Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
74 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 74 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

stefaniandreas

stefaniandreas
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
afroditi1006 έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ..ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ...ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ...
ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ???ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΣΚΑΣΩ..ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ..ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΗΞΙΜΟ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΑΩ ΓΛΥΚΟ...
ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΣΑΚΧΑΡΟ ΣΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΤΟ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ??ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΝΕΒΗΚΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ(ΜΙΑ 150 ΚΑΙ ΜΙΑ 250)ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ???
στην αρχη επειδη ειχα τρομαξει εκανα αυστηρη διατροφη(και τι καλα εχανα και κιλα).μετα που ειδα οτι ολα καλα την ψιλοαφησα και τωρα εχει πανω απο μηνα που τρωω τα παντα εκτος απο αυτα που μου εδωσε η διαβητολογος.
γλυκα ετρωγα παντα γιατι γενικως πριν την εγκυμοσυνη ζουσα με γλυκα και δεν μπορω να τα κοψω.
παντα ηταν καλο το σακχαρο εκτος απο 2 μετρησεις αυτες τις μερες που λιγο τσιμπησανε( 146 , 132) αλλα οπως μου εξηγησαν τον τελευταιο μηνα ειναι πιο πιθανο να αυξανεται
παντως την τριτη το απογευμα εχω παραγγειλει απο ενα φιλο "σοκολατοπιτα"!!!!αν ειναι να γεννησω να το ευχαριστηθω.

http://stefxon@gmail.com

afroditi1006

afroditi1006
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΓΛΥΚΑ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΝΑ ΦΑΩ ΓΛΥΚΟ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΚΑΜΠΥΛΗ..ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ..ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΦΑΩ ΜΑΖΕΜΕΝΑ..ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΜΕ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 38 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΠΑΜΕ..ΘΑ ΔΟΥΜΕ...ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ..

stefaniandreas

stefaniandreas
afroditi1006 έγραψε:ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΓΛΥΚΑ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΝΑ ΦΑΩ ΓΛΥΚΟ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΚΑΜΠΥΛΗ..ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ..ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΦΑΩ ΜΑΖΕΜΕΝΑ..ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΜΕ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 38 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΠΑΜΕ..ΘΑ ΔΟΥΜΕ...ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ..
και που εισαι ακομα...θα κανουμε και αλλες.εγω παντως τα γλυκακια μου τα ετρωγα...το ομολογω

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια παω να ξαπλωσω μπας και ακουσω ρην μπουμπου!!
φιλακια σε ολες τις κοιλιτσες.Καληνυχτουδια!

stefaniandreas

stefaniandreas
mamita έγραψε:κοριτσια παω να ξαπλωσω μπας και ακουσω ρην μπουμπου!!
καληνυχτα!!!τη δευτερα που θα παω στη γενικη θα ρωτησω αν γεννησε καμια του αποστολιδη το σκ και θα μπω σαν την τρελη σε ενα ξενο δωματιο!

afroditi1006

afroditi1006
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΜΙΤΟΥΛΑ..ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΑΠΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΕΦΙΑ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ...

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stefaniandreas έγραψε:
καληνυχτα!!!τη δευτερα που θα παω στη γενικη θα ρωτησω αν γεννησε καμια του αποστολιδη το σκ και θα μπω σαν την τρελη σε ενα ξενο δωματιο!

τεταρτη παω για καρδιοτοκογραφο βρε τρελο κοριτσι..θα εισαι? γι αυτη την τεταρτη λεω..
αντε φιλουμπες!!

mmairula

mmairula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kalhyxta na deis pou molis 3ekoyrasteis 8a 3ypnhsei h mpoumpou sou Smile

https://www.facebook.com/home.php?ref=hp#!/mmairula

stefaniandreas

stefaniandreas
[quote="mamita"]
stefaniandreas έγραψε:

τεταρτη παω για καρδιοτοκογραφο βρε τρελο κοριτσι..θα εισαι? γι αυτη την τεταρτη λεω..
αντε φιλουμπες!![/quote
μπα δευτερα θα παω εγω.μακια!

dimitrabasilis

dimitrabasilis
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
καληνυχτα κοριτσια νυσταξα τα λεμε το πρωι,φιλια σε ολες

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
χιονατούλα στο αφιερώνω!
https://www.youtube.com/watch?v=JK__uM_ArlE
ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 5 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 5 328109

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΣΑΣ ΓΡΦΩ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΩΣ ΕΓΚΥΟΥΛΑ ΚΙ ΕΛΠΙΖΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!! ΣΑΣ ΦΙΛΩ!!!!

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια!εχω ξυπνησει 100 φορες απο το χαραμα και δεν μπορω να ξανακοιμηθω με τπτ...ή εχω χορτασει ύπνο (χλωμο...) ή εχω τρελαθει! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad η μπουμπου χτες το βραδυ ειχε αφηνιασει και πονουσα απιστευτα ΠΑΝΤΟΥ,αφου ελεγα οτι θα μου βγει απο παντου!Τα εχει κανει ολα λιμπα εκει μεσα!Μεχρι την αλλη εβδομαδα θα εχει πιασει τα 3500 κιλα,ελπιζω ο γιατρος να μου πει "ως εδω!" γιατι βλεπω να παιρνω τη μεση μου...στο χερι σε λιγο!

maraki-baby να σου ζησει το μωρακι σου! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 5 50580 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 5 50580 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 5 50580 να ειναι γερο και καλοτυχο!

κικιτσακι,κοντευει η μεγαλη ωρα!1 και σημερα! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 5 536304 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 5 536304 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 5 536304

περιμενω τον αντρουλη να ξυπνησει να φαμε πρωινο αλλα εχω αρχισει και λυσσαω απο την πεινα,να δω ποσο θα κρατηθω ακομη! scratch scratch

mmairula

mmairula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kalhmera koritsia ...Allo ena prwino egkyos ...9 meres poy 8a mou paei? ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 5 215994

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα!Μαράκι να σας ζήσει η μπουμπού σας!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 5 50580 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 5 50580 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 5 50580 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 5 50580 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 5 50580 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 5 50580 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 5 50580 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 5 50580 Πήγαν όλα καλά έτσι??

Αφροδιτάκι και εμένα μου είχε πει ότι λόγω σακχαρου ίσως να μην πηγαίναμε μετά τις 38 βδομάδες αλλά...here I am 38+4 ήδη!! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Η αλήθεια είναι πως έχω αρχίσει να αγχώνομαι λίγο και την Τρίτη που θα πάμε πάλι για υπέρηχο αν δεν έχει αλλάξει κάτι να δούμε τι θα αποφασίσουμε..

Τι χειμωνιάτικος καιρός σήμερα.. santa santa santa rendeer rendeer rendeer

Κικιτσάκι πότε είπαμε είσαι εσύ??Συγνώμη αλλά διάβασα τόσα μαζεμένα που έχω ξεχάσει τα μισά!! Embarassed Embarassed Embarassed

mmairula

mmairula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mprrrrr rixnei xiwnonero !ti wraia lete h mikrh mou annoula na vgei ontws tou xionia?? xixixix Wink

aylin

aylin
Καλημέρα...τι καλημέρα δηλσδή...αυτές οι εκφράσεις έχουν ισοπεδωθεί στη δική μου περίπτωση!χοχοχο

Κικιτσάκι μας με το καλό να έρθει ο μικρός και όλα μα όλα να πάνε καλά!

Μαράκι σαν χθες είναι που λέγαμε εαν πήγαμε να ακούσουμε καρδούλα ...αχ ωραία ήταν τότε!Να σου ζήσει ο κορίτσαρος κοπέλα μου!

Εμμανουέλα και σε σένα το ίδιο!!!Ο'τι καλύτερο!

Δήμητρα χιονονεράει έ?ωραίος καιρός για χουχούλιασμα.

Εγώ πάλι είμαι στο σαλόνι πίνω καφεδάκι, η λεχουδίτσα μου κοιμάται στο ριλάξ και εμείς κουτουλάμε κανονικά...Περιμένουμε και την παιδίατρο να έρθει να μας δεί!1 'ωρα κοιμηθήκαμε χθες!!σπάσαμε κάθε ρεκόρ

Προς το παρόν φιλιά σε όλες

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα και απο εμενα κοριτσια!!εδω εχει συννεφια και γενικα χειμωνιατικο καιρο..
Σαλονι με τζακακικαι καφεδακι.
Χθες η μπουμου αρχισε να τα σπαεικυριολεκτικα κατα τη μια το βραδυ. Ενω ολη μερα τιποτα μετα τα εκανε λαμπογυαλο!!
παλι καλα γιατι πηρα μια τρομαρα..
Δικιο ειχες Μαιρουλα! μολις ξεκουραστηκα, αρχισε..

mmairula

mmairula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mamita έγραψε:καλημερα και απο εμενα κοριτσια!!εδω εχει συννεφια και γενικα χειμωνιατικο καιρο..
Χθες η μπουμου αρχισε να τα σπαεικυριολεκτικα κατα τη μια το βραδυ. Ενω ολη μερα τιποτα μετα τα εκανε λαμπογυαλο!!
Πολυ ωραια πολυ χαρηκα.σε ειχα εννοια μολις ξυπνησα καμοια φορα οι κινησεις ειναι τοσο απαλες που οταν ειμαστε ορθιες δεν τις καταλαβαινουμε θελουν και αυτα να κανουν αισθητη τη παρουσια τουσ κιολας χαχαχα οποτε οταν παμε για ξεκουραση αναλαμβανουν δραση χεχεχεεχ

lamproula

lamproula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα και καλο χειμωνα!τι ωραια μερα η σημερινη!ΚIKITSAKI αντε με το καλο ολα, σε περιμενουμε μαζι με το μωρακι!
mmairula καλημερα και καλωσηρθες στην παρεα μας!
χαμομηλακι και carrie την καλημερα μου και σε εσας.Τι θα φτιαξετε σημερα για μαμ?
AYLIN καλημερα τι κανει η μπουμπου?Μετα την γεννα σου περασε η αισθηση της πεινας
η δεν πεινουσες και πριν πολυ?
παω να φαω πρωινο γιατι πειναωωωωωωωω!

lamproula

lamproula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα mamitaaaa!ειδες που ανησυχησες εχθες?τωρα ολα καλα!

mmairula

mmairula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="lamproula"]Καλημερα και καλο χειμωνα!τι ωραια μερα η σημερινη!ΚIKITSAKI αντε με το καλο ολα, σε περιμενουμε μαζι με το μωρακι!
mmairula καλημερα και καλωσηρθες στην παρεα μας!
χαμομηλακι και carrie την καλημερα μου και σε εσας.Τι θα φτιαξετε σημερα για μαμ?
AYLIN καλημερα τι κανει η μπουμπου?Μετα την γεννα σου περασε η αισθηση της πεινας
η δεν πεινουσες και πριν πολυ?
παω να φαω πρωινο γιατι πειναωωωωωωωω![/quot
kalws sas vrhka .....egw zesto myrwdato selinato exw valei pou paei kai me to kairo Smile))

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mmairula έγραψε:
mamita έγραψε:καλημερα και απο εμενα κοριτσια!!εδω εχει συννεφια και γενικα χειμωνιατικο καιρο..
Πολυ ωραια πολυ χαρηκα.σε ειχα εννοια μολις ξυπνησα καμοια φορα οι κινησεις ειναι τοσο απαλες που οταν ειμαστε ορθιες δεν τις καταλαβαινουμε θελουν και αυτα να κανουν αισθητη τη παρουσια τουσ κιολας χαχαχα οποτε οταν παμε για ξεκουραση αναλαμβανουν δραση χεχεχεεχ

απλα εμενα 11-13.00 το πρωι τα σπαει κυριολεκτικα ειτε ειμαι ορθια ειτε ξαπλα και γι αυτο αγχωθηκα! ειδες η εμπειρια παιδι μου..τριτο εσυ ε? να σου ζησουν!
Απο μικρη στο κουρμπετι!

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
lamproula έγραψε:καλημερα mamitaaaa!ειδες που ανησυχησες εχθες?τωρα ολα καλα!

τι να κανω η μανα!!

mmairula

mmairula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
eyxaristw mamita mou me to kalo na mas er8oun kai ta nea mas mwrakia stis idies meres eimaste Razz

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις