126 Απ: ΑΙΤΗΜΑ ΦΙΛΙΑΣ Τρι Οκτ 25, 2011 7:45 am
naysika
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Βασιλικη και εγω σου εκανα αιτημα!!!
αντε κοιταξε τωρα τα αιτημα για να μας δεχτει ς!!
αντε κοιταξε τωρα τα αιτημα για να μας δεχτει ς!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
elenidek έγραψε:[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
Σου έκανα κι εγώ!!!elenidek έγραψε:[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
minubaki έγραψε:Ωραιο θεματακι...!
Κοριτσια κ εγω κ εγω θελω...
Ζηλεψα!
basilikaki έγραψε:ΚΑΛΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΗ ΧΤΥΠΑΤΕ!
ΤΩΡΑ ΕΚΑΝΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΦΙΛΕΣ.
Δημητρα σου εστειλα & εγω αιτημα φιλιας εδω.dimitra37 έγραψε:καλημερα θα με κανετε και μενα φιλη σας? θα τα απαντησω γρηγορα. σας περιμενω!!!!!!!!!!!!!!
Σ'εκανα & εγω αιτημα φιλιας.basilikaki έγραψε:valerakievelinaki
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΑΠΟΔΟΧΗ ΣΤΟ ΑΙΤΗΜΑ.
ΚΑΛΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΜΕ ΟΛΕΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΕ
Οχι να μην πηδηχτεις απο το παραθυρο διοτι εγω δν ειμαι ουτε παντρεμενη & ουτε μανουλα.basilikaki έγραψε:sonia1994 ΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΝΟΥΛΑ "ΘΑ ΠΗΔΗΧΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ" (που λεει και ο Λεβεντης)
ΚΑΛΕ ΝΙΩΘΩ ΓΡΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ.
ΛΟΓΟ ΗΛΙΚΙΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΩ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΟΥ. (χι,χι,)
Σου εστειλα αιτημα φιλιας.elena25 έγραψε:Εμένα καλέ γιατί δε με παίζετε...;;;
Κι εγώ θέλω! Κάντε με κι εμένα φίλη σας!
CHRISLA2216 έγραψε:αααααααα....ζηλευω!!! τοσο καιρο ουτε εγω δεν εχω φιλες εδω!! γιατι?? θελω κι εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μην με αφηνετε μονη......
αλικακι έγραψε:CHRISLA2216 έγραψε:αααααααα....ζηλευω!!! τοσο καιρο ουτε εγω δεν εχω φιλες εδω!! γιατι?? θελω κι εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μην με αφηνετε μονη......
Σου στέλνω!!!!!!!!!
CHRISLA2216 έγραψε:αλικακι έγραψε:CHRISLA2216 έγραψε:αααααααα....ζηλευω!!! τοσο καιρο ουτε εγω δεν εχω φιλες εδω!! γιατι?? θελω κι εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μην με αφηνετε μονη......
Σου στέλνω!!!!!!!!!
το ειδα!!!!! σ'ευχαριστω πολυ αλικακι μου!!!!!!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης