Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
458 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 458 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 40]

PoLaKi

PoLaKi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΩΡΑΙΑ ΟΛΕΣ ΤΟ ΑΠΡΟΟΠΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...ΧΑΧΑΧΑ...ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ...ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΛΕΕΩ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
ΑΑΧΧΧΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΙ ΘΑ ΓΕΝΝΟΥΣΑ ΣΗΜΕΡΑ...ΓΙΑΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΣΥ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟΞΕΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗ.... Sad Sad Sad Sad ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΙΡΕ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΘΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ....ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΑ... Shocked Shocked Shocked

Έχει επεξεργασθεί από τον/την PoLaKi στις Κυρ Νοε 13, 2011 2:43 am, 1 φορά

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MONO EGV DEN BIAZOMAI E??????? Rolling Eyes ΛΕΩ ΣΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ: "ΚΑΤΣΕ ΜΕΣΑ ΠΑΛΙΚΑΡΑΚΙ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ?????Η ΜΑΜΑ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΑΚΟΜΑ..." ΑΛΛΑ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΤΟΝ ΝΙΩΘΩ ΝΑ ΤΕΝΤΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟΝ ΧΩΡΑΕΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΡΩΧΝΕΙ...ΚΑΙ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ, ΝΑ ΤΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΡΜΗΣΗ....

https://www.facebook.com/profile.php?sk=info

PoLaKi

PoLaKi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
penelope26 έγραψε:MONO EGV DEN BIAZOMAI E??????? Rolling Eyes ΛΕΩ ΣΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ: "ΚΑΤΣΕ ΜΕΣΑ ΠΑΛΙΚΑΡΑΚΙ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ?????Η ΜΑΜΑ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΑΚΟΜΑ..." ΑΛΛΑ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΤΟΝ ΝΙΩΘΩ ΝΑ ΤΕΝΤΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟΝ ΧΩΡΑΕΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΡΩΧΝΕΙ...ΚΑΙ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ, ΝΑ ΤΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΡΜΗΣΗ....

ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΑΠΟ ΜΑΣ...ΧΑΧΑΧΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΣ ΕΤΣΙ ΕΜΕΙΣ ΟΣΟ ''ΛΥΣΑΜΕ''ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΕ...ΧΑΧΑΧΑ

mmairula

mmairula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mia mera panw mia katw polaki to idio einai idios kairos!!!Na katsei mesa? ki allo den 8elw 8elw na teleiwnw kourastika eixa kai provlhmata me to as8ma mou se ayth th egkumosynh kai talaipwrh8hka.Kai shmera ponaki pali erxontai kai feygoun ...ante ante...vara mia vre kouklitsa mou na spasoun ta nera gt mou spane ta neyraaaaaaaaaaaaaaa

https://www.facebook.com/home.php?ref=hp#!/mmairula

κατινα

κατινα
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
αχ! και'γω τεταρτη παω για καρδιοτοκογραφημα και μαλλον γενναω κιολας και να σας πω την αληθεια...
δεν θελω ακομα ,δεν ειμαι ετοιμη ψυχολογικα,καλα ειμαστε οπως ειμαστε μεχρι τωρα.
ψιλοφοβαμαι κιολας.........

mmairula

mmairula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κατινα έγραψε:αχ! και'γω τεταρτη παω για καρδιοτοκογραφημα και μαλλον γενναω κιολας και να σας πω την αληθεια...
δεν θελω ακομα ,δεν ειμαι ετοιμη ψυχολογικα,καλα ειμαστε οπως ειμαστε μεχρι τωρα.

na mh fovasai ...anasoules kai ola t alla erxontai mona tous ...na 8umasai to mwraki sou kai th stigmh pou 8a soy to valoun sthn agkalitsa sou !!!monadiko synais8hma den yparxei

PoLaKi

PoLaKi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κατινα έγραψε:αχ! και'γω τεταρτη παω για καρδιοτοκογραφημα και μαλλον γενναω κιολας και να σας πω την αληθεια...

ΚΑΤΙΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΛΕΩ ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΑΙ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΩ ΕΤΟΙΜΗ... ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ...ΕΙΜΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΗΗΗ....ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ...ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ....ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΙΜΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ...ΧΑΧΑΧΑ ΟΡΓΙΟ ΕΙΜΑΙ...
ΕΓΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΧΩ ΠΟΝΑΚΙΑ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΜΟΥ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΜΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΣΑΝ ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ...ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΑΩ ΝΑ ΜΕ ΔΟΥΝ...''ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΣΤΟΛΗ''..ΤΙ ΝΑ ΠΩ????

κατινα

κατινα
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
mmairula έγραψε:

na mh fovasai ...anasoules kai ola t alla erxontai mona tous ...na 8umasai to mwraki sou kai th stigmh pou 8a soy to valoun sthn agkalitsa sou !!!monadiko synais8hma den yparxei

να'σαι καλα για το κουραγιο που μου δινεις..σ'ευχαριστω!!!
ολο αυτο σκεφτομαι ,το μωρακι και τι καλα που θα'μαστε αλλα βρε κοριτσια να σας εξομολογηθω κατι....
δεν μου'χει βγει ακομα το μητρικο που λενε....λετε να'χω προβλημα????

stefaniandreas

stefaniandreas
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
φωτεινουλα έγραψε:Ρε κοριτσια τι ισχυει τελικα μηπως σε καθε περιοχη λενε τα δικα τους?εγω ενω μενω θεσσαλονικη θα γεννησω σε νοσοκομειο τις Ναουσας κ μου ειπαν για τις καινουργιες τιμες !!!!!!!!!!!!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Καλα εννοειται πως δεν παιζει αυτο!Θα παρω αυριο τηλ στις ναουσας θα παρω κ σε καμια 2-3 στην θεσσαλονικη κ αν πει το καθενα τα δικα του τι κανουμε οεοοοοοοοοοοοοοο?????????????????????
απο οσο ξερω απο γνωστες που γεννησαν στο ιπποκρατειο πληρωνεις κανονικα.στο παπαγεωργιου λεει επειδη εχει δικη του διευθυνση θα ισχυσουν οι τιμες με την νεα χρονια.παρε ενα τηλ να δεις γιατι ουτως η αλλως καλυτερα παπαγεωργιου.πιο καινουριο.
εγω δε βιαζομαι καθολου να γεννησω.δε θελω!!

http://stefxon@gmail.com

stefaniandreas

stefaniandreas
κατινα έγραψε:
mmairula έγραψε:

να'σαι καλα για το κουραγιο που μου δινεις..σ'ευχαριστω!!!
ολο αυτο σκεφτομαι ,το μωρακι και τι καλα που θα'μαστε αλλα βρε κοριτσια να σας εξομολογηθω κατι....
δεν μου'χει βγει ακομα το μητρικο που λενε....λετε να'χω προβλημα????
το ιδιο ρωταω και γω αλλα ολες μου λενε οτι μονο οταν γεννησουμε θα το καταλαβουμε και ιδιαιτερα οταν το παρουμε σπιτι

maraki-baby

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
mmairula έγραψε:
maraki-baby έγραψε:για να μεταφερω τη δικια μου εμπειρια...οπως ειχε πει κ η Αρετη,το κλυσμα δεν ειναι τιποτα..εκανα επισκληριδιο...δεν πονεσε..αλλα μαλλον εχει να κανει κ με τον αναισθησιολογο!
η μικρη ηταν αρκετα μεγαλη κ μου εκανε κ τομη για να βγει...δεν θυμαμαι τον πονο της γεννας..μονο τα ραμματα κ μετα που με''καθαριζε'' απο πλακουντα κ τετοια!
Ναι οντως ειναι μεγαλη η μπουμπου σου...Η επισκληριδιο τι ενοιωσες? Μουδιασμα?

δεν με πονεσε καθολου που μου την εκανε να πω αρχικα αλλα ισως να παιζει ρολο κ ο αναισθησιολογος...μουδιασμα ναι ετσι νιωθεις..εχεις μια καποια αισθηση αλλα πχ οταν εσπρωχνα να βγει η μπεμπα ενιωθα μια μικρη πιεση οχι πονο...
το μονο οπως ειπα ηταν τα ραμματα γιατι ειχε αρχισει να περναει η ναρκωση κ ενιωθα ενα καψιμο...βεβαια ειχα το μωρο πανω μου κ η αληθεια ειναι οτι δεν το πολυσκεφτομουν!!!!

aylin

aylin
Πηνελοπακι μου άκου τι μας συνέβει τη Πέμπτη...

Χτυπάει το κινητό μου και ήταν ένας απο τους παιδίατρους που παρακολουθούσαν την μπέμπα στην μονάδα...

Κυρία μου , μου λέει, έχουμε πρόβλημα και έχει χτυπήσει το μηχάνημα και έχει βρεί πως το παιδί έχει ένα μικρόβιο...αναστατώθηκα εγώ...πρέπει να γίνουν επαναληπτικές εξετάσεις...πανικός, κλάματα κλπ κλπ...έτσι λοιπόν γυρνάει ο Σtέφανος από την δουλειά...πήγαμε άρον άρον της πήραν αίμα...το τι κλάμα έριξα κλασσικά κλαψιάρα εγώ...να με κρατάει ο Στέφανος με το ζόρι να μην μπουκάρω μέσα και τους σκοτώσω...

τεσπα... ποιο μικρόβιο είναι αυτό? τουw ρωτάω δεν έχει ταυτοποιηθεί...μου είπανε

περνάνε οι μέρες οι εξετάσεις βγήκαν δόξα τον Θεό καλές... ποιο μικρόβιο ήταν?αιμολυτικός στρεπτόκοκκος β ομάδας... αντιμετωπίστηκε μέσα στο 1ο 24ωρο της ζωής της μπέμπας με ήπια αντιβίωση---κοινώς ενδονοσοκομειακή λοίμωξη...το αναφέρω τρομαγμένη στην παιδίατρο...γέλασε η γυναίκα...ξέρετε μου λέει τι είναι αυτό?όχι της λέω... ΑΜΥΓΔΑΛΊΤΙΔΑ μου απαντάει!!!

Τα συμπεράσματα δικά σου!!!Να ζήσει το google!!!

PoLaKi

PoLaKi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
δεν μου'χει βγει ακομα το μητρικο που λενε....λετε να'χω προβλημα????[/quote]

ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ'ΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΑΚΟΜΑ...ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΟΥΛΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ...ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΝΑ ΧΡΟΝΙΑΑΑ... Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink

φωτεινουλα

φωτεινουλα
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
δηλαδη μπορουν να το κανουν αυτο ?σε ενα νοσοκομειο πληρωνεις 900 κ στο αλλο σχεδον τιποτα??????????????Δεν υπαρχει περιπτωση κατι θα παιζει!!!!!!!!!!Μη σου πω οτι μπορει να τα βαζουν κ στην τσεπη τους!!!!!!!!!!!!Οσες θα γεννησετε σε νοσοκομειο τι σκοπευεται να κανετε?

stefaniandreas

stefaniandreas
και μενα περιεργο μου ακουγεται αλλα το παπαγεωργιου εχει δικο του καταστατικο.
παντως η κουμπαρα μου στον πυργο ηλειας που γεννησε 26/10 πληρωσε κανονικα στο νοσοκομειο

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
aylin έγραψε:Πηνελοπακι μου άκου τι μας συνέβει τη Πέμπτη...

Χτυπάει το κινητό μου και ήταν ένας απο τους παιδίατρους που παρακολουθούσαν την μπέμπα στην μονάδα...

Κυρία μου , μου λέει, έχουμε πρόβλημα και έχει χτυπήσει το μηχάνημα και έχει βρεί πως το παιδί έχει ένα μικρόβιο...αναστατώθηκα εγώ...πρέπει να γίνουν επαναληπτικές εξετάσεις...πανικός, κλάματα κλπ κλπ...έτσι λοιπόν γυρνάει ο Σtέφανος από την δουλειά...πήγαμε άρον άρον της πήραν αίμα...το τι κλάμα έριξα κλασσικά κλαψιάρα εγώ...να με κρατάει ο Στέφανος με το ζόρι να μην μπουκάρω μέσα και τους σκοτώσω...

τεσπα... ποιο μικρόβιο είναι αυτό? τουw ρωτάω δεν έχει ταυτοποιηθεί...μου είπανε

περνάνε οι μέρες οι εξετάσεις βγήκαν δόξα τον Θεό καλές... ποιο μικρόβιο ήταν?αιμολυτικός στρεπτόκοκκος β ομάδας... αντιμετωπίστηκε μέσα στο 1ο 24ωρο της ζωής της μπέμπας με ήπια αντιβίωση---κοινώς ενδονοσοκομειακή λοίμωξη...το αναφέρω τρομαγμένη στην παιδίατρο...γέλασε η γυναίκα...ξέρετε μου λέει τι είναι αυτό?όχι της λέω... ΑΜΥΓΔΑΛΊΤΙΔΑ μου απαντάει!!!

Τα συμπεράσματα δικά σου!!!Να ζήσει το google!!!

affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 7 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 7 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 7 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 7 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 7 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 7 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 7 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 7 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 7 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 7 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 7 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 7 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 7 606100 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 7 606100 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 7 606100 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 7 606100 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 7 606100 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 7 606100 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 7 606100 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 7 606100 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 7 606100 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 7 606100 ????????
ΡΕ ΣΤΕΛΛΑΚΙ ΑΠ'ΤΗΝ ΜΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣ ΑΠ' ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΚΛΑΙΣ.... ΑΠΛΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΡΙΖΑΚΙ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΙΚΟΣΙΤΕΤΡΑΩΡΟ ΑΛΛΑ ΛΕΧΟΥΔΙΑ ΑΡΓΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ, ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΔΛΔ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΨΑΞΕ ΝΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΣ Respect

https://www.facebook.com/profile.php?sk=info

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναμαι καιγω... γκεστ καταντησα εδω μεσα.. Laughing
τι κανετε? εγω μολις τελειωσα με το φαι και τα πιατα και γενικα συμαζεμμα και ειπα να πω ενα γεια τουλαχιστον.εκανα ψαρακι (τσιπουρα) πλακι. πιο πολυ εμενα αρεσει σε σχεση με τους αλλους αλλα δε με νοιζει ας φανε και λιγο αγκαρια σημερα Razz
ο μπεμπης τουλαχιστον την μερα εχει σιγουρες ωρες οποτε ξερω ποτε θα κανω δουλειες. καθε πρωι τρωει καλα μιας που εχω φουλαρει αποτο βραδυ, τον αλλαζω τον πλενω και τον κανω ομορφο.μετα καθεται λιγο και κατα τις 11-11,30 κοιματε μεχρι και τωρα Wink αρα αφηνει να κανει η μαμα δουλιτσες. εναν τετοιο υπνο εχουμε και κατα τις 5 το απογευμα μεχρι 7 πανω κατω. ισα γιατον καφε! μου φαινετε μια αρα τον εχω εκπαιδευσει Very Happy

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα σε ολεςςςς ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 7 215994
τι κανετε??

PUMPKIN μου τελειο το βιντεακι !!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Στελλακι μου φιλακια σε σενα και στη μπουμπου!

το Κικιτσακι μας σημερα μπαινει ε? αυριο θα εχει τον παιδαρο της!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 7 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 7 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 7 654316
με το καλο! τις καλητερες ευχες μου!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ Η ΜΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ???? λετε να γεννησε? αν δεν μπει μεχρι το βραδυ θα παρω τηλ! I love you

με εχει πιασει μια νταουνιλα που θα γεννησω τελευταια μεχρι να γεννησω ομως τουλαχιστον θα εχω μαθει πολλα απο εσας για το λεχουδι μου!!! Laughing Laughing Laughing

φιλακια σε ολες! καλη Κυριακη να εχουμε ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 7 328109

stefaniandreas

stefaniandreas
tattooed_snowhite έγραψε:καλημερα σε ολεςςςς ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 7 215994
τι κανετε??

PUMPKIN μου τελειο το βιντεακι !!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Στελλακι μου φιλακια σε σενα και στη μπουμπου!

το Κικιτσακι μας σημερα μπαινει ε? αυριο θα εχει τον παιδαρο της!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 7 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 7 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 7 654316
με το καλο! τις καλητερες ευχες μου!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ Η ΜΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ???? λετε να γεννησε? αν δεν μπει μεχρι το βραδυ θα παρω τηλ! I love you

με εχει πιασει μια νταουνιλα που θα γεννησω τελευταια μεχρι να γεννησω ομως τουλαχιστον θα εχω μαθει πολλα απο εσας για το λεχουδι μου!!! Laughing Laughing Laughing

φιλακια σε ολες! καλη Κυριακη να εχουμε ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 7 328109
θες να αλλαξουμε?τωρα μιλουσα με τη μαια που δουλευει στο ιατρειο και μου λεει πολυ πιθανο σε 3 μερες να μπουμε?ε αυτο ηταν.με επιασε πανικος.θελω να κλαιω ολη μερα.αλλο να εισαι παρων στις γεννες των αλλων και αλλο να γεννησω εγω

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μη μου αγωνεσαι Στεφανια μου! θα πανε ολα ρολοι! ποτε θα ξερεις σιγουρα? Very Happy

stefaniandreas

stefaniandreas
tattooed_snowhite έγραψε:μη μου αγωνεσαι Στεφανια μου! θα πανε ολα ρολοι! ποτε θα ξερεις σιγουρα? Very Happy
αυριο αργα το βραδυ
11 εχουμε ραντεβου στην κλινικη

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα κοριτσόπουλα!Χαμομηλακι, Στεφανία, Χιονατούλα, Τοτουλίνα, Νατάσσα, Στελλινιώ γλυκιά μανουλίτσα, μαμίτα, μάμαξ, μόρα,Πηνελοπίτσα, Λαμπρούλα, μαιρουλα, Μαριάννα, Φωτεινούλα που είσαι στον 12ο (έλιωσα στο γέλιο!! ), Μαράκι baby, Αφροδίτη,- ουφ, είμαστε και πολλές!!!Ελπίζω να μην ξέχασα καμία βρε κορίτσια!!!
Ειδική μνεία στο Κικιτσάκι μας!!με το καλό κοριτσάκι μου!!!!!έ-ε-έρχεται!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 7 40746 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 7 40746
Μετά από ακόμη μία άγρυπνη νύχτα ξύπνησα (αν θεωρήσουμε ότι κοιμήθηκα) και πίνω τη φραπεδιά μου.Φαί έχω ευτυχως από χθες το βρα΄δυ (γαριδομακαρονάδα) οπότε μπορώ να λιώσω λίγο ανενόχλητη τώρα που η σεξομπουμπού κοιμάται επιτέλους!!!
Καλέ τί κρύο είναι αυτό;; ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 7 868444
Στελλίτσα μιας που ήρθε η παιδίατρος, πες και σε μας τις νεοφώτιστες καμία χρήσιμη συμβουλή ή ό,τι σου φάνηκε ενδιαφέρον....Είμαι όλη αυτιά! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 7 804467

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμενα ξεχασες! Sad

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ωχ ναι!!super mama με τις σούπερ δημιουργίες σου καλημερούδια!!! I love you I love you I love you

mmairula

mmairula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
stefania me to kalo ..Ola kala 8a pane ! geia sou ardo

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις