701 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #13!! Σαβ Νοε 12, 2011 9:14 am
mommy12585
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
elenalamprini έγραψε:elena25 έγραψε:elenalamprini έγραψε:thequeen86 έγραψε:elenalamprini έγραψε:elena25 έγραψε:elenalamprini έγραψε:ο άντρας μου είναι έτσι [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] απο χθες αλλα δεν πειράζει θα του περάσει
Γιατί βρε συνονόματη και συμπατριώτισσα;; Τι έπαθε;
Είχε δώσει το πορτ-μπεμπέ απο το καρότσι σε έναν αλβανό που έχει στη δουλειά και εκείνος έλεγε οτι είμαι ανάποδη και δύστροπή!Και εχτές το βράδυ πήγα και το πήρα και ο συζυγος νευρίασε!!!Δεν πειράζει ξίδι!!!!
βρε καλα εκανες!!! αντε απο δω το αχαριστο το πλασμα.ουυυστ!
Νόμιζε οτι θα τον άφηνα!!!!!!
Μπορώ να πω τη γνώμη μου; Με όλο το θάρρος βέβαια και χωρίς παρεξήγηση!
Μήπως να τους το έδινες τελικά; Μπορεί να το έχουν ανάγκη, το παιδάκι δηλαδή ίσως το έχει ανάγκη. Από αυτή την άποψη και μόνο το λέω.
το παιδάκι δεν είναι εδώ είναι στο Κιάτο.το είχαν πάρει τον ιούνιο που είχε έρθει για μια εβδομάδα και απο τότε τους το άφησα μέχρι τώρα.Δεν έχω κάτι με το παιδάκι ούτε με την αδερφή του συγκεκριμένου ανθρωπού γιατί ειναι το ανιψακι του όχι το παιδί του.Είχε απο τον Ιούνιο έλεγε κουβέντες έχω δανείσει σχεδόν όλα τα πράγματα της μικρης σε ανθρώπους που τα έχουν πραγματικά ανάγκη αλλα αυτο είναι αχαριστια με το συγκεκριμένο άτομο.Η κοπέλα ξέρει οτι το πήρα γιατι την πήρα πρώτα τηλέφωνο και μου είπε οτι δεν το χρειάζετε πλέον.
Καλησπέρα και από εμένα, και έτσι να μην ήτανε πάντως, καλά θα έκανες, με ποιο δικαίωμα λέει τέτοια λόγια???? Τελικά δεν έχουν άδικο αυτά που λένε για τους Αλβανούς, αλλά ας συγκρατηθώ να μη φανώ και ρατσίστρια, καμία μπέσα δεν έχουν όμως! Αποδεδειγμένα!