Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
154 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 154 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 40]

tatianoula

tatianoula
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
μαιρουλα με το καλο και''συ να γνωρισεις το καινουριο μελος σας...[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μετα θα αλλαξουμε ολες ωραρια θα τα λεμε μονο μετα τις 2! Laughing Laughing Laughing

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ!!!! ΕΔΩ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΜΥΡΙΖΕΙΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!
ΕΙΧΑΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΚΙ ΧΘΕΣ Ε???? ΚΑΛΛΙΟΠΙΤΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΤΣΟΥΠΡΑ ΣΟΥ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 28 50580 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 28 50580 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 28 50580 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 28 50580 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 28 50580 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 28 50580 ΓΕΡΗ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!!!
ΣΤΕΦΑΝΙΑ "ΕΛΙΩΣΑ" ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ!!!! ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 28 50580 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 28 50580 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 28 50580 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 28 50580 ΝΑ 'ΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΑ!!!
ΑΑΑΑ...ΕΛΙΖΩ ΝΑ ΕΧΟΥΝ WIFI ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΗΕΡΑ ... ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΑΜΠΙΤΩΣΟΥΜΕ ...ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΛΙΓΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ!!!
ΕΙΔΑ ΣΕΞ ΣΕΞ ΣΕΞ ...ΕΜΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΨΑΜ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΓΥΜΟΣΥΝΗΣ, ΜΟΝΟ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΒΙΟ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΝΤΟΚΤΟΡ ΤΟ ΚΟΨΑΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ!!
ΤΑΤΙΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ... ΛΕΣ ΝΑ ΣΕ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ????

https://www.facebook.com/profile.php?sk=info

kira

kira
Στεφανία να τον χαίρεσαι!!!!!!!!!!!!!

maraki85

maraki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα σε ολες!!!Τι γινετε,χαμος απο γεννητουρια βλεπω!!!!Αντε να περνουμε σειρα μια μια.......
Στεφανια να σου ζησει το μπεμπακι σου!!!Μπραβο σου που εχεις και την αντοχη και μας ενημερωνεις on line απο το μαιευτηριο!!!!

Σημερα γενναει και η Μαιρη ε?Με εναν πονο σου ευχομαι!!!!

Εγω πηγα εχτες στον γιατρο και εκανα βιοφυσικο προφιλ.Η μικρη εχει παρει λιγο βαρος,φτααμε τα 2100 και θα ξαναπαω την Τριτη για εναν τελευταιο υπερηχο και καρδιοτοκογραφο και τελος της εβδομαδας γενναω!!!Αχ ανυπομονω δεν περνανε οι μερες με τιποτα!!!

Τατιανουλα και εσυ στην αναμονη ε?Λιγες μειναμε!!!Σε λιγο θα μιλαμε ολες για ξενυχτια,γαλατα κ,α

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα Μαρακι μπραβο! ευχαριστα νεα που πηρε βαρος το νινι! ο γιατρος τι σου ειπε? εχει καλη εικονα?
αντε λιγες μερουλες και για σενα μαρακι μου με το καλο!!!!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 28 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 28 215994

maraki85

maraki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μου ειπε οτι θεαματικο βαρος δεν προκειται να παρει απλα οσο ειναι μεσα στην κοιλτσα ειναι καλυτερα απ οτι να ειναι στην θερμοκοιτιδα.Αααα και κατι αλλο που μου ειπε ειναι να παρακολουθω να κλοτσαει τουλαχιστον 20 φορες,ποσο αγχωτικο ειναι αυτο Θεε μου!!!!

aylin

aylin
Καλημέρα Καλημέρα απο την ξενυχτισμένη μάνα...

Να μας ζήσουν τα καινούργια μωράκια!!!Στεφανία Καλλιοπίτσα να σας ζήσουν τα λουλουδάκια σας και να τα δείτε όπως επιθυμείτε!!!Καλή λοχεία να έχετε!!!

Με το καλό στην Μαιρούλα σήμερα και επιτέλους την κυριακή θα γεννηθεί ο γαμπρούλης μου....Τατιανούλα μου με το καλό ψυχούλα!!!

Εμείς εδώ, χθες κοιμήθηκα μόνο 1 1/5 ώρα, η μικρή εκλαιγε δεν ξέρω για ποιό λόγο...αλλά τελικά αυξήσαμε τα γραμμάρια και μια χαρά...τρώει το καμάρι μου και έχει πάρει και βάρος, άυριο θα την ζυγίσω θα σας πω με ακρίβεια!
Χάθηκα παιδιά, άτιμο πράγμα η λοχεία...τη μία είσαι καλά την άλλη τα βλέπεις όλα βουνό...καλά δεν το συζητάω για τις πρώτες μέρες... ήμουν έτοιμη να καταρρεύσω.

Χιονατουλίνο, Μαμίτα, Λαμπρούλα, Πηνελόπη, Κολοκυθάκι , Τατιανούλα και Μαράκι την καλημέρα μου και τα φιλιά μου σε όλες!!!

Υ.Γ-Εαν ξέχασα καμιά ζητώ συγγνώμη αλλά κουτουλάω!

aylin

aylin
Μαράκι μου το πόσο σε καταλαβαίνω και σε νοιώθω δεν φαντάζεσαι!
Γιατί όμως δεν πέρνει βάρος?Εμας τελικά αποδείχτηκε πως είχε λοξό σχήμα μέσα στη μήτρα και αυτός ήταν ο λόγος που δεν τρεφόταν σωστά...τα ίδια μου είχε πεί και εμένα ο γιατρός, να την ακούω συνέχεια κλπ κλπ...εμένα μου την έβγαζαν οι μετρήσεις 2260 και τελικά γεννήθηκε 2150, την κράτησαν θερμοκοιτίδα γιατί αρχικά όλα τα μωράκια χάνουν, η δικιά μου μόνο 80 γρ έχασε και μετά με το που πήρε τα πάνω της και βγήκε σε κουνάκι, μου την έδωσαν!τεσπα, εύχομαι να μην την χρειαστείτε την θερμοκοιτίδα!φιλιά πολλά

tatianoula

tatianoula
καλημερα καλημερα εγω δεν ξερω αν θα με κρατησουν η απλα θα κανω εξετασεις...Θα δειξει ...παντως κοντευουμε [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα ξενυχτη μου εσυ!!! Laughing Laughing Laughing
φιλια στο Μαριζακι μας το φαγανο να δωσεις!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 28 379767 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 28 379767 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 28 379767 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 28 379767

Μαρακι μου μην σε αγχωνει αυτο! σκεψου οτι μεινανε λιγες μερουλες ολα καλα θα πανε! μετα θα τα ξεχασεις ολα ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 28 727892 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 28 727892

maraki85

maraki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
aylin έγραψε:Μαράκι μου το πόσο σε καταλαβαίνω και σε νοιώθω δεν φαντάζεσαι!
Γιατί όμως δεν πέρνει βάρος?Εμας τελικά αποδείχτηκε πως είχε λοξό σχήμα μέσα στη μήτρα και αυτός ήταν ο λόγος που δεν τρεφόταν σωστά...τα ίδια μου είχε πεί και εμένα ο γιατρός, να την ακούω συνέχεια κλπ κλπ...εμένα μου την έβγαζαν οι μετρήσεις 2260 και τελικά γεννήθηκε 2150, την κράτησαν θερμοκοιτίδα γιατί αρχικά όλα τα μωράκια χάνουν, η δικιά μου μόνο 80 γρ έχασε και μετά με το που πήρε τα πάνω της και βγήκε σε κουνάκι, μου την έδωσαν!τεσπα, εύχομαι να μην την χρειαστείτε την θερμοκοιτίδα!φιλιά πολλά

Εμενα δεν περνει βαρος γιατι ειχα παθει αιματωμα στον πλακουντα τον Ιουλιο και λογω της Χρυσανθης δεν μπορεσα να ξεκουραστω οσο επρεπε και πηγα και διακοπες στα Χανια με ενα μωρο 18 μηνων.Τι περιμενες να εχω γιατρεια?τελοσπαντων το θεμα ειναι πως δεν επαρκει ο πλακουντας για να τρεφεται σωστα το μωρο.Ποσο καιρο στην κρατησαν θερμοκοιτιδα?ααα να σε ρωτησω κατι ευ που εχεις προωρακι ,οι πανες το Νο1 της κανουνε?ή θελει ειδικες για προωρα?

Αντε Τατιανουλα περιμενουμε νεα σου!!!

aylin

aylin
όλα να τα ανεχτώ η κακομοίρα δεν λέω,,,αλλά μες το άγιο χάραμα να με ξυπνάει η άλλη με ουρίαχτάαααααα επειδί άργησε το γάλα της 2 λεπτά???2 λεπτά παιδιά δεν σας κάνω πλάκα...τι στο καλό ρυθμισμένο ρολόι έχει μέσα της και δεν το έχω πάρει χαμπάρι?
Τατιανούλι όπως το λες κοντεύετε!!!αυτό μετράει!

Χιονατουλίνι μου σμουτς μανάρι μου!!!

aylin

aylin
Μαράκι μου έμεινε 7 ημέρες θερμοκοιτίδα.Ναι μια χαρά της κάνουν οι πάνες της, αλλά θα δεις πως τα μικρά μωράκια παίρνουν πολύ πολύ γρήγορα βάρος, εμένα μου το έλεγαν και δεν τους πίστευα!

tatianoula

tatianoula
γεια σου στελλιτσα και''γω ετσι ξερω Μαρακι οτι τα μικρουλικα παιρνουν γρηγορα βαρος!!!

τι λεει αυλινακη για πες πως περναει η μερα σου???χαχααχ φανταζομαι δεν καταλααινεις ε ....

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα!
Σήμερα πήγα λαϊκή και ΕΛΙΩΣΑ στο περπάτημα, με έχει πεθάνει αυτός ο μπέμπης! Mad

zizi23

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημερα πηγα γιατρο...η τζουτζουκα ειναι ετοιμη εχει κατεβει τωρα θα ερθει μονη της θα παμε με ραντεβου...θα δειξει...παντως ειναι ετοιμη.....

http://<div><a target=_blank href=http://www.pregnology

tatianoula

tatianoula
pumpkin και''γω το περπατημα πλεων δεν το μπορω.......

zizi23 με το καλο και σε σενα......

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Με το καλό zizi!
Τατιάνα μου και εγώ δεν το μπορώ αλλά τι να κάνω δεν τον βλέπω να κατεβαίνει Sad
Θα πάω Δευτέρα πάλι και θα του πω να με εξετάσει απο κάτω να μου πει τι γίνεται γιατί θα σαλτάρω Mad

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
να μας ζήσουν τα φρέσκα, στρουμπουλά, λαχταριστά μωράκια!!!!!!να τα χαίρεστε κοριτσάκια μου γλυκά!!!καλη ξεκούραση τώρα..... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 28 334590 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 28 125586 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 28 334590 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 28 334590 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 28 334590 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 28 125586 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 28 334590

καλημέρα στις όμορφες!Ζιζί και Τατιανούλα μετράτε αντίστροφα!!έσο έτοιμες!!!!!!!

Κορίτσια σήμερα έκανα αυτό που κορόιδευα: την πήρα στο κρεβάτι μαζί μου!μα οργίασε όλο το βράδυ!τί τραγούδια της έλεγα, τί χάδια, τί λογάκια, τί πιπίλα της έβαλα, εκείνη τιποτα!με το που την εβαλα δίπλα μου, κοιμήθηκε σαν πουλάκι για 5 ολόκληρες ώρες!!ουτε φαί ζήτησε ούτε τίποτα η άτιμη φάτσα!!!!!ααααχχχχ, με πουλάει και με αγοράζει από τώρα η κυρία.... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 28 235182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 28 235182

Βγήκε ήλιος και είμαι χαρούμενη!Ερχεται και η μανουλίτσα μου, οπότε αν εχει καλό καιρό θα πάρω τη ζουζού στο μάρσιπο (ευκαιρία ψάχνω να τον εγκαινιάσω, μη δώσαμε τσάμπα 50 ευρώ!!χιχιχι) και θα πάμε βολτίτσα!χιχιχιι!!!φιλιά!!!

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κολοκυθούυυυυυ!!!σε ξέχασα πριν που απαριθμούσα τις ετοιμόγεννες!!κι εσύ...έσο έτοιμη!!!!! I love you I love you I love you I love you I love you

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ardo έγραψε:Κολοκυθούυυυυυ!!!σε ξέχασα πριν που απαριθμούσα τις ετοιμόγεννες!!κι εσύ...έσο έτοιμη!!!!! I love you I love you I love you I love you I love you

αχχχχχχχχ μάλλον κάτι ήξερες και με ξέχασες Mad ΔΕΝ θα γεννήσω ποτέεεεεε
Ας κλαφτώ λίγο σε εσάς γιατί ο άντρας μου με μαλώνει !

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι εγινε κοριτσια???????

Αρετουλα σε τουμπαρε κανονικοτατα η μπουμπου! αλλα πως να αντισταθεις???? ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 28 215994

κολοκυθακι κλαψου κλαψου! ελευθερα κοκονα μου!

λογικα θα γεννησε και η Μαιρουλα τετοια ωρα ε??? οποια μαθει τιποτις μας το σφυραει!

αχ με εχει πιασει πολυ το χριστουγεννιατικο σημερα
θελω να φτιαξω μελομακαρονα και κουραμπιεδες και δεντρο Rolling Eyes

επεισης βρηκα μια συνταγη toblerone cookie & toblerone cake ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 28 534787

λιθοβοληστε με Now Laughing

lamproula

lamproula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
χιονατι το γλυκο σου εχει κανει θραυση!
θελω να ρωτησω τις νεες μανουλες αλλα και τις μελλουσες:αν χρειαζομαστε απο την αρχη το μπανακι για το μωρο και ποιο?και ποιον αποστειρωτη να παρουμε,ποιον εχουν?please λιγη βοηθεια

aylin

aylin
Καλέ ποιο μπανάκι?Εμείς στο χέρι την κάνουμε μπάνιο...Επίσης αποστειρωτή εγώ έχω της chicco τον στρόγυλλο ο οποίος αποστειρώνει τα μπιεμπρό μας τα οποία είναι nuk...καλό?ιχιχ

Τατιάνα η μερα περνάει χωρίς να την καταλαβαίνω, ετοιμάζομαι να πάω στην παθολόγο μου γιατί έβγαλα ένα σβολάκι-λίπωμα κάπου εκεί στη μέση και ανησυχώ!Φιλιά

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις