26 Απ: "Το παιδί που πήγε στην Αγγλία" Παρ Νοε 04, 2011 10:41 pm
μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
. ΕΙΣΤΕ ΓΟΝΕΙΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΓΕΛΑΣΤΟ!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Tinkibell έγραψε:Μπράβο σας συγχαρητήρια για την πίστη σας, το θάρρος σας το κουράγιο σας...με δυσκολία συγκεντρωνω λέξεις γι αυτη την πρόταση, σε τέτοιες καταστάσεις όλες οι λέξεις μου φαίνονται τόσο φτωχές. Μέσα απτην ψυχη μου σας ευχομαι ο μικρός σας αγγελος να ναι πάντοτε υγειης κ αυτο να ναι απλα ενα κακο όνειρο που όμως τον έφερε στη ζωη. Να τον χαίρεστε
marilita1 έγραψε:Μονο μπραβο και πολλα συγχαρητηρια σας αξιζουν για το ψυχικο σας σθενος και την επιμονη σας να τα φερετε ολα εις περας. Να ζησετε ολοι σας τρισευτυχισμενοι.
γεωργία02/07/10 έγραψε:θα ήθελα να σου πω αρχικά πόσο χαίρομαι και συγκινούμαι που η ιστορία σου είχε το τέλος της αρχής που επιθυμούσες... Να είσαι ΠΑΝΤΑ εσύ και η οικογένεια σου γερή και δυνατή, να δίνεις κάθε μέρα πολλά φιλιά στο μωράκι σου και να σας έχει ο Θεος καλά...
Αν θέλεις και αν μπορείς δώσε μας περισσότερες πληροφορίες για την πάθηση αυτή... θα ήταν πολύτιμη μια ενημέρωση για εμάς από μια μανούλα που την έζησε...
Σε ευχαριστούμε ούτως η άλλως για την δύναμη που μας διδάσκουν μανούλες όπως εσύ και την θέληση σου να μοιραστείς μαζί μας την εμπειρία σου...
σου εύχομαι...ΜΙΑ ΖΩΗ...ΥΓΕΙΑ!!!
mariloy έγραψε:ΔΥΜΑΜΗ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΣΑΣ !!ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΣΑΣ !! ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΑΝ 2η ΜΑΝΑ!!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης