551 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι Τρι Νοε 08, 2011 12:55 am
antonia32
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
αχ κριστι μου σχεδον καθε μερα σε σκεφτομαι! ο αντρουλης σου καλα; εσυ πως εισαι κοριτσακι μου;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
KRISTI 1 έγραψε:2 ΦΟΡΕΣ ΠΗΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ.ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟ CLEARBLUE ΔΙΠΛΟ 12Ε.ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ!ΑΝ ΑΝΤΕΞΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 2.30 ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΛΕΣ Η ΟΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙΞΕΙ?
KRISTI 1 έγραψε:ΜΑΛΙΣΤΑ...ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΩ...ΣΕ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΨΩ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΙ Η ΚΑΚΟΥΡΓΑ!ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!
KRISTI 1 έγραψε:ΜΑΛΙΣΤΑ...ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΩ...ΣΕ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΨΩ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΙ Η ΚΑΚΟΥΡΓΑ!ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!
asoula@live.com έγραψε:κοριτσια θα με βαλετε στην παρεουλα σας???κ γω θελω να κανω μωρακι παρα πολυ...αν κ δεν ειναι ετοιμος ο δικος μου εγω ομως ειμαι...ε???με θελετε??? τι πιο ομορφο χριστουγεννιατικο δωρο απο ενα σπορακι στην κοιλιτσα μας!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
καλως σας βρηκα!!!με λενε Αναστασια αλλα με φωναζουν Σουλα..ναι για πρωτο αλλα δεν ειμαι ουτε παντρεμενη ουτε αρραβωνιασμενη αν κ συντομα λεμε να γινει κ αυτο!!Evaggelitsa 26 έγραψε:asoula@live.com έγραψε:κοριτσια θα με βαλετε στην παρεουλα σας???κ γω θελω να κανω μωρακι παρα πολυ...αν κ δεν ειναι ετοιμος ο δικος μου εγω ομως ειμαι...ε???με θελετε??? τι πιο ομορφο χριστουγεννιατικο δωρο απο ενα σπορακι στην κοιλιτσα μας!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Καλώς ήρθες στην παρέα μας!!! Πως σε λένε;;;
Για πρώτο ζουζουνάκι θέλετε να προσπαθήσετε???
asoula@live.com έγραψε:κοριτσια θα με βαλετε στην παρεουλα σας???κ γω θελω να κανω μωρακι παρα πολυ...αν κ δεν ειναι ετοιμος ο δικος μου εγω ομως ειμαι...ε???με θελετε??? τι πιο ομορφο χριστουγεννιατικο δωρο απο ενα σπορακι στην κοιλιτσα μας!!!!
asoula@live.com έγραψε:καλως σας βρηκα!!!με λενε Αναστασια αλλα με φωναζουν Σουλα..ναι για πρωτο αλλα δεν ειμαι ουτε παντρεμενη ουτε αρραβωνιασμενη αν κ συντομα λεμε να γινει κ αυτο!!Evaggelitsa 26 έγραψε:asoula@live.com έγραψε:κοριτσια θα με βαλετε στην παρεουλα σας???κ γω θελω να κανω μωρακι παρα πολυ...αν κ δεν ειναι ετοιμος ο δικος μου εγω ομως ειμαι...ε???με θελετε??? τι πιο ομορφο χριστουγεννιατικο δωρο απο ενα σπορακι στην κοιλιτσα μας!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ειμαι ειμαι πολυ τρεληηηη για μωρακι..αλλα δυστηχως εχω ηδη περιοδο μολις τελειωσει ομως δεν εχει θα τον βαλω κατω τον δικο μου κ θα τον λιωσω!!!! εσεις εχετε μωρακια?μωρακι?FANH.. έγραψε:asoula@live.com έγραψε:κοριτσια θα με βαλετε στην παρεουλα σας???κ γω θελω να κανω μωρακι παρα πολυ...αν κ δεν ειναι ετοιμος ο δικος μου εγω ομως ειμαι...ε???με θελετε??? τι πιο ομορφο χριστουγεννιατικο δωρο απο ενα σπορακι στην κοιλιτσα μας!!!!
ΕΝΝΟΕΙΤΕ!!!!!!!!
ΜΙΑ "ΤΡΕΛΗ" ΟΧΙ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ...ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΩΡΟ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕΕΕΕ ΠΕΡΙΤΤΗ!!!
ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ!!
ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΠΕΡΙΟΔΟ?
ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΣΗ ΣΑΣ!
ειμαστε περιπου 2 μιση χρονια αλλα συζουμε απ τον 1 μηνα..Evaggelitsa 26 έγραψε:asoula@live.com έγραψε:καλως σας βρηκα!!!με λενε Αναστασια αλλα με φωναζουν Σουλα..ναι για πρωτο αλλα δεν ειμαι ουτε παντρεμενη ουτε αρραβωνιασμενη αν κ συντομα λεμε να γινει κ αυτο!!Evaggelitsa 26 έγραψε:asoula@live.com έγραψε:κοριτσια θα με βαλετε στην παρεουλα σας???κ γω θελω να κανω μωρακι παρα πολυ...αν κ δεν ειναι ετοιμος ο δικος μου εγω ομως ειμαι...ε???με θελετε??? τι πιο ομορφο χριστουγεννιατικο δωρο απο ενα σπορακι στην κοιλιτσα μας!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Είστε καιρό μαζι;;; Μακάρι κουκλίτσα μου να έρθει σύντομα το σποράκι!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Είμαι μαμά! » ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ » Θέλω να μείνω έγκυος! » Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης