Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
71 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 71 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 40]

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tattooed_snowhite έγραψε:ελα ρε μονο??? καλα λες θα ρωτηξω στου ΜΠΟΜΠ , θα ρωτηξω και τη μαια μου , μην παω με την βαλιτσαρα λες και παω τσι μπαχαμες ωρη Laughing Laughing Laughing Laughing

ναι και οχι τιποτσι αλλο θα φτακεις μεχρι το βιδο με τη βαλιτζονα.

Περα απο τη πλακα γενικα στα ιδιωτικα νομιζω τα παρεχουν ολα για τα μιτσα..εκτος απο βυζο.

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καπου πηρε το αυτι μου οτι χρεωνουν και τα πιο απιστευτα στου μπομπ, και μου γηρε η τριχα τ'απικουπα! χαχαχαχα
θα ρωτησω ομως να ιδω! Laughing

aylin

aylin
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
χοχοχο μωρά μου!!!

κοιμάται δεν έχω παράπονο αλλά την ημέρα...εγώ συνολικά κοιμάμαι 5 ώρες το 24ωρο.

ΑΛλά παιδιά ειδικά την πρώτη μέρα όλα μα όλα μου φαινόντουσαν ΒΟΥΝΟ!όχι πως το έχω ξεπεράσει αλλά σιγά σιγά αρχίζω και πέρνω τα πάνω μου!Ξέρετε τι είναι μές το άγριο χάραμα να ουρλιάζει η μικρή μου σειρήνα, και εγώ να κουτουλάω?ο κακομοίρης ο Στέφανος που να με βοηθήσει που θα πρέπει την επόμενη μέρα να πάει για δουλειά...

Κάθε αρχή και δύσκολη, αλλά όταν πίνει το γαλατάκι της, και με κοιτάει-δεν εστιάζει ακόμη, και μου πιάνει το δάχτυλο και πάω να της το πάρω και το κρατάει με μανία αυτό τα σβήνει όλα, είναι ΜΑΓΙΚΟ!Μου το έλεγαν και δεν το πίστευα...

Ένα θα σας πω, ακολουθήστε το ένστικτό σας και όλα μα όλα θα πάνε καλά!!!

Το Μαριζουλίν μου κοιμάται τώρα έφαγε 90 ml το πουλάκι μου, κάναμε και κακάκια που είχαμε 3 μέρες να κάνουμε και όλα καλά!με τι βλακείες σας πρίζω ε?

Αφιερωμένο στα πιο ξεχωριστά Χριστούγεννα της ζωής μας!!!Τα πρώτα μας Χριστούγεννα ως μανούλες!!!

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tattooed_snowhite έγραψε:καπου πηρε το αυτι μου οτι χρεωνουν και τα πιο απιστευτα στου μπομπ, και μου γηρε η τριχα τ'απικουπα! χαχαχαχα
θα ρωτησω ομως να ιδω! Laughing

σε ολα τα ιδιωτικα μωρε..

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
aylin έγραψε:χοχοχο μωρά μου!!!

κοιμάται δεν έχω παράπονο αλλά την ημέρα...εγώ συνολικά κοιμάμαι 5 ώρες το 24ωρο.

ΑΛλά παιδιά ειδικά την πρώτη μέρα όλα μα όλα μου φαινόντουσαν ΒΟΥΝΟ!όχι πως το έχω ξεπεράσει αλλά σιγά σιγά αρχίζω και πέρνω τα πάνω μου!Ξέρετε τι είναι μές το άγριο χάραμα να ουρλιάζει η μικρή μου σειρήνα, και εγώ να κουτουλάω?ο κακομοίρης ο Στέφανος που να με βοηθήσει που θα πρέπει την επόμενη μέρα να πάει για δουλειά...

Κάθε αρχή και δύσκολη, αλλά όταν πίνει το γαλατάκι της, και με κοιτάει-δεν εστιάζει ακόμη, και μου πιάνει το δάχτυλο και πάω να της το πάρω και το κρατάει με μανία αυτό τα σβήνει όλα, είναι ΜΑΓΙΚΟ!Μου το έλεγαν και δεν το πίστευα...

Ένα θα σας πω, ακολουθήστε το ένστικτό σας και όλα μα όλα θα πάνε καλά!!!

Το Μαριζουλίν μου κοιμάται τώρα έφαγε 90 ml το πουλάκι μου, κάναμε και κακάκια που είχαμε 3 μέρες να κάνουμε και όλα καλά!με τι βλακείες σας πρίζω ε?

Αφιερωμένο στα πιο ξεχωριστά Χριστούγεννα της ζωής μας!!!Τα πρώτα μας Χριστούγεννα ως μανούλες!!!

καθολου δεν μας πριζεις βρε!!
και εμεις ετσι θα κανουμε!!
αυτο με το χερακι που σε σφιγγει ειναι αντανακλαστικο και λεγετε αντανακλαστικο δηγματος Laughing

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ε οχι και μας πριζεις ρε Στελλακι τι ειναι αυτα που λες??? εγω προσωπικα περιμενω πως και πως να μας γραψεις για σενα και το νινι σου!!! πως περνας πως νιωθεις κλπ!
πωπω αυτο με το δαχτυλο που ειπες ελιωσαααααα ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 9 379767 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 9 379767 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 9 379767 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 9 379767

αχ ντιαρ γκαντ να πανε ολα καλα!
τι ομορφα τα χριστουγεννα?

αραγε εγω που θα ειμαι οεο? παιζει και να γενναω χριστουγεννιατικα??????????? ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 9 40746

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ακυρο αντανακλαστικο δραγμου λεγετε!!

stefaniandreas

stefaniandreas
tattooed_snowhite έγραψε:ε οχι και μας πριζεις ρε Στελλακι τι ειναι αυτα που λες??? εγω προσωπικα περιμενω πως και πως να μας γραψεις για σενα και το νινι σου!!! πως περνας πως νιωθεις κλπ!
πωπω αυτο με το δαχτυλο που ειπες ελιωσαααααα ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 9 379767 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 9 379767 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 9 379767 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 9 379767

αχ ντιαρ γκαντ να πανε ολα καλα!
τι ομορφα τα χριστουγεννα?

αραγε εγω που θα ειμαι οεο? παιζει και να γενναω χριστουγεννιατικα??????????? ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 9 40746
τι καλυτερο!θα βγαλεις ενα καλικατζαρακι!!!

http://stefxon@gmail.com

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
που πηγες για καφεδακι Στεφανια μας??

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλικατζαριδιο!!! Laughing Laughing Laughing

Στεφανια χαλαρωσες λιγο???
μαμιτα στηλε ενα τσουρεκι που το λιμπιστηκα ωρη pig

οχι οτι χωραει στο μινι στομαχι μου αλλα μια φετα τη βαζω μεσα Laughing

παω να σκοτωσω το γιαουρτι τωρα ... και πολυ μου Razz Razz

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tattooed_snowhite έγραψε:καλικατζαριδιο!!! Laughing Laughing Laughing

Στεφανια χαλαρωσες λιγο???
μαμιτα στηλε ενα τσουρεκι που το λιμπιστηκα ωρη pig

οχι οτι χωραει στο μινι στομαχι μου αλλα μια φετα τη βαζω μεσα Laughing

παω να σκοτωσω το γιαουρτι τωρα ... και πολυ μου Razz Razz

εγω αημερα εφαγα παστιτσαδα ωρη και παστα μετα. αμ για αυτο εγινηκα βοοοοδαρα.

stefaniandreas

stefaniandreas
εδω στον πεζοδρομο στην καλαμαρια.δεν ημουν για πολυ μακρια.με εχει παρει λιγο απο κατω...το αντιθετο θα επρεπε.
ευτυχως αυριο ερχεται και η κολλητη μου απο φλωρινα που ειναι μαια και πηρε αδεια για 10 μερες να εχω συμπαρασταση

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σιγα τη βοδαρα μωρεεεεεεε φαε εκει παιδι μου να φχαριστηθεις! αφου ησουνα τσιλιβιθρωνι! θα τα χασεις μη σκιαεσαι!

Στεφανια τυχερουλα ποσο θα θελα και γω μια καλη φιλη στο πλευρο μου, κανουνε ολες τον κινεζο! δεν ξερω γιατι Rolling Eyes
πιστευω να εισαι καλητερα μεχρι αυριο και να μας πεις και ευχαριστα!

stefaniandreas

stefaniandreas
παραπονο δεν εχω.αφου εκανα ενα ξεσκαρταρισμα στο γαμο και ενα στην εγκυμοσυνη μου μεινανε αρκετες καλες φιλες.οσο για τη γεννα που λεει και η κουμπαρα μου μονο ο μπαρμαν και ο ντιτζει θα λειπουν.6 μαιες 2 παιδιατροι 1 γυναικολογος και ο ανδρας μου!!!
θα σας τα πω ολα την τριτη

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μπραβο στη φιλη σου στεφανια!! τι καλα!
και εμενα η κολλητη μου την κινεζα κανει ρε παιδια! τι να πω?
δεν το περιμενα, πολυ φτυσιμο 11 χρονια κολλητες και παντρεμενη με τον αδελφο του αντρα μου.
Φερθηκε απαισια.

stefaniandreas

stefaniandreas
δε μου αρεσε αυτο που ειπες τωρα.και εμενα η μια η κολλητη μου στο γαμο μας τα εφτιαξε με τον αδερφο του αντρα μου.λες να εχουμε τιποτα ιστοριες αργοτερα???

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας παλι!!! μολιε εφυγε ο αντρας μου για δουλεια. αρχιζει βραδυνος σημερα. ο μπεμπης αποκοιμηθηκε στο στηθος πριν λιγο και ειπα να μπω.. ναι.. ακομα στα χερια τον εχω. ειπαμε με το ενα θηλαζω με το αλλο πληκτρολογω Razz τι σοι σουπερμαμα θαμουν αλλιως Wink
εσεις αντεχετε?οι κοιλιτσες πως πανε? τα καινουργια μπεμπακια διαβαζω μια χαρα ε? να εχουμε ραντεβου βρε τα βραδυα για μεταμεσοχτιο τσατ Laughing

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stefaniandreas έγραψε:δε μου αρεσε αυτο που ειπες τωρα.και εμενα η μια η κολλητη μου στο γαμο μας τα εφτιαξε με τον αδερφο του αντρα μου.λες να εχουμε τιποτα ιστοριες αργοτερα???

η φιλη μου τα ειχε 11 χρονια με τον αδερφο του αντρα μου, ενω εγω ειμαι πιο προσφατα με τον αντρα μου. απο οταν εμεινα εγκυος το επαθε το πατατρακ, οχι πριν.
και εφαγα πολυ μεγαλη φρικη στην αρχη γιατι απο εκει που ειμασταν συνεχεια μαζι, δεν ερχονταν καθολου να με δει..
Τωρα το ξεπερασα και την θεωρω μεγαλη γουρουνα pig

stefaniandreas

stefaniandreas
α εμενα ενα χρονο ειναι μαζι και ειναι ενθουσιασμενοι που θα γινουν θειοι!!!

mmairula

mmairula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mamita έγραψε:μαιρουλα εσυ που εχεις μια α εμπειρια για πες σε ποσο καιρο χανονται τα κιλακια της εγκυμοσυνης?
εχει διαφορα στη πρωτη εγκυμοσυνη με τις αλλες?

koita oso 8hlazeis toso to kalutero gt h mhtra kanei syspaseis kai h koilitsa peftei polu pio grhgora.H lekanh kanei 9 mhnes na epanel8ei egw kai stis 2 egkumosunes exasa ta kila mesa se 5o meres.Vevaia sth prwth hmoun 19 xronwn kai a8lhtria tou handballeixa parei 18 kila.Sto 20 pali se 50 meres alla san 25ara to swma mou krathse polu omorfes kampules mporw na pw oti h egkumosynh anagenna ena swma an yparxei kai kalos metavolismos .sto deytero eixa parei 16 kila.mia forma efidrwshs meta kai krema gia th kytaritida sth loxeia kanei 8aymata mhn thn amelhsete 8a me 8umh8hte.To mpanio san na exete panta baby johnson pou 8a to vazete sto swma enw einai vremeno (mes sth mpanniera) kai skoupizete tamponarista.Kanei sysfi3h kai voh8aei me th kutaritida .Oxi anapsiktika kai trofima pou kanoun katakrathsei(ntomates Alati ktl ktl)Etsi mporeis na trws kai gluka.Pan metron ariston vevaia.Ayta h empeiria mou kai h douleia mou vevaia sto xwro ths ais8htikhs.Kante ta gia pio grhgora apotelesmata.mhn 3exnate to sth8os
Oxi poly 8hlastro dystyxws to travaei toso pou katastrefei to sth8os.Oso mporeite apofygeteto ,o 8hlasmos einai h kaluterh prwth gymnastikh+oti 8a kerdisete kai pontous sto soutien sas...pi8anotata ayta ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 9 215994

https://www.facebook.com/home.php?ref=hp#!/mmairula

mmairula

mmairula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
supermama έγραψε:γεια σας παλι!!! μολιε εφυγε ο αντρας μου για δουλεια. αρχιζει βραδυνος σημερα. ο μπεμπης αποκοιμηθηκε στο στηθος πριν λιγο και ειπα να μπω.. ναι.. ακομα στα χερια τον εχω. ειπαμε με το ενα θηλαζω με το αλλο πληκτρολογω Razz τι σοι σουπερμαμα θαμουν αλλιως Wink
εσεις αντεχετε?οι κοιλιτσες πως πανε? τα καινουργια μπεμπακια διαβαζω μια χαρα ε? να εχουμε ραντεβου βρε τα βραδυα για μεταμεσοχτιο τσατ Laughing

na pareis sling voleuei kai sto 8h;lasmo kai sth volta kai pantou Smile))

mmairula

mmairula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Parepiptontws edw kai mia wra syspaseis sto 10 lepto ante na doume an 8a synexistoun....pffffffff

stefaniandreas

stefaniandreas
γαμω την τεχνολογια μου.προσπαθω εδω και ωρες να βαλω την εφαρμογη στο κινητο μου για να σας παρακολουθω απο την κλινικη αλλα κατι κανω λαθος

mmairula

mmairula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
stefaniandreas έγραψε:γαμω την τεχνολογια μου.προσπαθω εδω και ωρες να βαλω την εφαρμογη στο κινητο μου για να σας παρακολουθω απο την κλινικη αλλα κατι κανω λαθος

vres to mesw google!!ante me to kalo!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 9 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 9 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 9 328109

stefaniandreas

stefaniandreas
τα καταφερα!!!
μαιρουλα λες?
αντε να δουμε!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις