Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
729 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 729 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 21 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 41]

26Εγκυούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012 - Σελίδα 2 Empty ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ... Τρι Νοε 08, 2011 5:32 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΧ ΑΝΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!REINE ΝΟΜΙΖΩ ΣΠΑΣΑΜΕ ΡΕΚΟΡ!!!ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΤ ΤΟ CLEARBLUE!ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΟ ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΟΥ!!ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΒΡΑΧΗΚΕ ΛΙΓΟ ΑΜΕΣΩΣ ΕΔΕΙΞΕ ΣΤΑΥΡΟ!!!ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ!ΤΟ ΚΟΙΤΟΥΣΑ ΣΑΝ ΧΑΖΗ ΕΠΙ 10 ΛΕΠΤΑ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΦΥΓΕΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ!!ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ!ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ!!ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΟΤΑΝ ΣΧΟΛΑΣΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!ΨΑΧΝΩ ΤΡΟΠΟ!

REINE

REINE
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τέλεια τέλεια!!! Εγκυούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012 - Σελίδα 2 328109 Εγκυούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012 - Σελίδα 2 328109

πήγαινε και για χοριακή και κανόνισε το πρώτο σου ραντεβού με το γυναικολόγο!!!

άντε είμαστε απίστευτες εγκυούλες!!

προσπαθούσατε καιρό?

28Εγκυούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012 - Σελίδα 2 Empty ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ... Τρι Νοε 08, 2011 5:59 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
REINE MOY Ο ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΜΗΝΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ!!ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΔΕΝ ΕΨΑΞΑ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΤΛ!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΧΟΡΙΑΚΗ?ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΘΑ ΤΟΝ ΤΗΛ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ!ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ??

vasiakalou

vasiakalou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλώς ήρθες KRISTI! Mε το καλόοο!
Εγώ ειμαι πίσω... είμαι της 12ης Οκτωβρίου, λογικά σήμερα θα ερχόταν η περίοδος, η οποία ελπίζω να μην έρθει για 9 ακόμα μήνες!

30Εγκυούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012 - Σελίδα 2 Empty ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ... Τρι Νοε 08, 2011 6:03 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
VASIAKALOU ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ!!!ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ!!ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ??

vasiakalou

vasiakalou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια θα σας πει σίγουρα, στις 1.500 μονάδες χοριακής που φαίνεται και ο σάκος. Εγώ πάω για χοριακή κάθε 2-3 μέρες γιατί είχα ήδη μία αποβολή πριν 2 μήνες και με φοβάται λίγο, γιαυτό άλλωστε βιάστηκα να πάω στο γιατρό (by the way, ίσως να τον αλλάξω γιατί δεν τον βρίσκω και ποτέ, όλο τη γραμματεά του πετυχαίνω!!!)
Εμείς προσπαθούμε 1 χρόνο, με τυχαίες επαφές και ψάχνοντας την ωορρηξία είναι η 4η προσπάθεια!

gt_love

gt_love
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
KRISTI 1 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΜΑΙ Κ ΓΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!!!!ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ!!ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΟΔΟ 3/10 ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΤΩΡΑ ΕΓΚΥΟΣ!ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΑΡΚΕΛΑ ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΧΕ 3/10?ΞΕΧΑΣΑ!ΜΗΠΩΣ ΕΣΥ ΡΕΙΝΕ?

Sygxaritiria koritsaki mou!!!! Εγκυούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012 - Σελίδα 2 50580

Sou efxomai na einai ola teleia. Ontws to ginete me esas stis 3/10??? Afiste mas ligo xwro kai emas twn 5/10...

Xixixixi einai yperoxa ola!!! Exoume na leme apo dw kai pera... pollaaaaaaaaaa

33Εγκυούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012 - Σελίδα 2 Empty ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ... Τρι Νοε 08, 2011 6:06 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΧΜΜ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΠΟΥ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ....ΓΙΑΤΙ ΠΑΣ ΓΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ?

gt_love

gt_love
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
vasiakalou έγραψε:Καλώς ήρθες KRISTI! Mε το καλόοο!
Εγώ ειμαι πίσω... είμαι της 12ης Οκτωβρίου, λογικά σήμερα θα ερχόταν η περίοδος, η οποία ελπίζω να μην έρθει για 9 ακόμα μήνες!

Sto efxomai koritsaki mou mesa apo tin psyxi mou.

Ayto pou eipes gia tin xoriaki kai ton sako den to iksera katholou. Emena omos mou eipe na min kanw xoriaki. Na paw na me dei kai ola tha pane kala.
Elpizw na fainetai to mpizelaki. .

35Εγκυούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012 - Σελίδα 2 Empty ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ... Τρι Νοε 08, 2011 6:10 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ GT LOVE!!!ΠΩΠΩΠΩ ΓΟΥΡΛΙΔΙΚΟΣ Ο ΜΗΝΑΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ!!!

vasiakalou

vasiakalou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ναι για το πρώτο... Αν αυτή τη φορά θέλει ο Θεούλης.

Αν ρωτάς εμένα, ΕΙΜΑΙ έγκυος και το επιβεβαίωσα αρχικά με τεστ και μετά με χοριακή (εχθές). Απλώς ο γιατρός όπως ειπα και πιο πάνω θέλει να δει αν διπλασιάζεται κάθε 2-3 μέρες γιατί στην πρώτη μου εγκυμοσύνη που κατέληξε σε αποβολή, η χοριακή ανέβαινε μεν, αλλά όχι ικανοποιητικά, μέχρι που είδα αίμα και όλα τελείωσαν άδοξα... Ακόμα δεν το ξεπέρασα, αμαρτία εξομολογημένη

vasiakalou

vasiakalou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Να σαι καλά gt_love!!!

Kristi τώρα καταλαβαίνω γιατί σε μπέρδεψα, επειδή είπα μακάρι να μην έχω περίοδο ξανά για 9 μήνες. Δυστυχώς δεν το λέω επειδή φοβάμαι μήπως δεν είμαι έγκυος, αλλά επειδή φοβάμαι μη ξαναζήσω αυτό που έζησα πριν 2 μήνες, έχω όμως θετικό προαίσθημα αυτή τη φορά, δεν ξέρω πως, αλλά έχω...

REINE

REINE
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
απλά εγώ όταν είχα καθυστερηση προτίμησα να κάνω κατευθείαν χοριακή και όχι τεστ γιατί δε μπορούσα να περιμένω και το έκανα σχετικά νωρίς!

αλλά εσύ με το τεστ που βγήκε καραμπινάτο θετικό κανένα πρόβλημα!!
μην κάνεις χοριακή αν δε σου ζητήσει ο γιατρός. κοστίζει κιολας, δεν είναι τζάμπα!

περιμένω νέα τι θα σου πει ο γιατρός και πότε θα έχεις το πρώτο σου ραντεβού!

εγώ αύριο βραδάκι έχω πρώτη επίσκεψη!!

gt_love

gt_love
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
vasiakalou έγραψε:Να σαι καλά gt_love!!!

Kristi τώρα καταλαβαίνω γιατί σε μπέρδεψα, επειδή είπα μακάρι να μην έχω περίοδο ξανά για 9 μήνες. Δυστυχώς δεν το λέω επειδή φοβάμαι μήπως δεν είμαι έγκυος, αλλά επειδή φοβάμαι μη ξαναζήσω αυτό που έζησα πριν 2 μήνες, έχω όμως θετικό προαίσθημα αυτή τη φορά, δεν ξέρω πως, αλλά έχω...

Ola kala tha pane na to deis. Eimai sigouri gi ayto. Tha to deis. Eimaste gourloudes edw..

40Εγκυούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012 - Σελίδα 2 Empty ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ... Τρι Νοε 08, 2011 6:20 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΑ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ VASIAKALOY!ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!ΕΙΠΑΜΕ Ο ΜΗΝΑΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΟΥΡΛΙΔΙΚΟΣ!!REINE ΘΑ ΤΗΛ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ...ΕΧΩ ΑΓΩΝΙΑ ΤΕΡΑΑΑΑΣΤΙΑ!!!

vasiakalou

vasiakalou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κι εγώ έτσι αισθάνομαι πως ο Οκτώβρης είναι γουρλίδικος!

Όσο για τη χοριακή και οποιαδήποτε άλλη εξέταση γιατί να την κάνουμε αν δε μας τη ζητήσει ο γιατρός; Και λεφτά επιπλέον είναι σε καιρούς χαλεπούς και επιπλέον αγωνία...που βλάπτει κιόλας!

markella01

markella01
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
gt_love έγραψε:Kale pws mporw na valw to tickeraki mou ki egw? To ftiaxnw, kanw coppy to link, paw sto profil mou kai paw sto ypogefi kai to kanw paste alla mu leei kati apo panw oti de mporw. Any help?

Πατάς κάτω το κουμπί που λέει Υποβολή?

markella01

markella01
Καλησπέρα κοριτσάρες!!!

Αυξανόμαστε βλέπω ε?? Αυτό είναι τέλειο!
Εμένα μου είπε να πάω ξανά στην 7η εβδομάδα για να ακούσουμε καρδούλα! Δεν ξέρω αν θα καταφέρουμε να δούμε έμβρυο!

Βάσια, οι χωριακές σου πώς πάνε?
Κρίστι, περιμένω λεπτομέρειες για την ανακοίνωση!
Reine, περιμένουμε τα νέα σου από το γιατρό ε?
G_T μου χαίρομαι πολύ που σε βλέπω τόσο ενθουσιασμένη...έτσι πρέπει να είσαι...ας πάρω παράδειγμα απο σένα να χαλαρώσω λιγάκι που είμαι μεσα στη μαυρίλα τόσες μέρες...

Κορίτσια εκτός από τους πόνους σε μέση κοιλιά και στήθος , έχω πρηστεί και νυστάζω πολύ εύκολα...

joannakuba

joannakuba
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΥΚΛΕΣ......

ΕΓΩ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΟ 3ο ΝΙΝΑΚΙ....Π.Η.Τ 12/7/2012/.....

joannakuba

joannakuba
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΟΣΟ για το αγχος και την μαυρίλα.......ΑΦΗΣΤΕ ΤΑΑ.......

Πεθερά δυστυχώς δεν εχω Crying or Very sad
αλλαααα........αντε να το πω στη μητέρα μου...ακόμη ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ...διότι ξέρω την αντίδραση της...ΘΑ ΦΡΙΚΑΡΕΙ!!!!

Θα πει εδώ ο κόσμος ΚΑΙΓΕΤΑΙΙΙ...κι εσείς πάτε για 3ο?????????????

46Εγκυούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012 - Σελίδα 2 Empty ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ... Τετ Νοε 09, 2011 12:19 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!ΟΛΑ ΚΑΛΑ?ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ!ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΑ ΣΤΡΑΒΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΝΙΝΑΚΙΑ ΜΑΣ!ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ!ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΟ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ,ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΧΟΡΙΑΚΗ,ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΕΛΩ ΕΓΩ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΚΑΝΑ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΣΗΜΕΡΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΙΑ!ΟΛΑ ΚΑΛΑ!

joannakuba

joannakuba
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kristi...καλημέρα Very Happy

Η γιαγιά μου έλεγε "τα παιδιά, ο θεός τα στέλνει...ο θεός τα μεγαλώνει"

θα το πω της μανούλας μου...μόνο που η γιαγιά που το λεγε...ΗΤΑΝ Η ΠΕΘΕΡΑ ΤΗΣ.... Εγκυούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012 - Σελίδα 2 654316 Εγκυούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012 - Σελίδα 2 654316 ΧΑΧΑΧΑΑΧΑ

ΝΑΙ ΒΡΕ....ΓΕΡΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ...και με το καλό να έρθουν τα ζουζούνια μας Εγκυούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012 - Σελίδα 2 328109

48Εγκυούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012 - Σελίδα 2 Empty ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ... Τετ Νοε 09, 2011 12:33 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!ΡΕ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ!ΕΣΥ ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΙΧΕΣ?

joannakuba

joannakuba
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΓΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ....ήμουν ΣΙΓΟΥΡΗ πως είμαι έγκυος 10 μέρες πρίν την καθυστέρηση.

Στις 2 προηγούμενες εγκυμοσύνες ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΙ ΧΑΜΠΑΡΙ Crying or Very sad

Τώρα είχε πριστεί το στήθος μου, ξυπνούσα μεσα απο τον ύπνο μου απο τσιμπηματάκια στη μήτρα, πονούσε πολύ η μέση μου.....

Επρεπε να πάρω και αντιβίωση γιατί με έπιασε ΠΙΩΔΕΣ ΑΜΥΓΔΑΛΙΤΙΔΑ...κι έτσι έκανα το ΤΕΣΤ 3 μερες νωρίτερα και βγήκε ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ Εγκυούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012 - Σελίδα 2 536304

50Εγκυούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012 - Σελίδα 2 Empty ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ... Τετ Νοε 09, 2011 1:00 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΧ ΤΙ ΩΡΑΙΑ!!!ΝΑΙ Κ ΓΩ ΕΝΙΩΘΑ ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΟΤΑΝ ΤΕΝΤΩΝΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΗΚΩΝΟΜΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΝΑΠΕ Η ΚΡΕΒΑΤΙ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟΙ ΠΟΝΟΙ ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΕΡΙΟΔΟ.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 21 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις