26 Απ: ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! Σαβ Νοε 12, 2011 4:58 am
tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
ολα τα λεφτα η περιγραφη
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 40
ardo έγραψε:Εμμανουέλα μου σόρρυ που άργησα, αλλά μεσολάβησε ένα τάισμα!Ημουν στο 217!!!!Καλά, απίστευτο που ήμασταν τις ίδιες μέρες στο Λητώ!!Είμαι μια ξανθιά που έκοβα βόλτες με ροζ νυχτικά hello kitty και κορδέλες στα μαλλιά!!(γλαφυρή περιγραφή εεε;
Κι εγώ θέλω να αρχίσω "άρμεγμα"με το θήλαστρο, γιατί απο βδομάδα πρέπει να αρχίσω τις συνεδρίες μου ....
dimitrabasilis έγραψε:Πηνελοπη, τι μικροβιο ειναι αυτο που εψαχνε ο γιατρος σου?θυμασαι πως το λενε?Εγω με καισαρικη θα γεννησω αλλα με ενδιαφερει να μην εχω τιποτα επανω μου.Οταν του ζητησα να κανουμε εναν ελεγχο μου ειπε δεν χρειαζεται,τα ατιμα οταν δεν δινουν συμπτωματα.
Και κατι ακομα θα ηθελα,μεχρι πριν απο λιγο το μωρο κουνιοτανε σαν να πατουσε πανω σε τραμπολινο,φοβηθηκα λιγο.Σαν να ετρεμε ειναι φυσιολογικο ή να παρω τα βουνα?(γενεσις)
Τα μωρακια μας εχουν μερες μεγαλης δραστηριοτητας και μερες ξεκουρασης,μην αγχωνεσαι καθολου φαε ενα σοκολατακι(ευκαιρια ειναι)και ξαπλωσε.Θα σε τρελλανει στην κλωτσια.Τι ειναι οι συνεδριες που λετε?mamita έγραψε:ardo έγραψε:Εμμανουέλα μου σόρρυ που άργησα, αλλά μεσολάβησε ένα τάισμα!Ημουν στο 217!!!!Καλά, απίστευτο που ήμασταν τις ίδιες μέρες στο Λητώ!!Είμαι μια ξανθιά που έκοβα βόλτες με ροζ νυχτικά hello kitty και κορδέλες στα μαλλιά!!(γλαφυρή περιγραφή εεε;
Κι εγώ θέλω να αρχίσω "άρμεγμα"με το θήλαστρο, γιατί απο βδομάδα πρέπει να αρχίσω τις συνεδρίες μου ....
Συνεδριες κανεις εσυ ή σου κανουν??
μολις εφαγα κοτοπουλακι λεμονατο στο φουρνο με πατατουλες και μπολικη ριγανη.. αλλα και παλι θελω να φαω το γουρουνακι..
Σημερα δεν εχω ακουσει τη μπουμπου απο το πρωι πηρα το γιατρο μου και αν δεν την ακουσω μεχρι το βραδυ θα περασω μια απο την κλινικη να δουμε.
Carrie έγραψε:Δεν είναι τόσο σίγουρη ότι ο δικός μου κουράζεται και κοιμάται Όλη μέρα στο πόδι είναι και κλωτσάει!!Και γιατί εμένα δεν μου είπε ο γιατρός μου για αυτό το μικρόβιο??
tattooed_snowhite έγραψε:ρε συ μην ψαχνεσαι στο ιντερνετ χειροτερα ειναι, οτι πει ο ντοκ. ακολουθεις πιστα και ολα καλα θα πανε!
Θελω πολυ να τα γεμισω και με τα γλυκα αλλα αν το κανω θα στειλω καμια 50ρια στα σιγουρα Ειμαι τοσο ασχετη με υπολογιστες που δεν ξερω να βαλω φωτογραφιες απο την μηχανη μου,εδω.Μπορεις να μου δωσεις μερικες οδηγιες,αν μπορεις και χωρις να σε κουρασω,και οτι καταλαβω,please...ουτε ο συζυξ ξερειtattooed_snowhite έγραψε:Δημητρα αντε φτιαξε τα κερασματακια σου να τα καμαρωσουμε!
ΝΑΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΟΛΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΟΠΡΑΝΩΝ, ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΓΗΚΕ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΚΑΤΑ Τ'ΑΛΛΑ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΕΣ ... ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ "ΕΝΔΕΙΞΗ" ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ... ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ...ΣΤΕΛΛΑΚΙ ΑΥΤΟ ΕΛΠΙΖΩ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΒΙΩΣΕΙΣ ...ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗΣ, ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!tattooed_snowhite έγραψε:μεγαλη μαλακια αυτο με το ιντερνετ δυστηχως μας βαζει σε ''πειρασμο'' να ψαξουμε τα ΠΑΝΤΑ!
μεσα σε δευτερολεπτα βγαζουμε διαγνωσεισ γινομαστε γιατροι δικηγοροι ειδικοι κλπ!
χαλαρωσε και οτι πει εκεινος!
παντος ωραιος ο γιατρος που ψαχτηκε! μπρααβο του!
τι εκανες ακριβως? καλλιεργεια κολπικου? γιατι μου ζητησε και μενα να κανω τωρα
dimitrabasilis έγραψε:Θελω πολυ να τα γεμισω και με τα γλυκα αλλα αν το κανω θα στειλω καμια 50ρια στα σιγουρα Ειμαι τοσο ασχετη με υπολογιστες που δεν ξερω να βαλω φωτογραφιες απο την μηχανη μου,εδω.Μπορεις να μου δωσεις μερικες οδηγιες,αν μπορεις και χωρις να σε κουρασω,και οτι καταλαβω,please...ουτε ο συζυξ ξερειtattooed_snowhite έγραψε:Δημητρα αντε φτιαξε τα κερασματακια σου να τα καμαρωσουμε!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης