηλαζω η μπεμπα ετρωγε απο μενα τωρα της δινω δικο μου γαλα αλλα με το μπιμπερο υπαρχει διαφορα αλλα αυτο δεν με κανει καλυτερη μανα ειμαι η ιδια μανα ειτε θηλασω ειτε δωσω μπιμπερο με δικο μου γαλα ειτε δωσω ξενο και το ιδιο με αγαπαει το μωρο μου.

συμφωνω μαζι σου συνονοματη εγω το δεσιμο το βιωνω καθε μερα,υπεροχη στιγμη και εμπειρια ζωης!!!!! ειμαι απο τις πολυ τυχερες, εσυ απο τις τυχερες μιας και για ενα διαστημα το βιωσες μαζι με το παιδι σου.
υπαρχουν ομως και μανουλες που δυστυχως η ψυχολογικη και σωματικη τους κατασταση δεν ευννοει το θηλασμο
και απο το να γινει το ταισμα του παιδιου τους καταναγκαστικο εργο και να βριζουν τη στιγμη που το μωρο πειναει γιατι δεν ειναι σε θεση να αντεξουν το θυλασμο καλυτερα το ξενο.
μια ηρεμη μαμα ειναι σε θεση να φροντισει το παιδι της. μια μαμα στα ορια νευρικης κρισης και καταθλιψης δεν μπορει. τι να το κανεις ενα παιδι που θυλασε και ειναι απλυτο συγκαμενο η το μεγαλωνει η γιαγια γιατι η μαμα επεσε σε καταθλιψη. (αυτα δεν τα λεω σε σενα, ειναι γενικα....μην παρεξηγηθω)

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nena έγραψε:
Ναι ρε Βαρβαρα, μπορεις να απαντας χωρίς να ειρωνεύεσαι, αυτο ειναι που ενοχλησε!! Όπως και το οτι φανηκε να ενοχλείσαι απο την αντίθετη άποψη, και κατευθείαν ύψωσες το τειχος "ειναι η άποψή μου, αν δε σου αρεσει μην τη διαβαζεις". Δεν ειναι αυτο το θεμα.

Επίσης, η τσικεν ειπε "καλο θα ειναι να μην προωθειται η άποψη αυτη ..." όσον αφορά τη φραση με την κοκακόλα, διότι απο εκεί ξεκίνησε το όλο θεμα (ατιμη κοκακολα, εσυ φταις για όλα..). Όπως το βλέπω γραμμένο δεν μου φαινεται προσβλητικό αλλά ειναι υποκειμενικο αυτό. Υπερασπίστηκες τον εαυτο σου όμως πιστευοντας οτι σου την είπε για την άποψή σου και λέγοντας τα παραπάνω.

Και για τέλος, ρε κοριτσια, ΠΟΥΘΕΝΑ στο θεμα αυτο δεν αναφερεται ΚΑΜΙΑ στις μαμαδες που δεν θηλασαν ως λιγότερο μαμάδες, ή ως άτομα που δεν αγαπάν τα παιδιά τους! ΠΟΥΘΕΝΑ!!!!!!!!!!. Ξεκολλήστε γιατι μπερδεύονται και οι υπόλοιπες!

ειρωνικο το λες εσυ ! εγω ομως οχι !τι να κανουμε τωρα ;;;

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
love έγραψε:αχχ εγω μαλλον νιωθω ενοχες που δεν θυλασα!
ειχε ικτερο το μωρο και στο νοσοκομειο δεν με αφησανε να θυλασω ααα!!και επισης με το που γεννηθηκε του δωσανε ξενο γαλα..
εμεινα στο νοσοκομειο 6 μερες και μετα αλλες τρεις μερες στο σπιτι δεν θυλαζα λογο ικτερου.
εβγαζα με το θυλαστρο το πολυ 30μλ για 15 μερες μετα τα 30 γινανε 20 μετα 10μλ..
εν το μεταξυ ηθελα απεγνωσμενα να κανω τσιγαρο απο την αλλη ομως ηθελα να θηλασω..
τελικα εκανα τσιγαρο κ δεν ξαναθηλασα..
το θεμα μου ειναι ομως οτι εγω δεν ηξερα τιποτα για τον θηλασμο !!
δεν ειχα διαβασει τιποτα οσο ημουν εγκυος..θεωρουσα οτι, α!!ενταξει ειμαι εγκυος κ μετα θα θηλασω!!
δεν ηξερα οτι κοβετε το γαλα..
νομιζα οτι κοβετε με χαπι!!

και εκει την πατησα δεν ετρωγα πολυ
εως καθολου..
επινα φραπε
και στο τελος εκανα κ τσιγαρο..
απο τον φοβο μου οτι καπνισα δεν ξαναθηλασα..

τωρα που τα σκεφτομαι ομως ειναι αργα,αν και διαβασα καπου οτι μπορεις το πολυ αν περασουν 3 μηνες απο τη γεννηση να ξανα αρχισεις το θηλασμο ομως θελει πολυ προσπαθεια!!

και επισης μπορουσα να συνεχισω τον θηλασμο αν καποιος μου ελεγε οτι πρεπει να τρωω σωστα,να μη πινω φραπε 2-3 την ημερα..
και εστω να μπορουσα να κανω ενα τσιγαρο τη μερα!!

και ξερετε γιατι εχω μετανιωσει?
γιατι ηθελα πραγματικα να θηλασω
και οχι επειδη ηξερα τα οφελη δεν ηξερα αν ειναι τοσο καλο το μητρικο γαλα,για αρρωστιες αντισωματα ,κλπ.
αλλα γιατι μολις επινε γαλα απο μενα το μωρο εγω εκλαιγα απο συγκινηση μου αρεσε παρα πολυ αυτη η επαφη...
και δεν θα τη ξεχασω ποτε...ειναι το 2ο πραγμα μετα τη γεννηση του γιου μου που με εκανε να αισθανθω τοση συγκινηση!!
μακαρι να μου ερχοτανε παλι γαλα!!!

αλλα τι να κανω δεν πειραζει(ετσι λεω δεν το νιωθω) στο επομενο νινι τουλαχιστον θα ξερω!!!

ξεπερασε τες,δεν θα σου κανουν καλο.Ουτε σε εμενα εκαναν καλο,σε καμια μας πιστευω. Smile

Βαρβαρα δεν ξερω γιατι εμεινε με το στομα ανοιχτο,ρωτα την .
Ολο το θεμααπο την αρχη το διαβαζω,κ ολα τα ποστ. Δεν παραγνωρισε καμια το γεγονος οτι εχεις εμπειρια,για την κοκα-κολα (..αντε παλι η κοκα-κολα) σου ειπε την γνωμη της.Ευγενικα την ειπε ρε Βαρβαρα! Δεν ειναι το ιδιο το βυζι με την κοκα-κολα,λες κ δεν το ξερεις..ειλικρινα πες..ιδια αισθηση εχει το βρεφος>? Αλλο η αγαπη,αλλο η τρυφεροτητα,αλλα ενα συν το εχει το βυζι,πως να γινει δλδ?Γιατι να μην το πεις?Θα σε πουν πορωμενη? Το πε κ η Κατερινα πιο πανω, μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας (αυτη ειναι η σουμα απο αυτα που ειπε).
Το ενα δεν το θηλασα,το αλλο συνεχιζω να το θηλαζω.Ειμαι ωριμος ανθρωπος,μπορω να παραδεχτω οτι δεν ειναι το ιδιο το μπουκαλι με το βυζι. Δεν νιωθω οτι με υποτιμα αυτη η παραδοχη...κ τα δυο παιδια μου ειναι κ τα αγαπαω. Θα πω σε μια μανα που δεν θηλασε οτι "ΟΚ,παμε για αλλα" αλλα δεν της πω "ναι μωρε,δεν εχασες κ τιποτα",αυτο ειναι ψεμα.Δεν ειναι?Με το χερι στην καρδια απαντησε μου.

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
1. Πού ειδες καλε οτι δεν μπορεις να πεις την άποψή σου??? Θα με τρελλάνεις τωρα??? Σου απαγόρεψε κανεις να εκφραστεις??? Ή επειδη διαφωνησε η τσικεν το θεωρησες απόπειρα να σε φιμώσει?????

2. Οι απόψεις υποστηρίζονται με επιχειρηματα. Αν εχεις μια άποψη και ο άλλος διαφωνήσει, θα πρέπει να σου παραβάλλει μια σειρα επιχειρηματα τα οποία διαμόρφωσαν την άποψή του. Εσυ πάλι θα πρέπει να αντιπαραβάλλεις τα δικά σου επιχειρηματα για να του δειξεις σε ποια βάση στηρίζεται η δική σου άποψη. Το να σου λέω εγω κάτι που ειναι η άποψή μου κι εσυ να μου απαντας "οκ εχεις δικιο" ενω πριν ειχες άλλη άποψη μου φαινεται σαρκαστικό. Αν δεν ηταν σαρκαστικό, σημαινει οτι δεν έχεις επιχειρηματα. Και χωρις επιχειρηματα δεν γίνεται διάλογος κοπελιά. Και χωρίς διάλογο δεν εχουμε δημοκρατια.

Ναι ναι το ξέρω... Άποψή μου... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Απορώ γιατί δεν το σταματάτε όλο αυτό απο την στιγμή που βλέπετε όλες οτι το θέμα έχει ξεφύγει εδώ και αρκετά μηνύματα!Πραγματικά απορώ!Τόση όρεξη έχετε πια?Ελεος!Ελεος!Ελεος!Και ναι!Αυτή είναι η δική μου άποψη!

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
natali-maria έγραψε:Απορώ γιατί δεν το σταματάτε όλο αυτό απο την στιγμή που βλέπετε όλες οτι το θέμα έχει ξεφύγει εδώ και αρκετά μηνύματα!Πραγματικά απορώ!Τόση όρεξη έχετε πια?Ελεος!Ελεος!Ελεος!Και ναι!Αυτή είναι η δική μου άποψη!

ανοιξες κ το #10 ...ανοιξε και κανενα αλλο θεμα! Laughing Ασε μας να μιλησουμε οι γυναικες!!!!

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

μονο που ολες εχετε δικαιωμα να λετε την αποψη σας ενω εγω δεν εχω !! και καλα κανεις και την λες ετσι πρεπει οπως πρεπει και εγω να την σεβαστω και να μην σου την αλαξω !

σταθηκατε στις τελευταιες μου απαντησεις οι οποιες ναι ηταν καπως ! αν ανατρεξεις ομως σε ολα τα ποστ μου θα δεις οτι δεν επεσε καμια μου κουβεντα κατω ;;; γιατι ;; δεν ειναι αποψεις μου ;;; δεν ειχα δικαιωμα να γραψω αυτο που πιστευα ;;; και δεν καταλαβα επισης γιατι εμεινε η κοπελα με το στομα ανοιχτο ;;; επειδη θα γινω η αιτια να μην θηλασει ενα μωρο ;;; δεν ειναι αστειο ;;;

διάβασα όλα τα ποστ και αυτό που γράφεις δεν το είδα.
ποιος είπε οτι δεν μπορείς να έχεις την αποψή σου;
την εξέφρασες την αποψή σου, αλλά καποιες διαφώνησαν. που είναι το κακό; σου εξήγησαν που διαφωνούν και γιατί και εσύ σταμάτησες τη συζήτηση. επέλεξες να μην εξηγήσεις περαιτέρω τη θέση σου.

chicken

chicken
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Δε θα σου πω τίποτα άλλο γιατί προφανώς με εμένα έχεις το πρόβλημα αν και δεν σου επιτέθηκα, ούτε σε ειρωνεύτικα.

Συμφωνώ απόλυτα με την Νένα και την litsakos.

& αυτή δεν είναι δική μου άποψη, κάπου το είδα γραμμένο και είπα να το αντιγράψω.....

Ωρέ που πάμε....

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
natali-maria έγραψε:Απορώ γιατί δεν το σταματάτε όλο αυτό απο την στιγμή που βλέπετε όλες οτι το θέμα έχει ξεφύγει εδώ και αρκετά μηνύματα!Πραγματικά απορώ!Τόση όρεξη έχετε πια?Ελεος!Ελεος!Ελεος!Και ναι!Αυτή είναι η δική μου άποψη!

Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
litsakos έγραψε:

ανοιξες κ το #10 ...ανοιξε και κανενα αλλο θεμα! Laughing Ασε μας να μιλησουμε οι γυναικες!!!!

Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοιτα λιτσα ο θηλασμος δεν συγκρινετε με ΤΙΠΟΤΑ αλλα δεν ειναι μονο ο θηλασμος στην ζωη μας !!και ξερεις ποτε το καταλαβα ;;; οταν σταματησα να θηλαζω !! ετρεμα μην ερθει αυτη η μερα ειχε γινει τροπος ζωης για εμενα και δεν μπορουσα να φαναστω πως θα περασει μερα που να μην θηλασω ! τα παιδιαμας δεν εχουν μνημες απο τον θηλασμο ( εκτος αν ειναι πανω απο 4 ετων ) δεν ειμαστε μονο στηθος για τα παιδια μας ειμαστε τα παντα για αυτα και μας λατρευουν ειτε τα θηλασαμε ειτε οχι ! οθηλασμος ειναι και τροπος ταισματος ειτε θελουμε να το δεχτουμε ειτε οχι !!

οταν λοιπον γραφεις κατι και ο αλλος σου λεει ξερεις να γραφεις με περισοτερη προσοχη η να μην εκφραζεις αυτο ,αυτο ειναι λαθος λες σε ποιο σημειο δεν ημουν προσεκτικη ;;; γιατι να μην μπορω να εκφρασω αυτο που θελω ;; ( εδω μπαινουν τρολ και γραφουν οτι τους ερχεται πχ ) και γιατι να κρινει λαθος κατι ας πουμε που εγω δεν το θεωρω ;;;κλπ λες τωρα αυτη παρακολουθει τι γραφω ;;;πως το γραφω ;;;τι εννοω ;;; και τι λογος της πεφτει ;;μεχρι ενα σημειο το παιρνεις στην πλακα μετα ομως λες μα τωρα να μην απαντησω στο ιδιο υφος ;;; μετα σου την δινει λιγο παραπανω ,και δεν κρατιεσαι !!!

υγ :μου εχει χαλασει το σπεις

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναταλι, αυτο που γινεται εδω εχει γινει και σε παλιότερα θεματα, και θα ξαναγινει πολλάκις αν δεν το λυσουμε μια και καλή. Σε όλα τα θεματα η διαφορά απόψεων εκλαμβάνεται ως επίθεση, και δεν μπορεις ουτε να διαφωνησεις πλέον, απο φόβο μήπως κάοπιος το πάρει στραβα. Κι ενω θα μπορουσε να γινει ενας φοβερός διάλογος, με ΠΟΛΛΕΣ απόψεις, καταλήγουμε να κλειδωνονται τα θεματα απο το μαλλιοτραβηγμα.
Οκ, ας κλειδωθει κι αυτο αν θέλετε. Ξερουμε όλες οτι θα ξανασυμβει αυτο σε επόμενα θέματα.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 11]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις