Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
33 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 33 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 40]

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κικιτσο μας !!
ολα καλα να πανε κοριτσι μου!!
κοριτσια μολις εχθες πεταχτηκε ο αφαλος μου, εξω..ανατριχιλα ε? το επαθε καμια?
σαν κουμπακι ειναι, ξαναμπαινει η θα μεινει ετσι?

mmairula

mmairula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mamita έγραψε:κικιτσο μας !!
xaxaxaxa 3anampainei kanonika xaxaxa san koumpaki ontws .

https://www.facebook.com/home.php?ref=hp#!/mmairula

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Χθες? Shocked Shocked Εγώ δεν θυμάμαι καν πως ήτανε πριν!!Μια ζωή έξω τον θυμάμαι!!! Rolling Eyes Rolling Eyes

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Carrie έγραψε:

Χθες? Shocked Shocked Εγώ δεν θυμάμαι καν πως ήτανε πριν!!Μια ζωή έξω τον θυμάμαι!!! Rolling Eyes Rolling Eyes

Αληθεια Ε??τι να πω? λες επειδη ημουν πολυ γυμνασμενη η δεν παιζει? αφαλι απο αφαλι διαφερει μαλλον.
ειναι καπως παντως..

mariannemam

mariannemam
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα κοιλίτσες και μανουλίτσες!!!Καλό χειμώνα κι επίσημα!!!
Στελλίτσα μου "κοιμαται σαν μωρό" χιχιχιχιχι καλά τι γέλιο έριξε πρωί πρωί με το που το είδα στο fb...Υπομονή που θα πάει θα ηρεμήσει δεν θα ειναι ετσι για παντα ρε αγαπη..Μπας κι εχει κολικουλιδες?
Μαμιτακι οσο περνανε οι μερες και λογω χωρου μονο οταν ειμαστε ξαπλα βολευονται να κανουν τις ζαβολιες τους μαλλον~~
Μαρακι να σου ζήσει το μωρακι σου!!
Μαιρούλα...σελινάτο εε?Το αγαπημένο μου φαγητούλι..μιαμ μιαμ...στειλε και απο εδω κανενα ταπερρρρρρ!!!Εγω σημερα θα φτιαξω μοσχαρακι κοκκινιστο με αρακα.
Αντε Carrie μου τα ευχαριστα συντομα και απο εσενα κοριτσι μου μεσα στην διαιτα σε ολη σου την εγκυμσυνη!!Να γεννησεις να φας και κανενα μελομακαρονο!!!! Rolling Eyes
Που εισαι καλη μου γειτονισσα Λαμπρουλα?Πεινας εεε?Εγω ηπια καφεδακι με τσουρεκακι και τσιμπησα και λιγο φετα ετσι για το αλμυρο...χιχιχιχι....
ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 6 334590 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 6 334590 Καλη σας συνεχεια κορίτσια μου!!

stefaniandreas

stefaniandreas
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα!!!!κικιτσο απολαυσε τη σημερινη κυριακη!!!!!!θα σε σκεφτομαστε αυριο

http://stefxon@gmail.com

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stefaniandreas έγραψε:καλημερα!!!!κικιτσο απολαυσε τη σημερινη κυριακη!!!!!!θα σε σκεφτομαστε αυριο

καλα ξυπνητουρια κοριτσι!!ειδες χουχουλιαρικος καιρουλης?
αντε ελα περαια κερναω καφε με θεα τη θαλασσα και τζακι δωρο!

mariannemam

mariannemam
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ρε κορίτσια τι γίνεται τελικά με το νέο νομοσχέδιο περί κόστος γέννας στα δημόσια?Έχω μπερδευτεί και άκρη δεν βγάζω...Δηλαδή όποτε θα πηγαίνω για υπέρηχο πρεέπι να ρωτάω αν έχει αλλάξει κατι?Πριν 2 βδομάδες που ρώτησα ίχυαν οι παλίές τιμές στο Έλενα.Ξέρει καμιά σας τίποτα νεότερο?

stefaniandreas

stefaniandreas
mamita έγραψε:
stefaniandreas έγραψε:καλημερα!!!!κικιτσο απολαυσε τη σημερινη κυριακη!!!!!!θα σε σκεφτομαστε αυριο

πωπω πολυ με δελεαζεις!!!!τωρα που αλλαξαμε σπιτι μου ελειψε το τζακι.αλλα εχω και εναν ανδρα που αυριο θα φυγει αθηνα και λεω να τον δω σημερα.και να παμε εξω για καφε γιατι δεν ξερω αν θα εχουμε αλλη κυριακη οι 2 μας

http://stefxon@gmail.com

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stefaniandreas έγραψε:
mamita έγραψε:

πωπω πολυ με δελεαζεις!!!!τωρα που αλλαξαμε σπιτι μου ελειψε το τζακι.αλλα εχω και εναν ανδρα που αυριο θα φυγει αθηνα και λεω να τον δω σημερα.και να παμε εξω για καφε γιατι δεν ξερω αν θα εχουμε αλλη κυριακη οι 2 μας

ante kala!! θα συναντηθουμε με τα μπεμπιδια αλλα φορα!!
καλο καφεδακι!!

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΕΙΤΩΝΙΑ!!!! Very Happy
ΚΙ ΕΓΩ ΞΥΠΝΗΣΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΚΛΟΤΣΙΑ!!!! ΑΥΛΙΝ ΤΟ ΜΑΡΙΖΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΥΡΑΣΕΛ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΣΑΣ Laughing Laughing Laughing ΒΡΕ ΣΤΕΛΛΑΚΙ ΒΓΑΛΕ ΚΑΙΑ ΦΩΤΟ ΝΑ ΤΟ ΔΩ,,,, I love you
maraki-baby ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 6 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 6 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 6 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 6 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 6 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 6 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 6 654316 ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΔΕΚΤΗΚΕΣ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΓΕΡΟ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ!!!!! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ!!!!
ΜΑΜΙΤΑ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΦΑΛΙ ΜΟΥ ΠΕΤΑΚΤΗΚΕ ΕΞΩΑΠΟ ΤΟΝ 3ο ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΧΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΟΙΛΙΑ, ΤΩΡΑ ΔΕ ,ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ!!!! clown
ΤΟΤΟΥΛΑ????
ΑΛΕΞΙΑ ΣΟΥ ΠΗΡΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΠΗΚΕΣ?????

https://www.facebook.com/profile.php?sk=info

φωτεινουλα

φωτεινουλα
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κοριτσαρες τι κανετε?αντε με το καλο κικιτσο !!!!!!!!!!Εμεις εδω ακαθεκτη με τις κλωτσιες μας κανονικοτατα!!!!!!!!Νιωθω πως ειμαι κινητη ντουλαπα!Οχι τοσο για τα κιλα (γιατι δεν εβαλα κ πολλα) οσο για τον ογκο τις κοιλιας μοιαζω σαν να ειμαι στον 12!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αφου με βλεπουν κ γελανε με κατι ποδαρακια κ απο πανω μια κοιλουμπα σαν τον Οβελιξ !!!!!!!!!! Shocked Shocked Shocked Shocked

mmairula

mmairula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mariannemam έγραψε:Ρε κορίτσια τι γίνεται τελικά με το νέο νομοσχέδιο περί κόστος γέννας στα δημόσια?Έχω μπερδευτεί και άκρη δεν βγάζω...Δηλαδή όποτε θα πηγαίνω για υπέρηχο πρεέπι να ρωτάω αν έχει αλλάξει κατι?Πριν 2 βδομάδες που ρώτησα ίχυαν οι παλίές τιμές στο Έλενα.Ξέρει καμιά σας τίποτα νεότερο?

ki egw ayto psaxnw na sou pw thn alh8eia oi apopseis diistantai...Sto elenas 8a gennhsw ki egw rwthsan kai mou eipan gia palies times ..alles tous eipan gia kainouries ...telika teleytaia eidhsh einai oti katelh3an stis palies logw dysforias tou kosmou kai apo to neo etos 8a isxyoun ta nea timologia poios 3erei? Aisxos pantws

φωτεινουλα

φωτεινουλα
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ρε κοριτσια τι ισχυει τελικα μηπως σε καθε περιοχη λενε τα δικα τους?εγω ενω μενω θεσσαλονικη θα γεννησω σε νοσοκομειο τις Ναουσας κ μου ειπαν για τις καινουργιες τιμες !!!!!!!!!!!!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Καλα εννοειται πως δεν παιζει αυτο!Θα παρω αυριο τηλ στις ναουσας θα παρω κ σε καμια 2-3 στην θεσσαλονικη κ αν πει το καθενα τα δικα του τι κανουμε οεοοοοοοοοοοοοοο?????????????????????

aylin

aylin
Κορίτσια μόλις έφυγε η παιδίατρός μας!

Λοιπόν η μπέμπα μας Δόξα τον Θεό υγιέστατη...εγώ όμως παίρνω όσκαρ βλακείας και ασχετοσύνης!!!πως δεν έχει πάθει κάτι το παιδί απορώ...ραντεβού τέλος του μηνός πάλι για να μας ξαναδεί!

λαμπρούλινα μου πεινούσα και είχα πάρει συνολικά 15-16 κιλά...σχεδόν αμέσως έχασα τα 9, κόπηκε η όρεξη απο μόνη της, έφυγαν καούρες ζαλάδες και όλα τα σχετικά!!!τώρα έχουν μείνει τα 5 αλλά κοιλίτσα καθόλου...όχι πως είχα χιχιχι

Μαιρούλα καλος ήρθες ... είσαι ήρωας κορίτσι μου, εγώ με 1 και έπαθα πλάκα!!!φαντάσου να είχα 3...Jesus affraid affraid affraid

Αυτά τα νέα μας...α και ένα δυσάρεστο...κόπηκε το γάλα μου, οκ στεναχωρήθηκα αλλά εφόσον το μωρό είναι καλά αυτό είναι που μετράει!

τα φιλιά μου σε όλες σας!!! sunny sunny sunny

aylin

aylin
όσων αφορά τις τιμές για το Έλενας εγώ ήμουν σε μονόκλινο για 5 ημέρες πλήρωσα 300 € και γέννησα με καισαρική τομή λόγο λοξού σχήματος που είχε η μπέμπα...(α ναι δεν σας το είπα γιαυτό δεν έπαιρνε βάρος και δεν τρεφόταν καθόλου!)

mmairula

mmairula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
φωτεινουλα έγραψε:Ρε κοριτσια τι ισχυει τελικα μηπως σε καθε περιοχη λενε τα δικα τους?εγω ενω μενω θεσσαλονικη θα γεννησω σε νοσοκομειο τις Ναουσας κ μου ειπαν για τις καινουργιες τιμες !!!!!!!!!!!!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Καλα εννοειται πως δεν παιζει αυτο!Θα παρω αυριο τηλ στις ναουσας θα παρω κ σε καμια 2-3 στην θεσσαλονικη κ αν πει το καθενα τα δικα του τι κανουμε οεοοοοοοοοοοοοοο?????????????????????

Pramatika den 3erw pestous oti mia mas lete etsi mia oxi kai vevaia thn eidhsh gia to neo etos...mhpws telika katalei3oun kai kapou...emena o giatros mou mono 8elei 1000 eyrw kai 1000 to Elenas trexa gyreye..an isxyei to neo timologio vevaia...vale kai th maia pou mas koitane mes sta xeria ka8e fora ..opws nosokomoi ktl ktl pramatika den 3erw pws 8a antidrasw ..

mmairula

mmairula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kalws sas vrhka Aulin na xaireste to mwraki sas ....Hrwas ee? Polu timhtiko ka8e 6 xronia kai apo ena ..einai h hlikia pou ane3artopoiountai kai eimai arketa nea na noiwsw to syndromo ths adeias fwlias Laughing

PoLaKi

PoLaKi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ Μ'ΕΝΑ...
ΩΡΙΑ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΗΛΙΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ...ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΩΜΕΝΟΣ....ΜΠΡΡΡ ΜΠΡΡΡ....ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΤΖΑΚΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΖΕΣΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΑΣ...ΞΑΠΛΑ ΣΤΟ ΚΑΝΑΠΕ ΜΕ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΑ...ΑΑΑΧΧΧΧ...ΧΑΛΑΡΑΑΑ....
I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you
ΜΑΜΙΤΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΠΩΣ ΗΣΥΧΟΣ ΧΘΕΣ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΚΑΤΙ ΨΙΛΟΕΚΑΝΕ ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΣΑ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ...
ΣΤΕΛΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΟΠΗΚΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΝΑ'ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΑΡΙΖΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΠΙΝΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 6 379767 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 6 379767 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 6 379767
mmairula ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΙΤΣΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ'ΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ,ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ Τ'ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ...

aylin

aylin
PoLaKi έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ Μ'ΕΝΑ...
ΩΡΙΑ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΗΛΙΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ...ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΩΜΕΝΟΣ....ΜΠΡΡΡ ΜΠΡΡΡ....ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΤΖΑΚΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΖΕΣΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΑΣ...ΞΑΠΛΑ ΣΤΟ ΚΑΝΑΠΕ ΜΕ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΑ...ΑΑΑΧΧΧΧ...ΧΑΛΑΡΑΑΑ....
I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you
ΜΑΜΙΤΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΠΩΣ ΗΣΥΧΟΣ ΧΘΕΣ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΚΑΤΙ ΨΙΛΟΕΚΑΝΕ ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΣΑ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ...
ΣΤΕΛΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΟΠΗΚΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΝΑ'ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΑΡΙΖΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΠΙΝΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 6 379767 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 6 379767 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 6 379767
mmairula ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΙΤΣΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ'ΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ,ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ Τ'ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ...

Πολάκι όμορφο ερώτηση μιας και θέλω να βάψω τα μαλλιά μου...Στον γάμο σου το χρώμα που έχεις δεν έχω λόγια!Είναι πολύ πολύ ξεχωριστό και σου πάει πάρα πολύ και μιας και θέλω να κάνω μια αλλαγή μπορείς να μου πείς ποιο είναι?Σε φιλώ ματάκια

PoLaKi

PoLaKi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΜΜΜΜ ΣΤΕΛΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΠΑΛΕΒΑΜΕ 3 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ...ΧΑΧΑΧΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΠΕΤΑΓΟΤΑΝ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑ ΒΑΨΕΙ...ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΣΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ...ΑΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ...ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ....

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κ εγω τζακακι..
πολακι για ποτε σου ειπαν τελικα το βλεπουν να γεννας?

PoLaKi

PoLaKi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mamita έγραψε:κ εγω τζακακι..
πολακι για ποτε σου ειπαν τελικα το βλεπουν να γεννας?

ΧΑΧΑΧΑΑΑΑ ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ... Mad Mad Mad Mad ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΠΑΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΕ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ....
ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ...ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΡΟΟΠΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ...

mmairula

mmairula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
nai vre polaki ki egw to aproopto perimenw kai den 8elw na paw me proklhsh sth deyterh genna mou me proklhsh ypefera..kalytera na er8ei mono tou!...

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κ εγω μια απο τα ιδια..περιμενω και τεταρτη παω για καρδιοτοκογραφο, αν δε γινει κανενα απροοπτο μεχρι τοτε.. Shocked

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις