976 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #11!! Δευ Οκτ 31, 2011 4:12 pm
cretanvenus
Η ψυχή της παρέας!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
naysika έγραψε:evvi έγραψε:valerakievelinaki έγραψε:πολυ το γουσταρω το πλεξιμο !! ειναι πολυ ωραιο και πραγματικα χαλαρωτικο και δημιουργικο ........ εφτιαξα περυσι 2 φουστανακια των κοριτσιων και ολοι με ρωτουσαν απο που τα αγορασα !!
κοριτσια εχετε φτιαξει λουκουμαδες ;;; σκεφτομαι να φτιαξω σημερα να δω αν θα καταφερω τιποτα !!
και εγω πλεκω μ αρεσει πολυ
Βαρβαρα ποτε θα με μαθεις;αληθεια το λεω το σκεφτομαι πολυ σοβαρα τωρα τελευταια1
naysika έγραψε:MariaM έγραψε:elena25 έγραψε:Γιατί βρε Μαρία; Υπάρχει κάποιο πρόβλημα;
Όχι απλά θέλει να του κατεβάσει το πετσάκι!
μην σε στανεχω αυτο Μαρακι!!το ειχε και ο ενας μου γιος!! δεν κατεβαινε μεχρι κατω πηγαμε στο παιδων που ειχε προοιγηθη μια εβδομαδα με μια αλοιφουλα για να το μουδιαζει και οταν πηγαμε εκει εγιναν ολα οπως επρεπει!!πονεσε λιγακι και μετα για τις υπομενες 2 μερες του ετσουζε λιγακι στα τσιτα και ολα μια χαρα!
dimitra37 έγραψε:καλημερα χθες η μπουμπου εκανε το πρωτο εμβολιο και το βραδυ ανεβασαμε πυρετο ευτυχως τρωμε και γελαμε!!!!!!!! Μαρια μηπως να παρεις και μια δευτερη γνωμη γιατι οι αποψεις για το πουλακι των αγοριων διιστανται.
MariaM έγραψε:dimitra37 έγραψε:καλημερα χθες η μπουμπου εκανε το πρωτο εμβολιο και το βραδυ ανεβασαμε πυρετο ευτυχως τρωμε και γελαμε!!!!!!!! Μαρια μηπως να παρεις και μια δευτερη γνωμη γιατι οι αποψεις για το πουλακι των αγοριων διιστανται.
Καλημέρα Δήμητρα! Περαστικά σας! Έκανε και εμένα ο δικός μου λίγα δέκατα στο prevenar.
Η αλήθεια είναι πως ο πιο ειδικός για να κάνει διάγνωσει είναι παιδοουρολόγος ή έστω παιδοχειρούργος μιας και δεν θα κάνει κατι άγαρμπα. Αλλά και πάλι είναι νωρίς. Η διάγνωση μπορεί να γίνει 2,5-3 χρονών που το παιδάκι βγάζει την πάνα οπότε φαίνεται όταν ουρει αν υπάρχει παθολογικό πρόβλημα. Το πρόβλημα για εμενα τελικά δεν είναι η παιδίατρος αλλά ο άντρας μου που την εμπιστεύεται τυφλά! Αλλιώς με την παιδίατρο θα της έλεγα να μην ανακατευτεί καθόλου και τέλος. Ουτως ή άλλως για να έχει πραγματικό πρόβλημα το παιδί η πιθανότητα είναι 5%! Ουφ.....
litsakos έγραψε:MariaM έγραψε:dimitra37 έγραψε:καλημερα χθες η μπουμπου εκανε το πρωτο εμβολιο και το βραδυ ανεβασαμε πυρετο ευτυχως τρωμε και γελαμε!!!!!!!! Μαρια μηπως να παρεις και μια δευτερη γνωμη γιατι οι αποψεις για το πουλακι των αγοριων διιστανται.
Καλημέρα Δήμητρα! Περαστικά σας! Έκανε και εμένα ο δικός μου λίγα δέκατα στο prevenar.
Η αλήθεια είναι πως ο πιο ειδικός για να κάνει διάγνωσει είναι παιδοουρολόγος ή έστω παιδοχειρούργος μιας και δεν θα κάνει κατι άγαρμπα. Αλλά και πάλι είναι νωρίς. Η διάγνωση μπορεί να γίνει 2,5-3 χρονών που το παιδάκι βγάζει την πάνα οπότε φαίνεται όταν ουρει αν υπάρχει παθολογικό πρόβλημα. Το πρόβλημα για εμενα τελικά δεν είναι η παιδίατρος αλλά ο άντρας μου που την εμπιστεύεται τυφλά! Αλλιώς με την παιδίατρο θα της έλεγα να μην ανακατευτεί καθόλου και τέλος. Ουτως ή άλλως για να έχει πραγματικό πρόβλημα το παιδί η πιθανότητα είναι 5%! Ουφ.....
Μαρακι καλημερα,
της το πες? Εμας το κατεβαζε λιγο σε καθε επισκεψη (πιο μικρος),αλλα μας ειχε πει αν υπαρχει προβλημα θα μας εστελνε σε παιδοουρολογο να το ανοιξει ή παιδο χειρουργο (δεν ξερω ποια ειναι η ειδικοτητα).Αλλα το κατεβαζε για να ελεγχει πως παει.Κ ευτυχως δλδ γιατι παρολο που το επλενα καθε βραδυ κ λιγο το τραβαγα ειχε μαζεψει βρωμιτσα κ ειχε γινει κατακοκκινο.
MariaM έγραψε:naysika έγραψε:MariaM έγραψε:elena25 έγραψε:Γιατί βρε Μαρία; Υπάρχει κάποιο πρόβλημα;
μην σε στανεχω αυτο Μαρακι!!το ειχε και ο ενας μου γιος!! δεν κατεβαινε μεχρι κατω πηγαμε στο παιδων που ειχε προοιγηθη μια εβδομαδα με μια αλοιφουλα για να το μουδιαζει και οταν πηγαμε εκει εγιναν ολα οπως επρεπει!!πονεσε λιγακι και μετα για τις υπομενες 2 μερες του ετσουζε λιγακι στα τσιτα και ολα μια χαρα!
Σε ευχαριστω! Αυτο που με αγχωνει ειναι ότι σύμφωνα με όσα διαβασα είναι νωρις ακόμα για οποιαδήποτε διάγνωση και οποιαδήποτε παρέμβαση και ετσι υπάρχει ο κίνδυνος ο τραυματισμός να εξελιχθεί σε μόνιμη φίμωση... Εσένα πόσο ήταν ο γιος σου όταν εγινε αυτο;
Ευχαριστω Αλικακι μου!αλικακι έγραψε:MariaM έγραψε:naysika έγραψε:MariaM έγραψε:elena25 έγραψε:Γιατί βρε Μαρία; Υπάρχει κάποιο πρόβλημα;
Σε ευχαριστω! Αυτο που με αγχωνει ειναι ότι σύμφωνα με όσα διαβασα είναι νωρις ακόμα για οποιαδήποτε διάγνωση και οποιαδήποτε παρέμβαση και ετσι υπάρχει ο κίνδυνος ο τραυματισμός να εξελιχθεί σε μόνιμη φίμωση... Εσένα πόσο ήταν ο γιος σου όταν εγινε αυτο;
Μαράκι,ο παιδίατρός μας τον προηγούμενο μήνα του το κατέβασε του μικρού μου.Πόναγε,η αλήθεια είναι για 2 μέρες πολύ,στην πραγματικότητα έτσουζε όταν έκανε τσίσα, αλλά μου είπε ότι πλέον δεν θα είχε πρόβλημα.Από τότε του το κατεβάζω και γω στο μπανάκι και πάνε όλα καλά.
desT έγραψε:Καλημέρα τσούπρες!
.
dimitra37 έγραψε:καλημερα χθες η μπουμπου εκανε το πρωτο εμβολιο και το βραδυ ανεβασαμε πυρετο ευτυχως τρωμε και γελαμε!!!!!!!! Μαρια μηπως να παρεις και μια δευτερη γνωμη γιατι οι αποψεις για το πουλακι των αγοριων διιστανται.
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ..ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ..
trilly έγραψε:ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ..ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ..
ποιοι γιορταζουν σημερα?
CHRISLA2216 έγραψε:trilly έγραψε:ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ..ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ..
ποιοι γιορταζουν σημερα?
κοσμας κ δαμιανος. οι αγιοι αναργυροι
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης