Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
32 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 32 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 40]

mariannemam

mariannemam
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ardo έγραψε:[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

εδώ την έκανα στρουμφίτα τη μπεμπούλα!χιχιιι!!! I love you I love you I love you I love you I love you I love you

ΣΤΡΟΥΜΦΟΣΕΞΟΜΠΟΥΜΠΟΥ!!!!!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 12 125586 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 12 125586 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 12 125586 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 12 125586

φωτεινουλα

φωτεινουλα
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τι κανετε κοπελιες?εμενα σημερα μ"επιασε νοικοκυροσυνη κ εκτος απο τα καθημερινα εβγαλα τα χαλακια τις κρεββατοκαμαρας ,του παιδικου εβαλα ηλεκτρικη σε ολο το σπιτι σφουγγαρισα κ τελος εκανα κοτοσουπακ τωρα ο μπεμπης δεν λεει να ηρεμηση!!!!!!!!!!Τελικα πηρα τηλ στο νοσοκομειο τις ναουσας κ μου ειπαν οτι για φετος θα εξεραιθουν καποια νοσοκομεια για τον νεο τιμικαταλογο αλλα σ"αυτα δεν ενηκει τις ναουσας οποτε Sad Sad Sad Sad Sad

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mmairula έγραψε:tote ante me to kalo kai sto deytero gt se vlepw na to kaneis nwris Smile xexexe kai nanai kai ayth toso kalh oso kai h prwth kai xwris to zaxaro na trws kai ta glukakia sou...Razz egw akoma douleuw sto spiti vevaia kai h koilia me empodizei oi pelatisses mou den me apoxwrizontai oute gia mia vdomada ayrio eimai gemath gia na tis exw etoimes gia th loxeia na dw pws 8a ta kataferw. pali kala 8a er8ei h mama na me voh8hsei sto mazema Smile))

Αντε μαιρουλα με το καλο!!εμενα τεταρτη θα μου πουν ποτε γενναω που θα παω για τον καρδιοτοκογραφο!!
Αληθεια ακομη δουλευεις? τι δουλεια κανεις καλε?

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Στεφανια μακαρι και εμενα να μου ελεγαν σημερα ποτε γενναω!!
αντε να τελειωνουμε!!μακαρι να γεννησουμε ιδια μερα..να εχουμε παρεα βρε!! σημερα στις 11 πας ε? καρδιοτοκογραφο θα κανεις?

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπεραααα πωπωπω τι μπουμπου ειναι αυτη Αρετουλα????? φανταστικη! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 12 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 12 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 12 654316

μαιρουλα ποτε γεννας??? παρασκευη??
Στεφανια πως εισαι σημερα???

Πολακι μου πηγα στο ΑΜΠΑΛΑΖ τελικα για υλικα και εχασα τη μπαλααααααα!
βρηκα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πραγματακια!
θα κανω 2 ειδη κερασματος το ενα θα ειναι καρδουλα χαρτινη/τσαντακι και το αλλο ΣΟΡΥ αλλα θα ειναι περιπου σαν τα παππουτσακια που εκανες ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 12 534787
τα μπανισα βρε Πολακι μου δεν φταιωωωω , καθομαι και φτιαχνω διαφορα τωρα για δοκιμη... μιας που καθομαι τι να κανω?????

κανενα νεο απο ΚΙΚΙΤΣΟ???? λογικα θα εχει τον αντρακλα της αγγαλιτσα! I love you I love you

mmairula

mmairula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mamita έγραψε:
mmairula έγραψε:tote ante me to kalo kai sto deytero gt se vlepw na to kaneis nwris Smile xexexe kai nanai kai ayth toso kalh oso kai h prwth kai xwris to zaxaro na trws kai ta glukakia sou...Razz egw akoma douleuw sto spiti vevaia kai h koilia me empodizei oi pelatisses mou den me apoxwrizontai oute gia mia vdomada ayrio eimai gemath gia na tis exw etoimes gia th loxeia na dw pws 8a ta kataferw. pali kala 8a er8ei h mama na me voh8hsei sto mazema Smile))

Αντε μαιρουλα με το καλο!!εμενα τεταρτη θα μου πουν ποτε γενναω που θα παω για τον καρδιοτοκογραφο!!
Αληθεια ακομη δουλευεις? τι δουλεια κανεις καλε?

Ειμαι τεχνητρια νυχιων και μακιγιεζ με ειδικοτητα στα τεχνητα>Εχω δουλεψει στη τηλεοραση και στα μαγαζια του Ρουβα.Μάρεσει η δουλεια μου ειναι καλυτεχνικη.

https://www.facebook.com/home.php?ref=hp#!/mmairula

mmairula

mmairula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="tattooed_snowhite"]καλησπεραααα πωπωπω τι μπουμπου ειναι αυτη Αρετουλα????? φανταστικη! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 12 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 12 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 12 654316

μαιρουλα ποτε γεννας??? παρασκευη??
Στεφανια πως εισαι σημερα???

Πολακι μου πηγα στο ΑΜΠΑΛΑΖ τελικα για υλικα και εχασα τη μπαλααααααα!
βρηκα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πραγματακια!
θα κανω 2 ειδη κερασματος το ενα θα ειναι καρδουλα χαρτινη/τσαντακι και το αλλο ΣΟΡΥ αλλα θα ειναι περιπου σαν τα παππουτσακια που εκανες
τα μπανισα βρε Πολακι μου δεν φταιωωωω , καθομαι και φτιαχνω διαφορα τωρα για δοκιμη... μιας που καθομαι τι να κανω?????

κανενα νεο απο ΚΙΚΙΤΣΟ???? λογικα θα εχει τον αντρακλα της αγγαλιτσα! I love you I love you [/quote

kalws exontos twn pramatwn paraskeyh mpainw gia proklhsh pourno pourno ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 12 654316

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
με το καλο κοριτσι μου! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 12 215994
αχ πρεπει να ειναι πολυ μεγαλη ανακουφηση να ξερεις ποτε θα γεννησεις ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 12 328109

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εισαι και μακρια βρε μαιρουλα !!να μου εκανες ενα ρετουσαρισμα!!
Αυλιν η μπεμπαρα ειναι τρελη ομορφια!!
χιονατη επηρες τηλ στου μπομπ?
πολακι που πας για περπατημα ωρη κερκυραια? στη κολωνα του ντουγκλα?

Αντε να μου πουν και εμανα την τεταρτη ποτε γενναω γιατι σκαωωωωωωωωωω!

stefaniandreas

stefaniandreas
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
μαμιτουλα καρδιοτοκογραφημα υπερηχο εξεταση τραχηλου(ολο το πακετο).
χιονατη καλυτερα απο χθες αλλα ακομα δεν εχω παρει τα πανω μου.το θεμα ειναι οτι δεν ξερω γιατι φοβαμαι.σημερα με ρωτουσαν και δεν μπορεσα να καταλαβω.εχω απολυτη εμπιστοσυνη και στο γυναικολογο και στον αναισθησιολογο και στις μαιες της κλινικης αλλα...
κανενα νεοτερο απο την κικιτσο?

http://stefxon@gmail.com

lamproula

lamproula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλησπερα και απο εμενα.Πριν λιγο γυρισα απο alex pak τα εχει ολα -50% μεχρι το σαββατο αν εχετε κοντα στο σπιτι σας αξιζει μια βολτα εχει και διαφορα πραγματακια για μωρο.Νομιζω οτι εχω ξεσπαλιαστει απο την κουραση και εχω και γιατρο σε λιγο να παω!
Αρετουλα και Στελλιτσα τα μωρακια σας ειναι φοβερα φατσουλινια δωστε τους απο ενα φιλακι!

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stefaniandreas έγραψε:μαμιτουλα καρδιοτοκογραφημα υπερηχο εξεταση τραχηλου(ολο το πακετο).
χιονατη καλυτερα απο χθες αλλα ακομα δεν εχω παρει τα πανω μου.το θεμα ειναι οτι δεν ξερω γιατι φοβαμαι.σημερα με ρωτουσαν και δεν μπορεσα να καταλαβω.εχω απολυτη εμπιστοσυνη και στο γυναικολογο και στον αναισθησιολογο και στις μαιες της κλινικης αλλα...

δηλαδη και εμενα την τεταρτη το πακετο θα μου κανει που θα ειμαι στη γενικη? σορρυ κι ολας αλλα επαιδη δουλευες εκει ποσο παει το μαλλι? ξεχασα να ρωτησω, για να ξερω ποσα χρηματα.

λες να ξετραχηλιαστω και εγω την τεταρτη μαρη?

mmairula

mmairula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tattooed_snowhite έγραψε:με το καλο κοριτσι μου! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 12 215994
αχ πρεπει να ειναι πολυ μεγαλη ανακουφηση να ξερεις ποτε θα γεννησεις ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 12 328109

να 3ερεις το ποτε ναι ειναι ...βεβαια εκτοσ απροοπτων ετσι? αν ερθει πιο νωρις καλυτερα...Αλλα Παρασκευη τελος Very Happy

stefaniandreas

stefaniandreas
mamita έγραψε:
stefaniandreas έγραψε:μαμιτουλα καρδιοτοκογραφημα υπερηχο εξεταση τραχηλου(ολο το πακετο).

δηλαδη και εμενα την τεταρτη το πακετο θα μου κανει που θα ειμαι στη γενικη? σορρυ κι ολας αλλα επαιδη δουλευες εκει ποσο παει το μαλλι? ξεχασα να ρωτησω, για να ξερω ποσα χρηματα.

να σου πω δεν ξερω καθολου την τιμη.
αν ειναι να γεννησεις μαλλον θα ξετραχηλιαστεις!!!!!!
τι τραβαμε οι δολιες οι μανες και τι θα τραβηξουμε ακομα!!!
και οχι τιποτα αλλο αλλα οταν εμαθα οτι ειμαι εγκυος ολοι λεγανε μπραβο στον αντρα μου.σπουδαια δουλεια εκανε!

mmairula

mmairula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αυτο το 3ετραχηλιαστειτε ηταν Mad Pio malaka re koritsia me pianei panikos

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stefaniandreas έγραψε:
mamita έγραψε:

να σου πω δεν ξερω καθολου την τιμη.
αν ειναι να γεννησεις μαλλον θα ξετραχηλιαστεις!!!!!!
τι τραβαμε οι δολιες οι μανες και τι θα τραβηξουμε ακομα!!!
και οχι τιποτα αλλο αλλα οταν εμαθα οτι ειμαι εγκυος ολοι λεγανε μπραβο στον αντρα μου.σπουδαια δουλεια εκανε!

Αααααααααααααα ξερεις εσυ γιατι αγχωνεσαι βρε..
να τωρα και εγω δε νιωθω και τοσο καλα σκεπτομενη τα χερια- φτυαρια του γιατρου μου.. παει..
εγω νομιζα μονο καρδιοτοκογραφο χωρις χουφτωμααααα Sad Sad Mad Mad Shocked Shocked Rolling Eyes ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 12 534787 No cyclops pale confused affraid affraid affraid affraid ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 12 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 12 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 12 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 12 585182

stefaniandreas

stefaniandreas
καθε γιατρος εχει αλλη τακτικη αλλα παντως καποια στιγμη θα το περασουμε ολες!!!!!!!!!!!!!αχχχχχχχχχχχχχχ

kira

kira
stefaniandreas έγραψε:καθε γιατρος εχει αλλη τακτικη αλλα παντως καποια στιγμη θα το περασουμε ολες!!!!!!!!!!!!!αχχχχχχχχχχχχχχ
Στεφανία τι κάνεις?Είμαι η Νατάσα από τον καφέ!!!Διαβάζω ότι έπεσες και αγχώθηκες!!!Γιατί καλέ???Εσύ ήσουν μες στην τρελή χαρα!!!!!!!!
Είσαι και του επαγγέλματος βρε!!!!Άντε ανέβα αμέσως!!!!!Εγώ πολύ ευχαρίστως θα γεννούσα ξανά σήμερα!!!!!!!!

stefaniandreas

stefaniandreas
kira έγραψε:
stefaniandreas έγραψε:καθε γιατρος εχει αλλη τακτικη αλλα παντως καποια στιγμη θα το περασουμε ολες!!!!!!!!!!!!!αχχχχχχχχχχχχχχ
Στεφανία τι κάνεις?Είμαι η Νατάσα από τον καφέ!!!Διαβάζω ότι έπεσες και αγχώθηκες!!!Γιατί καλέ???Εσύ ήσουν μες στην τρελή χαρα!!!!!!!!
Είσαι και του επαγγέλματος βρε!!!!Άντε ανέβα αμέσως!!!!!Εγώ πολύ ευχαρίστως θα γεννούσα ξανά σήμερα!!!!!!!!
ελα νατασα μου!μαλλον για αυτο αγχωθηκα.οσο πιο πολλα ξερεις μαλλον χειροτερα ειναι.ευτυχως θα με ανεβασουν σημερα τα κοριτσια στην κλινικη

mmairula

mmairula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
stefania pws perases thn efarmogh sto kinhto mporeis na apanthseis gt apo to diko mou mono na sas diavazw mporw!

kira

kira
stefaniandreas έγραψε:
kira έγραψε:
ελα νατασα μου!μαλλον για αυτο αγχωθηκα.οσο πιο πολλα ξερεις μαλλον χειροτερα ειναι.ευτυχως θα με ανεβασουν σημερα τα κοριτσια στην κλινικη

Κορίτσια όλες με το καλό!!!!Είναι πολύ ωραία εμπειρία η γέννα και μόνο έτσι να την σκέφτεστε και να την περιμένετε!!!!!!!!!!'Ολα τα υπόλοιπα ξεχάστε τα και περιμένετε μ΄πνο με λαχτάρα και χαρά την ωραιότερη στιγμή της ζωής σας!!!!!
Σας ζηλεύω βρε!!!!!!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 12 417472

stefaniandreas

stefaniandreas
mmairula έγραψε:stefania pws perases thn efarmogh sto kinhto mporeis na apanthseis gt apo to diko mou mono na sas diavazw mporw!
και γω ετσι την πατησα στην αρχη.κοιτα αν εχεις συνδεθει και απο το κινητο σου ξανα με το ψευδονυμο και τον κωδικο που εχεις εδω

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας!Ειμαι στη δουλεια αλλα καθομαι στο γραφειο,τελευταια εβδομαδα αυτη!Και ολοι μου λενε "βρε θηριο,ακομα?"...αν ηξεραν τι πρηξιμο τραβαω για να ειμαι εδω... Mad Mad Mad Mad

ΒΑΡΙΕΜΑΙ αλλα και σπιτι ειναι χειροτερα γιατι σκεφτομαι διαφορα και αγχωνομαι. Embarassed Embarassed Laughing

Την Παρασκευη θα παω οφθαλμιατρο και θα μου κανει και βυθοσκοπηση μου ειπε για να δουμε σε κατι κατασταση ειναι ο αμφιβληστροειδης του ματιου μου.Το πρωι που μιλησα μαζι της μου ειπε οτι ο ντοκτορ εχει δικιο οτι η μυωπια μου ειναι οριακη για φ.τ αλλα σιγουρα θα ληφθουν πολλα υπ'οψιν.Σκασιλα μου για φ.τ ή καισαρικη!!!!!να τελειωνει ολο αυτο θελω χωρις να κινδυνευσω εγω ή το νινι! No No No Το Σαββατο θα ενημερωσω το γιατρο και τη Δευτερα παω παλι μαιευτηριο και η εξεταση αυτη θα δειξει αν θα μεινω 'η θα μου πει "φυγε και ελα οποτε σε πιασουν οι πονοι!" ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 12 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 12 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 12 534787 Οσο αν με αγχωνει η γεννα,με αγχωνει πιο πολυ η αναμονη! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 12 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 12 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 12 534787 χωρια που αν αφησω κι αλλο τη μπουμπου μεσα θα φτασει τα 3500+ pig pig pig και πως θα τη βγαλω μετα?

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ardo έγραψε:[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

εδώ την έκανα στρουμφίτα τη μπεμπούλα!χιχιιι!!! I love you I love you I love you I love you I love you I love you

χαχα,ΘΕΑ η στρουμφοσεξομπουμπου!!!!!

mora

mora
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ

ΑΡΕΤΗ ΚΟΥΚΛΙ Η ΣΤΡΟΥΦΙΤΑ ΣΟΥ!!! ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ!!!!!

ΑΡΕΤΗ Η ΜΑΡΙΖΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ!!!! ΚΟΥΚΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ!!!!

ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΝΑΚΙ ΟΠΟΥ ΑΥΡΙΟ 8 Η ΩΡΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ!!!
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΕΙ Η ΚΥΡΙΑ!

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις