926 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #10!! Σαβ Οκτ 22, 2011 12:02 pm
mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Θα πάω. Δεν θα του περάσει... Μου έσπασε τα νεύρα κι αυτός!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
mamamatina έγραψε:Κοριτσάρες, τώρα μπήκα! Καλά εγώ πού ζω? Γιατί δεν πήρα χαμπάρι? Αμάν! Πάλι σας έχασα. Θέλω τόσο πολύ να σας γνωρίσω! Α... Εχω να πώ ότι κέρδισα τα εισητήρια για το τζιμ και το τζιτζίκι και θα πάω αύριο με τη μεγάλη μου. Έτσι λέω δηλαδή γιατί ο άντρας μου από τώρα μουρμουράει που θα κρατήσει και τους δύο μικρούς και κυρίως το μωρό!
mama rias έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ ΟΛΕΣ...ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Κ Η ΕΛΕΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΗΣΤΕΣ Κ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΟΔΙΑ ΓΛΥΚΟΥ ΦΥΣΙΚΑ.
ΦΛΩΡΑ ΦΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΔΑΝΑΗ
ΒΙΒΙΑΝ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΣΟΥ...ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΩ Κ ΕΣΕΝΑ.
ΛΙΤΣΑΚΙ ΟΠΩΣ ΕΙΔΕΣ Κ ΕΔΩ ΣΕ ΑΓΝΟΩ....
mama katerina έγραψε:ναι ρε Λιτσακι δεν τα εβγαλα κι εγω κι αυτη με το ζορι τα πετυχα μαζεμενα!
που ειναι το ολομαλλο τερας?
mama rias έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ ΟΛΕΣ...ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Κ Η ΕΛΕΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΗΣΤΕΣ Κ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΟΔΙΑ ΓΛΥΚΟΥ ΦΥΣΙΚΑ.
ΦΛΩΡΑ ΦΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΔΑΝΑΗ
ΒΙΒΙΑΝ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΣΟΥ...ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΩ Κ ΕΣΕΝΑ.
mamamatina έγραψε:Ναι ναι θα σας γράψω. Άσχετο. Τί εκδόσεις είναι ο μικρός πρίγκιπας που κρατάει ο γυιός σου?
mama katerina έγραψε:
κουμπι εμενα δεν χαρηκες που με ειδες?
ελα αυριο το πρωι για καφε με τις κορακλες!
elena25 έγραψε:blackrose έγραψε:οτι προλαβα και διαβασα. .κανατε συναντηση???αχ αντε ζηλευω!!αμαν. . .ειμαι μακρυα!
Τι κανετε?
Με ξεχασατε μηπως?
να σας κραξω?
Καλα σας φιλω! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Ειχαμε καμια ανακοινωση εγκυμοσυνης οσο ελειψα?
καλησπεραα!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Πού είσαι βρε Κλειώ;;; Τι κάνεις; Διάβασα τα νέα σου στις Μανούλες Μαϊου. Πώς πάει η μετακόμιση; Τακτοποιηθήκατε; Όλα καλά;
Κατερινάκι εννοείται πως θα έρθω όποτε μου πείτε!
litsakos έγραψε:mama katerina έγραψε:ναι ρε Λιτσακι δεν τα εβγαλα κι εγω κι αυτη με το ζορι τα πετυχα μαζεμενα!
που ειναι το ολομαλλο τερας?
χαχαχαχα!αμ το παιδακι που κοιμαται μονο του??οεο?πού ειναι??
του το ειπα τωρα που πηγε για υπνο,να κλεισουμε τα φωτακια (εχουμε γιρλαντα) κ να κανεις νανι,μονος σου..."οχι,δεν θελω μονος μου"...τιποτα δεν εμεινε απο την προβολη...πεταμενα λεφτααααα!!!mama rias έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ ΟΛΕΣ...ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Κ Η ΕΛΕΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΗΣΤΕΣ Κ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΟΔΙΑ ΓΛΥΚΟΥ ΦΥΣΙΚΑ.
ΦΛΩΡΑ ΦΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΔΑΝΑΗ
ιιιιι!!!κ λεγα στην επομενη συνατηση να φερω επιθεματα στηθους!τιποτα δεν θα σου φερω!σνομπαρια!mamamatina έγραψε:Ναι ναι θα σας γράψω. Άσχετο. Τί εκδόσεις είναι ο μικρός πρίγκιπας που κρατάει ο γυιός σου?
εκδ. Πατακη, τιμη 7,65.Η κλασσικη εκδοση ειναι.
mama rias έγραψε:mama katerina έγραψε:
κουμπι εμενα δεν χαρηκες που με ειδες?
ελα αυριο το πρωι για καφε με τις κορακλες!
ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΙΔΑ Κ ΕΣΕΝΑ ΚΟΥΜΠΑΡΑ...ΑΣΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΧΕΙΜΩΝΙΑΣΕ ΘΑ ΒΛΕΠΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ Κ ΑΝ!!!
ΑΥΡΙΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ
ΤΩΡΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ
blackrose έγραψε:elena25 έγραψε:blackrose έγραψε:οτι προλαβα και διαβασα. .κανατε συναντηση???αχ αντε ζηλευω!!αμαν. . .ειμαι μακρυα!
Τι κανετε?
Με ξεχασατε μηπως?
να σας κραξω?
Καλα σας φιλω! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Ειχαμε καμια ανακοινωση εγκυμοσυνης οσο ελειψα?
καλησπεραα!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Πού είσαι βρε Κλειώ;;; Τι κάνεις; Διάβασα τα νέα σου στις Μανούλες Μαϊου. Πώς πάει η μετακόμιση; Τακτοποιηθήκατε; Όλα καλά;
Κατερινάκι εννοείται πως θα έρθω όποτε μου πείτε!
Καλα ειμαι κι εγω !! βλεπω κοντευει να κλεισει και το νουμερο 10 παμε για 11 . . Αλλα τι να πρωτοδιαβασω ρε σκατουλες??? Παντως οσες ειστε κοντα ειστε πολυ τυχερες πραγματικα,μακαρι να ημουν κοντα και να μπορουσα να σκαω μυτη ανα πασα στιγμη!!!Αλλα καποια στιγμη ελπιζω να γινει κ αυτο και να με δειτε live κι εμενα το κακομοιρο. . . . .!
elena25 έγραψε:Τα έφτυσα σήμερα... Και ακόμα δεν τελείωσα! Θα είναι μεγάλη και αυτή η νύχτα...
Δεν παραπονιέμαι καθόλου όμως! Ας έχω δουλειά και ας κουράζομαι!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:καληνυχτα κοριτσια.ωρα για υπνο.
φανταζομαι μεχρι να μπω εγω αυριο θα ανοιξετε και το 11.πολυλογουδες.
elena25 έγραψε:Καληνύχτα Γεωργία!
Έχω τρομερή όρεξη για βόλτα απόψε... Τίποτα το ιδιαίτερο, απλά μια βόλτα για περπάτημα... Τι κρίμα που δεν μπορώ να πάω... Α μα πια, μελαγχόλησα πάλι...
mamamatina έγραψε:Θα πάω. Δεν θα του περάσει... Μου έσπασε τα νεύρα κι αυτός!
natali-maria έγραψε:Κορίτσια επειδή τις τελευταίες μέρες μπαίνω σας γράφω και δεν μου απαντάει καμία θέλω να ρωτήσω!Φαίνονται αυτά που γράφω ή έχει γίνει κάποια παρεξήγηση και δεν μου μιλάτε?Αν μπορεί κάποια ας μου απαντήσει!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης