Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
164 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 164 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 40]

mmairula

mmairula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα κοριτσια περιτο να πω πως δεν κομηθηκα καθολου...Ανυπομωνω αραγε για τηΠαρασκευη...? Και η μπεμπε εκανε πατρυ μες στη κοιλια απιστευτος χορος!Αντε Στεφανια με το καλο την Πεμπτη λοιπον ...:)thanks for adding!
Τρεις μερες ...ουφ

https://www.facebook.com/home.php?ref=hp#!/mmairula

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερουδιααααα!!!!

Οπως βλεπω εχουμε παρει σιγα-σιγα ολες το δρομο μας προς τις γεννες!Τικαλα!!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 15 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 15 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 15 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 15 328109 αντε να βγουν εξω τα νινακια μας,ανυπομονω!

Χιονατουλα,τα κερασματα ειναι all the money!super!τα βλεπω κι εγω η αχρηστη που ουτε ισια γραμμη δεν μπορω να τραβηξω και χαιρομαι που μπορουν ολοι οι υπολοιποι και υπαρχει καλογουστια στον κοσμο! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 15 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 15 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 15 215994 (στο χαρο μη δωσεις,θα φαει ΚΑΙ το κουτι!)

Στεφανιααααα,time's up!σε λιγο θα εχεις το flower σου!μακαρι κι εμενα τη Δευτερα να μου πει να γεννησω μεσα στην αλλη εβδομαδα. ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 15 587529

αλεξια μου,να χαιρεσαι και παλι το μπεμπιδιο σου!ελπιζω να ειναι ειναι ησυχουλης αλλα τετοιες ταλαιπωριες ειναι γλυκιες!(εγω τα ελω αυτα τωρα,ελπιζω να μην βριζω οταν ερθει η σειρα μου!)

οσο γι'αυτο που λετε,κοριτσια,περι φιλιας,νομιζω οτι δυστυχως με τον ενα ή τον αλλο τροπο εχει συμβει σε ολες.Εγω μετρησα τις πρωτες...απωλειες στο γαμο.Ηρθαν μεν στο γαμο αλλα στο διαστημα μεχρι το γαμο,τα εβγαλα περα μονη μου.Αν δεν επαιρνα εγω τηλεφωνο,μπααααα!Μονο μια φιλη μου κολλητη -που θα βαφτισει τη μπουμπου μου τωρα- ηταν μαζι μου.Οταν δε εμεινα εγκυος,το αποκορυφωμα!Ενω ηξεραν οτι δεν ειχα καλη εγκυμοσυνη και ειχα εμετους που δεν μου επετρεπαν να κοβω βολτες και να πινω καφεδες οποτε ηθελα ΚΑΜΙΑ -περαν της κολλητης μου- δεν σηκωσε το κουλαδι να παρει ενα τηλεφωνο ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ να δει εστω τι κανω ενω ηξεραν οτι ημουν ταβλα.Στην αρχη Sad αλλα μετα ΟΥΣΤ!Και για να δειτε ποσο σκ@τ@ ειμαστε εμεις οι γυναικες ο αντρας μου εχει χαλαστει με εναν πολυ κολλητο του και κουμπαρο μας,γιατι απο τοτε που εμεινα εγκυος η γυναικα του εχει φαει τα λυσσακα της(και το λεω κοσμια...)και βαζει λογια συνεχεια με αποτελεσμα ο αντρας μου να στενοχωριεται που εχει χασει το φιλο του.Και να πω οτι ζηλευει που δεν εχει δικα της...εχει 2 κιολας!δεν ξερω βρε κοριτσια...σορυ που σας κουρασα αλλα τα ειπα τωρα και εβγαλα απο μεσα μου! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 15 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 15 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 15 534787

αχ,εχω να βαλω και ενα πλυντηριουχτεν σημερα...τον ατελειωτο εχουν αυτα τα ρουχα!

stefaniandreas

stefaniandreas
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα!!!σας ευχαριστω κοριτσια!ελπιζω να μπορω να μπω να σας ενημερωσω αλλιως θα σας τα πω τη δευτερα.δεν ξερω τι να κανω σημερα που ουσιαστικα θα ειναι τελευταιο βραδυ στο σπιτι χωρις μωρο!!!

http://stefxon@gmail.com

mmairula

mmairula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μην σκας για τους φιλους κουκλιτσα να μαστε καλα κι εμεις και αυτοι οπου και αν βρισκονται η εμπειρια μου με εχει διδα3ει οτι οι φιλοι πανε και ερχονται λιγοι μενουν 1 -2 εμενα ειναιμια και δεεν ειμαστε και ολη μερα μαζι (συγκεκριμενα εχω να τη δω 2 μηνες) αλλα ξερω οτι οταν την χρειαστω η με χρειαστει θα ειναι διπλα μου..Αυτο φτανει .Στεφανια δεν ξερω τι μπορει να κανεις στο σπιτι χωρις μωρο εχω ξεχασει πως ειναι...να φανταστεις και το καλοκαιρι που θα φυγουν κανα σκ τα δικα μου δεν αισθανομαι καλα στο σπιτι και ειμαι ολο βολτα χιχιχι με τη φιλη μ που λεγαμε πριν χαχαχαχΦιλια παω βολτα 15 ο μηνας Paytime κινητα Δεη κτλ κτλ μπλιαχ φιλακιααααααααααα

lamproula

lamproula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα.Στεφανια ευχαριστα τα νεα σου αντε σιγα σιγα!Κανονισε να χαλαρωσεις σημερα!

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα καλημερα μανουλες και κοιλιτσες!

Αλεξακι μουυυυυυ! καλα μπηκες και δεν σε προλαβα γαμωτοοο να σου ζησει ο παιδαρος!!! καλη λοχεια και σε σενα κοριτσαρα μου χωρις στεναχωριες! I love you

αντε Στεφανια μου το κουφοντινακι ε-ε-ερχεται δυναμικα! με το καλο κοριτσι μου! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 15 654316

Χαμομηλακι και συ τα ιδια με τις φιλιες ε? τι να πεις?????? pig pig

κολοκυθουμπι μου τι κανεις? Λαμπρουλιτα?

Σημερα γενναει η μορα μας!!! λετε να την παρω αυριο καλητερα ε?
εχουμε νεα απο Κικιτσο?

φιλια σε ολες! παω για το καθιερωμενο καφεδακι

σημερα θα κανω πιτσα και μιλφειγ, θα αναψουμε και τζακι
εχω κακο σκοπο χαχαχαχ

φιλακιαααα

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα!
Totula που χάθηκες κορίτσι? πως πάει ο μπεμπάκος? στο σπίτι τελειώνετε τις δουλίτσες σας?

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΕΣ!!!! ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ ΝΕΑΚΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΜΟΥ...ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΠΟΥ ΚΛΟΤΣΑΕΙ ΜΑΝΙΩΔΩΣ!!!!
ΑΛΕΞΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΑ Ε? ΒΡΕ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΗΣΥΝ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ...ΓΡΑΨΤΟΥΣ ΣΤΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ Mad !!!! ΑΚΥΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΠΩΣ ΤΟΛΕΣ...ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΛΟΧΕΙΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!
ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ....!!!! ΓΙΑ ΠΕΣ Ο ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΗΣΥΧΟΣ?
ΧΙΟΝΑΤΟΥΛΑ ΤΖΑΚΙΑ ΔΙΑΒΑΣΑ...ΦΑΓΗΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑ...ΕΧΕΙΣ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ "ΑΛΕΞΙΑΣ" ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΝΩΡΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ????? Laughing Laughing Laughing Laughing ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΕΛΑ ΜΟΥ!!! ΠΩΣ ΠΑΣ ΑΠΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕΤΡΑΣ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ? ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙ ΕΣΥ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ?
ΤΟΤΟΥΛΑ ΚΑΛΕ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ ΕΣΥ??? ΚΑΙ Η ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΚΑΘΟΛΟΥ Ε?

https://www.facebook.com/profile.php?sk=info

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας μανουλες! πως πανε? ειναι η μερα της μορας σημερα? με το καλο!!! εχει ηλιο σημερα αλλα ψοφοκρυο! ηθελα να παω καμια βολτα στα γρηγορα κεντρο αλλα θα το κανω αυριο μαλλον. θελω ναπαρω μια κατσαρολα αντικολητικη. αυτη που ειχα ηταν φτηνιαρικη και χαλασε.
ο γιος μου ειναι καλητερα. δεν εχει καθολου πυρετο μονο βηχα. το κακο ειναι οτι αρχισε και η κορη τωρανα βηχει αλλα και γω.. που και που.. εχω πλακωθει στα ντεπον και ελπιζω να τη γλιτωσω. φοβαμαι πολυ για το μωρο γμτ! δε λεει να αρωστησει τοσο μικρουλη

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Περαστικά Αθηνά, ελπίζω να την γλιτώσεις!!
Η Τατιανούλα μάλλον μετακόμισε και δεν βρήκε κανέναν "καλό" γείτονα να της δανείσει λίγο internet! Laughing

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
supermama έγραψε:γεια σας μανουλες! πως πανε? ειναι η μερα της μορας σημερα? με το καλο!!! εχει ηλιο σημερα αλλα ψοφοκρυο! ηθελα να παω καμια βολτα στα γρηγορα κεντρο αλλα θα το κανω αυριο μαλλον. θελω ναπαρω μια κατσαρολα αντικολητικη. αυτη που ειχα ηταν φτηνιαρικη και χαλασε.
ο γιος μου ειναι καλητερα. δεν εχει καθολου πυρετο μονο βηχα. το κακο ειναι οτι αρχισε και η κορη τωρανα βηχει αλλα και γω.. που και που.. εχω πλακωθει στα ντεπον και ελπιζω να τη γλιτωσω. φοβαμαι πολυ για το μωρο γμτ! δε λεει να αρωστησει τοσο μικρουλη
ΩΧΧΧΧΧ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΜΑ ...ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΖΟΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΔΕΛΦΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΑΕΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ (ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΨΟΦΟΚΡΥΟ ΔΥΣΚΚΟΛΟ)...ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΝΑ ΠΑΣ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ Η' ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΣΟΥ....
ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΩ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΤΛ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ...ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ-ΠΟΛΛΟΥΣ!! ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΜΩΣ ΤΙ ΘΑ ΛΕΣ? KEEP AWAY????

https://www.facebook.com/profile.php?sk=info

mmairula

mmairula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
perastika supermama..kalo plysimo xerakia gia tis iwseis ..dystyxws den mporoume na tis apofygoume.Egw eri3a ena perpathma ola ta lefta.exw syspaseis kai ponakia (edw kai 3 meres vevaia) alla mhpws voh8hsei to perpathma kai vgei monh ths alliws paraskeuh 8a mpei daktylospffff.Apo th mora kana neo? mallon einai nwris..

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευχαριστω κοριτσια! τον μικρο τον ειχα κατω στη μαμα μου αυτες τις μερες. πηγαινα ομως να τον δω δε γινοταν να μη παω. εβαζα μια ρομπα σιγκεκριμενη και τη εβγαζα πριν μπω σπιτι. επισης στη σκαλα ειχα και αντισυπτικο. εννοητε φορουσα μασκα.(που δεντη παω καθολου)
αλλα.... να που την αρπαξα και γω. το χωρο καθε μερα και με χιονια ακομα τον αεριζω καλα. σημερα εχει ηλιο και αυτη τη ωρα ειναι τελεια. εχω ανοιχτα και καθομαστε στο σαλονι που χτυπαει ηλιος Very Happy

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
α! χθες ηρθε μια γειτονισσα να δει το μωρο. χωρις τηλεφωνο πριν!το πως με εκνευριζει αυτο! τεσπα. ευτυχως μολις ειχα συμαζεψει. εδωσα να βαλει αντισυπτικο και της φανηκε παραξενο. ειναι μεγαλης ηλικιας.. λεει επλυνα τα χερια μου. γελοντας λεω εε δε πειραζει αντε βαλε! ντραπηκα λιγακι αλλα δε λεει.. μακαρι να το κανω και στους αλλους επισκεπτες. συνηθως ντρεπομουν. εγω οταν παω σε νεογεννητο, κουβαλαω μαζι μου. να μη φερω σε δυσκολη θεση τη μαμα. βασικα διαλεγω ενα μαλακο υφασμα και ποτε μαλλινο να φορεσω μηπως και το παρω αγκαλια να μην το ερεθισω. μετα βαζω παντα στην τσαντα μου αυτα τα μαντυλακια με οινοπνευμα η μπουκαλακι αντισυπτικο, και παντα οταν ρωταω να το παρω αγκαλιτσα? εκεινη την ωρα βαζω μπροστα στη μαμα γιανα δει. ισως ειμαι υπερβολικη αλλα μαρεσει να σεβομαι τον αλλον. αν φτασει ο αλλος να μου πει ''πλυνε τα χερια σου πριν πιασεις το μωρο'' κλαφτα χαραλαμπε

υγ. και δεν ειμαι καθολου της υπερβολικης αποστειρωσης κτλ. στον 3ο μηνα σταματω τα παντα αλλα ακομα ειναι νωρις για τετοια..

mmairula

mmairula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
vasika egw eimai ths ka8ierwmenhs apopshs oxi episkepseis sto spiti mexrita 40 meres ektos vevaia apo thn oikogenia.To xoun ma8ei kai den erxontai mono osoi erxontai sto maieythrio.Molis parw thn eyxh as er8oun exoun perasei kai oi meres kai o organismos tu paidiou exei desei opws kai na xei

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αθηνουλα περαστικα και χαλαρα!
οχι Πηνελοπη δεν εχω τετοιο κακο σκοπο! χιχιχι απλα μαρεσει να κακομαθαινω τον αντρα, γιατι το εκτιμαει τα μαλα! I love you
αρχιζω και κουραζομαι λιγο παραπανω βεβαια αλλα θελω να εκμεταλευτω την τελευταια περιοδο ως πιτσουνακια Laughing Laughing Laughing
την Μορα θα την παρω τηλ. το απογευματακι! ? η το βραδυ? η αυριο? δεν θελω να ενοχλησω κιολλας για πειτε? Rolling Eyes

mmairula

mmairula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kalytera ayrio .Asthn na 3ekourastei !! Wink

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εχεις δικιο μαιρουλα θα γινεται και χαμος σημερα με τους δικους της, θα της στηλω απλα ενα μυνημα για θετικη ενεργεια! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 15 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 15 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 15 328109
μεθαυριο η Στεφανια μας και την Παρασκευη εσυ Μαιρουλα!
εκτος απροοπτου , εαν εχουμε καμια εκπληξη! χεχεχε

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια μολις μου εστηλε η ΜΟΡΑ μας!
της εχουν βαλει πονους και περιμενουν!
να πανε ολα καλα και με το καλο η μπουμπου σου!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 15 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 15 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 15 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 15 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 15 215994

εχετε τα φιλια της I love you

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tattooed_snowhite έγραψε:κοριτσια μολις μου εστηλε η ΜΟΡΑ μας!
να πανε ολα καλα και με το καλο η μπουμπου σου!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 15 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 15 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 15 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 15 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 15 215994

αχ τελειαα!!! αχ βρε κοριτσια! οκ αντικειμενικα δε θελω και 4ο παιδι Laughing αλλα νομιζω μως παντα θα ζηλευω αυτες τις στιγμες αναμονης....

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mmairula έγραψε:vasika egw eimai ths ka8ierwmenhs apopshs oxi episkepseis sto spiti mexrita 40 meres

εχεις ενα δικιο ισως αλλα εγω δεν μπορω χωρις λιγη παρεα. το δικο μου θεμα ειναι να νιωσω καλα και να μπω λιγο σε προγραμμα. συνηθως αυτο γινετε τη 2η βδομαδα και μετα. καλα μη φανταστειτε οτι εχω κοσμο. ενα ατομο αν ερθει για καφε δικο μου και κεινο δεν ειναι το μωρο μαζι. θα το δει και τελος. καθομαστε στηνκουζινα εμεις..
αλλα δε μπορω χωρις καθολου παρεα κλεισμενη. σημερα ζηλεψα τον ηλιο αν ειναι αυριο θα βγω καμια ωρα εφοσον θαχω ταισει το μωρο να το αφησω στη μαμα μου.

mmairula

mmairula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ante me to kalo na to parei agkalitsa h mora mas ...vasika an exeis th dikia mou oikogenia den eisa monos xaxaxa egw exw 2 aderfia kai o antras mou 2 aderfes kai eimaste polu demenes vale kai th kolhth mou pou menei kai dipla sxedon ..giagiades papoudes eeeeeeee paei polu xaxaxaxaxa Razz

mmairula

mmairula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
supermama έγραψε:
tattooed_snowhite έγραψε:κοριτσια μολις μου εστηλε η ΜΟΡΑ μας!

αχ τελειαα!!! αχ βρε κοριτσια! οκ αντικειμενικα δε θελω και 4ο παιδι Laughing αλλα νομιζω μως παντα θα ζηλευω αυτες τις στιγμες αναμονης....

egw den 3erw alla mallon 8elw kai 4o akoma den exw teleiwsei me ayto kai to skeftomai...Eimai trelh? Ta vlepw megalwnoun kai mou leipei h e3arthsh pou exoun ota einai mikra.Na as poume o gios mou twra einai sth plateia kai xazeyei meta to sxoleio anti na tsakistei na er8ei na diavasei gt exei proponhsh(elhnorwmaikh palh) kai den 8a prolavei ta ma8hmata.kai + mou kleinei kai to thl erxomai erxomai aaaaaaaaa 8a to tsakisw xaxaxax

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Θα σας τα πω επι τροχάδην γιατί δεν είμαι πολύ καλά και θέλω να αποσυρθώ για να σκεφτώ.Πήγα το πρωί στην κλινική γιατί πάλι δεν άκουγα τον μπέμπη.Είναι καλά ευτυχώς..Δεν έχει αλλάξει τίποτα από την περασμένη φορά όπως ελπίζαμε με τον γιατρό.Μου είπε ότι μπορούμε είτε να περιμένουμε ακόμη μία βδομάδα ως την άλλη Δευτέρα να δούμε ξανά αν έχει αλλάξει κάτι και αν όχι Τρίτη πρωί μπαίνουμε αναλόγως για φυσιολογικό ή καισαρική αν δεν έχω γεννήσει ως τότε (που δεν το βλέπω) ή να πάμε αύριο πρωί για καισαρική απευθείας. Πρέπει να το συζητήσω με τον άνδρα μου το απόγευμα και να δούμε..Προσωπικά δεν μπορώ να αντέξω ψυχολογικά να περιμένω ως την άλλη βδομάδα..

mmairula

mmairula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Carrie έγραψε:Θα σας τα πω επι τροχάδην γιατί δεν είμαι πολύ καλά και θέλω να αποσυρθώ για να σκεφτώ.Πήγα το πρωί στην κλινική γιατί πάλι δεν άκουγα τον μπέμπη.Είναι καλά ευτυχώς..Δεν έχει αλλάξει τίποτα από την περασμένη φορά όπως ελπίζαμε με τον γιατρό.Μου είπε ότι μπορούμε είτε να περιμένουμε ακόμη μία βδομάδα ως την άλλη Δευτέρα να δούμε ξανά αν έχει αλλάξει κάτι και αν όχι Τρίτη πρωί μπαίνουμε αναλόγως για φυσιολογικό ή καισαρική αν δεν έχω γεννήσει ως τότε (που δεν το βλέπω) ή να πάμε αύριο πρωί για καισαρική απευθείας. Πρέπει να το συζητήσω με τον άνδρα μου το απόγευμα και να δούμε..Προσωπικά δεν μπορώ να αντέξω ψυχολογικά να περιμένω ως την άλλη βδομάδα..

gt kaisarikh ? den mporei na kanei proklhsh? afou einai teleiomhno to mwro ??????????

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις