Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
86 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 86 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 40]

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αστα να πανε ρε συ, παντα πιστευα οτι ο φιλος και ο ανθρωπος που σε εκτιμαει φαινετε στην χαρα σου και μονο!

με εχουν θυμηθει ατομα οπως λες που ηταν απλα τυπικα μαζι μου, αλλα αποδειχτηκε οτι ενδιαφερονται και μαλιστα παρα πολυ! αλλα με τον δικο τους ησυχο τροπο!και αυτο αρχιζω και το γουσταρω τρελλα!
δεν πειραζει, καλητερα που ηρθαν ετσι τα πραγματα να ξερουμε και τι μας γινεται Very Happy

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tattooed_snowhite έγραψε:αστα να πανε ρε συ, παντα πιστευα οτι ο φιλος και ο ανθρωπος που σε εκτιμαει φαινετε στην χαρα σου και μονο!

με εχουν θυμηθει ατομα οπως λες που ηταν απλα τυπικα μαζι μου, αλλα αποδειχτηκε οτι ενδιαφερονται και μαλιστα παρα πολυ! αλλα με τον δικο τους ησυχο τροπο!και αυτο αρχιζω και το γουσταρω τρελλα!
δεν πειραζει, καλητερα που ηρθαν ετσι τα πραγματα να ξερουμε και τι μας γινεται Very Happy

και εγω ετσι λεω ρε συ καλυτερα που τα πραγματα ξεκαθαρισαν αλλα επειδη γενικα ειμαι πολυ κλειστο ατομο, (να φανταστεις Θεσσαλονικη ειχα αυτη τηυ φιλη και κερκυρα αλλες 3 που τις θεωρω πολυ δικεςεμου και ειναι οπως αποδειχτηκαν) στεναχωρηθηκα γιατι δεν ειχε δειξει καθολου τετοια δειγματα βλακειας ποτε και πιστευα οτι δεν ειναι απο αυτες τις και καλα φιλιες μεταξυ γυναικων. Την ειχα για πολυ ξηγημενο ατομο και για αυτο επεσα απο τα συννεφα!
παντως οταν ερθω κερκυρα θα σου τηλ να τα πουμε και απο κοντα ωρη.

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΧΙΟΝΑΤΟΥΛΑ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ -ΒΛΑΜΜΕΝΗ- ΟΜΩΣ ΝΑΙ!!!!!
ΕΧΩ ΑΦΗΣΕΙ 1-2 ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΩ ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΡΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΛΌΙΠΗ ΔΟΥΛΕΙΑ , ΑΛΛΑ ΕΔΩΣΑ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΑΛΛΙΩΣ ΧΕΣΤΗΚΑ !!! ΕΓΩ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙ'ΑΥΤΗΝ ΝΑ ΜΗ ΤΗΣ ΑΦΗΣΩ ΚΑΜΙΑ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΠΑΕΙ ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ!!!! ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ Μ@Λ@ΚΙ@ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΒΡΕΙ ΜΠΕΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ... ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ...
ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ!!!! ΠΑΡΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΛΥΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΚΥΡΟΥΣ!!!

https://www.facebook.com/profile.php?sk=info

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΗ ΤΟ ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΙΕΣ...ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!!!ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΜΕΓΑΛΟ "ΞΕΣΚΑΡΤΑΡΙΣΜΑ" ΑΠ' ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΔΩΣΑΜΕ "ΛΟΓΟ" ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ... ΑΛΛΕΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΛ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΨΕΙΡΕΣ ΑΛΛΕΣ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΤΠΤ Τ' ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΞΙΣΟΥ ΚΑΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ -ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΑΠ' ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΕ "ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΧΕΣΗ" ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΜΟΥΧΛΙΑΣΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΤΙΣ ΒΛΕΠΩ ΚΤΛ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ... ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΣΚΑΡΤΑΡΙΣΜΑ!!!!
ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ "ΚΟΛΛΗΤΗ" ΜΟΥ "ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΤΩΡΑ" Twisted Evil ΑΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ????
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΚΥΡΑ ΑΤΟΜΑ... ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ

https://www.facebook.com/profile.php?sk=info

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι ωρη μαμιτα ματια να βρεθουμε να πουμε τον πονο μας ,,, και γω πολλες φορες επεσα απ τα συννεφα τωρα εμαθα χαχαχαχ
τελοσπαντων καλα να ειμαστε! Very Happy
Πηνελοπη δικιο εχεις κανα γλυκο και στον Χαρο λεω να δωσω σοκολατακια για τη δυσκοιλιοτητα να την παει αιμα χαχαχαχα να την βγαλει στην τουαλετα Razz Razz Razz

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αστα Πηνελοπακι εχω τα δα ολα!!!!!!!!!!! Ως και φαι στην πεθερα μου ξεκινησε να φερνει- εχουμε τα ιδια πεθερικα γιατι ειναι παντερεμενη με τον αδελφο του αντρα μου-που δεν ειχε μαγειρεψει ποτε. βεβαια βγηκε καρτα απο παντου. ουτε ενα δωρο για τη μπουμπου τιποτα. 11 χρονια κολλητες!και καλα..

mmairula

mmairula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
swthria teleia ta kerasmatakia sou polu protwtypa exeis talento asyzhthth Smile..egw pio paradosiakh panta ftiaxnw gluka tapsiou se mpoukitses mias kai to meli h to melwma einai yper kai ths paradoshs mas gia tis moires.Mhn skotizeste gia tis files koritsia ola einai roda kai gyrizoun zhste thn eytyxia sas den xreiazeste kanenan parapanw apo ton kalytero filo sas pou einai o syntrofos sas fusika.H gnwmh mou panta einai na kanw ayto pou ais8anomai kai as to pathsoun (oi filoi) apla aytoi den htan isa3ioi gia na to dextoun to kalo einai megaleiwdhs.

https://www.facebook.com/home.php?ref=hp#!/mmairula

mmairula

mmairula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
afroditi1006 έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΕΧΤΕΣ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΗΡΕΜΗ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΘΗΚΑ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΔΙΟΤΟΚΟΓΡΑΦΟ ΕΔΩΣΕ ΡΕΣΙΤΑΛ..
ΜΟΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ..
ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ Ε???ΤΙ ΩΡΑΙΑ...
ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΩΣ ΑΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΔΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΠΩ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΕΝΑ ΥΠΟΘΕΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΕΙ Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟΝ ΟΡΟ ΩΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ...ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...
ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

ante Afrodith phres ki esy seira Smile))

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τζα ναμαι καιγω. καλα εεε ακουστε τι εκανα. επειδη ηθελανα κατεβωστη μαμα μου κατω αλλα δεν ηθελα να παρω μαζι το μωρο πηρα μαζι το λαπτοπ Laughing
ανοιξα απτο σπιτι το μεγαλο pc και το μσν. ανοιξα κατω το λαπτοπ και ανοιξα την καμερα. βλεπω και ακουω τα παντα απο πανω!καιειδικα το μωρο!χαχαχαχα αφηστε που τωρα ειναι πανω η κορη μου και επειδη της ειχα δειξει λιγο τωρα μου κανει τσατ Laughing γραφει κανονικα!!!

mmairula

mmairula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
supermama έγραψε:τζα ναμαι καιγω. καλα εεε ακουστε τι εκανα. επειδη ηθελανα κατεβωστη μαμα μου κατω αλλα δεν ηθελα να παρω μαζι το μωρο πηρα μαζι το λαπτοπ Laughing
ανοιξα απτο σπιτι το μεγαλο pc και το μσν. ανοιξα κατω το λαπτοπ και ανοιξα την καμερα. βλεπω και ακουω τα παντα απο πανω!καιειδικα το μωρο!χαχαχαχα αφηστε που τωρα ειναι πανω η κορη μου και επειδη της ειχα δειξει λιγο τωρα μου κανει τσατ Laughing γραφει κανονικα!!!

xaxa em h dynamh ths texnologias th endosunenohsh kai prasina aloga internet ola ta lefta....Razz Koritsia aristera katw apo th fwto stis plhrofories istiotopou exw para8esei th selida mou sto fb.Opoia 8elei Add kalws na er8ei.Gt me to forum den mporesa na to katevasw gia to maieythrio Crying or Very sad

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι!!! τεχνολογια ολε! και η κορη μου ειναι 7 χρονων ε! ειναι μια λυση παντως να ελεγχο το μωρο μεχρι να παρω μια καλη ενδοεπικοινωνια

afroditi1006

afroditi1006
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΛΑ Ε ΑΝ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ...ΒΛΕΠΕΤΕ BLACK OUT??ΕΧΩ ΛΙΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ

aylin

aylin
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλισπέρα κορίτσια μου και ευχαριστώ πολύ πολύ για τα καλά σας λόγια!

Να ευχηθώ στην Κική να της ζήσει ο παίδαρος, δεν έχουμε μιλήσει αύριο θα την πάρω να δω πως είναι!Να είναι πάντα ευτυχισμένη με την όμορφη οικογένειά της!

Μόρα μου καλή με το καλό να ΄ερθει η μπεμπουλίν σου!!!Ο'τι καλύτερο και σου στέλνω πολλά πολλά φιλιά!!!!

Μαιρούλα με το καλό καλή μουΕκεί γέννησα και εγώ...αχ αυτή η αίθουσα, παλαιοληθηκής εποχής αλλά όλα είναι τόσο γλυκά μέσα στο μυαλό μου

Στεφανία περιμένουμε νέα σχετικά με το τι αποφασίσατε.

Αρετούλα η σεξομπουμπού σου είναι ξεχωριστή και κουκλάρα όπως η μαμά...αλλά Αρετούλι μου είχαμε και οι δυό μας φιλική συμμετοχή...δεν πειράζει φιλενάς μου...next time!!!χοχοχο

Χιονατουλίνα μου είναι πολύ όμορφα και γλυκούλικα τα κεράσματά σας!Εαν θέλεις και περισέψει φύλαξε μου ένα για ενθύμιο όταν έρθουμε το καλοκαίρι μου το δίνεις, εαν δεν περισέψει δεν πειράζει...το ίδιο θα ζητήσω και στην Πόλυ...χιχιχι

εμείς σημερα καλά, τα ίδια, ετοιμάζομαι να της δώσω γάλα...το καθυστερώ επίτιδες...bitch μανούλα!

Τα φιλιά μου σε όλες!

Υ.Γ-last but not least Νατάσα πίστεψέ με και εγώ μια απο τα ίδια, διαφορετικές φάσεις μεν θα μου πείς...εδώ είμαστε ο'τι θέλεις και σκέφτεσαι να το γράφεις, θα δείς που θα νοιώσεις και εσύ καλύτερα!!!φιλιά

alexia-marinos

alexia-marinos
Καλησπερα κ απο εμενα κοριτσια!!!!!Δεν εχω προλαβει να σας διαβασω καθολου,σιγουρα θα εχουν γεννησει κ αλλες οποτε θα ευχηθω να μας ζησουν τα μωρακια!!!!Αληθεια,εκτος την Κικη ποιες αλλες γεννησαν...?
Μου εχετε λειψει παρα πολυ βρε κοριτσια,ομως ο μικρος δεν μου αφηνει καθολου ελευθερο χρονο....
Και η ψυχολογια μου δεν ηταν κ απο τις καλυτερες...αχ,ελπιζω να ειστε ολες καλα!!!!!

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
alexia-marinos έγραψε:Καλησπερα κ απο εμενα κοριτσια!!!!!Δεν εχω προλαβει να σας διαβασω καθολου,σιγουρα θα εχουν γεννησει κ αλλες οποτε θα ευχηθω να μας ζησουν τα μωρακια!!!!Αληθεια,εκτος την Κικη ποιες αλλες γεννησαν...?
Μου εχετε λειψει παρα πολυ βρε κοριτσια,ομως ο μικρος δεν μου αφηνει καθολου ελευθερο χρονο....
Και η ψυχολογια μου δεν ηταν κ απο τις καλυτερες...αχ,ελπιζω να ειστε ολες καλα!!!!!

Μετά απο εσένα μόνο το maraki-baby και η κικίτσα σήμερα!
Τι κάνει ο αντρούλης σου? πως είναι? Πως ήταν η γέννα σου? Έπιασε το μασαζάκι και οι 2 φορές την μέρα ε?? ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 14 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 14 328109

alexia-marinos

alexia-marinos
pumpkin έγραψε:
alexia-marinos έγραψε:Καλησπερα κ απο εμενα κοριτσια!!!!!Δεν εχω προλαβει να σας διαβασω καθολου,σιγουρα θα εχουν γεννησει κ αλλες οποτε θα ευχηθω να μας ζησουν τα μωρακια!!!!Αληθεια,εκτος την Κικη ποιες αλλες γεννησαν...?

Μετά απο εσένα μόνο το maraki-baby και η κικίτσα σήμερα!
Τι κάνει ο αντρούλης σου? πως είναι? Πως ήταν η γέννα σου? Έπιασε το μασαζάκι και οι 2 φορές την μέρα ε?? ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 14 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 14 328109

Η γεννα πηγε μια χαρα!!!!!Γεννησα φυσιολογικα ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ κ ομως ηταν μια μοναδικη εμοειρια που ευχαριστως θα την ξαναπερνουσα.....αν κ ακομα ποναω ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 14 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 14 534787 με πονανε τα πλευρα μου,η μεση μου κ τα ραμματα,καθως ο μικρος βγαινοντας μου εσκισε τον κολπο γυρω γυρω κ εσπασε ενα αγγειο κ μου εκαναν επιπλεον ραμματα.... affraid affraid ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 14 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 14 534787 χαλαλι του ομως..!!!!

Οσο για το μασαζακι κ το σεξ,τι να πω... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 14 966307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 14 966307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 14 966307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 14 966307

ειδικα το σεξ,κατι σαν την αντιβιωση ενα πραγμα , ανα 12ωρο χα χα χα χα χα !!!!

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
alexia-marinos έγραψε:Η γεννα πηγε μια χαρα!!!!!Γεννησα φυσιολογικα ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ κ ομως ηταν μια μοναδικη εμοειρια που ευχαριστως θα την ξαναπερνουσα.....αν κ ακομα ποναω ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 14 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 14 534787 με πονανε τα πλευρα μου,η μεση μου κ τα ραμματα,καθως ο μικρος βγαινοντας μου εσκισε τον κολπο γυρω γυρω κ εσπασε ενα αγγειο κ μου εκαναν επιπλεον ραμματα.... affraid affraid ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 14 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 14 534787 χαλαλι του ομως..!!!!

Οσο για το μασαζακι κ το σεξ,τι να πω... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 14 966307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 14 966307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 14 966307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 14 966307

ειδικα το σεξ,κατι σαν την αντιβιωση ενα πραγμα , ανα 12ωρο χα χα χα χα χα !!!!

Δεν σε έκοψαν προληπτικά για να μην σκιστείς πολύ? Θηλάζετε?
έχεις γίνει νυχτοπούλι και εσύ σαν τις άλλες μανούλες ε? ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 14 215994

alexia-marinos

alexia-marinos

Δεν σε έκοψαν προληπτικά για να μην σκιστείς πολύ? Θηλάζετε?
έχεις γίνει νυχτοπούλι και εσύ σαν τις άλλες μανούλες ε? ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 14 215994 [/quote]

Μου εκανα περινεοτομη,ομως ο μπεμπης ειναι 3400kg κ προφανως ηθελε κ αλλο χωρο χα χα χα χα !!!!Ο μικρος πινει το δικο μου γαλα,ομως το παιχνιδι με τον θηλασμο το εχασα με το που βγηκαμε απο το νοσοκομειο...ταλαιπωρηθηκα αρκετα καθως η ψυχολογια ηταν χαλια αφου καποιοι δεν σεβαστηκαν οτι ημουν λεχωνα κ δημιουργησαν προβλημα απο εκει που δεν υπηρχε με αποτελεσμα να γλυτωσω στο τσακ την μαστιτιδα....τουλαχιστον ο μικρος πινει το δικο μου γαλα μονο....

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
alexia-marinos έγραψε:
Μου εκανα περινεοτομη,ομως ο μπεμπης ειναι 3400kg κ προφανως ηθελε κ αλλο χωρο χα χα χα χα !!!!Ο μικρος πινει το δικο μου γαλα,ομως το παιχνιδι με τον θηλασμο το εχασα με το που βγηκαμε απο το νοσοκομειο...ταλαιπωρηθηκα αρκετα καθως η ψυχολογια ηταν χαλια αφου καποιοι δεν σεβαστηκαν οτι ημουν λεχωνα κ δημιουργησαν προβλημα απο εκει που δεν υπηρχε με αποτελεσμα να γλυτωσω στο τσακ την μαστιτιδα....τουλαχιστον ο μικρος πινει το δικο μου γαλα μονο....

ωχ και εμάς προβλέπετε να είναι μεγαλούτσικο μωρό τελικά, ελπίζω να έχω πιο πολύ χώρο χαχαχα
Αντλείς με θήλαστρο δηλαδή?Μπράβο στο κουράγιο σου!

alexia-marinos

alexia-marinos
pumpkin έγραψε:
alexia-marinos έγραψε:

ωχ και εμάς προβλέπετε να είναι μεγαλούτσικο μωρό τελικά, ελπίζω να έχω πιο πολύ χώρο χαχαχα
Αντλείς με θήλαστρο δηλαδή?Μπράβο στο κουράγιο σου!

Ναι κοριτσακι μου,αντλω 4 φορες την ημερα κ βαζω κ στο ψυγειο γαλατακι...με το καλο κ με εναν πονο κ σε εσενα..!!!!

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
alexia-marinos έγραψε:Ναι κοριτσακι μου,αντλω 4 φορες την ημερα κ βαζω κ στο ψυγειο γαλατακι...με το καλο κ με εναν πονο κ σε εσενα..!!!!

Ευχαριστώ, άντε να παίρνουμε σειρά και εμείς !! Laughing
Βάλε μας φωτό απο τον κούκλο!

alexia-marinos

alexia-marinos
Θα σας ανεβασω φωτο πολυ συντομα....με το καλο κ οι υπολοιπες να κρατησετε τα αγγελουδια σας αγκαλια....μοναδικο συναισθημα κοριτσια....!!!!!!!!

stefaniandreas

stefaniandreas
ειναι επισημο πια!την πεμπτη σκαει μυτη ο νεος κουφοντινας!!!
αργησα λιγο γιατι ειπα να πιω μια μπυρα να το καταπιω...οπως καταλαβατε δε θελω!!!!!!
μαμιτα τελικα το ξετραχηλιασμα δεν πονεσε.βεβαια μου το εκανε μαια και οχι τα κουπια χερια του γιατρου

http://stefxon@gmail.com

alexia-marinos

alexia-marinos
stefaniandreas έγραψε:ειναι επισημο πια!την πεμπτη σκαει μυτη ο νεος κουφοντινας!!!
αργησα λιγο γιατι ειπα να πιω μια μπυρα να το καταπιω...οπως καταλαβατε δε θελω!!!!!!
μαμιτα τελικα το ξετραχηλιασμα δεν πονεσε.βεβαια μου το εκανε μαια και οχι τα κουπια χερια του γιατρου

Με το καλο κοριτσακι μου!!!!!!!!!!!!!!

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stefaniandreas έγραψε:ειναι επισημο πια!την πεμπτη σκαει μυτη ο νεος κουφοντινας!!!

Άντε μια χαρά, 3 μερούλες ακόμα για να γίνεις μανούλα!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις