Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
152 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 152 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 40]

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα!
kikitso με το καλό αύριο να δεις το μπεμπάκι σου!
Stefania τόσο καιρό αυτό περίμενες, ψυχραιμία! Εγώ κοντεύω να σκάσω Sad

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΣΕ ΝΙΩΘΩ...ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΟΥΛΙΑ ΝΑ ΤΑ ΧΩΝΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΧΑΤΗΡΙ???? ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ!!!! ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ....ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΟΔΕΥΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΕΣ? Shocked ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΣΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΛΑΑΑΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ!!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΝΤΟ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 8 315810 Η ΣΕΞΟΜΠΟΥΜΠΟΥ ΑΛΩΝΙΖΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Ε?????ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΕΞΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!! ΞΥΠΝΑΝΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ Wink
ΧΙΟΝΑΤΟΥΛΑ ΤΙ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΛΕ ΚΙ ΕΣΥ???? ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΑΠΟΤΕΛΩ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ??????? ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 8 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 8 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 8 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 8 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 8 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 8 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 8 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 8 534787

https://www.facebook.com/profile.php?sk=info

κατινα

κατινα
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
[b]κοριτσια ΣΟΣ τα φωτα σας.......[/b]
ειναι τωρα καμια ωρα που εχω μια τρομερη φαγουρα στην κοιλια γυρω απο τον οφαλο και εχει κανει σαν να εχει ανοιξει το δερμα , πληγιτσες μικρες.εντωμεταξη η κοιλια μου ειναι τσιτα ,πιο τσιτωμενη δεν γινεται αλλα αυτη η φαγουρα δεν αντεχεται με τιποτα.
τι να κανω???? εχει συμβει και σε σας κατι παρομοιο?????

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
και σε εμένα συνέβαινε κατά τις τελευταιες εβδομάδες.Το αντιμετώπιζα με...ξύσιμο!!!(ελαφρύ βέβαια) και με βαζελίνη ή καποια ενυδατικη΄κρεμουλα για να μαλακώσει.Ε, τόσο τσίτωμα, τί να κάνει το σώμα!!αντιδράει!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κατινα έγραψε:[b]κοριτσια ΣΟΣ τα φωτα σας.......[/b]
ειναι τωρα καμια ωρα που εχω μια τρομερη φαγουρα στην κοιλια γυρω απο τον οφαλο και εχει κανει σαν να εχει ανοιξει το δερμα , πληγιτσες μικρες.εντωμεταξη η κοιλια μου ειναι τσιτα ,πιο τσιτωμενη δεν γινεται αλλα αυτη η φαγουρα δεν αντεχεται με τιποτα.

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΝΕΣ ΡΑΓΑΔΕΣ.... scratch scratch scratch scratch

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγώ πάντως, αν και με αρκετή φαγουρα, δεν έκανα ούτε μία ραγάδα....thanks to βαζελίνη και ελαστικότητα επιδερμίδας sunny sunny sunny !!!

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΝΤΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ...ΜΗ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΙ ΕΠΕΙΤΑ... Wink ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΑΓΟΥΡΑ ΚΑΘΟΛΟΥ!!! ΑΡΝΤΟ Η ΣΕΞΟΜΠΟΥΜΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΝΟ ΕΛΑΦΡΥ Ε???

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
άστα Πηνελοπίτσα!!όλη μέρα ύπνο και το βράδυ νυχτοπερπάτημα στην κούνια!!!!!έχει μπλέξει τη μέρα με την νύχτα!ευτυχως τώρα έπεσε για λίγη "σιέστα" και θα πέσω κι εγώ... Sleep Sleep Sleep ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 8 328109

mmairula

mmairula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
penelope26 έγραψε:
κατινα έγραψε:[b]κοριτσια ΣΟΣ τα φωτα σας.......[/b]

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΝΕΣ ΡΑΓΑΔΕΣ.... scratch scratch scratch scratch

μολισ εκανεσ ραγαδες ενυδατικη κρεμουλα ...και μπολικη

https://www.facebook.com/home.php?ref=hp#!/mmairula

mora

mora
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ

maraki-baby ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!

ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΑ!!!!
ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 8 ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΘΑ ΜΠΩ ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ!!!!

ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 8 667478 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 8 667478 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 8 667478 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 8 667478
ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 8 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 8 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 8 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 8 679259

ΚΙΚΙΤΣΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΑΥΡΙΟ!!!

ΦΙΛΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 8 315810

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μόρα σε νιώθω..Και εμείς μία από τα ίδια με το μωρό!Έχει βολευτεί και δεν τον βλέπω να κάνει την μεγάλη έξοδο.Το σημαντικό είναι να είναι γερό και όλα τα υπόλοιπα περισσεύουν..Εγώ αυτό σκέφτομαι και δεν ακούω κανέναν για όσα μου λένε Rolling Eyes Rolling Eyes Εύχομαι να πάνε όλα καλαSmile

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπεεερα παλι!
Μορα μου και ελεγα να σε επερνα τηλ. μπας και μας την εκανες! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 8 215994
μη μου στεναχωριεσαι μεχρι το βραδυ και αυριο?ποιος ξερει? χιχιχ

Νατασσα πως πας?
κοριτσια???
μολις τελειωσα με τη βαλιτσα ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 8 4872
θα γραψω τι εβαλα μεσα και οποιο καλο κοριτσι να συμπληρωσει κατι? οχι οτι αγχωνομε με τη βαλιτσα αλλα θελω να την ξανανοιξω αφου γεννησω, να μην ξανασχοληθω δηλαδης Razz

1 ρομπα κεντημενη με δρακο ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΗ (μπουχαχα) απο Ταυλανδη (τρομαρα μου)
τσσσ λεπτομερεια ε? Laughing

2 μπλουζακια τιραντα/βαθυ ντεκολτε (νιαου)

2 κοκκινα νυχτικα μεχρι το γονατο 3/4 (ξανα νιαου) Laughing Laughing

1 φορμα πανω κατω

1 σοφτ παντελονα φαρδια

4 εσωρουχα, 3 ζευγ. καλτσες, 2 σουτιεν θυλασμου

επιθεματα στηθους, κρεμα στηθους

για το νινι :

3 εσωρουχα
4 ολοσωμα φορμακια
1 φορμα εξοδου
2 πετσετες
2 σκουφακια
2 γαντακια
4 καλτσακια
2 ζευγ. σεντονακια
1 κουβερτουλα αγγαλιας

πωπω εγω ασχολουμε ακομα με τη βαλιτσα και σεις γεννατε και μιλατε για τα νινακια Laughing Laughing

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
χιονατη παρε και μια πετσετα προσωπου,μια σωματος, σαμπουαν, μαλακτικο αφρολουτρο και γενικα οτι βαζεις στο νεσεσερ για να πας διημερο. επισης βουρτσα-οδοντοβουρτσα-οδοντοπαστα και παντοφλιτσες για εκει.

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μαιρουλα εσυ που εχεις μια α εμπειρια για πες σε ποσο καιρο χανονται τα κιλακια της εγκυμοσυνης?
εχει διαφορα στη πρωτη εγκυμοσυνη με τις αλλες?

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ελα μαμιτουλα κοτσονα μου! ειπα να τα στριμωξω τελευταια αυτα μιας που τα χρησιμοποιω ακομα ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 8 328109

πως ειναι το ρειβονι μας σημερα?
εμενα κανει capoeira https://www.youtube.com/watch?v=Z8xxgFpK-NM

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλά είμαι Σωτηρία μου. Λίγο υποτονικός ο μπέμπης μας σήμερα..ελπίζω να μην κάνει τίπτοα περίεργα εκεί μέσα Rolling Eyes Rolling Eyes Εσύ πως εισαί?

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλα και γω Νατασσα μου ασχοληθηκα με τη βαλιτσα οπως ειδες Laughing Laughing
ισως ο μπεμπης σου περιμενει υπομονετικα να βγει και εχει αραξει! Very Happy Very Happy Very Happy

ο ενας περιμενει τον αλλο μου φαινεται! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 8 328109

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
και εμενα κατι τετοιο κανει σε συνδυαμο με ταε βο ντο!!
καλα τι τελειο σαιτ αυτο το baby rocks ρε Χιονατη!
φοβερα πραγματα εχει.
αμα γεννησεις στην πολυκλινικη του Bob του μαστορα μηπως βαζουνε αυτοι ρουχαλακια στο μωρο και χρειαζεται μονο ενα φορμακι για εξω?
ρωτα τον Πασχαλιτσο να σου πει. Αληθεια ποσο θα σου παρει αυτο το καυτο αγορι? το εχετε συζητησει?
και ποσο στην κλινικη?
Εμενα θα μου παρει γυρω στα 1000 ο ντοκ και η κλινικη κανενα 1400 για 3 μερες ειτε ειναι φυσιολογικος ειτε καισαρικη. Παντως ετσι που εγιναν τα πραγματα συμφερει σε ιδιωτικο να γεννας!!
μονο στην Ελλαδα θα μπορουσε να συμβει αυτο Mad Mad Mad

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tattooed_snowhite έγραψε:καλησπεεερα παλι!
Μορα μου και ελεγα να σε επερνα τηλ. μπας και μας την εκανες! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 8 215994
μη μου στεναχωριεσαι μεχρι το βραδυ και αυριο?ποιος ξερει? χιχιχ

Νατασσα πως πας?
κοριτσια???
μολις τελειωσα με τη βαλιτσα ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 8 4872
θα γραψω τι εβαλα μεσα και οποιο καλο κοριτσι να συμπληρωσει κατι? οχι οτι αγχωνομε με τη βαλιτσα αλλα θελω να την ξανανοιξω αφου γεννησω, να μην ξανασχοληθω δηλαδης Razz

1 ρομπα κεντημενη με δρακο ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΗ (μπουχαχα) απο Ταυλανδη (τρομαρα μου)
τσσσ λεπτομερεια ε? Laughing
2 μπλουζακια τιραντα/βαθυ ντεκολτε (νιαου)
2 κοκκινα νυχτικα μεχρι το γονατο 3/4 (ξανα νιαου) Laughing Laughing
1 φορμα πανω κατω
1 σοφτ παντελονα φαρδια
4 εσωρουχα, 3 ζευγ. καλτσες, 2 σουτιεν θυλασμου
επιθεματα στηθους, κρεμα στηθους

για το νινι :
3 εσωρουχα
4 ολοσωμα φορμακια
1 φορμα εξοδου
2 πετσετες
2 σκουφακια
2 γαντακια
4 καλτσακια
2 ζευγ. σεντονακια
1 κουβερτουλα αγγαλιας

πωπω εγω ασχολουμε ακομα με τη βαλιτσα και σεις γεννατε και μιλατε για τα νινακια Laughing Laughing

χιονάτη εγώ έβαλα σαγιονάρες (για μέσα στο ντους να μην είμαι ξυπόλητη), παντόφλες χειμωνιάτικες, σερβιέτες μεγάλες tena και night, dettol κρεμοσάπουνo, μπατονέτες, μωρομάντιλα, χαρτομάντιλα, οινόπνευμα-βαμβάκι (θα γεννήσω σε δημόσιο και είπα να πάρω μιας και θα έχω rooming in) πανάκια ρεψίματος 2-3, και πάνες αγκαλιάς.

aylin

aylin
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Έλα κορίτσια να γεννάμε μια μια για να ξενυχτάμε-κουτουλάμε παρεούλα!!! I love you I love you I love you

Χιονατουλίν μου με καλύψε η μαμίτα μας!!!Ματς μουτς!!!

Νατάσα υπομονή και θα έρθει και ο μπεμπάκος!Απόλαυσε τις στιγμές σου με τον θέμη γιατί μετά -απο πείρα-θα τις ψάχνεις και δεν θα μπορείς να τις βρείς!...τουλάχιστον για 30-40 μέρες

Μορα μας με το καλό κοριτσάκι μου!Όλα να πάνε καλά και με το καλό να έρθει η μικρή μπουμπού.Αλήθεια ο Στέφανος ανυπομονεί ε?

φιλάκια

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamita έγραψε:και εμενα κατι τετοιο κανει σε συνδυαμο με ταε βο ντο!!
φοβερα πραγματα εχει.
αμα γεννησεις στην πολυκλινικη του Bob του μαστορα μηπως βαζουνε αυτοι ρουχαλακια στο μωρο και χρειαζεται μονο ενα φορμακι για εξω?
ρωτα τον Πασχαλιτσο να σου πει. Αληθεια ποσο θα σου παρει αυτο το καυτο αγορι? το εχετε συζητησει?
και ποσο στην κλινικη?
Εμενα θα μου παρει γυρω στα 1000 ο ντοκ και η κλινικη κανενα 1400 για 3 μερες ειτε ειναι φυσιολογικος ειτε καισαρικη. Παντως ετσι που εγιναν τα πραγματα συμφερει σε ιδιωτικο να γεννας!!

χαχαχαχαχαχ με πεθανες ωρη γυναικα! επνιγηκα η αχαρη με την περιγραφη του καυτου αγοριου! Laughing Laughing Laughing
κατι για 3 χιλιαρικα μου ειπε ολα κομπλε! τωρα θα δουμε θα το ξανασυζητησουμε την επομενη~!!!
ναι ειδες μαλακια μου δεν ρωτησα τι δινουν και τιο οχι μεσα Embarassed

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
aylin έγραψε:Έλα κορίτσια να γεννάμε μια μια για να ξενυχτάμε-κουτουλάμε παρεούλα!!! I love you I love you I love you

Χιονατουλίν μου με καλύψε η μαμίτα μας!!!Ματς μουτς!!!

Νατάσα υπομονή και θα έρθει και ο μπεμπάκος!Απόλαυσε τις στιγμές σου με τον θέμη γιατί μετά -απο πείρα-θα τις ψάχνεις και δεν θα μπορείς να τις βρείς!...τουλάχιστον για 30-40 μέρες

Μορα μας με το καλό κοριτσάκι μου!Όλα να πάνε καλά και με το καλό να έρθει η μικρή μπουμπού.Αλήθεια ο Στέφανος ανυπομονεί ε?

φιλάκια

δωσε ενα πλανο βρε aylinaki
ποσες ωρες την ημερα κοιμασαι? συνολο?

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κολοκυθακι θενξ!!!! πανακια ναιιιι!
Στελλινα μου φιλακια στην Μαριζουλα τι κανει??????

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tattooed_snowhite έγραψε:
mamita έγραψε:και εμενα κατι τετοιο κανει σε συνδυαμο με ταε βο ντο!!
φοβερα πραγματα εχει.
και ποσο στην κλινικη?

χαχαχαχαχαχ με πεθανες ωρη γυναικα! επνιγηκα η αχαρη με την περιγραφη του καυτου αγοριου! Laughing Laughing Laughing
κατι για 3 χιλιαρικα μου ειπε ολα κομπλε! τωρα θα δουμε θα το ξανασυζητησουμε την επομενη~!!!
ναι ειδες μαλακια μου δεν ρωτησα τι δινουν και τιο οχι μεσα Embarassed

παρε αυριο το πρωι στην κλινικη καλυτερα παρα στον Πασχατουλη και ρωτα τι δινουνε για το μωρο.
εγω φαντασου μονο ενα εσωρουχο, ενα φορμακι και 1 παμπερ θα παρω..
ετσι εκαμα κι εγω γιατι α δε και μη θα εκουβαλουνα τσαμπα- οχι αμια η αχαρη.και ρωτα και στη κλινικη ποσο χρεωνουνε για το δωματιο.

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ελα ρε μονο??? καλα λες θα ρωτηξω στου ΜΠΟΜΠ , θα ρωτηξω και τη μαια μου , μην παω με την βαλιτσαρα λες και παω τσι μπαχαμες ωρη Laughing Laughing Laughing Laughing

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις